- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #11.981
İnşallah bende hayırlısıyla ameliyatımı olup böyle sizler gibi paylaşabilirim burada...Ercan Bey konusunda içim rahat gerçekten.Size bir soru sorayım hazır tecrübeli birini bulmuşken:)Başımda refakatçi kalmasa idare edebilir miyim?Kimseye haber vermek istemiyorumda...
Karın germe ameliyatına zor diyorlar nasıl cesaret ettiniz arkadaşlar helal olsun vallaa...Bende şu an o konuda hiç cesaret yok:)
Çok soru sordum biliyorum ama ne yapayım merak ediyorum:)))Anestezi konusunda ne diyorsunuz arkadaşlar uzun bir ameliyatmış galibaa uyanınca rahatsızlık hissettiniz mi?
ben ameliyat için yazın gün almıştım fakat bi aksilik oldu olamadım.Daha gün almadım 15 tatilini bekliyorum.Ama sizle irtibatı sürdürmek isterim.Şu anda antalyada olmadığım için araştıramıyorum da.Gelişmeleri anlatırsanız çok sevinirim.Ayrıca dilek hanımiçin duyduklarınızı da yazarsanız memlun olurum.Formu okuyunca herkes özel doktora gitmiş.bİ an düşündüm acaba dedim.Bilgilerinizi paylaşırsanız bende biraz rahatlamış olurum.
Evt mutlaka gelişmelerle ılgılı bılgı vereceğim.19 unda ameliyatım var ayrıca Dılek hanımla ılgılıde amelıyat olanlara falan sormaya calışacağım..Bende ozel dr a gıttım tıp fakultesınede gıttım ama forumda devlet hastanesıne gıdıp memnun olanlarda oldukca fazla ..hayırlısı umarım hersey yolunda gıder ve guzel gecer..
Evet ameliyat günüm kesinleşti cumartesi günü ameliyat olucam inşallah herşey yolunda gider şimdiden strese girdim
Hiç heyecanlanma canım iş hastanenin kapısından içeriye girene kadar,ondan sonra herşey öyle çabuk ilerliyor ki şaşarsın.Sen ne zaman nasıl diye kendine sorucaksın.Hayırlısıyla hayal ettiğin güzel memişlere kavuşursun inşallah.Sende tecrübelerini burada paylaşırsın...
Hoşça kal :)
Evettt yarın buyuk gun :) streste heycanda dorukta ınsallah hersey yolunda gıder ve ıstedıgım gıbı olur
Sevgili K.K nün tatlı bayanları,yarın 7 Aralık Cuma saat 13.00 da buluşmamız gerçekleşecektir.Mekan ın yerini öğrenmek isteyenler bana özelden msj atabilirler.Büyütme ,küçültme,germe...bütün topiklerden kim bizlerle tanışıp güzel dakikalar geçirmek isterse hepinizi bekleriz.
Sevgilerimle.
not:Ameliyat olmak isteyip merak edenler için güzel bir fırsat bence
merhaba arkadaslar bende gögüs küçültme ameliyatı olmak istiyorum uygun fiyatla ve kaliteli yapan doktor tavsiyeriniz olursa sevinirim
kizlar dun ameliyatim gerceklesti...goguslerim su patlamaya hazir bonba gibuler...sargiziz hallerini merak ediyorum...su sn hastanedeyim...cikinca detaylari yazarim...
Keske denk gelse yaz mevsimide bir bulusma yapsaniz,sizleri tanisam ne guzel olur :)
Yurtdisindayim buna katilamiyorum ama ins bir gun denk gelir,iyi sohbetler :)
Merhaba mutlum; sende ameliyatını olup küçük dik seksi memelere kavuşursun inşallahist.da fiyatlar 4.bin ile 10.bine kadar çıkıyor devlet hastanelerinde ücret ödemeden ameliyat olan arkadaşlarımızda oldu forumdan benim doktorum hastayı muayne edip fiyatı öyle belirliyor 6.bin ile 8.bin arası değişiyor fiyatları sana bu süreç de kolay gelsin diyorum sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?