Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Sehbal çok geçmiş olsun.Bugün drenlerim alındı.Göğüslerim çok küçük geldi gözüme yaaaa.Alışacağım heralde.

Arkadaşlar,
ameliyat geçti.Çok şükür çok iyiyim.Ağrı,sızı neredeyse hiç yok.Sadece sürekli yatmaktan omuzlarım ve popom acıyor.Hiç korkulacak birşey yok.İnşallah iyileşme sürecimde böle sorunsuz geçer.Yarın drenler alınacak ve yeni göğüslerimi göreceğim.Umarım onlarında yeni halini beğenirim:)
.Laverna senin nasıl geçti arkadaşım.Umarım herşey yolundadır.
Dip not:KK70:aha sonra tüm detayları yazacağım(Eşim,ailem.... oturmama izin vermiyorlar fazla).
Sevgiyle kalın......

Geçmiş olsun canım. Senin adına çok sevindim. Ufuk Bey'e yaptırmıştın değil mi? Hastanede kaldın mı, ameliyat ne kadar sürdü, ücret, pijama, çamaşır vs. ne gerekti ve ne oldu ise yazarsan sevinirim. Özelime de atabilirsin. Ben de yarından sonra görüşmeyi planlıyorum. En önemli referansım sensin şimdi. Drenlerin alınması sonrasını da anlat bize kendini yormadan. Sevgiler.

Sehbal sana da geçmiş olsun canım. Korktuğun gibi değildi değil mi? Sen de paylaşırsan daha fazla detayı sevinirim. Her şey gönlünce olsun.

sevgili ayl@.ameliyat 3 saat sürdü.o gece hastanede kaldım.ertesi sabah ilk pansumanım olduktan sonra çıktım.ağrı hiç yok gibi.yani hafif bir hassasiyet hissi,hepsi bu .hiç sızım falan olmadı ,şuan da yok .önü düğmeli pijama alırsan yanına iyi olur(2 takım).Hastanedeki bütün görevli,ler şaşılacak kadar iigiliydiler.sürekli yatıyorum.bugün yatmadım daha.2 saat kadar oldu drenlerimi aldı,hiç canım yanmadı.ılk iç çamaşırını oradan aldım(zorunda kaldım)yanımda alıp gidemezdim çünkü bedenimi bilmiyordum.Ayrıca daha önce sorduğumda almayın buradan vereceğiz cüzzi bir miktara demişti ufuk bey.( 70tl) Bana pek cüzzi gelmese de almak zorunda kaldım:)
ameliyat 4000 tl 'ye mal oldu.Sevgili ayla küçültme bedeni hususunda çok net konuş çünki ben ciddi anlamda küçük buldum.Ben bedeninize uyanı yapıcam demişti.Alanında da çok iyi bir uzman ,bıraktım kendisine,hiç beden mevzusu geçmedi aramızda ve şuan çok pişmanım detaylı konuşmadığıma.Bütününü görmedim ama çok moralim bozuk.alışacağım yapacak birşey yok.

sevgili ayl@.ameliyat 3 saat sürdü.o gece hastanede kaldım.ertesi sabah ilk pansumanım olduktan sonra çıktım.ağrı hiç yok gibi.yani hafif bir hassasiyet hissi,hepsi bu .hiç sızım falan olmadı ,şuan da yok .önü düğmeli pijama alırsan yanına iyi olur(2 takım).Hastanedeki bütün görevli,ler şaşılacak kadar iigiliydiler.sürekli yatıyorum.bugün yatmadım daha.2 saat kadar oldu drenlerimi aldı,hiç canım yanmadı.İlk iç çamaşırını oradan aldım(zorunda kaldım)yanımda alıp gidemezdim çünkü bedenimi bilmiyordum.Ayrıca daha önce sorduğumda almayın buradan vereceğiz cüzzi bir miktara demişti ufuk bey.( 70tl) Bana pek cüzzi gelmese de almak zorunda kaldım:)
ameliyat 4000 tl 'ye mal oldu.Sevgili ayla küçültme bedeni hususunda çok net konuş çünki ben ciddi anlamda küçük buldum.Ben bedeninize uyanı yapıcam demişti.Alanında da çok iyi bir uzman ,bıraktım kendisine,hiç beden mevzusu geçmedi aramızda ve şuan çok pişmanım detaylı konuşmadığıma.Bütününü görmedim ama çok moralim bozuk.alışacağım yapacak birşey yok.

