- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.372
- 448
- Konu Sahibi ---Lily---
- #10.441
merhaba bayanlar bende uzun süreden beri gögüs kücültme ameliyatı olmak istiyorum ve neredeyse burada yazan bütün yazıları okudum. gecen hafta eşiminde desteğini alarak op dk meltem çilingir 'e görüşmeye gittik burada yazılanları aynısını ondan da bir kez daha duydum. fakat bana 2 ameliyat şekli önerdi gögüs ucundan aşşagı tek cizgi şeklinde digeride gögüs altında da acılacak diye ben hangisini yapmam gerektigine karar veremedim olmuşkende özlemini cektigim kücük gögüs olsun diyorum gögüs ölçüleri hakkında bilgimde yok yani cogunlukla 80 b cup duyorum nasıl ölcü oldugunu bilmiyrum bu konu hakkında bana bilgi verirmisiniz ayrıca hem sevinç hemde telaş var hic narkoz almadım ameliyat olmadım kaldırabilirmiyim bilmiyorum ayrıca ailemden gizli yapıyoruz sadece eşim ve ben. yardımınıza ihtiyacım var bir aksilik olmaz ise amelyat haftaya cuma
Hoşgeldin su...öncelikle ameliyat kararın hayırlı olsun...teknik için bir şey diyemem eminim doktorun sana en uygun tekniği uygulayacaktır...eşinin bilmesi yeterli ama ameliyat sonrası yardım şart iş güç yapamazsın bilgine...güzel haberlerini bekliyoruz kolaylıkla atlat inşallah.