• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Yeni ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum,sıkıntısız ve hızlı iyileşme süreci yaşarlar umarım...

Forum pek sesiz hava güzel gezmeler var galiba? Hepinize selamlar sevgiler

Ada22,arkadaşlık teklifimi kabul edersen sevinirim,bende kendi karnım ile kıyaslama yapmak isterim...tabi herkeste farklı sonuçlar çıkıyor bunu bilincindeyim...benim memedeki ve karnımdaki izler çok iyi silikleşti,karnımın orta yerindeki iz bira daha fazla belli...ama her kim görüyor ise çok başarılı buluyorlar bende öyle...dümdüz karnın ve dimdik memenin keyfi çok başka.

Son düzenleme:
Merhaba cym

doktorlar yazın olabilir diyorlar, ama yaz aylarında ameliyat olmak cok zor,hava sıcak bandajlar sıkabilir, vücut ısısı da yükseliyor iyileşme süreci biraz sıkıntılı geçiyor..
ben kışa doğru olmanı tavsiye ederim, daha rahat olursun, gelecek yaza kadar dikişlerin de iyileşir daha rahat güneşlenirsin....Bu arada güneş ışığı da dikiş izlerine cok iyi değilmiş...15 günde rahatca toparlanırsın, meme ameliyatları genelde konforlu ameliyatlar....pek cok arkadaşım ben de dahil olmak üzere 1 haftada bayağı iyileştik..ben 10. gün işe başladım ama 5. gün sokaklardaydım zaten....
karın germe daha zor bir ameliyat bildiğim kadarıyla...bence işlerini yoluna koy kışa doğru ol :)

sevgiler

Çok teşekkür ederim. Ben lazerlipo ve meme ameliyatını birlikte düşünüyorum. 15 günde toparlanabilirmiyim? İşe 2 büklüm gitmek istemiyorum açıkcası.

Arkadaşım dün Ercan beye ameliyat oldu,forumu dışarıdan takip ediyor arada...bizler gibi mutlu sonu yaşamasını diliyorum ve geçmiş olsun diyorum...küçük oldu diye üzülüyor ama ben baktım süper görünüyordu,buradan sevgiler canım benim...seni seviyorum.

Mecburiyet yoksa yaz aylarında ameliyat bende düşünemiyorum...zorluğu 1 hafta bilemedin 10 gün arkadaşım...

cym...lazer lipodan sonra 10 kilo alanı hiç duymadım:25: arkadaşım yağ aldırmayıp yağ mı ekletti bu arkadaş ? O nasıl iş ya incelmek için para ver ameliyat ol 10 kilo üzerine al:26: garip geldi...ben 2 kere aynı bölgeden yağ aldırdım(ilki başka bir doktora hatalı uygulama...memnuniyetsizlik yaşamam) inan 2 sinde de kilo almadım...ha ilkinde bacaklarım hala yağ alınmamış gibiydi...ama lazerle olan çok iyi sonuç verdi...öncesi sonrası görenler var forumda o bacağın benim olduğuna inanamadılar:52:

Ben de anlayamadım ve özellikle sordum liposuction forma gir bir göz at mesajları görürsün. Eşim kışın ol diyor yazın sıcakta banyo yapmadan dayanamazsın dedi. Ama inanın bir an önce olup kurtulmak istiyorum. Yine de doktorla görüşüp fikir ve fiyat almak istiyorum . Gelişmelerden haberdar ederim.

Ameliyat olmuş arkadaşlara tekrar çok geçmiş olsun. Bizi habersiz bırakmayın:)

Herkes nasıl bakalım? Özledim sizi valla, bu aralar gecelere akma durumları var, :118: yaz geldi artık konserler başladı. Geçen gece de kızın mezuniyet balosu vardı, memişleri biraz fazla yordum sanki bu ara :124: Üst üste yorgunluk, yoğunluk... hazır fırsat bulmuşken sabah sabah bi ziyaret ediyim sizi dedim :9: Birazdan yine dışarı çıkıcam da :10:

Memişlerimin durumu gayet iyi, Allaha şükür. Dermatix kullanmaya başladım, bantlar gelene kadar onu kullanıcam, önümüzdeki hafta sipariş vermeyi düşünüyorum. Krem bile bayaa rahatlattı, yumuşattı. Eşim artık memelerime bakabiliyor :69: Dikişler alınınca daha güzel göründüğünü söylüyor. :23:

Hepinizi tek teeekkk öpüyorum, görüşmek üzere....:79:

Aman desendesen im bu ne enerji maaşallah:nazar: Çok mutlu oldum bu güzel haberlerine.Kendine dikkat et fazla da yorma kendini tatlı kız.Bu arada forumdakilere de söyleyelim istersen.Desendesen ile mesajlaştık konuştuk sonunda birbirimizi merak edip resimlerimizi birbirimize gönderdik.Sonuç inanılmazdı...Resmen ikizmişiz gibi hissetmişiz resimlerimizi görünce.O kadar benziyoruzki çok şaşırdık:53:

