• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhaba tgctgc,İlkönce yaşadığınız bu olumsuzluktan dolayı gerçekten çok üzüldüm.Size ameliyatın son anında bu kararı verdirtecek nasıl bir olumsuzluk yaşandı gerçekten merak ettim.Herşeyin mutlaka bir sebebi vardır.Belki de böyle olması sizin açınızdan daha hayırlı oldu.Bundan sonraki sürecinizde size bol şans dilerim.Sevgiler.

Ameliyat günü erkendin hastaneye gittim kanül takıldı doktorumun asistanı geldi ameliyattan önce doktorun uğrayacağını söyledi ama daha sonra 2 kişi beni ameliyathaneye götürmeye geldi ve ilaç vericez dedi bende doktorumla konusmadan aklımdakılerı ayıkken sormadan amelıyathaneye ınmek ıstemedıgımı soyledım 5 dk sonra gelıp ya amelıyathaneye ınersınız yada ıptal edıcekmıs dendı bende haklı olarak sınırlendım ve cok gerıldım aılemde cok gerıldı bashekımle konusuldu ben sadece amelıyattan once kendımdeyken doktorumla konusmak ıstedım en dogal hakkmdı bu benım bu sekıldekı bır yanıt benı cok uzdu ve gerdı aılemle karar verdık ve hmn ıptal edıp cıktım hastaneden ama hayırlısı buymus gercekten benım ıcın dogru degılmıs belkı cok ıı bır doktordur ama ben o kdr gergın ve korkarken bu sekılde yaklasması benı rahatsız ettı brz zaman gecsın daha sonra yenıden arastırıp baska bır doktorla amelıyatımı olucam ınsallah

sizin için hayırlısı bu imiş sorun yaşadığınız halde ameliyat olmuş olsaydınız belki de daha büyük sorun yaşayacak tınız

hakkınızda hayırlısı olsun kafayı toparlayıp araştırmaya devam edersiniz sevgiler...

Bende aynı seyı dusundum bır ısaretmıs gıbı geldı banada :) belkı ıptal etmeseydım cok farklı seyler olucaktı ama hayırlısı buymus ocak sonunda arastırmaya baslıcam yenıden :) sevgıler

Merhaba Meltem hayırlısı bakalım bekliyoruz seni dört gözle.Bu arada sana belki bir fikir verir diye arkadaş olarak eklemiştim resimlerime bakarsın diye:) Görebildinmi acaba?

Benim ameliyat öncesi ve sonrası doktorumun çektiği resimler var albümümde.Ve de şimdiki halleri.Belki içini rahatlatır o görüntüler:34:
Baktım resimlerine canım gerçekten çok başarılı inşallah benimde öyle olur.İnşallah hayırlısıyla atlatırım...

Ameliyat günü erkendin hastaneye gittim kanül takıldı doktorumun asistanı geldi ameliyattan önce doktorun uğrayacağını söyledi ama daha sonra 2 kişi beni ameliyathaneye götürmeye geldi ve ilaç vericez dedi bende doktorumla konusmadan aklımdakılerı ayıkken sormadan amelıyathaneye ınmek ıstemedıgımı soyledım 5 dk sonra gelıp ya amelıyathaneye ınersınız yada ıptal edıcekmıs dendı bende haklı olarak sınırlendım ve cok gerıldım aılemde cok gerıldı bashekımle konusuldu ben sadece amelıyattan once kendımdeyken doktorumla konusmak ıstedım en dogal hakkmdı bu benım bu sekıldekı bır yanıt benı cok uzdu ve gerdı aılemle karar verdık ve hmn ıptal edıp cıktım hastaneden ama hayırlısı buymus gercekten benım ıcın dogru degılmıs belkı cok ıı bır doktordur ama ben o kdr gergın ve korkarken bu sekılde yaklasması benı rahatsız ettı brz zaman gecsın daha sonra yenıden arastırıp baska bır doktorla amelıyatımı olucam ınsallah

Tekrar merhaba.İnan çok yerinde ve doğru karar vermişsin.Şimdiye kadar okuduğum hasta-doktor ilişkilerinde yaşanan en tuhaf şeydi senin yazdıkları.Bir de keyfinin kahyası nick li bir arkadaşımız da buna benzer bir problem yaşamıştı doktoruyla.

Ameliyat öncesi doktorun tabii ki odanıza gelip size bazı açıklamaları bulunması ve hatta ayaktayken size çizim yapması gerekiyordu.Bilmiyorum bu topiği okudunuzmu ama x doktor, ... doktor hiç farketmez ameliyata girmeden önceki ve sonraki süreçlerini yazan bütün arkadaşlar ameliyata girmeden önce doktorun gelip çizim yaptığını,ilgi ve güzleryüz gösterdiklerini çokca kez paylaşmışlardı.

Kendilerinin belki rutin hergün yaptıkları bir şey ama bizlerin hastalarının sadece hayatlarında bir kere yaptıracağı şeyi bu kadar hafife almak ve önemsememek gerçekten çok düşündürücü.

