Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhaba kızlara.s
yaklaşık 3 hafta önce üye oldum..45 yaşındayım ve çalışan bir bayanım
yıllardır aynı dertten muzdarip olduğum için ilk mesajımı da buraya yazıyorum..memişleri küçültmeyi çok istiyorum ancak ameliyattanda çok korkuyorum..burada yazılanları okuyunca korkularım biraz olsun azaldı..
anlaşılan o ki doktor seçimi çok ama çok önemli. eşimin cesaretlendirmesi ve desteği ile doktor tercihi yapma aşamasındayım..ressam eserlerini her yerde sergileyebiliyor ama estetik doktorları artık kanun gereği sitelerinde foto koyamıyor..bazı doktorlarda talep ederseniz link gönderiyor kendi yaptıkları (??) öncesi ve sonrası fotolarını gösteren,ama tabii ne kadar güvenilir tartışılır..iaranızda ameliyat olanların elinde öncesi ve sonrası fotoları vardır sanırım..yazdıklarınızın yanı sıra fotolarda karar vermemde önemli bir kriter olacak..eminim sizler içinde öyle olmuştur..sizden ricam doktorunuzun adını da belirterek -sizin için sakıncası yoksa- fotoları özelden gönderebilirmisiniz ?
yakın bir tarihte bu forum sayesinde ameliyat olanlar kervanına katılmak istiyorum..
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

Merhaba kızlara.s
yaklaşık 3 hafta önce üye oldum..45 yaşındayım ve çalışan bir bayanım
yıllardır aynı dertten muzdarip olduğum için ilk mesajımı da buraya yazıyorum..memişleri küçültmeyi çok istiyorum ancak ameliyattanda çok korkuyorum..burada yazılanları okuyunca korkularım biraz olsun azaldı..
anlaşılan o ki doktor seçimi çok ama çok önemli. eşimin cesaretlendirmesi ve desteği ile doktor tercihi yapma aşamasındayım..ressam eserlerini her yerde sergileyebiliyor ama estetik doktorları artık kanun gereği sitelerinde foto koyamıyor..bazı doktorlarda talep ederseniz link gönderiyor kendi yaptıkları (??) öncesi ve sonrası fotolarını gösteren,ama tabii ne kadar güvenilir tartışılır..iaranızda ameliyat olanların elinde öncesi ve sonrası fotoları vardır sanırım..yazdıklarınızın yanı sıra fotolarda karar vermemde önemli bir kriter olacak..eminim sizler içinde öyle olmuştur..sizden ricam doktorunuzun adını da belirterek -sizin için sakıncası yoksa- fotoları özelden gönderebilirmisiniz ?
yakın bir tarihte bu forum sayesinde ameliyat olanlar kervanına katılmak istiyorum..
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..
Merhaba sevgili NAZLIMCAN,
kims resimlerini pylasmk istemez tahminim.bence en giip dr la gorus.ben sana 2 isim veriyim.
teoman dogan 5000-7500 tl arasi fiytlari.muayenesi 200 tl
tugrul turn ki benim tercihim kendisi 8000-11000 tl.muayene on gorusme ucretsiz.

bayanlar nasılsınız görüşmeyeli ben koşturmacadan sınavlardan vakit bulamadım bi türlü yeni ameliyat olanlara geçmiş olsun diyorum gözünüz aydın:lepi:

ben bundan yaklaşık 1 ay öncesine kadar büyük büyük diye yakınıyodum ama şimdi şahaneler 2 kilo verdim ve nasıl güzel duruyolar anlatamam düğünlerde boy göstermeye başladım bile göbek atmak bile ayrı güzel oluyomuş valla:teytey: büyük diye üzülmeyin kızlar inanın 2 kilo bile fark etti biraz kilo verin olduğunzdan daha şahane olucaksınız eminim bizzat denenmiştir:jeyyar:

alev33 kusura bakma ancak cevap veriyorum umarım yorgunluk gitmiştir üzerinden gitmediysede takılma ameliyat olduktan sonra yatmaya alışıyo insan ayağa kalkınca yorulman çok doğaldı şimdi geçmiştir mutlaka 6 hazıran yazmışsın 1ay oldu ne güzel hadi keyfini çıkarmaya başla bakalım yerimseniben bide sporcu sütyenine aldırma normal sütyenle dağlar kadar fark oluyo aralarında...

