• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

hanımlar finaller nedeniyle sizleri biraz boşladım kusura bakmayın malum okul hayatı böyle :)ameliyatı olalı 16 gün oldu.dikişlerim gün geçtikçe eriyerek kaybolmaya başladı.hatta çok çok az kaldı diyebilirim :) doktorum bepanthen krem kullanmamı istemişti kremim bitti bugün yeniden almaya gittim firma isim değişikliğine gitmiş.kremin adı bepanthol olmuş bilginize sunarım.ağrı kesici ilk haftada kullandım.şu ana kadar ne ağrım ne de sızım oldu.sadece tatlı tatlı kaşınmalar var buda kabuklaşmanın olduğunun göstergesi.bu arada ameliyat öncesi hayalini kurduğum çoğu şeyi gerçekleştirdim.en önemlisi de göğüslerimin sığmayacağını düşündüğüm için almadığım elbiseler ve tunikler gardrobumun vazgeçilmezi konumunda artık :) ben ameliyat oldum kurtuldum ağırlıklarımdan darısı sizin başınıza.sağlıcakla kalın canlarım :16:

çok çok geçmiş olsun gözün aydın :) maşşallh de kendine öle ballandıra ballandıra anlatmışın :) nazar değecek :)

Merhabalar,
Sayfaları okumaktan başım döndü:))
Ercan Bey'e a meme küçültme için mail attım cevap vermedi.
Jelesec yurtdışında olduğunu söyledi.
Sans yuzume gülecek mi?? tatilde amaliyat olacak mıyım acaba???:)):44:

Merhabalar,

Munamuna cım merhaba.Doktorumuz yazılan msj,maillere hemen cvp verir ama yurtdışında olduğundan sanırım hemen dönememiştir.Cumartesi günü burcu81 nick li arkadaşın ameliyatı var topikten.Sanırım yarına döner mutlaka.Cevap alırsınız merak etmeyin.Genelde öğretmenler 15 tatili fırsat bilip operasyonlarını bu tarihlere programlıyorlar.İnşallah dilediğiniz operasyonu olabilirsiniz.Sevgiler.

Hanımlar finaller nedeniyle sizleri biraz boşladım kusura bakmayın malum okul hayatı böyle :)Ameliyatı olalı 16 gün oldu.Dikişlerim gün geçtikçe eriyerek kaybolmaya başladı.Hatta çok çok az kaldı diyebilirim :) Doktorum bepanthen krem kullanmamı istemişti kremim bitti bugün yeniden almaya gittim firma isim değişikliğine gitmiş.Kremin adı bepanthol olmuş bilginize sunarım.Ağrı kesici ilk haftada kullandım.Şu ana kadar ne ağrım ne de sızım oldu.Sadece tatlı tatlı kaşınmalar var buda kabuklaşmanın olduğunun göstergesi.Bu arada ameliyat öncesi hayalini kurduğum çoğu şeyi gerçekleştirdim.En önemlisi de göğüslerimin sığmayacağını düşündüğüm için almadığım elbiseler ve tunikler gardrobumun vazgeçilmezi konumunda artık :) Ben ameliyat oldum kurtuldum ağırlıklarımdan darısı sizin başınıza.Sağlıcakla kalın canlarım :16:

:nazar: Maşallah mannaq cım sürecin çok iyi geçmiş.Keyfini çıkart tabii en doğal hakkın:34: Sen de sağlıcakla kal:16:

Merhabalar,

Heyecanını anlıyorum uzun zamandır doktor araştırıp ameliyat olup güzel memelere kavuşma hayalin vardı :34:

hadi bakalım hayırlısı olsun en güzel memeli öğretmenler olacaksınız sırayla :nazar: burcu arkadaşımız öğretmen cumartesi hem karın germe hemde meme ameliyatı var :34:doktorun başlığında yazıyor sürecini...meltem var oda meslektaşın 28.inde meme küçültme ameliyatı var uzaklardan geliyor :34:

Munamuna cım merhaba.Doktorumuz yazılan msj,maillere hemen cvp verir ama yurtdışında olduğundan sanırım hemen dönememiştir.Cumartesi günü burcu81 nick li arkadaşın ameliyatı var topikten.Sanırım yarına döner mutlaka.Cevap alırsınız merak etmeyin.Genelde öğretmenler 15 tatili fırsat bilip operasyonlarını bu tarihlere programlıyorlar.İnşallah dilediğiniz operasyonu olabilirsiniz.Sevgiler.

