• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Kizlarrr ben.bugun 1 bucuk.saat kadar disardaydim.eve geldim pansuman.yapicaktim sag.gogsumun altindaki koltuk altina.dogru olan dikislerim yok.gibi tek tuk.kalmis.dusmusmudru???? Yoksa acildimi.ya.normalmiknormalmiki

Sevgili dostlar, arkadaşlar

resim koydum,samimi dürüst yorumlar istiyorum...ben iki ameliyatımın sonucunu çok başarılı bulsam'da :nazar::nazar: dışarıdan bakan gözlerin yorumlarını merak ediyorum...

Sevgili dostlar, arkadaşlar

resim koydum,samimi dürüst yorumlar istiyorum...ben iki ameliyatımın sonucunu çok başarılı bulsam'da :nazar::nazar: dışarıdan bakan gözlerin yorumlarını merak ediyorum...

samimi yorum yazıyorum kıskandım :43: çok başarılı arkadaşım:nazar: o büyük memeyi az izle çok güzel şekil vererek yapması,büyük başarı...son halini de eklersen çok sevinirim, benim karnım senin gibi,sezaryan izimin üstüne düşüyor deri fazlası,dikiş yerlerin nasıl?izler silikleşti mi? memede izin İ kesiydi yanlış hatırlamıyorsam...resim için çok mersi şeker öptüm seni

samimi yorum yazıyorum kıskandım :43: çok başarılı arkadaşım:nazar: o büyük memeyi az izle çok güzel şekil vererek yapması,büyük başarı...son halini de eklersen çok sevinirim, benim karnım senin gibi,sezaryan izimin üstüne düşüyor deri fazlası,dikiş yerlerin nasıl?izler silikleşti mi? memede izin İ kesiydi yanlış hatırlamıyorsam...resim için çok mersi şeker öptüm seni

nazar etme ne olur:nazar: :1: samimiyetine güveniyorum, meme'de evet çok çok hafifledi,karnımın orta yeri daha belirgin...evet İ tekniğiyle yaptı Ercan bey; çok mutluyum darısı başta sana ve tüm olmak isteyenlere

Dus sonrasi sadece havluyla kuruladim.ozaman fonle yapim bundan sonrada bisi olmaz dimi.islak.kaldisa bikereden:(
Ins.,cnm ya valla bakmicam artik.15 gun sonra falan bakarim:) sutyenle iyide ciplaga hazir diilmisim..bide hep sirt ustumu yattin v
Cnm? Benim belim agridi artik.yana donmek istiorum.

Bundan sonra fön ile kurula bence benim tam 3 ay oldu ama yine de banyo sonrası illa kurutuyorum fön ile.. ben 2 ay sırt üstü yattım hiç yan yatmadım ama yatabilen yatıyor ben yatmamayı tercih ettim 2. aydan sonra yan yatmaya başladım şuan rahatım ama yüz üstü hiç yatmadım onu da belirteyim sen hissediyorsun zaten canım ne zaman nasıl yatacağını göğsün sana yön verir sen merak etme :34:

ekledim seni yorumlarını merak ediyorum,sevgiler

Canım foto altına yazdım ama buraya da yazayım gerçekten çok güzel olmuş göğsüne bayıldım şekil mükemmel olmuş dik ve şekil de harika çok beğendim karın da çok güzel olmuş güle güle tadını çıkar canım iyi ki ameliyat olmuşsun tekrar hayırlı olsun :34:

Kizlar dikisleriniz nezaman dustu?? Benim dun sag gogsumun alt dikisi dusmus.coz AZ 2 cm falan.AMA tam kaynamadan dusmus.hafif cikik duruo.iltihap falan yok AMA.napcam ya doktorada ulasamadim.

serapcım resimleri kaldırma hemen, tekirdağlı tatilde merak ediyor, birde sana yazdığım kişileri eklersen sevinirim...zaten biri ameliyat tarihini almış seninde resmini görmek istiyor.

Canım foto altına yazdım ama buraya da yazayım gerçekten çok güzel olmuş göğsüne bayıldım şekil mükemmel olmuş dik ve şekil de harika çok beğendim karın da çok güzel olmuş güle güle tadını çıkar canım iyi ki ameliyat olmuşsun tekrar hayırlı olsun :34:

bende beğendim:nazar::nazar: lolipopla iyi toparlanmış o memeler:53: benimki de büyüktü ama bu kadar sarkık değildi; herkes sonuçlarıyla barışık olup mutlu olsun inşallah

serapcım resimleri kaldırma hemen, tekirdağlı tatilde merak ediyor, birde sana yazdığım kişileri eklersen sevinirim...zaten biri ameliyat tarihini almış seninde resmini görmek istiyor.

okey yazanlar oldu özelden seninle yazışıyorlarmış ekledim...ne zaman gelecek dobra arkadaş onun yorumunu'da merak ediyorum.

nazar etme ne olur:nazar: :1: samimiyetine güveniyorum, meme'de evet çok çok hafifledi,karnımın orta yeri daha belirgin...evet İ tekniğiyle yaptı Ercan bey; çok mutluyum darısı başta sana ve tüm olmak isteyenlere

Selam Serap, ben görmedim ama maşallah:nazar: Dr . umuz Ercan Bey yaptıysa zaten çok güzeldir mutlaka:nazar:B en de görmek isterim şahsen . Bir daha gitiğim de ben de fotolarımı alıcam:)

okey yazanlar oldu özelden seninle yazışıyorlarmış ekledim...ne zaman gelecek dobra arkadaş onun yorumunu'da merak ediyorum.

çok geçmiş olsun serap38, bende koca memeliyim, bu ameliyatı istiyorum.. senin ölçülerin kaçtı ameliyattan sonra ölçülerin kaç olacakmış.. diğer yorumlara baktım herkes beğenmiş, resimleri bende görebilir miyim acaba... eminim çok rahatlamışsındır bundan sonra umarım yaşam kalitende ve konforunda artış olur.. darısı başıma.. görüşürüz..

Arkadaşlar bende Ercan bey'e göğüs küçültme ameliyatı olmayı düşünüyorum.Muayene olup ameliyat olabileceğime karar verdikten sonra ne kadar süre sonraya gün veriyor?Benim göğüs ölçüm 100.Arkadaşlarım normal duruyor diyor ama ben kafayı taktım.Yaptırsam rahatlayacağım valla.Dün alışverişte iç çamaşırı denedim yine göğüslerimden nefret ettim:(

Arkadaşlar bende Ercan bey'e göğüs küçültme ameliyatı olmayı düşünüyorum.Muayene olup ameliyat olabileceğime karar verdikten sonra ne kadar süre sonraya gün veriyor?Benim göğüs ölçüm 100.Arkadaşlarım normal duruyor diyor ama ben kafayı taktım.Yaptırsam rahatlayacağım valla.Dün alışverişte iç çamaşırı denedim yine göğüslerimden nefret ettim:(

selam Meltem,

geçmiş paylaşımlarına baktım,senide ekledim öncesi sonrasına bakabilirsin, bu tarih olayını doktorunla ortak karar verirsiniz

Back
X