Canım hic moralini bozma...şimdilik sana öyle geliyor yukarıdan baktığın icin...cunki banada öyle gelmişti...meme tam acılıp dikişler alınınca hicte kucuk olmadığını farkedeceksin inan bana:eek:lmaz:.....hele bi sargılar cıksın yukarıdan değil aynada karşıdan bak..zemuszemus

Peymancım inşallah dediğin gibidir.Tüm iyi dileklerin için çok teşekkür ederim

Geçmiş olsun benfiknur. Ben Ufuk bey'e olabildiğince küçük istiyorum demiştim ama bedenine göre olacak dediğinde pek de küçük olmayacağı izlenimi uyandırdı bende. Beklediğimden küçük olması beni mutlu eder çünkü zaten kurtulmaya çalışıyorum. Ama sen yine de iyileşmelerini bekleyip bir de kıyafetlerinle kontrol edersen içine daha çok sinecektir eminim.

Ethimoscum aynı tabiri kullanıyor demekki:)))) 110'dan ufacık tefecik bir çıkıntı görünce yukarıdan acayip kötü oldum ama dediğiniz gibi sabırla bekleyeceğim iyileşmeyi.SAOL.

Arkadaşlar ben de Cuma günü olacağım ameliyatımı. Ama bu forumda okuduktan sonra Aylin hanımın 85 beden yapacağım demesine sevinir oldum. Benfiknur'cuğum çok geçmiş olsun. Küçük değildir belki kaç beden sütyen takıyorsun ona göre değerlendir, o büyüklükten küçülünce yanılma payı olabilir.

benimde ameliyat 2,5 sürdü. akşam 22,30 gibi çıktım ameliyattan. 01,30 du kendime geldiğimde. hiç ağrım yoktu. hatta makara yapıyordum hemşirelerle.narkozluyken ara ara konumuşum ama hatırlamıyorum:) sadece sargılar o kadar sıkıydıki nefes almakta zorlanıyordum biraz. bende drenlerde yoktu.saat saat 2,30 gibi çıktım hastaneden eve geldim. sırt üstü yatmam gerekiyormuş ben yan yattığım için sabah ağrım oldu biraz ama bi ağrı kesiciyle onuda hallettik. pazartesi sargıları aldırmaya gittim. ve tek kelimeyle iğrenç görünüyorlar.moralim sıfır oldu tabi. şuanki görünüşüne aldırma dedi doktor bey 4 ay sonra normal haline dönücekmiş.
benkfikur gibi bende çok küçük buldum. ve şuan dikişlerle iğrenç görünüyorlar.bende beden konuşmamıştım ve vucuduna uygun yapıcam demişti ama 80b aldığım sporcu sütyeni bile büyük geliyor şuan. yada onları büyük görmeye alışmışım birden küçük görünce şaşırdım. :):) 4 ay sonra kontrole çağırdı. hiçbir ağrı sızı yok çok şükür. ama umarı bir an önce normale dönerler çünkü ben kendimi hiç bu kadar iğrenç hissetmedim:KK43:

hoşbulduk diyorum herkese öncelikle canım vakif gurebe hastanesinde daha bu ay sordum
canım vakıf gureba hastanesınde hangı doktora sordun ve kac para dedı ben daha 1 ay olmadı gureba hastanesınden aydın beye amelıyat oldum tabı forumdan peymanın sayesınde çünkü onun doktoruydu o tavsiye etmişti çok memnunum ben 2000 e özelde oldum gurebada olsaydım 1500 demişti

Arkadaşlar ben de yarın (perşembe) öğleden sonra ameliyat olacağım Cenk Görken'e. Bilirsiniz Sinagame'in doktoru. ızmir'li doktorlarla ilgili bilgi isteyenlere (Ekim13tü sanırım) herşey bitince iletirim. 1,5-2 saat sürmesini planlıyor doktor. Hastanede kalmayacaksın dedi. Önden düğmeli bir kıyafet gerekli dedi. Hepsi bu sanırım. Saatteki bu farklılık biraz soru işareti uyandırıyor ama ben işimi iyi yaparım, her doktor da her hastaya uygun farklı bir teknik kullanır filan dedi. Bakalım nasıl olacak?