Aman desendesen im bu ne enerji maaşallah:nazar: Çok mutlu oldum bu güzel haberlerine.Kendine dikkat et fazla da yorma kendini tatlı kız.Bu arada forumdakilere de söyleyelim istersen.Desendesen ile mesajlaştık konuştuk sonunda birbirimizi merak edip resimlerimizi birbirimize gönderdik.Sonuç inanılmazdı...Resmen ikizmişiz gibi hissetmişiz resimlerimizi görünce.O kadar benziyoruzki çok şaşırdık:53:

Şekerim enerjimiz de birbirimizinkine benziyor baksana. Sen de ben de durduğumuz yerde duramıyoruz maşallah :52: :13: Evet arkadaşlar Nldglp cimle birbirimize o kadar benziyoruz ki eşim de kızım da görür görmez aynı sana benziyor dediler. :40: Ben zaten görür görmez kendime benzetmiştim, ama Nldglp ye söylememiştim, bakalım o bişi diyecek mi diye... :51: Merak etmiştim onun da benzetip benzetmeyeceğini, nitekim ne kadar benzediğimizi söyledi. :21: Yüzümüz, saçlarımız aynı. (ben onun göbişli haliyim :1: ) İnşallah bir gün yüz yüze görüşme imkanımız olur. Arada mesafeler olsa da kalplerimiz bir :29: Seni seviyorum Nldglp cim :16:

Şekerim enerjimiz de birbirimizinkine benziyor baksana. Sen de ben de durduğumuz yerde duramıyoruz maşallah :52: :13: Evet arkadaşlar Nldglp cimle birbirimize o kadar benziyoruz ki eşim de kızım da görür görmez aynı sana benziyor dediler. :40: Ben zaten görür görmez kendime benzetmiştim, ama Nldglp ye söylememiştim, bakalım o bişi diyecek mi diye... :51: Merak etmiştim onun da benzetip benzetmeyeceğini, nitekim ne kadar benzediğimizi söyledi. :21: Yüzümüz, saçlarımız aynı. (ben onun göbişli haliyim :1: ) İnşallah bir gün yüz yüze görüşme imkanımız olur. Arada mesafeler olsa da kalplerimiz bir :29: Seni seviyorum Nldglp cim :16:

İnanmayın göbişli falan değil.:19: Ben de seni seviyorum tatlım:70:

Sana da günaydın :3:eşin 3..5..aydan sonra gözlerini alamaz :53:canım.

Birde yakın temas oldu mu:17: tamam değme eşinin keyfine:1: amanın ben hala sana inanamıyorum...hala doktor araştırmasında sanıyorum seni ...dikişler alınınca daha iyi görünüyor demiştim...çok öptüm

Evet canım yaa ben de inanamıyorum, düşünsene yakında bir ayım bitecek :61: Doktor araştırıyordum, bebeğimi emziriyordum. Nasıl kesicem sütten, nasıl doktor bulucam diye yazıp duruyordum. Bugünlerin hayaliyle yaşıyordum. Allaha binlerce kez şükrediyorum, bana bu güzelliği yaşattığı için, sizlere de çok teşekkür ediyorum sonsuz desteğiniz için...Darısı olmak isteyenlerin başına :52: Ben de seni çooook öptüm canım :54:

DESENİM:16: PİŞŞT BİZİM DOKTORUN KOMŞUSU HANIM:1: NASILSINIZ? OH İYİ KAYNAMIŞMIŞSINIZ...RESİMLER FALAN ...BİRDE İKİZ ÇIKTINIZ HA DESENE 2 GÜZEL HATUN :nazar: ÇOK ÖPTÜM :54: İKİNİZİDE

DESENİM:16: PİŞŞT BİZİM DOKTORUN KOMŞUSU HANIM:1: NASILSINIZ? OH İYİ KAYNAMIŞMIŞSINIZ...RESİMLER FALAN ...BİRDE İKİZ ÇIKTINIZ HA DESENE 2 GÜZEL HATUN :nazar: ÇOK ÖPTÜM :54: İKİNİZİDE

Evet sorma yaa, ikimiz de şok olduk resmen.:53: Bu kadar benzer yanii insan insana. Duruşumuz bile aynı.Tek farkımız onun göbişi daha güzel benimkinden :1: Göbişi de yaptırdım mı aynı olucak :52:

Evet canım yaa ben de inanamıyorum, düşünsene yakında bir ayım bitecek :61: Doktor araştırıyordum, bebeğimi emziriyordum. Nasıl kesicem sütten, nasıl doktor bulucam diye yazıp duruyordum. Bugünlerin hayaliyle yaşıyordum. Allaha binlerce kez şükrediyorum, bana bu güzelliği yaşattığı için, sizlere de çok teşekkür ediyorum sonsuz desteğiniz için...Darısı olmak isteyenlerin başına :52: Ben de seni çooook öptüm canım :54:

Öncelikle çok geçmiş olsun.Daha önce özel mesaj atmıştım bilgi için bende devlette olamk istiyorum. prosedür ve ameliyat ücreti hakkında bilgi verebilir misin?

