Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

meltem ameliyat ne oldu göremdim mesajlarda merak ettim.

Selam gelinciknerelerdesin yahu keyfin yerinde mi? 4.ay oldu maşallah daha nice aylara arkadaşım

selam jelesec iyiyim arkadaşım ameliyat olduğumu unutmaya başladım bile. Foruma girmediğim için yeni gördüm.Çok şükür herhangi bir sorun yok.4 ay oldu sence Ercan beye bir kontrol olmaya gerek var mı ne dersin?

Selam canım; aman hep iyi olalım sonuçlarımız çok şükür başarılı o yüzden sıkıntı yaşamadan atlatıp ameliyat olduğumuzu bile unutuyoruz

bence kendini göster ilk 6.ay ara arada olsa git kendini unutturma daha senin yeni sayılır doktorumuz aynı hani 1.sene sonrada gitsen niye geldin demez

ara ara da olsa gir foruma yada bizim muhabbet için toplandığımız başlığa gel oradayız bekleriz gülmeye eğlenmeye

ıyı dıleklerın ıcın cok tesekkurler ama sabah amelıyata gırmden 5 dk once doktorumla sorun yasadıgım ıcın amelıyatımı ıptal ettırdım Sımdı yenı bır doktor bulup ona gıdıcem ama o kdr streslı bır gun gecırdımkı en az 1 2 hafta hıcbırsey dusunmek ıstemıyorum

kizlar dun ameliyatim gerceklesti...goguslerim su patlamaya hazir bonba gibuler...sargiziz hallerini merak ediyorum...su sn hastanedeyim...cikinca detaylari yazarim...
Canım senden gelişmeleri bekliyoruz :)) Çok geçmiş olsun , sargılarını açınca inşallah hayallerindeki göğüsle karşılaşır daha da mutlu olursun :)

Canım üzüldüm ama inan ki her olumsuzlukta bir hayır var.İyi ki yol yakınken döndün şimdi bir kafanı toparla tek doktor o değil ya. Bakarsın Allah daha hayırlısını karşına çıkarır.Sevgiler selamlar arkadaşım.

Aynen bende aynısını söyledım cok dua etmıstım hayırlı degılse olmasın dıye kanülüm elıme takılmıstı bıle ole ıptal ettırdım gercekten hayırlısı buymus aynen bu sefer ıyıce arastırıcamm bırkac doktorla konusup ole karar verıcem cok sagol destegın ıcın gorusmek uzere

Sende sağ ol arkadaşım hakkında hayırlısı olsun görüşmek üzere.:)

çok teşekk arkadasım doktorunuzun kım oldugunu ögrenebilirmiyim görüşmek isterim

Zamanın varsa forumu okumanı tavsiye derim çok faydasını göreceğine eminim ameliyat öncesi sonrası süreçler paylaşıldı doktor isimleri memnuniyet ve memnuniyetsizlikler belirtildi çok yararlı bir başlık ben ameliyat öncesi ve sonrası sürecimi paylaştım.Sana tavsiyem doktor listesi oluştur ve ameliyat olan kişileri görebiliyorsan gör hem doktorun tekniğini hemde sonucu görmen için bu çok faydalı oluyor Doktorların çoğu görüşme ücreti almıyor zaten sormak istediğin ne varsa sorabilirsin bu başlıkta herkes cevap yazar canım sevgiler

sizin için hayırlısı bu imiş sorun yaşadığınız halde ameliyat olmuş olsaydınız belki de daha büyük sorun yaşayacak tınız

hakkınızda hayırlısı olsun kafayı toparlayıp araştırmaya devam edersiniz sevgiler...

Son düzenleme:
burcu81_
Papatya
Giriş tarihi
Dec 2012

Merhaba arkadaslar bende sızler gıbı meme kucultme ve karın germe amelıyatı olmak ıstıyorum.Çok doktor arastırdım sızlerın forumu tesadufen okudum ve ercan beyın adını gordum.kendısıne gıttım ve gercekten cok iyi bir doktor.Tamamen sızın tavsıyelerınız uzerıne gıttım.gercektende anlatımıyla benı ıkna edebıldı.Kısmetse 26 ocak amelıyat gununu aldım :)))) sızlerın yazdıklarınızı artık ezberledım dıyebılırım hergun oku oku :))) neler yasanmıs??? surec nasılmıs??? memnunıyetler neler? dıye :)))) özellıkle bentoprak ve jelesec arkadasların ıyı sonucları benı cok motıve ettı.Insallah bende sızler gıbı mutlu olurum.Çunku gercekten bu amelıyatları cok ıstıorum ve sonunda dıorum 5 haftam kaldı :))) bana solemek ıstedıgınız yada tavsıyede bulunabılecegınız bırsey war mı amelıyat oncesı yapmam gereken :) sevgıler....
BenToprak, bestemelodi, whiterabbit ve 2 diğer kişi bu mesajı beğendiler.

Üsteki paylaşımı yapan öğretmen ;sen 28.inde o 26.sında oluyor ameliyatını

Hastaneden çıkmadan belki denk gelirsin burcu81; Doktorun başlığında yazıyor sende oraya takıl arada istersen beraber gün sayın

geliriz mutlaka ziyarete biz sık sık buluşur olduk özlüyoruz birbirimizi sen tek kalacaksın galiba öyle olursa doktora o hemşirelere söylüyor öptüm görüşmek üzere

Son düzenleme:

Merhaba tgctgc,İlkönce yaşadığınız bu olumsuzluktan dolayı gerçekten çok üzüldüm.Size ameliyatın son anında bu kararı verdirtecek nasıl bir olumsuzluk yaşandı gerçekten merak ettim.Herşeyin mutlaka bir sebebi vardır.Belki de böyle olması sizin açınızdan daha hayırlı oldu.Bundan sonraki sürecinizde size bol şans dilerim.Sevgiler.

Merhaba Meltem hayırlısı bakalım bekliyoruz seni dört gözle.Bu arada sana belki bir fikir verir diye arkadaş olarak eklemiştim resimlerime bakarsın diye:) Görebildinmi acaba?

Benim ameliyat öncesi ve sonrası doktorumun çektiği resimler var albümümde.Ve de şimdiki halleri.Belki içini rahatlatır o görüntüler

Her kim olursa olsun vücudu ile ilgili,sağlığı ile ilgili her ne yaşayaksa hep iyi şeyler olsun inşallah.Allah kimseyi bu yola koyduktan sonra pişman edecek sonuçlar yaşatmasın arkadaşlar.Sonuçta sağlığımız herşeyden çok çok önemli,bizler önemliyiz.Herkese sonuçlarından memnun kalacağı güzel operasyonlar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…