Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ekim13,
2 temmuzda ufuk bilkay'a ameliyat olacağım.Tüm tecrübelerimi sizlerle paylaşacağım elbet:)Umarım güzel ve mutlu anlar paylaşırım.

Sevgili Fatmagül,
umarım dediğin gibidir:)Daha hoş görünmesini sağlayacaksa ne alaaaa.
Edaperissa,benim doktorum elle muayenede ve artı ultrasonda memeyi inceleyen doktor da meme dokusunun çok olduğunu ifade etti.Benim meme oldukça yumuşak.Sanırım yumuşak olması yağ kaplı olduğu göstermiyor.Ben gibi mesela.

Sağol şekerim, umarım hepimizin güzel olur, aradığımız güzellikleri buluruz. Benim ameliyat doktor hanım kongreye gittiğinden 12 temmuzdan sonraya kaldı. Yarın konuşucam işte 13 veya 14'ü olacak inşallah. Edaperissa sen ne zaman planlıyorsun

Ekim13, elbette yazarım. Yıılık iznime az kaldı, çıkar çıkmaz görüşür, seni de bilgilendiririm canım. Görüşmek üzere.

kızlar bende katıldım bi izmirli olarak aranıza..çarşamba günü ege üniversitesinde cüneyt özek isimdeki doktora muayene için randevu aldım bakalım bi görüşeyim sonuç ne olucakk

Merhaba ben ameliyat olalı temmuzda 2 ay olacakve salon sporlarına başlamak istyorum yani step aırobıc tarzı sizce bir sakıncası olur mu??

Ekim13,
2 temmuzda ufuk bilkay'a ameliyat olacağım.Tüm tecrübelerimi sizlerle paylaşacağım elbet:)Umarım güzel ve mutlu anlar paylaşırım.
3 günün kalmis hadi azkalmis hayirlisiyla süper olacaktir benfiknur...kaydirigubbakcemile5
Ekim13, elbette yazarım. Yıılık iznime az kaldı, çıkar çıkmaz görüşür, seni de bilgilendiririm canım. Görüşmek üzere.
aylacim izin zamanini degerlendiceksin bu sekilde ama sonrasindada kurtulmus olacaksin senin adina cok seviniyorum..opuyorumnanaktan
kızlar bende katıldım bi izmirli olarak aranıza..çarşamba günü ege üniversitesinde cüneyt özek isimdeki doktora muayene için randevu aldım bakalım bi görüşeyim sonuç ne olucakk

neslihanege hosgeldin bende gerci yeni sayilirim yazmaya yeni basladim gerci uzun zamandir takip ediyordum yazilanlari....interneten cüneyt özek alakali iyi seyler okudum simdi sende yüzyüze görüsnce bakalim nasil bir izlenimin olacak,bilgilendirirsin artik bizleri...hihoyyyt birde sunu sorabilirmisin hani ameliyati ege üniverstesinden baska yerdede yapabiliyormuymus mesela kent hastanesinde falan öyle imkanlar oluyormu türkiyede bilmiyorum ben,kentede var gerci estetisyen doktoru ama iste amasi var:1rolleyes:
izmirden cok genis bilgiler gelmiyor gögüs kücültmeyle bari surda 3-5 kisi izmirden olan arkadaslardan biraz bilgi toparlayabiliriz hem bana ve bizlerden sonra geleceklerede ön bilgi olur...kaydirigubbakcemile5

bakalim bana ne zaman nasip olur, ilk basta diger sorunlarimi haledeyim diye bakiyorum...

kizlar ameliyat olacaklara ve olmus olanlara simdiden gecmis olsun

Son düzenleme:
ekimcim ben küçültme değil büyütme ameliyatı olucam nasipse:))sadece izmirde doktor tavsiyesi için yazdım cüneyt özek diye.:))ama küçültme ameliyatıda yapıyor

mrb arkadaşlar. aranıza yeni katıldım. tüm yazılarınızı okudum. bende 04 temmuzda ameliyat olucam ama korkuyorum açıksası. dr um tuğrul maral duyan varmı bilmiyorum. 3000 tl istedi herşey dahil. akşam 5 te ameliyata giricekmişim 2,5 saat sürücekmiş ve gece istersem kendimide iyi hissedersem evme dönebilirmişim öle dedi. korkulcak bişey yokmuş. umarım ölede olur.ama şu beden konusunu bende anlamadım açıksası. 85 c takıyorum ki buna rağmen yanlardan taşıyor. doktorum 80 b ideal kadın göğsü olucak dedi. bakalım hayırlısı. ben şimdiden hepinize geçmiş olsun diyorum. ameliyattan sonra tekrar görüşmek üzere...

