- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #12.001
kizlar dun ameliyatim gerceklesti...goguslerim su patlamaya hazir bonba gibuler...sargiziz hallerini merak ediyorum...su sn hastanedeyim...cikinca detaylari yazarim...
İnşallah bende hayırlısıyla ameliyatımı olup böyle sizler gibi paylaşabilirim burada...Ercan Bey konusunda içim rahat gerçekten.Size bir soru sorayım hazır tecrübeli birini bulmuşken:)Başımda refakatçi kalmasa idare edebilir miyim?Kimseye haber vermek istemiyorumda...
Selam gelinciknerelerdesin yahu keyfin yerinde mi? 4.ay oldu maşallah daha nice aylara arkadaşım
selam jelesec iyiyim arkadaşım ameliyat olduğumu unutmaya başladım bile. Foruma girmediğim için yeni gördüm.Çok şükür herhangi bir sorun yok.4 ay oldu sence Ercan beye bir kontrol olmaya gerek var mı ne dersin?
Güzel arkadaşım cesur ol inan ki daha önce niye ameliyat olmamışım diye kendine kızacaksın,öyle bir hafifliyorsun ki.Yarın sabah mı ameliyatın?Senin için dua ederim sonra burada gülerek paylaşırsın meme maceranı.Hakkında umdukların ve beğendiklerin olsun inşallah şimdiden çok geçmiş olsun...Görüşmek üzere Allaha emanet ol.
kizlar dun ameliyatim gerceklesti...goguslerim su patlamaya hazir bonba gibuler...sargiziz hallerini merak ediyorum...su sn hastanedeyim...cikinca detaylari yazarim...
Canım senden gelişmeleri bekliyoruz :)) Çok geçmiş olsun , sargılarını açınca inşallah hayallerindeki göğüsle karşılaşır daha da mutlu olursun :)kizlar dun ameliyatim gerceklesti...goguslerim su patlamaya hazir bonba gibuler...sargiziz hallerini merak ediyorum...su sn hastanedeyim...cikinca detaylari yazarim...
ıyı dıleklerın ıcın cok tesekkurler ama sabah amelıyata gırmden 5 dk once doktorumla sorun yasadıgım ıcın amelıyatımı ıptal ettırdım Sımdı yenı bır doktor bulup ona gıdıcem ama o kdr streslı bır gun gecırdımkı en az 1 2 hafta hıcbırsey dusunmek ıstemıyorum
Canım üzüldüm ama inan ki her olumsuzlukta bir hayır var.İyi ki yol yakınken döndün şimdi bir kafanı toparla tek doktor o değil ya. Bakarsın Allah daha hayırlısını karşına çıkarır.Sevgiler selamlar arkadaşım.
Aynen bende aynısını söyledım cok dua etmıstım hayırlı degılse olmasın dıye kanülüm elıme takılmıstı bıle ole ıptal ettırdım gercekten hayırlısı buymus aynen bu sefer ıyıce arastırıcamm bırkac doktorla konusup ole karar verıcem cok sagol destegın ıcın gorusmek uzere
çok teşekk arkadasım doktorunuzun kım oldugunu ögrenebilirmiyim görüşmek isterim
meltem ameliyat ne oldu göremdim mesajlarda merak ettim.
ıyı dıleklerın ıcın cok tesekkurler ama sabah amelıyata gırmden 5 dk once doktorumla sorun yasadıgım ıcın amelıyatımı ıptal ettırdım Sımdı yenı bır doktor bulup ona gıdıcem ama o kdr streslı bır gun gecırdımkı en az 1 2 hafta hıcbırsey dusunmek ıstemıyorum
meltem ameliyat ne oldu göremdim mesajlarda merak ettim.
Meltem olmadı daha diye biliyorum ocakta sanırsam yazar tarihini mutlaka belki bizim tayfayla ziyarete gider tanışırız
Aynen bende aynısını söyledım cok dua etmıstım hayırlı degılse olmasın dıye kanülüm elıme takılmıstı bıle ole ıptal ettırdım gercekten hayırlısı buymus aynen bu sefer ıyıce arastırıcamm bırkac doktorla konusup ole karar verıcem cok sagol destegın ıcın gorusmek uzere
Bu cumartesi Ercan Bey'e muayeneye gidiyorum ameliyatım 28 ocakta sağolsun doktor bey hiç bir ricamızı kırmıyor ben öğretmenim mümkünse sömestre tatili olsun dedim hemen 28 ocak tarihini ayarladı daha ne istenirki:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?