15.gün dinlenme süresi iyi bir süre tabi :34:fırsat bu fırsat değip ameliyat için gün alıyorlar...

hadi sen hazırlığını yap nldglp canım :16: 26.sı kahvaltıdayız sende kalabalık topluluk anca hazırlanırsın :21:

Son düzenleme:
Hanımlar finaller nedeniyle sizleri biraz boşladım kusura bakmayın malum okul hayatı böyle :)Ameliyatı olalı 16 gün oldu.Dikişlerim gün geçtikçe eriyerek kaybolmaya başladı.Hatta çok çok az kaldı diyebilirim :) Doktorum bepanthen krem kullanmamı istemişti kremim bitti bugün yeniden almaya gittim firma isim değişikliğine gitmiş.Kremin adı bepanthol olmuş bilginize sunarım.Ağrı kesici ilk haftada kullandım.Şu ana kadar ne ağrım ne de sızım oldu.Sadece tatlı tatlı kaşınmalar var buda kabuklaşmanın olduğunun göstergesi.Bu arada ameliyat öncesi hayalini kurduğum çoğu şeyi gerçekleştirdim.En önemlisi de göğüslerimin sığmayacağını düşündüğüm için almadığım elbiseler ve tunikler gardrobumun vazgeçilmezi konumunda artık :) Ben ameliyat oldum kurtuldum ağırlıklarımdan darısı sizin başınıza.Sağlıcakla kalın canlarım :16:

mutluluğun daim olsun maşallah :nazar:sürecin çok güzel ilerledi :34:

sende sağlıcakla kal .

ee bana neden takıldı o zaman ek bir şey yoktu.

gelincik aynı doktora ameliyat olduk senle :34:bana takıldı kombin ameliyatımdı ama benden sonra tek meme küçültme olan ve benim bildiklerime takılmadı ogltkn, dender,jujjuu, vs. sana niye takıldı vardır geçerli bir sebebi :34:

Tesekkur ederim güzel dilekleriniz için:) Doktor beyin cevabını heyecanla bekliyorum.
Sizin gibi iyi niyetli üyeler sayesinde cesaret topluyoruz. İyiki varsınız..

Kod:
izmirdeki doktorlar hakkında bilgisi olan var mı?

Merhaba ozumege; forumdan gizeml arkadaşım ve birkaç kişi (meme büyütme) dr.Cenk tokata ameliyat oldular sonuçlarından memnunlar görüşme listene ekle istersen :34: ben forumda eskiyim ist.da oldum ameliyatımı ama forumlarda gezinirken birde dr.Ufuk bilkayın ismi çok denk geldi o da aklında olsun :34:

Kolay gelsin iyi araştırmalar.

gelincikcik ve jelesec doktorlarınız aynı mı?

Bir çoğunda olduğu gibi gelincik ile de doktorumuz aynı:)

Tesekkur ederim güzel dilekleriniz için:) Doktor beyin cevabını heyecanla bekliyorum.
Sizin gibi iyi niyetli üyeler sayesinde cesaret topluyoruz. İyiki varsınız..

Sağol canım iyi yürekli güzel insanlarla denk düşersek değme keyfimize :16:

Kahrımı çeke çeke bitmedi dimi jelesec:16:

Doktor araştırması ve doğru doktoru doğru zamanı denk düşürmek çok zordur :ssz: ne kahrı aşkolsun hakkında hayırlısı olsun
:16:

Merhaba ozumege; forumdan gizeml arkadaşım ve birkaç kişi (meme büyütme) dr.Cenk tokata ameliyat oldular sonuçlarından memnunlar görüşme listene ekle istersen :34: ben forumda eskiyim ist.da oldum ameliyatımı ama forumlarda gezinirken birde dr.Ufuk bilkayın ismi çok denk geldi o da aklında olsun :34:

Kolay gelsin iyi araştırmalar.

İzmir de CEMİL TUGAY da vardı galiba Jelesec di mi?Beria ,sibel1971 ona olmuşlardı karın germe ameliyatlarını.Ama göğüs de nasıldır bilmiyorum:44:

Doktor yorumları bölümünde yazdım. Sana a mailde attım.
EVET cevap geldi..
Hangi gün olacağı daha belli değil.
Haber veririm.:1:

Doktor yorumları bölümünde yazdım. Sana a mailde attım.
EVET cevap geldi..
Hangi gün olacağı daha belli değil.
Haber veririm.:1:

Görmedim canım mailede bakmadım daha :34: iyi cevap aldığına sevindim:21: yaz mutlaka gününü sürecini

Bence tıp oku, senden iyi plastik cerrah olur. :))) hiçbir sey için geç değil:)

yaş 70 iş bitmiş bende :ssz: ama oğlumun mühendis değilde plastik cerrah olmasını çok istedim artık küçük oğlanı yönlendireceğim büyük tercihini yaptı ...

Son düzenleme:
Back
X