• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Canım merhaba; nasılsın? Yeniden baktım resimlerine maşallah kırk bir kere :nazar: Görüşmek üzere, öptüm....

sağol desenim, teşekkürler...cok az girebiliyorum foruma ve cok kalamıyorum..
sen de enerji yüksek maşallah :)allah daim etsin :) biraz bana da gönder.. çalışmaktan bayıldım :(
sevgiler..

sağol canım, bunaldım biraz.. ama artık kaçamıyorum:(
jeselec beni bu hayattan kurtarcakmış :) zengin bir eş adayı mı var acaba bana ???

sevgiler, öpüyorum mucuxxx

Doktor araştırmalarından sonra şimdide zengin koca araştırmalarına başlayayım:9: tatilde bakarım şöyle bir arkadaşıma:34:

amel. olmak isteyen arkadaslara kolay gelsin, olanlarada gecmis olsun....

Ben Toprak arkadasIm, nasIlsIn? ToparlanmIsIndIr güclü kadIn:))) YakIn zamanda arayacagIm seni. CanIm su beyaz korseyle ayrIlamIyoruz, ben neyapacagIm cIkarmak istemiyorum.

Edbeer arkadasIm sende unuttun beni:)) Iyiysen sorun yok....

Jeleseccigim sende iyi motivasyon a devam, hadi bakalIm temponuza yetisemiyorum...

Sakın korkma arkadaşım, korkacak hiçbirşey yok. Zaman kaybetmekten başka bir işe yaramaz korkun. Ben İstanbul'da yaşamıyorum, bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olacaktır. Benden sana tavsiye; bir an önce doktorunu bul ve yeni memelerine kavuş tatlım, hiç düşünme. Önemli olan doğru doktoru bulman, ameliyat kısmı seni pek zorlamayacak eminim. Neredeyse ağrısız ve acısız bir ameliyat (kendi adıma konuşuyorum, ağrı ve acı kısmı bünyeden bünyeye değişebiliyor sanırım) ben çok rahattım ameliyat sonrası. Şimdiden kolaylıklar diliyorum, inşallah bir an önce kurtulursun sen de :16:

çok saol canım inşallah çok istiorum
biran önce cesaretimi toplayıp qüzel bir doktor araştırmasına qirmem lazım:26:

swet,
nasılsın? ameliyat umarım başarılı geçmiştir. geçmiş olsun arkadaşım,

munamuna,
sen naaptın? karar verdin mi doktoruna?

şekerim seni bilmem ama ben 18 gün sonra 52 yaşımda olacağım :)

istersen sıramı veririrm, napalım ? biraz daha bekleriz..

sevgiler...

Ben de 37 yasimda evlendim canim, arada bir tane cikardik iste nasil olduysa... yoksa ben de kolayina evlenemezdim..Askin yasi yok, asik olabilecegin ve tabiiki de anlasabilecegin uygun biriyle karsilasmani ve evlenmeni dilerim.. aksi takdirde rahatligini bozduguna degmez, hayatina zorluk getirecekse degilmi yani x

Ben de 37 yasimda evlendim canim, arada bir tane cikardik iste nasil olduysa... yoksa ben de kolayina evlenemezdim..Askin yasi yok, asik olabilecegin ve tabiiki de anlasabilecegin uygun biriyle karsilasmani ve evlenmeni dilerim.. aksi takdirde rahatligini bozduguna degmez, hayatina zorluk getirecekse degilmi yani x

teşekkürler canım ya :)) derdim evlenmek değil , evet aşkın yaşı yokmuş tatlım ama herşeyin de bir zamanı var :))) be o treni kaçıdım galiba..
şaka bir yana sanırım artık cok zor bu işler gerçekten.....
sevgiler

teşekkürler canım ya :)) derdim evlenmek değil , evet aşkın yaşı yokmuş tatlım ama herşeyin de bir zamanı var :))) be o treni kaçıdım galiba..
şaka bir yana sanırım artık cok zor bu işler gerçekten.....
sevgiler

Belli olmaz bu isler, hic beklemedigin bir anda karsina cikabilir beyaz atli prensin.. Gerci teknolojiyi kullanip, internetten de yararlanmak iyi olabilir..
Dogrusunu, durustunu, uygununu bulmak elbette kolay degil ama, hakkinda hayirlisi canim..
Senin baska dusundugun estetik operasyon varmi? Ben once ideal kiloya ulasip sonrasinda durumu gormekten yanayim, asil onemli olan bolumu hallettik degilmi ya:)

swet,
nasılsın? ameliyat umarım başarılı geçmiştir. geçmiş olsun arkadaşım,

munamuna,
sen naaptın? karar verdin mi doktoruna?

Swet; 2 kelime yaz arkadaşım,unutma bizleri:34:

Munamuna;gördü senin memeleri vazgeçti galiba:1: benim bildiğim tatilde dönünce yazar

kızlar hepinize günaydın,
çarş. sabahı kızımla birlikte hast. gittim. (Osmanoğlu kliniği) çok güzel karşılandım. odama çıktık. kan değerlerim incelendi. anestezi doktoru ve dahiliye doktoru geldiler. ameliyat için sakınca görülmedi. nasıl korkuyordum anlatamam. daha sonra sevgili doktorum Alparslan bey geldi. gögüslerimin resmini çekti. çizimler yaptı. 85 c yapalım dedi. eğer daha küçük olursa hoş olmaz dedi. ( iyikide onu dinlemişim.) bana kalsa erik kadar olsa yeter demiştim. sonrasında bana verilen ilaçla baygın gibiydim. ameliyathanede en son doktorumu, hemşireleri diğer doktorları gördüğüm ve gerisi yok. uyandığımda hemşireler barbie gibi gögüslerin oldu dediler. kızım, gelinimiz doktorum hepsi başımdaydı. ağrım yoktu, ama çok uykum vardı. tekrar uyumuşum. mide bulantısıyla uyandım. ameliyatım 10.30 da başladı. öğlen saat ikide bitmiş. geceye kadar mide bulantıları beni mahvetti. sürekli kusmalarım vardı. kısacası kusmalarımın dışında hiçbir zorluk yaşamadım. akşam üzeri doktorum alparslan bey geldi. gögüslerime baktı. dren koymamış. çok güzel oldular dedi. (dünya tatlısı doktoruma minnetttarım) izlerim meme başlarında aşağıya uzanan dik bir çizgim ve meme altında ufak bir çizgim var. şimdilik beğenmeyeceğimi ama 2 ay sonra şeklinin oturmaya başlayacağını söyledi. kızlar inanın bu hali bile süper. ameliyat gecesine kadar kusmalardan çok çektim ama sonrası çok rahattı. memelerde ağrı sızı olmadı. ertesi sabah doktorum geldi dikişleri pansuman etti, ilaçlarımı yazdı. taburcu etti. (bu arada Şişli Osmanoğlu kliniği çalışanlarına da sonsuz teşekkür ve minnetlerimi sunuyorum.) ağrı kesici ve antibiyotiklerimi kullanıyorum. bugün saat 1 de kontrolüm var. dren konmadığı içinmi bilmiyorum ama biraz sızıntılarım oldu. ameliyattan daha zoru sporcu sütyenine bu sıcakta katlanmak. neyseki çok şükür iyiyim kızlar. dualarınız, paylaşımlarınız ve cesaretlendirmeleriniz için hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum. şimdilik bu kadar. yine yazacağım. sevgiler...

Back