Size daha önce de dediğim gibi inşallah bundan sonraki süreciniz hiç sorunsuz olur.Bol şans diliyorum.Ayrıca durumunuzu bizlerle paylaştığınız için çok teşekkür ediyorum.Sevgilerimle.

Yani tekrar okudukca daha da çok öfkelendim.Ne demek ''ya ameliyathane,ya da iptal '' Ne kadar küstahca bir davranış.Kim kime emir veriyor? Parayı verip ameliyat olan sizsiniz.Tabii ki gelip yanınıza sorularınızı cevaplamak zorunda.Çok iyi olmuş çok.İyi ki bu kararı hemen almışsınız.

Bende aynı seyı dusundum bır ısaretmıs gıbı geldı banada :) belkı ıptal etmeseydım cok farklı seyler olucaktı ama hayırlısı buymus ocak sonunda arastırmaya baslıcam yenıden :) sevgıler

Yaşadıklarını okuyunca iptal etme kararının ne kadar doğru bir karar olduğunu gördüm:34: yazacaklarımı nlglpd arkadaşım yazmış zaten ben ameliyat hanede bile doktorum gelmeden uyutmayın dedim, bana orada bile sana söylenen söylense kalkar çıkardım kaldı ki ameliyat öncesi odamda çizimler için yanıma gelip son soruları sormama rağmen güven çok önemli...

senin için hayırlısı gerçekten bu imiş :34:

Bende amelıyat oncesı odama gelıcek cızım yapılcak olcude son karar verılıcek tabıkıda amelıyatta esnasında degılık olabılır ama son bı kez konusucak ve ben oyle amelıyata gıdıcem sandım doktorda ne kdr streslı oldugumu bılıyodu ama bı anda boyle bır olay yasayınca o kdr sasırdımkı bnm nutkum tutuldu abım araya gırıp yollamıyorum ben kardesımı dedı sonradan bana dank ettı ve olanlar oldu hayırlısı degılmıs belkı bı sorun cıkıcaktı yada baska bısı olucaktı bılmıyorum ama en dogrusu buymus sımdı ıcım rahat bır cok doktora gıdıp arastırıcam amelıyatımı aılemın dısında kımseye solememıstım ama bu olaydan snra duyanlar oldu ve etrafımda bu amelıyatı olmus ve cok memnun olan ınsanlar var onların doktorlaıylada gorusucem aralarında en cok guvendıgıme kaarr verıcem artık :)) hepınıze desteklerınız ıcın tesekkurler gorusmek uzere:)))

Ameliyat tarihi alalı 21 gün oldu ve ben gün geçtikçe çok heyecanlanıyorum kızlar :)) Geriye 1 ayım kaldı ve iyi ki muayene olmuşum diyorum inşallah sonucunu gördüğümde de böyle konuşurum.Ve diyorum ki bu ameliyattan korkan arkadaşlar bir doktorla görüşün ve o an karar verin eminim ki korkularınızı yenip daha bir cesaretleneceksiniz :))

Merhaba mannag,sende göğüs asimetrisi mi vardı? küçülme olacak mı? Şimdiden hayırlısı olsun bakalım.

Bu cumartesi Ercan Bey'e muayeneye gidiyorum ameliyatım 28 ocakta sağolsun doktor bey hiç bir ricamızı kırmıyor ben öğretmenim mümkünse sömestre tatili olsun dedim hemen 28 ocak tarihini ayarladı daha ne istenirki:)

Ben de öğretmenim :) ben de bu yüzden ağustosta oldum eylülde gayet rahat okula başladım. Bu arada dr muza selamımı iletirsin:)

Merhaba mannag,sende göğüs asimetrisi mi vardı? küçülme olacak mı? Şimdiden hayırlısı olsun bakalım.

Merhabalar nldglp :) Göğsümde 3 cmlik asimetri var.Ben aslında küçültme yaptırmak istiyordum.Göğsümde hormonal problemlerden dolayı büyüme meydana geldi ve sarkmalarda oluştu.Birçok doktorla görüştüm,bende güven duygusu uyandıran kimse olmadı.En sonunda bir arkadaşımın tavsiyesiyle Bora Bey'e gittim.Gerçekten anlayışlı,samimi en önemlisi de benim ne istediğimi anlayan güven aşılayan bir doktor kendisi.Ameliyat tarihi aldım ve büyük bir heyecanla 21 Ocak sabahını bekliyorum :) Sizin de fotoğraflarınıza bakmak beni bu ameliyata daha fazla teşvik ediyor :)) Umarım ameliyattan sonra buraya bende sizin gibi güzel şeyler yazabilirim :))

Göğüs küçültme ameliyatı yaptıran bazı kişilerde emzirme ile ilgili sorunlar olabiliyormuş. Süt kanalları zarar görebiliyor ve emzirmeye engel olabiliyormuş. Doğru mudur? Ameliyat olduktan sonra sorunsuz emzirenler var mı forumda? Ya da sorun yaşayanlar?

Göğüs küçültme ameliyatı yaptıran bazı kişilerde emzirme ile ilgili sorunlar olabiliyormuş. Süt kanalları zarar görebiliyor ve emzirmeye engel olabiliyormuş. Doğru mudur? Ameliyat olduktan sonra sorunsuz emzirenler var mı forumda? Ya da sorun yaşayanlar?