NİSAN ablacım seni özel olarak selamlıyorum iisin dimi memişler ne alemdesengözlerimebaksanab

kendinize ii bakın bayanlar baybaya.s.a.s.:nazar:

SİNAGAME bebişim özel selamını aldım sevindim nasıl karne telaşı varmı buseneki okul maratonuda şükür bitti başarılı olduğuna eminim senin vesilenle tüm AMELİYAT olan arkadaşlarımıza topluca geçmiş olsun olcaklarında allah yardımcıları olsun sevgilerimle

Merhaba sevgili NAZLIMCAN,
kims resimlerini pylasmk istemez tahminim.bence en giip dr la gorus.ben sana 2 isim veriyim.
teoman dogan 5000-7500 tl arasi fiytlari.muayenesi 200 tl
tugrul turn ki benim tercihim kendisi 8000-11000 tl.muayene on gorusme ucretsiz.

Geçmiş sayfalarda okumuştum,nicklerini hatırlamıyorum şu an ama özelden gönderenler olduğunu okumuştum..zaten sanal ortam kimlik belli değil,ben sadece fikir sahibi olup,kararı netleştirmek adına rica etmiştim..ben paylaşmakta bir sakınca görmüyorum,şahsen ben olursam paylaşırım ama herkesin düşüncesi aynı olmayabilir (ki bu da çok normal) saygı duyarım..
tuğrul bey şimdilik bütçeyi aşıyor,doktor tavsiyesi için teşekkür ederim..

arkadaşlar harikasınız ya ve ne kadar cesur.ameliyat olanlar için söylüyorum.
ben 127.sayfada birkaç soru sormuştum ve saolsun birkaç arkadaş cevaplamış.en önemli şeyi sormayı unutmuşum.

diyelimki meme küçültme ameliyatını oldum , ne zaman hamile kalabilirim en erken.
yani 1 yıl bebek yok gibi bir kısıtlama varmı?
varsa bu zaman dilimi ne?
ben bebek sahibi olmak istiyorum 27 yaşındayım,çocuğum yok ama biran önce de ameliyat olmak istiyorum.çünkü hamile kalırsam dahada büyücek bunlar,naparım o zaman..
lütfen cevaplayın eğer bu konuda birşeyler biliyorsanız.

Geçmiş sayfalarda okumuştum,nicklerini hatırlamıyorum şu an ama özelden gönderenler olduğunu okumuştum..zaten sanal ortam kimlik belli değil,ben sadece fikir sahibi olup,kararı netleştirmek adına rica etmiştim..ben paylaşmakta bir sakınca görmüyorum,şahsen ben olursam paylaşırım ama herkesin düşüncesi aynı olmayabilir (ki bu da çok normal) saygı duyarım..
tuğrul bey şimdilik bütçeyi aşıyor,doktor tavsiyesi için teşekkür ederim..

Sevgili Nazlımcan.Ben İzmirde yaşıyorum.Ege üniversitesinde çalışan Doç.dr.Ufuk BİLKAY'a 2 Temmuzda küçültme operasyonu olacağım.4000 ücreti.Para da önemli ama ufuk beyi int'den araştırdım.Hakkında bir tane bile olumsuz yorum yok.En çok tavsiye edilen doktor.Ayrıca meme estetiği üzerine uzmanlığı (çalışmaları) var.Çok araştırmanı tavsiye ediyorum .Ben sadece kendisine muayene oldum.Başka hiçbir estetikçiye gitmedim.Belkide hata ediyorum ama doktor o kadar uzman ki alanında ,son derece güven veriyor.Umarım herşey gönlümüzce olur.

ben 127.sayfada birkaç soru sormuştum ve saolsun birkaç arkadaş cevaplamış.en önemli şeyi sormayı unutmuşum.

diyelimki meme küçültme ameliyatını oldum , ne zaman hamile kalabilirim en erken.
ben bebek sahibi olmak istiyorum 27 yaşındayım,çocuğum yok ama biran önce de ameliyat olmak istiyorum.çünkü hamile kalırsam dahada büyücek bunlar,naparım o zaman..

selam durugulus,
ben c.tesi gunu tugrul turana ameliyat olucm benim 1 oglum var ve 1 ene icerisinde 2. yi dusunuyorum.bu yuzden ozellikle sordum.bana 9 ayin yeterli olacagini soyledi.
Ama baska dr lar farkli soyleyebilir o yuzden r secimini yaotiktan sonra tekrar sorrsan senin icin daha net olur.

Merhaba Durugulus; ben yeni oldum bu ameliyatı, 5 gün önce. Doktoruma bol bol soru sorduğum için biliyorum. Emzirme problemi ancak çok çok büyük memlerde oluyomuş, onlara farklı ameliyat yapılıyomuş çünkü, ancak normal meme küçültme sonrası emzirme yasağı yok, sadece hamilelikte ve emzirme esnasında formu bozulabilir, sonrasında toparlama isteyebilir tekrar dedi.

teşekkür ederim arkadaşlar bende bebek için ertelesemmi diyodum ama galiba 1 sene yeterli olur tahminimce gebe kalabilmek için.

