- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #11.461
jelo, ogltkn, ozdy, nglpy, diğer eski ameliyatlı arkadaşlarım, benim şuan 85 b. daha küçülürmü sizce? 1 hafta sonra 2 ay bitmiş olacak. dahamı küçülttürseydim acep. sizin kaç ayda bedenleriniz oturdu? :44:
bu sene o mayoyu buldum " hah " dedim "seni bu sene giyeceğim görürsün sen "
kesin kanaat getirdim tuğrul bey küçük göğüs sevmiyorbenim devasa göğüslerime bile harika hiç gerek yok demişti adam küçük göğüs sevmiyor
bu yıl da, iş yoğunlu girdi mayoyla aranıza :))
özlemişim bu arada onu farkettim..yüzünün güzelliği içine, içinin güzelliği de mesajlarına yansıyor...çok öpüyorum seni.
Canım arkadaşım ben Tuğrul beyin bir hastası olarak söylemek gereği duyuyorum ki,
isterse seni ameliyat edip 10 binin üzerinde paranı alırdı.....bunun büyük göğüs sevme küçük göğüs sevmeyle alakası yok, cok genç olduğun için, ve emzirmediğin için dokularına süt bezlerine, süt kanallarına zarar vermemek için seni ameliyat etmemiştir.
Her ne kadar emzirme imkanı var deniyorsa da prensip olarak buna yanaşmıyor...adam biraz değişik bir adam, hatta cılgın...
Bunu şakayla söylediğini biliyorum.... ki ben hiçbir zaman hiç bir doktoru prensip olarak tavsiye etmem,benim memnuniyetim benimle alakalı bir durum... olur olur bir şanssızlık olur o da gelir seni bulur falan diye tavsiyede bulunmam.. ama burada doktora has bir prensip var ki bu benim takdir ettiğim bir şey,o nedenle bu tür şakalar forumda yeni ameliyat olacak arkadaşlar için yanlış anlaşılmalara sebebiyet verebilir.. bu nedenle bunları söylemek gereğini duydum.
sevgiler
Ozdy'cim, benim Tuğrul Bey'e bir lafım yok ben görüşme sırasında yaşadığım küçük ve bana komik gelen bir anımı paylaşmak istedim kimseyi yanlış yönlendirmek istemem tabi ki ama yazdıklarımda yanlış anlaşılacak bir durum görmedim ben. Tuğrul beyin hastalarına ve görüşmeye gelenlere yaklaşımını forumda Tuğrul bey ile görüşenler bildiği gibi sen bizden daha iyi biliyor olmalısın farklı bir tarzı var ve ben Tuğrul Bey ile ilgili önceki sayfalarda yazdığımda sen de bunu dile getirmiş ve farklı bir tarzı olduğunu söylemiştin.. Ben sadece küçük bir anı paylaştım ama Tuğrul Bey beni ameliyat etmek istese 10.000 üzerini alıp ameliyat edemezdi çünkü ben hislerimle doğru olduğunu inandığım kişiye ameliyat oldum ve de Tuğrul Bey ile yaptığım görüşme sonunda kapıdan çıkarken Tuğrul Bey bana ''sen artık zehirlendin istesen de benden başkasına ameliyat olamazsın'' dedi ve bana 9.000 TL rakam verdi.. Tuğrul bey de dahil olmak üzere toplam 13 doktorla görüştüm ve son doktor Ercan Bey oldu ve görüşmem biter bitmez evet bu dedim hissettim inandım ve karar verdim .. Her doktor başarılı kimse bu yazıları okuyup doktorlarla görüşmeden karar vermesin her doktor iyi önemli olan insanın aklına yatan doktoru seçmesi.. Bu forumda güzel şeyler paylaşılıyor ve paylaşılmaya devam etmesin ve kimse birbirini yanlış anlamasın. Sevgiler...
vallahi alem kadınım;çevremde söyler...hep gülelim şekerim hayat kısa didişmeye,üzülmeye gerilmeye hiç gerek yok;hele ceplerini bizim verdiğimiz paralarla dolduran doktorlar için birbirimizi kırmaya hiiiiiiiiiç gerek yokalemsin valla.güldürdün beni sabah sabah.