Bugün regl oldum.Birden aklıma ameliyattan önce göğüslerimde yaşadığım sıkıntı geldi.Ameliyattan önce regl olacağım hafta göğüslerim şişer ağırlaşır hatta akşamları sütyenimi çıkardığımda duyduğum ağrıyı size anlatamam.Hoş anlatmama gerek yok zaten burdaki her kesin ortak sorunuydu sanırım.8 ay oldu ameliyat olalı inanırmısınız demin saydığım hiç bir sıkıntıyı yaşamıyorum:) acaba dedim çok büyük oldukları için ağırlık yapıp aşağıyamı çekiyordu,onun içinmi ağrı çok hissediyordum. Memeler malum 2.250 gr. dı benim. Alınan yağ ve doku miktarı.Bir anlam veremedim hiç bir şekilde dolgunluk şişlik hissetmiyorum artık.

Evet sorma yaa, ikimiz de şok olduk resmen.:53: Bu kadar benzer yanii insan insana. Duruşumuz bile aynı.Tek farkımız onun göbişi daha güzel benimkinden :1: Göbişi de yaptırdım mı aynı olucak :52:

Aman dur şimdi acele etme seneye o iş tamam sana da bulaştı bu hastalık(estetik) orası burası devam eder bu iş...bende de aynen böyle başladı:13:

HE HEEE LİLYUM OLMUŞUM SONUNDA; BUNU KUTLAYALIM :7: (bu aralar hep kutlayacak bi şeyler arıyorum nedense, yaz geldi kanım kıpraştı :1:)

Bugün regl oldum.Birden aklıma ameliyattan önce göğüslerimde yaşadığım sıkıntı geldi.Ameliyattan önce regl olacağım hafta göğüslerim şişer ağırlaşır hatta akşamları sütyenimi çıkardığımda duyduğum ağrıyı size anlatamam.Hoş anlatmama gerek yok zaten burdaki her kesin ortak sorunuydu sanırım.8 ay oldu ameliyat olalı inanırmısınız demin saydığım hiç bir sıkıntıyı yaşamıyorum:) acaba dedim çok büyük oldukları için ağırlık yapıp aşağıyamı çekiyordu,onun içinmi ağrı çok hissediyordum. Memeler malum 2.250 gr. dı benim. Alınan yağ ve doku miktarı.Bir anlam veremedim hiç bir şekilde dolgunluk şişlik hissetmiyorum artık.

Canım ben acayip şişerim...2 kilo fazla gösterir tartı regli öncesi hep halada aynı bende ..sende değişmiş olabilir bende çıkan 1.200 senin yarın sayılır:34:

Aman dur şimdi acele etme seneye o iş tamam sana da bulaştı bu hastalık(estetik) orası burası devam eder bu iş...bende de aynen böyle başladı:13:

Hakikaten hastalıkmış, oramda buramda kusur aramaya başladım :1: Altı ayda bir bi yerimi yaptırmadan duramam artık :52: Söylerlerdi de inanmazdım, nası bişi bu :53:

Canım özelden cevap yazmıştım az önce sana :34: Sormak istediğin bişi olursa sorabilirsin yine.

Teşekkür ederim canım. Ankaradayım bende .Ailem izmirde bende orda olmak isterdim ama çocuklar var. Bende ocak şubat olmak istiyorum. Göğüs ölçüm 100 ve aşırı sarkık. Sırt ağrılarımda kıvranıyorum. İkinci çocuktan sonra mahvoldum diyebilirim.kıvranarak kalkıyorum yataktan.

Canım ben acayip şişerim...2 kilo fazla gösterir tartı regli öncesi hep halada aynı bende ..sende değişmiş olabilir bende çıkan 1.200 senin yarın sayılır:34:

Benden de çıkan senin yarın yani 600 gr. :1: Nldglp nin yarısının yarısı durumunda. Bakalım benim halim noolucak. :44:

Teşekkür ederim canım. Ankaradayım bende .Ailem izmirde bende orda olmak isterdim ama çocuklar var. Bende ocak şubat olmak istiyorum. Göğüs ölçüm 100 ve aşırı sarkık. Sırt ağrılarımda kıvranıyorum. İkinci çocuktan sonra mahvoldum diyebilirim.kıvranarak kalkıyorum yataktan.

en kısa zamanda kurtulursun inşallah sıkıntılarından ....merak etme o sarkık memeyi taşşş gibi topluyorlar..

Back