canım vakıf gureba hastanesınde hangı doktora sordun ve kac para dedı ben daha 1 ay olmadı gureba hastanesınden aydın beye amelıyat oldum tabı forumdan peymanın sayesınde çünkü onun doktoruydu o tavsiye etmişti çok memnunum ben 2000 e özelde oldum gurebada olsaydım 1500 demişti

tayfun beyin olduğu gün randevu aldım fakat kendisi yoktu ordaki yetkiliyle görüştüm 2000 dedi nolur nolmaz senin yanında 500 daha olsun dedi ilolarımı söyleyince ben pazarlığa girmedim troidim düzene girim şu kilolardan kurtulmam seneye bulur inş ozaman banada yardımcı olursunuz

Arkadaşlar ben de yarın (perşembe) öğleden sonra ameliyat olacağım Cenk Görken'e. Bilirsiniz Sinagame'in doktoru. İzmir'li doktorlarla ilgili bilgi isteyenlere (Ekim13tü sanırım) herşey bitince iletirim. 1,5-2 saat sürmesini planlıyor doktor. Hastanede kalmayacaksın dedi. Önden düğmeli bir kıyafet gerekli dedi. Hepsi bu sanırım. Saatteki bu farklılık biraz soru işareti uyandırıyor ama ben işimi iyi yaparım, her doktor da her hastaya uygun farklı bir teknik kullanır filan dedi. Bakalım nasıl olacak?
canım sanada amelıyatı olmuş arkadaslarada çok gecmiş olsun amelıyat saatlerı herkesın ne kadar farklıymış benım tek göğsüm küçültüldü ve 2,5 saat sürdü :uhm: neyse saatın ne kadar sürdüğünü değil yeni memişlerini düşün tekrardan geçmiş olsun

tayfun beyin olduğu gün randevu aldım fakat kendisi yoktu ordaki yetkiliyle görüştüm 2000 dedi nolur nolmaz senin yanında 500 daha olsun dedi ilolarımı söyleyince ben pazarlığa girmedim troidim düzene girim şu kilolardan kurtulmam seneye bulur inş ozaman banada yardımcı olursunuz
canım tayfun beyde çok ıyıdır ben 1 sene vakıf gurebada ameliyathanede o doktorlarla staj yaptım bence hepsı ıyı ınsallah sen troidini düzene sokarsında ameliyatınıda bır an once olursun elimden geldiğince seve seve yardımcı olurum

canım tayfun beyde çok ıyıdır ben 1 sene vakıf gurebada ameliyathanede o doktorlarla staj yaptım bence hepsı ıyı ınsallah sen troidini düzene sokarsında ameliyatınıda bır an once olursun elimden geldiğince seve seve yardımcı olurum

teşekkür ediyorum sanada geçmiş olsun diyorum

Arkadaşlar ben de yarın (perşembe) öğleden sonra ameliyat olacağım Cenk Görken'e. Bilirsiniz Sinagame'in doktoru. İzmir'li doktorlarla ilgili bilgi isteyenlere (Ekim13tü sanırım) herşey bitince iletirim. 1,5-2 saat sürmesini planlıyor doktor. Hastanede kalmayacaksın dedi. Önden düğmeli bir kıyafet gerekli dedi. Hepsi bu sanırım. Saatteki bu farklılık biraz soru işareti uyandırıyor ama ben işimi iyi yaparım, her doktor da her hastaya uygun farklı bir teknik kullanır filan dedi. Bakalım nasıl olacak?

aylacim simdiden gecmis olsun,haberlerini dört gözle belliyorumalkisalkisalkis listeyi yapan bendim eh en azindan izmirdeki doktorla alakali biraz bilgi toparlariz bizler ve bizlerden sonra gelen kizlara faydali olur degilmi..kaydirigubbakcemile2
canim haberlerini dört gözle beklicem cünki son zamanlarda cünet özek favorim oluyor gibi, onun hakkinda her gelecek haber önemlikaydirigubbakcemile

aylacim sanada agrisiz sikintisiz ameliyatlar

troidim düzene girim şu kilolardan kurtulmam seneye bulur inş ozaman banada yardımcı olursunuz
gülcekkcim ah ah ayni dertler bi yandan troid biyandanda su kilolar,hayirlisyla halederiz ikimizde sonundada ikimizde su memislerin derdinden kurtuluruz bacimmmkaydirigubbakcemile5
kizlar hepinize simdilik güzel günler