jelo, ogltkn, ozdy, nglpy, diğer eski ameliyatlı arkadaşlarım, benim şuan 85 b. daha küçülürmü sizce? 1 hafta sonra 2 ay bitmiş olacak. dahamı küçülttürseydim acep. sizin kaç ayda bedenleriniz oturdu? :44:
Merhabalar:) son yazilanlari okudum da sakalasmalar falan bunlar cok hos seyler:) kimsenin de birbirini yanlis anladigini zannetmiyorum. Ben deTugrul beyin bir hastasi olarak sunu soyliyim. Kesinlikle ve kesinlikle hastasi icin uygun gormedigi bir ameliyati yapmiyor. Ki ben de ona diklestirme + silikon icin gorusmeye gitmistim. ( cunku ilk gittigim doktor bana bunu onermisti)ama bana - sana diklestirme yapmam hic ihtiyacin yok- dedi. Eminim ben israr etsem de yapmicakti. İstese alasini yapar belki iki kat parami da alirdi. Bense o parayi seve seve verirdim. Keza bir arkadasin gozalti torbalarini almayi da reddetmis yasi genc oldugu icin. Yani bu onun kisisel prensipleri. Saygi duyuyorum ben. Hasta ne isterse onu yapayim demiyor. Bu benim hosuma gidiyor ama baskabir hastanin hosuna gitmez baska doktordan alir o elektrigi ona yaptirir ameliyatini.Ama yok ben Tugrul beye yaptirmak istiyorum ameliyatimi derseniz onun istedigine razi olacaksiniz. Zaten kendisi her zaman belirttigi gibi anormal gorunumlu bir sonuc cikarmayacaktir. Bunda elestirilecek birsey goremiyorum ben. Sevgiler saygilar herkese...
tuana; atlamış yazını hemen yazayım cevap....bir aya kadar düzeliyor sun ağrın sıkıntın kalmaz(ara ara memede batmalar olabilir özellikle adet dönemi çok ağırlaşıyor ve ağrı oluyor;bende) taşırsın ama çok uzun süre tutma kucağında
Ozdy'cim, benim Tuğrul Bey'e bir lafım yok ben görüşme sırasında yaşadığım küçük ve bana komik gelen bir anımı paylaşmak istedim kimseyi yanlış yönlendirmek istemem tabi ki ama yazdıklarımda yanlış anlaşılacak bir durum görmedim ben. Tuğrul beyin hastalarına ve görüşmeye gelenlere yaklaşımını forumda Tuğrul bey ile görüşenler bildiği gibi sen bizden daha iyi biliyor olmalısın farklı bir tarzı var ve ben Tuğrul Bey ile ilgili önceki sayfalarda yazdığımda sen de bunu dile getirmiş ve farklı bir tarzı olduğunu söylemiştin.. Ben sadece küçük bir anı paylaştım ama Tuğrul Bey beni ameliyat etmek istese 10.000 üzerini alıp ameliyat edemezdi çünkü ben hislerimle doğru olduğunu inandığım kişiye ameliyat oldum ve de Tuğrul Bey ile yaptığım görüşme sonunda kapıdan çıkarken Tuğrul Bey bana ''sen artık zehirlendin istesen de benden başkasına ameliyat olamazsın'' dedi ve bana 9.000 TL rakam verdi.. Tuğrul bey de dahil olmak üzere toplam 13 doktorla görüştüm ve son doktor Ercan Bey oldu ve görüşmem biter bitmez evet bu dedim hissettim inandım ve karar verdim .. Her doktor başarılı kimse bu yazıları okuyup doktorlarla görüşmeden karar vermesin her doktor iyi önemli olan insanın aklına yatan doktoru seçmesi.. Bu forumda güzel şeyler paylaşılıyor ve paylaşılmaya devam etmesin ve kimse birbirini yanlış anlamasın. Sevgiler...
Ins. Cnm cok saol cvplariniz icin.kizlar.
Ya benimmm.dikislerim cok.kasinio normalmi???
evet canım normal, hatta iyileştiğin anlamına geliyor.. cok erken kaşınmaya başlamışsın.. aferin sana :)
Canım arkadaşım burada doktorları yarıştırmıyoruz ki.. Doktor seçimi tamamen empati işi, doğru doktor doğru seçim diye bir şey yok.. evrende tek doğru da yok.... Hislerine güvendiğin insana olursun.. gerisi izafidir...
ben sadece tuğrul beyin prensipleri karşısında şaka yapmanın yanlış anlaşılacağını söyledim. Hala da söylüyorum. Burasının paylaşım yeri olduğunu da hatırlatmana gerek yok tam da bu sebepten söyledim zaten..