Benim kuzenim meme büyütme olmuştu evlenmeden önce.Şimdi 2. bebeği oldu.İkisinde de hiç sorun olmadı.Ben de küçültme ameliyatı olmak için doktoruma ilk gittiğimde bana üstüne basa basa süt kanallarına zarar verilmediğini,istersem doğum yapıp emzirebileceğimi söylemişti.Gerçi benim oğlum 23 yaşında ve böyle bir isteğim yok.Olsa olsa bu saatten sonra ancak torunum olur:) Ama doktor üzerinde çok durup altını çize çize söylemişti.

Merhabalar nldglp :) Göğsümde 3 cmlik asimetri var.Ben aslında küçültme yaptırmak istiyordum.Göğsümde hormonal problemlerden dolayı büyüme meydana geldi ve sarkmalarda oluştu.Birçok doktorla görüştüm,bende güven duygusu uyandıran kimse olmadı.En sonunda bir arkadaşımın tavsiyesiyle Bora Bey'e gittim.Gerçekten anlayışlı,samimi en önemlisi de benim ne istediğimi anlayan güven aşılayan bir doktor kendisi.Ameliyat tarihi aldım ve büyük bir heyecanla 21 Ocak sabahını bekliyorum :) Sizin de fotoğraflarınıza bakmak beni bu ameliyata daha fazla teşvik ediyor :)) Umarım ameliyattan sonra buraya bende sizin gibi güzel şeyler yazabilirim :))

Mannag cim hakkında hayırlısı olsun inşallah.Haberlerini bekliyoruz burdan;)

Mannag cim hakkında hayırlısı olsun inşallah.Haberlerini bekliyoruz burdan;)
Teşekkür ediyorum :) Ameliyat günüme final sınavı koyulmasından dolayı ertelemeye gideceğiz pazartesi tekrar konuşacağım doktorla bakalım ne olacak :)

meme buyutmede evet sorun olmuyor bebegini emzirebiliyorsun fakat kucultmede sut kanallari cikiyor emzirme buyuk ihtimalle olmaz hatta bunu bir doktordan duydum emzirme bitiyor
bende bu nedenle yavastan aliyorum,ilerde bebegini emzir sonra ameliyatini yaptir sonucta eger saglik sorunun yoksa bebeginden daha onemli degil ben boyle dusunuyorum.

meme buyutmede evet sorun olmuyor bebegini emzirebiliyorsun fakat kucultmede sut kanallari cikiyor emzirme buyuk ihtimalle olmaz hatta bunu bir doktordan duydum emzirme bitiyor
bende bu nedenle yavastan aliyorum,ilerde bebegini emzir sonra ameliyatini yaptir sonucta eger saglik sorunun yoksa bebeginden daha onemli degil ben boyle dusunuyorum.

Saadet merhaba.Emzirme bitiyor diye bir şey kesinlikle yok.Lütfen net bilgiler olmadan kesin sözlerle arkadaşları yönlendirme yapmayalım.En iyisi bir kaç doktorla görüşüp bu çok önemli konu hakkında kendileri bilgi alsınlar.

Daha önceki yazımda da söylediğim gibi benim kendi doktorum ameliyatıma karar verdiğimde ilk görüşmemizde,( hiç düşünmediğim halde) doğum yapıp hiç bir şekilde süt kanallarıma zarar vermeyeceğinden emzirebileceğimi söylemişti.

En iyisi bunu bir değil birçok doktorla görüşüp karar vermek.Özellikle yenilikleri yakından takip eden doktorlarla görüşmek çok daha sağlıklı olur kanısındayım.

Arkadaşlar bütüün herkesin yeni yılını kutlarım.İnşallah 2013 bütün güzellikleriyle gelsin bize.Sağlığımız,mutluluğumuz,güzel günlerimiz hep daim olsun.Bir de güzel estetikli günler tabiiki:34:

Hepinize Mutlu Seneler...

Eki Görüntüle 592289

Kızlar finaller nedeniyle ameliyatımı ertelemeye gitmiştim bugün Bora Bey'e. Sağolsun bana yeni yıl süprizi yaptı.Önümüzdeki hafta pazartesi günü yani 7 Ocak'ta ameliyat oluyorum :)) Yarın tetkikleri yaptırmaya gideceğim.Gelişmeleri sizinle paylaşmaya devam edeceğim :)) Bana şans dileyin..Ve gönülden isteyen herkese bu mutluluk nasip olur inşallah :)

Kızlar finaller nedeniyle ameliyatımı ertelemeye gitmiştim bugün Bora Bey'e. Sağolsun bana yeni yıl süprizi yaptı.Önümüzdeki hafta pazartesi günü yani 7 Ocak'ta ameliyat oluyorum :)) Yarın tetkikleri yaptırmaya gideceğim.Gelişmeleri sizinle paylaşmaya devam edeceğim :)) Bana şans dileyin..Ve gönülden isteyen herkese bu mutluluk nasip olur inşallah :)

Hadi bakalım hayırlısı olsun,7 Ocak için şimdiden bol şanslar diliyorum.:)

Back
X