N
nisan
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi ---Lily---
- #1.261
sevgili NİSAN ve PEYMAN mesajlarınız için teşekkürler.evet bugün sargısız halde gördüm gerçektende küçük değilmiş hatta çoğu kişiye göre büyük bile denebilir ama tam benim istediğim ebatta.allaha şükürler olsun.hepimize sağlık diliyorum
kızlar midemde bir ağrı ameliyat gününü bekliyorum. çok heyecanlıyım. nasıl olacak ne olacak diye düşünüyorum sürekli. bir türlü bedene kara veremedim ne olsun diye. fikirlerinize ihtiyacım var .
MErhaba sevgili bayanlar
uzun zamandur bu forumu takip ediyorum.En bastan sona kadar her sayfayi okudum ve en onemli adim olan doktor secimini yaptim.Yarin icin tugrul beyden randevum var.kendisiyle gorusucem ve sanirim buyuk ihtimal meme kucultme ve diklestirme ameliyati olucam.Ben kararimi sizler sayesine verdim o yuzden sadece bilgi ve tecrubelerinizden gizlice fayalanip ortadan kaybolmak istemedigim icin tum detaylari sizinle paylasmak istiyorum.Bu arada bana destek olursaniz cok sveinirim :)
Herkese kucak dolusu sevgiler.
Ben 2 Temmuzda ameliyat olacağım.Mümkün olduğunca düşünmemeye çalışıyorum:)Herşeyin çok güzel olacağına dair kandırıyorum kendimi.Böylelikle daha az panikliyorum.:icecream:
MErhaba sevgili bayanlar
uzun zamandur bu forumu takip ediyorum.En bastan sona kadar her sayfayi okudum ve en onemli adim olan doktor secimini yaptim.Yarin icin tugrul beyden randevum var.kendisiyle gorusucem ve sanirim buyuk ihtimal meme kucultme ve diklestirme ameliyati olucam.Ben kararimi sizler sayesine verdim o yuzden sadece bilgi ve tecrubelerinizden gizlice fayalanip ortadan kaybolmak istemedigim icin tum detaylari sizinle paylasmak istiyorum.Bu arada bana destek olursaniz cok sveinirim :)
Herkese kucak dolusu sevgiler.
Merhaba senbenimsin.
Umarım herşey dilediğin gibi olur. .Ben 6 ay önce Tuğrul beye ameliyat oldum ve çok memnunum. Tuğrul bey gerçekten iyi bir dotor. Bu konuda hiçbir tereddütün olmasın. İnşallah sende biranönce kurtulursun.
Tüm ameliyat olacak arkadaşlara bol şanslar...:))
Merhaba arkadaşlar ben ayın 5'inde meme küçültme ameliyatımı oldum. Cup D'den Cup B'ye indim. Yani cup B biraz taşıyor ama şişliklerin var dedi doktorum. O kadar rahatladım anlatamam, boynum, sırtm kendine geldi. Meme büyütme olayını bilmiyorum ama küçülttürecekler hiç düşünmesinler, üzerimden büyük bir yük kalktı :))))) ve füze gibi memelere sahibim artık. Sigara kullanıyorum bende ama hiç bırakmadım yaaa bırakmak mı gerekiyor???
selam herkese.
ben bugün meme kücültme diklestirme ameliyatini oldum arkadaslar. su anda odamdayim yari sargili bir halde. olduda bitti masallah oh be üstümden büyük bir yük kalkti sanki.anca kendime geldim . biran önce burdan herkesle paylasmak istedim. heheheh
sabah 9:30 da hastahaneye geldim. saat 10:30 gibi ameliyata girdim ama yari uykulu halde hicbir korku duymadan ameliyathanedeydim. kendime geldigimde zaten hersey bitmisti.
su anda arada bir hareket ettigim zaman gögüs altimda agrilar oluyor. birazda sirtimda agrilarim var ama oda yatmaktanmis.
doktorum tugrul turan bey le akraba olduk heheheh gayet samimi cana yakin bir doktor.sabahtan beri burda (normalde burda yani hattat hastahanesinde degil kendisinin yeri ayri biyerde) gidip geliyo sürekli yanima .
biraz karman corman yaziyorum galiba ama daha kafam güzel galiba biraz anesteziden :))
neyse simdilik bu kadar bu gece burda kalip kalmiycagim 1 saate kadar belli olacak.
bu arada fiyat merak eden arkadaslar. tugrul turan bey 8000 ila 11000 tl arasi yapiyo bu tür ameliyatlari. gögüsten gögüse degisiyomus. benimkiside 8000 tl tuttu. hersey icinde bu fiyatin.
neyse görüsmek üzere .
burdan olan ve olacak arakadaslara gecmis olsun. (korkulcak pek bisey yok yani hehehehhe)