Anılarını paylaştın biliyorum, hatta birinde alıntıladığım sözü söylemişsin :
"tam kendine has özgü bi tavrı olan özü sözü bir doktor bana yapmam dediği için ona ameliyat olmadım çünkü memlekete döndükten sonra da aramıştım hayırrr yavrucum ya yapmıcam git evlen çocuk yap gel demişti e tabii sonra 4*4 ercan beyle tanışmak kısmet oldu "
Sözü fazla uzatmıyacağım, doktor-sağlık-hasta konularında da şöyle olmalı, böyle olmalı diye yaptığın açıklamalar da gereksiz bence..
Herkes kendisiyle barışık ve mutlu olsun,
sevgiler
sabah gırgır şamata sürecimizi paylaştığımız forum tatsız bir hal aldı; bilgi almak isteyen arkadaşlarımız eminim bu durumdan hoşnut değildir...ikinizi de tanıyorum o yüzden birşey yazamıyorum; benim şahsi fikrim uzamasın bu polemik, forumun tadı kaçmasın sevgiler
zaten ben de onu diyorum Ozdy'cim empati işi insanın aklına yatan doktor doğru doktordur yazım tarafsız okunduğunda benim de onu demek istediğm açık ve net .. Ben Tuğrul Beyin prensipleri hakkında şaka yapmadım benim meme büyük değil ben bunun şakasını yaptım Tuğrul beye dokunan bir durum yok ortada konuşulan meme benim memem onun göğsüme yaptığı yorum üzerine ben bunu paylaştım bunda ben sakınca görmüyorum ve yine söylüyorum Tuğrul benden 1.5 kilo doku alınan göğüslerime çok güzeller hiç gerek yok git giy beyaz tişörtünü ve salına salına gez dedi bu kadar da açık söylüyorum ve çıkmadan önce de sen artık zehirlendin dönüp dolaşıp bana geleceksin dedi ... Ben yukarıda tamamen kötü niyet olmaksızın aklımın ucundan bile geçmeden bişey yazdım ve bu yazıma istinaden böyle şakalar yapılamasın dediniz ben yanlış bir şey söylediğimi düşünmüyrum.. Eğer dönüp yazılarıma bakarsanız Ercan bey için de bi çok yorum şaka yaptım aynı şey kendi doktorum için de geçerli... Bir yazımı alıntılamışsın evet doğru Tuğrul bey yapmam dedi ve ben de memlekete döndüm ve tuğrul beyden sonra da bir çok doktorla görüştüm eğer aklıma tuğrul bey tamamen yatmış olsaydı ben ne yapar eder ona ameliyat olurdum görüştüğüm ve aklıma yatan tek doktor Ercan Bey oldu özellikle yapılan görüşmeler sonucu insan tecrübe kazanıyor Tuğrul beyden sonra başka bir doktorla görüşmemiş olsaydım ona ameliyat olabilirdim ama Ercan Beyi bulduktan sonra diğer doktorların hepsini sildim kafamdan kendimce sebeplerimle... ve şu da var ben forumda Tuğrul beyin hastalarını ya da hasta adaylarını etkileyecek açıklama yapmadım yaptığım ufak bir şaka sizler tarafından her nedense çok farklı algılandı..BEN YAPTIĞIM HER AÇIKLAMANIN GEREKLİ OLDUĞUNA İNANIYORUM BU AMELİYATI OLMAYI DÜŞÜNEN BİR ÇOK HASTA VAR EĞER BİR DOKTORUN KARŞISINA GEÇİYORSANIZ O DOKTOR SİZE SADECE YAPMAM DEMEMELİ NEDEN YAPMAK İSTEMEDİĞİNİ DE AÇIKLAMALI AYNI ŞEKİLDE YAPARIM DİYEN DE NEDEN YAPACAĞINI AÇIKLAMALI .. BURDAN DA AMELİYAT OLMAYI DÜŞÜNEN HERKESE TEK DİYECEĞİM ŞEY 1 DOKTORLA DEĞİL BİRDEN FAZLA DOKTORLA GÖRÜŞEREK KENDİ KARARINIZI KENDİNİZ VERİN.. Bence bu konuşmalar burada artık son bulsun çünkü karşılıklı yanlış anlaşılmalar oluyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?