Yeterli olur canım. Zaten çok büyük memesi olan kim varsa çevremde emziremediler, büyük meme bol süt verir gibi bişey yok, keyfine bak

kızlar bende kararlıyım olmak için ama sorun su suan dıyet yapıyorum daha dogrusu yapmaya calısıyorum 74 kiloyum suan 2 kılo verdım normal kılom ıse benım 60 bu sene bıraz psıkolojık olarak ıyı olmadıgın için ılac kullanmıstım yaklasık 16 kılo aldım acaba dıyorum bunları versemdemı amelıyat olsam kı bunları vermem en az 6 ay alır vermeden olsam kılo verıce sonra gögüslerım çok deforme olabılırmı :KK43: istanbulda tugrul beye olmak ısterdım ama yenı mezun olmus bır öğrencı için cok pahalı taksıt yapıyorsa ama neden olmasın :) ankarada amelıyat olan kımse yok gıbi fomu okumaya calıstım ama ankarada olanlar varsa doktor isimi yazabılırlermı bu arada gögüslerim 105 :KK43:

kızlarrr 3 temmuz ameliyat günün sonunda netleşti. bu ameliyata sayenizde karar verdim. tam bir yıldır sizlerin yazdıklarını yüreklendirmelerinizi okuyorum. burada deneyimlerini yazan beni cesaretlendiren bütün arkadaşlara teşekkür ederim. iyi ki varsınız kızlar . hepinizi öpüyorum kaydirigubbakcemile2

Cellminn cok gecmis olsun dr. tugrul turana nasil ulasabilirim yani telefonu adresi yazarsan cok sevinirim birde almanyanin neresinde kaliyorsun

Cellminn cok gecmis olsun dr. tugrul turana nasil ulasabilirim yani telefonu adresi yazarsan cok sevinirim birde almanyanin neresinde kaliyorsun

tesekkür ederim canim. bugün ameliyattan sonraki 4. günüm ve bayagi toparlandim. en cok zorluk cektigim gögüs agrisi degilde sirt agrisiydi neyseki o da acildi hehehe.dün ilk defa ciktim bile disariya.
ben nürnberdeyim .ama ailem burda yani istanbulda o yüzden cok rahatlik oldu benim icin

özeline tugrul beyin no sunu atiyorum.
görüsmek üzere

merhabalar arkadaşlar bende küçültmek istiyorum bunlları yaa.gerçi küçültmekten ziyade dikleştirmek istiyorum..ama maaddi olarak sıkıntı var yani sigortanın karşılaması için tam olarak ne yapmak lazım.ben babamdan dolayı emekli sandığına bağlıyım nasıl olcak şimcik.bilen birisi yanıtlarsa seviinirim.şimdiden teşekkür ediyorum.
ha birde Ankara'da hangi hastane daha iyi oolur bbilen var mı..birde toplam ameliyat sonrası kontrollerde dahil kaç kez gidip gelmem gerekiyor Ankara'ya..

merhabalar arkadaşlar bende küçültmek istiyorum bunlları yaa.gerçi küçültmekten ziyade dikleştirmek istiyorum..ama maaddi olarak sıkıntı var yani sigortanın karşılaması için tam olarak ne yapmak lazım.ben babamdan dolayı emekli sandığına bağlıyım nasıl olcak şimcik.bilen birisi yanıtlarsa seviinirim.şimdiden teşekkür ediyorum.
ha birde Ankara'da hangi hastane daha iyi oolur bbilen var mı..birde toplam ameliyat sonrası kontrollerde dahil kaç kez gidip gelmem gerekiyor Ankara'ya..

diklestirmeyi sigorta kalsilamiyor saece kucultme o a her gogusten 500 gr mi tam hatirlamiyorum bay bi miktar yani o kadar cikarsa karsiliyor.geriye donup okursan net bilgiye ulasabulirsin.

