Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Bak buna hemen bir örnek verebilirim Almanya dan gelen Ada222 arkadaşımız yalnız başına gelip karın germe ameliyatı olmuştu.Hiç kimse olmadan gece yalnız yattı hastanede.Hemşireler bu durumda daha çok ilgelenip daha fazla geliyorlar kontrole.Doktor da mutlaka tembih ediyor hemşirelere.Ayrıca buton var ona basarsan da hemen hemşire geliyor yanına.

Ben hem karın hem meme küçültme olmama rağmen ilk gece o kadar zorluk çekmedim.Tuvalete giderken sadece başım dönmesin düşerim diye eşim kolumdan tutuyordu ama kendi kendime bile halledebileceğim bir şeydi.Zaten göğüsten bir zorluğum hiç olmadı ama yatıp kalkerken karından zorlanma oluyordu ve desteğe ihtiyaç oluyordu.

Karın germe ameliyatına zor diyorlar nasıl cesaret ettiniz arkadaşlar helal olsun vallaa...Bende şu an o konuda hiç cesaret yok:)

Meltem cim karın germenin tek zor yanı ilk 1 hafta yatıp kalkerken birine ihtiyaç duyulmasıydı.O kadar çabuk geçiyorki inan bunlar hep unutuluyor:) geriye hep güzel yönleri kalıyor merak etme:)

Narkoz dan bence korkmana gerek yok.Artık o kadar gelişti ki , hiç duyuyormusun narkozdan ötürü bir olumsuzluk? Eskiden di narkoz dan doğan kötü sonuçlar.Sen gönlünü ferah tut.Allahın izniyle ol ameliyatını gerisi kolay

Çok soru sordum biliyorum ama ne yapayım merak ediyorum:)))Anestezi konusunda ne diyorsunuz arkadaşlar uzun bir ameliyatmış galibaa uyanınca rahatsızlık hissettiniz mi?

Benim bir yakınım gırtlak kanseri olmuştu.Ameliyatı 13 saat sürmüştü.Şuan da turp gibi bu kötü hastalığı da yendi üstelik.Sen hiç bunları kafana takma.Meme küçültme en fazla 3 saat sürer.Uyanınca hafif bir sızı duyabilirsin ama bunu da güçlü ağrı kesici ve serumlarla en aza indiriyorlar.

Evt mutlaka gelişmelerle ılgılı bılgı vereceğim.19 unda ameliyatım var ayrıca Dılek hanımla ılgılıde amelıyat olanlara falan sormaya calışacağım..Bende ozel dr a gıttım tıp fakultesınede gıttım ama forumda devlet hastanesıne gıdıp memnun olanlarda oldukca fazla ..hayırlısı umarım hersey yolunda gıder ve guzel gecer..

slm kızlar

bugün ameliyat olalı 17 gün oldu..bu memişler küçüleceğine büyüyor ya...kilo falan da almadım..

biraz moralim bozuluyor..içleri boşaldıkça büyüyolar sanki..

eski sütyenlerimi giyince çok az bol geliyo gibi..hevesim kursağımda kalıyo..haftaya kont var bakalım ne dicek doktorum

Umarım herşey güzel olur.Bende merakla bekliom.Şimdiden tşk ediyorum.dilek hanımla ilgili söyleyeceklerinizi merakla bekliyorum.

Merhaba arkadaşlar
Bende ani bir kararla göğüs küçültme ameliyatı olmaya karar verdim sırt ağrılarımın artık bitmesini istiyorum. biraz korkuyorum bu yüzden vazgeçmeden bu hafta tahlilleri yaptırıp haftaya olmak istiyorum.
Benim doktorum ümran ileri. daha önce ona göğüs küçültme ameliyatı olan varmı aranızda ?

Evet ameliyat günüm kesinleşti cumartesi günü ameliyat olucam inşallah herşey yolunda gider şimdiden strese girdim

Hiç heyecanlanma canım iş hastanenin kapısından içeriye girene kadar,ondan sonra herşey öyle çabuk ilerliyor ki şaşarsın.Sen ne zaman nasıl diye kendine sorucaksın.Hayırlısıyla hayal ettiğin güzel memişlere kavuşursun inşallah.Sende tecrübelerini burada paylaşırsın...
Hoşça kal :)

İnşallah söylediğiniz gibi olur :) eve döndüğümde herşeyi anlatırım artık :) hoşçakalın

Ameliyat tarihi alalı 21 gün oldu ve ben gün geçtikçe çok heyecanlanıyorum kızlar :)) Geriye 1 ayım kaldı ve iyi ki muayene olmuşum diyorum inşallah sonucunu gördüğümde de böyle konuşurum.Ve diyorum ki bu ameliyattan korkan arkadaşlar bir doktorla görüşün ve o an karar verin eminim ki korkularınızı yenip daha bir cesaretleneceksiniz :))

Evettt yarın buyuk gun :) streste heycanda dorukta ınsallah hersey yolunda gıder ve ıstedıgım gıbı olur

Güzel arkadaşım cesur ol inan ki daha önce niye ameliyat olmamışım diye kendine kızacaksın,öyle bir hafifliyorsun ki.Yarın sabah mı ameliyatın?Senin için dua ederim sonra burada gülerek paylaşırsın meme maceranı.Hakkında umdukların ve beğendiklerin olsun inşallah şimdiden çok geçmiş olsun...Görüşmek üzere Allaha emanet ol.

Keske denk gelse yaz mevsimide bir bulusma yapsaniz,sizleri tanisam ne guzel olur :)
Yurtdisindayim buna katilamiyorum ama ins bir gun denk gelir,iyi sohbetler :)

kizlar dun ameliyatim gerceklesti...goguslerim su patlamaya hazir bonba gibuler...sargiziz hallerini merak ediyorum...su sn hastanedeyim...cikinca detaylari yazarim...

merhaba arkadaslar bende gögüs küçültme ameliyatı olmak istiyorum uygun fiyatla ve kaliteli yapan doktor tavsiyeriniz olursa sevinirim

Merhaba mutlum; sende ameliyatını olup küçük dik seksi memelere kavuşursun inşallah ist.da fiyatlar 4.bin ile 10.bine kadar çıkıyor devlet hastanelerinde ücret ödemeden ameliyat olan arkadaşlarımızda oldu forumdan benim doktorum hastayı muayne edip fiyatı öyle belirliyor 6.bin ile 8.bin arası değişiyor fiyatları sana bu süreç de kolay gelsin diyorum sevgiler

kizlar dun ameliyatim gerceklesti...goguslerim su patlamaya hazir bonba gibuler...sargiziz hallerini merak ediyorum...su sn hastanedeyim...cikinca detaylari yazarim...

senin adına çok sevindim ne güzel oldu da bitti maşallah bombalarınla bir ömür boyu mutluluklar sana detayları bekliyoruz sevgiler

Keske denk gelse yaz mevsimide bir bulusma yapsaniz,sizleri tanisam ne guzel olur :)
Yurtdisindayim buna katilamiyorum ama ins bir gun denk gelir,iyi sohbetler :)

merhaba saadet; birine denk gelirsin mutlaka ...buluşmalarımız çok keyifli eğlenceli geçiyor üstelik farklı doktorlara ameliyat olan arkadaşlarımızda oluyor kaçırma sohbeti

Son düzenleme:

çok teşekk arkadasım doktorunuzun kım oldugunu ögrenebilirmiyim görüşmek isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…