Son düzenleme:
merhaba. izmirde yaşıyorum. uzun zamandır düşündüğüm küçültme ameliyatı için yazdıklarınızdan cesaret alarak Ufuk Bilkay'dan randevu aldım. Hem çok heyecanlıyım hem de artık bir adım atabildiğim için sevinçliyim. Herkese paylaşımları için teşekkür ederim. Bilgi dışında cesaret de verdiniz.

Merhaba şekerler,

Bayadır yazmıyorum buraya.

Yaa kızlar ben göğüslerimi küçük buluyorum şimdi ,110 falandı, 85-90 arası istemiştim ama 85 büyük geliyor şu anda , eşimde küçük buluyor üstelik, fazla belli etmese anlıyorum ben.

Zaten 2. bir düzeltme geçirdim bir tanesi daha küçük old. için benim durumumda olan var mı aranızda, tatilden gelince tekrar gidicem tabi, bakalım dr.um ne diyecek. o arada göbüşi küçülteyim belki daha büyük gözükürler. :KK43:

Merhaba şekerler,

Bayadır yazmıyorum buraya.

Yaa kızlar ben göğüslerimi küçük buluyorum şimdi ,110 falandı, 85-90 arası istemiştim ama 85 büyük geliyor şu anda , eşimde küçük buluyor üstelik, fazla belli etmese anlıyorum ben.

Zaten 2. bir düzeltme geçirdim bir tanesi daha küçük old. için benim durumumda olan var mı aranızda, tatilden gelince tekrar gidicem tabi, bakalım dr.um ne diyecek. o arada göbüşi küçülteyim belki daha büyük gözükürler. :KK43:

küçültme operasyonundan sonra mı kilo verdin? Belki ondan da daha küçülmüştür.Kendi adıma ne kadar küçülse o kadar iyi ama tercih meselesi tabiki.:asigim:

merhaba. izmirde yaşıyorum. uzun zamandır düşündüğüm küçültme ameliyatı için yazdıklarınızdan cesaret alarak Ufuk Bilkay'dan randevu aldım. Hem çok heyecanlıyım hem de artık bir adım atabildiğim için sevinçliyim. Herkese paylaşımları için teşekkür ederim. Bilgi dışında cesaret de verdiniz.

hayırlısı olsun.inşallah sende istediğin göğüslere kavuşursun.Benimde doktorum ufuk bey, az kaldı 2 gün sonra ameliyatım.senin randevun ne zaman ?

NESLıHANEGE,bugün hastanedeydim.anestezi uzmanı ile görüşmek için gitmiştim.Orada hemşirelerin konuşmalarına kulak misafiri oldum.Cüneyt ÖZEK 12 yıl önce Michael Jackson 'ı ameliyat etmiş.Dün bir tv kanalında da bu konudan bahsedilmiş falan.....Güzel bir referans doğrusu.

Ya arkadaşlar doktorumda muayenede , memesi büyük olan bayanlar oldukça küçülsün, hatta hepsini al diyorlar memeden bıktıkları için diye söylediydi. Benim de DD idi şimdi C dolu dolu, biraz daha ödemler inince C kalacak diye tahmin ediyorum. Ameliyat olmadan doktorunuzla iyi konuşun. Boya göre B cup bana küçük gelirdi mesela, C cup'tan çok memnunum. Hem ne kadar çok küçültürsek alttaki izler o kadar ortaya çıkar, kötü görünür demişti. ıyi düşünün sonra pişman olup bi de büyüttürmeyin soora

hayırlısı olsun.inşallah sende istediğin göğüslere kavuşursun.Benimde doktorum ufuk bey, az kaldı 2 gün sonra ameliyatım.senin randevun ne zaman ?

Ameliyatını ve sonuçlarını dört gözle bekliyorum. ben görüştüm. bir ay sonra ben ameliyat oluyorum hayırlısıyla.