cabik hanım eğer göğsünüz çok büyükse belli miktarını karşılıyor ssk mesela 110 ise karşılar diye düşünüyorum birde sadece göğüs büyüklüğü deil nasıl desemki fiziğinle orantısı bakılıyo sanırım mesela kiloluysan zaten göğsünde büyük olacak ama kilon normalde göğüslerin orantıya göre acayip büyükse aynı zamnda gerçekten sağlığı etkiliyorsa ssk bir miktarını karşılıyo şimdi benim bişey demem belki yanlış olur karşılayıp karşılamdığına doktor muaynede karar veriyo mesela benimki karşıladı sssk birkısmını

hem bence şu doktor bu doktor diye doktor reklamları yapılıyo hepsi fasa fiso zaten gerçekten o eğitimleri almasa bir doktor diplomayı alabilirmi bence bütün estetik cerrahın yapabileceği ameliyattır bubilmeme 11 milyar bilmeme başka bişey bune ya sanki araba alıyolar ben sadece 1 milyar verdim ssk karşılamasaydı2,5milyar verecektim sen bence ankaraya filan uğraşma orduda kim varsa estetik cerrah ona güven bu birazda bünye meselesiformu baştan sona okursan çok meşhur plastikçilere ameliyat olupta göğüs ucu çürüyen arkadaşlar var kısmetten gayrisi olmaz allah ne derse o olur bende senin gibi çok istiyordum oldum kurtuldum darısı sana ve tüm olmak isteyenlerin başına bu bence bir hastalık yaşamayan anlayamaz büyük göğüsün zorluğunu saygılarımla iyi akşamlar

bayanlar nasılsınız görüşmeyeli ben koşturmacadan sınavlardan vakit bulamadım bi türlü yeni ameliyat olanlara geçmiş olsun diyorum gözünüz aydın:lepi:

ben bundan yaklaşık 1 ay öncesine kadar büyük büyük diye yakınıyodum ama şimdi şahaneler 2 kilo verdim ve nasıl güzel duruyolar anlatamam düğünlerde boy göstermeye başladım bile göbek atmak bile ayrı güzel oluyomuş valla:teytey: büyük diye üzülmeyin kızlar inanın 2 kilo bile fark etti biraz kilo verin olduğunzdan daha şahane olucaksınız eminim bizzat denenmiştir:jeyyar:

alev33 kusura bakma ancak cevap veriyorum umarım yorgunluk gitmiştir üzerinden gitmediysede takılma ameliyat olduktan sonra yatmaya alışıyo insan ayağa kalkınca yorulman çok doğaldı şimdi geçmiştir mutlaka 6 hazıran yazmışsın 1ay oldu ne güzel hadi keyfini çıkarmaya başla bakalım yerimseniben bide sporcu sütyenine aldırma normal sütyenle dağlar kadar fark oluyo aralarında...

NİSAN ablacım seni özel olarak selamlıyorum iisin dimi memişler ne alemdesengözlerimebaksanab

kendinize ii bakın bayanlar baybaya.s.a.s.:nazar:
canım merhaba evet ben hala acba azcık daha küçülmezmi diye şımarıklık yapyorum,ilk halini unuturcasına....fakat senin söylediğine göre biraz daha küçülecek inşallah ama dikliği yeter wallahi daha ne olsun hiç bir taraftan bişey taşmıyor artık.yanlız bu meme ucları beni öldürecek şöle hafif hafif sütyenler almak istiyorum onlarında meme ucları gözükyor bu yüzden içi biraz kalınlardan aldım bu sefer gene sıkılyorum sütyenden ve büyük gözükyör azıcıkta olsa...ne halt edecem bilmem........kom ve marc spencere baktım daha başka bakmak mı lazım bilemedim.yorgunluğum geçti şükür biraz da kilo verirsek bu işl tamam dır galiba........sevgilerrr

hem bence şu doktor bu doktor diye doktor reklamları yapılıyo hepsi fasa fiso zaten gerçekten o eğitimleri almasa bir doktor diplomayı alabilirmi bence bütün estetik cerrahın yapabileceği ameliyattır bubilmeme 11 milyar bilmeme başka bişey bune ya sanki araba alıyolar ben sadece 1 milyar verdim ssk karşılamasaydı2,5milyar verecektim sen bence ankaraya filan uğraşma orduda kim varsa estetik cerrah ona güven bu birazda bünye meselesiformu baştan sona okursan çok meşhur plastikçilere ameliyat olupta göğüs ucu çürüyen arkadaşlar var kısmetten gayrisi olmaz allah ne derse o olur bende senin gibi çok istiyordum oldum kurtuldum darısı sana ve tüm olmak isteyenlerin başına bu bence bir hastalık yaşamayan anlayamaz büyük göğüsün zorluğunu saygılarımla iyi akşamlar
aygulrose çok teşekkür ederim cvp için..evet dediğin gibi yaşamayan bilemez bu duyguyu.evet aslınsa zayıflayınca küçülüyor hemde baya bi küçülüyor ama şuanda büyük ve çok sarkık :kedi: yani aşırı sarkık.sigorta karşılamazsa zaten yapcak bişey yok.bi iş sahibi olup para biriktirene kadar beklemem gerek mafoldumben ama yinede bi şansımı denerim.kısmetse olur inş :Saruboceq:

X