- Konu Sahibi ---Lily---
- #12.021
Merhaba tgctgc,İlkönce yaşadığınız bu olumsuzluktan dolayı gerçekten çok üzüldüm.Size ameliyatın son anında bu kararı verdirtecek nasıl bir olumsuzluk yaşandı gerçekten merak ettim.Herşeyin mutlaka bir sebebi vardır.Belki de böyle olması sizin açınızdan daha hayırlı oldu.Bundan sonraki sürecinizde size bol şans dilerim.Sevgiler.
Ameliyat günü erkendin hastaneye gittim kanül takıldı doktorumun asistanı geldi ameliyattan önce doktorun uğrayacağını söyledi ama daha sonra 2 kişi beni ameliyathaneye götürmeye geldi ve ilaç vericez dedi bende doktorumla konusmadan aklımdakılerı ayıkken sormadan amelıyathaneye ınmek ıstemedıgımı soyledım 5 dk sonra gelıp ya amelıyathaneye ınersınız yada ıptal edıcekmıs dendı bende haklı olarak sınırlendım ve cok gerıldım aılemde cok gerıldı bashekımle konusuldu ben sadece amelıyattan once kendımdeyken doktorumla konusmak ıstedım en dogal hakkmdı bu benım bu sekıldekı bır yanıt benı cok uzdu ve gerdı aılemle karar verdık ve hmn ıptal edıp cıktım hastaneden ama hayırlısı buymus gercekten benım ıcın dogru degılmıs belkı cok ıı bır doktordur ama ben o kdr gergın ve korkarken bu sekılde yaklasması benı rahatsız ettı brz zaman gecsın daha sonra yenıden arastırıp baska bır doktorla amelıyatımı olucam ınsallah