Bu arada merak edenler için söyleyeyim ssk karşılamıyor devlet hastanesi olmadığı için.

ekimcim ben küçültme değil büyütme ameliyatı olucam nasipse:))sadece izmirde doktor tavsiyesi için yazdım cüneyt özek diye.:))ama küçültme ameliyatıda yapıyor
kiz biz kurtalaim diye bakiyoruz sende büyültücem diyorsun:umursamaz: yazdiklarimi sakin yanlis anlama ufak bi saka tabiki herkesin kendine göre problemi canim ,evet cüneyt özek büyültme yappiyorsa kücültmede yaparkaydirigubbakcemile3 ayrica arkadasin biri yazmiz, gerci ben denk gelmedim haberlerde felanda rahmetli mickal jakson'u ameliyet etmis
Hosgeldin ethimos ilk adimi atmisin ne güzel hersey gönlünce olur..
mrb arkadaşlar. aranıza yeni katıldım. tüm yazılarınızı okudum. bende 04 temmuzda ameliyat olucam ama korkuyorum açıksası. dr um tuğrul maral duyan varmı bilmiyorum. 3000 tl istedi herşey dahil. akşam 5 te ameliyata giricekmişim 2,5 saat sürücekmiş ve gece istersem kendimide iyi hissedersem evme dönebilirmişim öle dedi. korkulcak bişey yokmuş. umarım ölede olur.ama şu beden konusunu bende anlamadım açıksası. 85 c takıyorum ki buna rağmen yanlardan taşıyor. doktorum 80 b ideal kadın göğsü olucak dedi. bakalım hayırlısı. ben şimdiden hepinize geçmiş olsun diyorum. ameliyattan sonra tekrar görüşmek üzere...

Hos geldin sehbal
yazdigin doktor hakkinda ben internet üzeri arastirma yaparkene biseyler okumustum ama cok olmustu, kadinlar külü

kadinlarkulubu-dr-tugrul-maral-hakkinda-bilgi.buraya tikla

tavsiyeediyorum diye bir sitede Dr.tugrul maraltavsiyesine bak..

ama kizlar dikkatli olun, googleye arattirdigimda sabah gaztesinin haberini gördüm sok oldum
linki vermek ne kadar dogru bilmiyorum ama site yönetimindeki arkadaslar kusura bakmasin..sonucta biz bayanlar iyi dr. bakiyoruz..iyisinide kötüsünüde birbirimizi uyarmamiz gerek diye düsünüyorum..
arsiv.sabah gazetesil

Ya arkadaşlar doktorumda muayenede , memesi büyük olan bayanlar oldukça küçülsün, hatta hepsini al diyorlar memeden bıktıkları için diye söylediydi. Benim de DD idi şimdi C dolu dolu, biraz daha ödemler inince C kalacak diye tahmin ediyorum. Ameliyat olmadan doktorunuzla iyi konuşun. Boya göre B cup bana küçük gelirdi mesela, C cup'tan çok memnunum. Hem ne kadar çok küçültürsek alttaki izler o kadar ortaya çıkar, kötü görünür demişti. İyi düşünün sonra pişman olup bi de büyüttürmeyin soora

B-C-D-DD 'den anlamıyorum ben sevgili güzelnurçin.Göğsün ameliyat öncesi ve sonrası klasik bedene göre kaçtı :))))
ısrarla soruyorum çünki benim doktorum şu/bu beden yaparım taahhütü vermedi.Vücudunuza uygun olarak küçülteceğim dedi. Korkuyorum şimdi acaba istedimden çok mu büyük olur diye:KK43:

B-C-D-DD 'den anlamıyorum ben sevgili güzelnurçin.Göğsün ameliyat öncesi ve sonrası klasik bedene göre kaçtı :))))
ısrarla soruyorum çünki benim doktorum şu/bu beden yaparım taahhütü vermedi.Vücudunuza uygun olarak küçülteceğim dedi. Korkuyorum şimdi acaba istedimden çok mu büyük olur diye:KK43:

Tatlım yani 100 beden falandı, deli büyüktü yani. Şimdi 85 beden oldu, güzel oldu. Boyun uzunsa çok küçülttürme sakın dedim , sonra pişman olabilirsin diye. Ama Ufuk beye ameliyat olacaktın sanırım, onun hakkında birçok sitede olumlu yorum fazlasıyla var. Bana bırak dediyse bırak, ille de küçülsünler olabildiğince deme bence.

güzelnurçinHaklısın .benim 108 ,anlayacağın çok deli deli büyük.:) 85 iyi bir ölçü ,umarım benimki de o civarlarda olur.Tavsiyelerin için çokk SAĞOL.

X