Bahar82, Ekim13 teşekkür ederim. Ameliyatım oldu, bitti.Bu kadar problrmsiz olacağını hiç ummamıştım. Cenk Görken'e yaptırdım ameliyatımı. ılgi Hastanesi'nde yapıyor. Hem doktorumdan hem de hastane personelindin ilgisinden, güleryüzünden ve temizliğinden çok memnun kaldım. Hastaneye girdiğimizde çok kalabalıktı, üstelik ben kimseyle görüşüp bir işlem yaptırmamıştım ama ameliyat için gelmiiştim Cenk Bey'in hastasıyım demem yetti. Bunu demeden de yönelip ilgilenmek için onlar bize yönelmişti zaten. Ameliyata hazırlanmakdan odama dönüp kendime gelmem, hiçbie şey olmamış gibi komuşmaya başlamam 2,5 saat kadar sürdü. Tam ağırlığını bilmiyorum ama 1,5 kilodan fazla bir miktar çıkarılmış.
Doktorumuz güven veren, konuşkan, rahatlatıcı, candan tavırlı biri. Kendinden emin.Bebek bekleyen kadınların aradığı doktor tipi gibi. Biz parayı vermeye çalışırken o, kaçmayı mı planlıyorsunuz ki diye espri bile yapıyor.
Ameliyattan 4,5 saat sonra yürüyerek eve çıktım.24 saat dolmadan bu gün sargılarım açılacak ve pansuman yapılacak.
Sorularınız olursa cevaplarım. Sargıların açılmasından sonra da girer foruma durumu yazarım.
Bu gün ameliyat olacak arkadaşıma da geçmiş olsun.

Bahar82, Ekim13 teşekkür ederim. Ameliyatım oldu, bitti.Bu kadar problrmsiz olacağını hiç ummamıştım. Cenk Görken'e yaptırdım ameliyatımı. İlgi Hastanesi'nde yapıyor. Hem doktorumdan hem de hastane personelindin ilgisinden, güleryüzünden ve temizliğinden çok memnun kaldım. Hastaneye girdiğimizde çok kalabalıktı, üstelik ben kimseyle görüşüp bir işlem yaptırmamıştım ama ameliyat için gelmiiştim Cenk Bey'in hastasıyım demem yetti. Bunu demeden de yönelip ilgilenmek için onlar bize yönelmişti zaten. Ameliyata hazırlanmakdan odama dönüp kendime gelmem, hiçbie şey olmamış gibi komuşmaya başlamam 2,5 saat kadar sürdü. Tam ağırlığını bilmiyorum ama 1,5 kilodan fazla bir miktar çıkarılmış.
Doktorumuz güven veren, konuşkan, rahatlatıcı, candan tavırlı biri. Kendinden emin.Bebek bekleyen kadınların aradığı doktor tipi gibi. Biz parayı vermeye çalışırken o, kaçmayı mı planlıyorsunuz ki diye espri bile yapıyor.
Ameliyattan 4,5 saat sonra yürüyerek eve çıktım.24 saat dolmadan bu gün sargılarım açılacak ve pansuman yapılacak.
Sorularınız olursa cevaplarım. Sargıların açılmasından sonra da girer foruma durumu yazarım.
Bu gün ameliyat olacak arkadaşıma da geçmiş olsun.

geçmiş olsun canım.. yeni görüntüleri nasıl göğüslerinin.. benimkiler çok yukarda ve acayip duruyor. dikiş izim t şeklinde değilve dikişler acayip açıkçası hep bölemi alıcaklar bilmiyorum. doktorum 4 ayda ancak şeklini alır takma kafana dedi ama ben şuanki hallerinden hiç memnun değilim ya. hala aynada kendime baktıkça iğreniyorum resmen bilgi verirsen sevinirim.

X