- Konu Sahibi ---Lily---
- #1.441
Ayl@,çok geçmiş olsun.ıyi olmana çok sevindim.ınşallah görünce de çokkkk mutlu hissedersin kendini.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevgili Sehbal.Seni o kadar iyi anlıyorum ki.....Benimde dikişlerim t gibi değil.Almış başını gitmiş taaaa koltuk altıma kadar.Seninde mi öyle bilemiyorum? Ama dikişlerimde ufacık bir potluk ,büzüklük yok.Belkide bu kadar uzun kesik sayesindedir.Göğüs büyüklüğümüz de buna bir etken olabilir Sehbalcim.Banada çok küçük geliyor ama yapacak da birşey yok.Giden gitmiş
Alışacağız.Hem bedenimiz hem gözlerimiz bu yeni halimize alışacak.Benimkilerde çok yukarda.Hatta ilk gördüğüm gün eve döndüğümde sinirle evdekilere ,az daha uğraşsa meme uçlarını omzuma dikecekmiş dedim:)))) Ama bu forumun önceki yorumlarında zamanla aşağıya indiğini,göğsün şeklini zamanla alacağını okudum .Bekleyip göreceğiz.
Ben memnun olmadım hiçbir konuyu doktoruma iletmedim.Küçük olmuşlar yada çok fazla dikiş var yada uçları çok yukarda desem ne olacak.Olan olmuş bir kere.İnanın buradaki arkadaşların yaşanmışlıklarını paylaşmasıyla daha çok şey öğreniyorum.Herkese sonsuz TEŞEKKÜR ediyorum.
Merhaba, ben de sizleri çok iyi anlıyorum, geçen sene bu zamanlar hergün bu foruma girip ne yapacağımı düşünüyordum. Sonunda Ekim ayında ameliyat oldum. Yani 9 ay oldu. İlk günlerdeki görüntüsünü unutuum gitti. İnanın herşey yoluna giriyor. İlk başlarda çok sert ve yukarıda oluyor ama zamanla şekilleniyorlar ve vücudunuzun bir parçası oluyorlar. Kendinize zaman tanıyın ve hep iyi olacağını düşünün. Benden 1,5kg. çıktı ve ben mümkün olduğu kadar küçültün bunları demiştim. Doktor da vücuduma göre orantılayacağını söylemiş idi. Gerçekten de öyle oldu. Çok küçük gibi geliyor size ama hele biraz yumuşasın, normale dönsün o zaman içiniz rahat eder. İlk kez bu sene askılı bluzler, üçgen bikini aldım ve hala inanamıyorum. Çok güzel bir duygu gerçekten. :)))
Sevgili Sehbal.Seni o kadar iyi anlıyorum ki.....Benimde dikişlerim t gibi değil.Almış başını gitmiş taaaa koltuk altıma kadar.Seninde mi öyle bilemiyorum? Ama dikişlerimde ufacık bir potluk ,büzüklük yok.Belkide bu kadar uzun kesik sayesindedir.Göğüs büyüklüğümüz de buna bir etken olabilir Sehbalcim.Banada çok küçük geliyor ama yapacak da birşey yok.Giden gitmiş
Alışacağız.Hem bedenimiz hem gözlerimiz bu yeni halimize alışacak.Benimkilerde çok yukarda.Hatta ilk gördüğüm gün eve döndüğümde sinirle evdekilere ,az daha uğraşsa meme uçlarını omzuma dikecekmiş dedim:)))) Ama bu forumun önceki yorumlarında zamanla aşağıya indiğini,göğsün şeklini zamanla alacağını okudum .Bekleyip göreceğiz.
Ben memnun olmadım hiçbir konuyu doktoruma iletmedim.Küçük olmuşlar yada çok fazla dikiş var yada uçları çok yukarda desem ne olacak.Olan olmuş bir kere.İnanın buradaki arkadaşların yaşanmışlıklarını paylaşmasıyla daha çok şey öğreniyorum.Herkese sonsuz TEŞEKKÜR ediyorum.
yok canım ya benim öle değil sadece meme ucu çevresinde ve aşağıya doğru bi çizgi var baya uzun bi çizgi. t şeklini veren çizgi altta yok. ve buruş buruş dikişler. sanki hiç düzelmicekmiş gibi duruyor inan. evet belki dediğin gibi büyüklüğü etken olabilircanım. benimkilerde çok yukarda inan aynen senin dediğin gibi bende eşime doktora kalsa boynumda kolye olarak taşıcakmışım bunları dedim:):) hiç beğenmedim anlıcan. düzelicek dedi ama umarım öle olur. bende okudum heryerde 2 senede anca düzeliyormuş normale dönüyormuş şişlikler 6 ila 12 ay arası iniyormuş bakalım işallah öle olur canım bekleyip görücezzz...
Canım benim biraz sabır... benimde meme başı ve dik cizgim var bende ilk gördüğüm de ne yapmış bana bu adam dedim ..benimde ameliyat sonrası berbat görunuyordu.... 3 ay oldu şimdi cok cok iyi...dikişler acılıyor potluklar duzeliyor sen bile şaşıyorsun...6 aya kadar neler olur bilmem...jelimi duzenli kullanmaya devam ediyorum...şimdilik cok iyi gidiyor...biraz sabır...sonuca sen bile şaşıracaksın.......kaydirigubbakcemile5
geçmiş olsun canım.. yeni görüntüleri nasıl göğüslerinin.. benimkiler çok yukarda ve acayip duruyor. dikiş izim t şeklinde değilve dikişler acayip açıkçası hep bölemi alıcaklar bilmiyorum. doktorum 4 ayda ancak şeklini alır takma kafana dedi ama ben şuanki hallerinden hiç memnun değilim ya. hala aynada kendime baktıkça iğreniyorum resmen bilgi verirsen sevinirim.
gülcekkcim ah ah ayni dertler bi yandan troid biyandanda su kilolar,hayirlisyla halederiz ikimizde sonundada ikimizde su memislerin derdinden kurtuluruz bacimmmkaydirigubbakcemile5
kizlar hepinize simdilik güzel günler
ben evime geldim sonunda . ameliyatım pazartesi günü oldu.direnler çıkana kadar hastanede kaldım
sağol peymancım harikasınız ya valla kendime geldim sölediklerinizle. ama peymancım doktor bana jel filan vermedi hatta hiç bi ilaç krem filan yok. bir hafta sonra normal sütyenede geçebilirsin dedi. hergün banyo yapmamı sabunla bastırmadan masaj yapmamı söledi sadece. benim doktorda bi sorun var galiba:):):roflol: senin kullandığın ne jeli ne işe yarıyorki..sölersen bende bi sorarım doktoruma...
Jel icin henüz erken...hele bir ay kadar gecsin dikişler alınsın yaralar iğleşsin ... dr bir sorun yok bende araştırarak ve bu siteden cok şey öğrendim...zaten zamanla toparlayacak memeler sende mutlu olacaksın...sadece sabır...opuyorumnanaktan