• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhaba arkadasim, doktora bunu soyledigimde masaj yap , olmazsa bir mudahale yapariz dese daha iyi olurdu ama yaz tatiline cikmadan bu son gorusmemde, herseyi ayrintili konusacagim, simdi cozumler icin zamanim yok ama yaz sonu dondugumde, duzeltmeleri yapmasini isteyecegim, en onemlisi de meme basi durumu biliyorsun..Umarim yardimci olur, baska dr a revizyona gitmek zorunda kalmam..

Hiç boşuna başka doktora para verme düzeltsin yaptığı gibi...sen tavrını net koy,her doktor kılıf uydurur yaptığı işe sen ne istediğini memnun olmadığın noktaları belirt...şans seninle olsun takip ediyorum konunu

selam canım, nerelerdesin? geçenler de konuştuk ama minik konuşmaydı...ay senin şu işlerin yeter çık tatile çok yoruldun.Aman korkma seninle tanıştık güçlü kadınsın... ufak bir revizyon korkma,yaptır kurtul tam olsun güzelliğin...haber ver mutlaka çok öptüm seni:16:

Walla benim barbişler nazara geldi :))
Önümüzdeki hafta randevum var , ayrıntıları o zaman konşucaz ama 15 dakika sürüyormş aslında işlem.. ben de kyruğumu dik tutuyorum, bu zamana kadar herşey yolunda gitti, bu da gider herhalde ...
bilgi veririrm sonra :)
artık bu da nazarlık olsun... :)

cok yoğnum bütün yaz izine cıkma drumum yok, aralarda 2 gün falan alırım herhalde...ama haberleşelim arada görüşürüz mtlaka
cok öpüyorm

Merhaba keklik öncelikle çok geçmiş olsun yeni göğüslerin hayırlı uğurlu olsun ben de Eray beyi araştırmıştım fakat İzmir olduğu için görüşemedim ama meme küçültmede çok iyi olduğunu biliyorum zaten meme küçültme üzerine yapmış bir çok çalışmasını.. dikişlerin ne durumda kalınlığı falan nasıl canım şekiller nasıl oldu ?

Slm keklik önce çok geçmiş olsun Dün benim de Eray Hoca ile randevum vardı ama işim çıktı gidemedim iyileşme süreci dikiş izlerin ağrı-sızı ne durumda kontrolden sonra yazarsan sevinirim senin de aml.sürecini takip ediyorum izmir'de yaşadığım için tekrar geçmiş olsun sevgiler

Selam ozdy:))

endişelenme ameliyatı atlattın çok şükür,ameliyat sonrası yaşanabilecek durumlar bunlar...tabi'ki hiç olmasın yaşanmasın istiyoruz ama olacaksa'da oluyor.Seninde yazdığın gibi büyük kısmı atlattın,bunu'da sağlıcakla atlatırsın...sevgiler

Çok teşekkür ederim Serap, artık bu da nazarlık olsun :)
sen nasılsın ? herşey yolunda di mi ?
sevgiler

Gecmis olsun. catal kisimda 2 pitircik meme demissin.. Ben ameliyat olali 3 aya yaklasiyor, bende de catalda , dikislerin bittigi yerde bir potluk siskinlik var, sen de benzeri bir durumdan mi soz ediyorsun acaba? Dr bana masaj yap gecer demisti, masajla gecmesse ne yapilabilecegini soracagim bende ona ziyaretimde.. Dr un nasil bir islemle bunu duzeltecek, revizyon yapacak anlattimi acaba? bilgi verirsen sevinirim.. saglikla kalin x

Merhaba canım,

evet çatal kısmında memeye bitişik 2 tane memiş oldu, yukarıya doğru yanda... aşağıyaa doğru bir potluk değil....Bana masaj önermedi doktorum, dikişle içeriye alıcak benim pıtırcıkları ... 15 dakika sürüyormuş işlem lokal anesteziyle olacak... ama daha fazla ayrıntıyı önümüzdeki hafta öğrenicem...
Bu arada bilgin olsun pek 6 aydan önce revizyon yapmayıp beklemeyi tercih ediyorlar... sen de doktorunla konuş ayrıntıları...
Benim anladığım her doktorun yorumu farklı... ama masajla geçicek bir şey olduğunu sanmıyorum zamanla oturur belki..

sevgiler

Hiç boşuna başka doktora para verme düzeltsin yaptığı gibi...sen tavrını net koy,her doktor kılıf uydurur yaptığı işe sen ne istediğini memnun olmadığın noktaları belirt...şans seninle olsun takip ediyorum konunu

bence de başka doktora gitmene gerek yok, aynı doktor yapsın yapılacak bir düzeltme varsa...

sevgiler

selam canlar nasılsınız bakalım? herkesin keyfi yerinde di mi? ufak tefek sorunları kimse takmasın kafasına hava çok güzel :16: biz de güzeliz daha ne olsun ayol :16::1:
zaman çok aktif geçiyor benim için. malum sınavlar... birde yeni ofise taşınıyoruz dün bile 21'e kadar çalıştım. doktora da gittim tabi bu arada. bantlar açıldı silikon bant takıldı çok şükür. ağrılar biraz var. birde küçücük bir yara var rifocin kullanıyorum geçmek üzere. dikişlerin kesişim noktasıymış. olması normalmiş.
benden haberler bu kadar.

ozdy, ogltkn, panter, benim tertibim, jeleseccim, nldglpcim, bentoprak, herkesler ve herkesler nasılsınız bakalım? sanki bir buluşma ayarlanacaktı ne oldu o?
c186 ameliyat olmuşsun doktordan aldım haberlerini:nazar: bak boşuna ne kadar gerildiğini endişeye kapıldığını anlayacaksın :29: umarım iyileşme sürecin çok iyi geçer. hareketlerine dikkat et. sakın ağır kaldırma, hiçbirşey itip çekme gerisi kolay.:nazar:
sevgilerle, herkesi kocaman öpüyorum :54:

selam canlar nasılsınız bakalım? herkesin keyfi yerinde di mi? ufak tefek sorunları kimse takmasın kafasına hava çok güzel :16: biz de güzeliz daha ne olsun ayol :16::1:
zaman çok aktif geçiyor benim için. malum sınavlar... birde yeni ofise taşınıyoruz dün bile 21'e kadar çalıştım. doktora da gittim tabi bu arada. bantlar açıldı silikon bant takıldı çok şükür. ağrılar biraz var. birde küçücük bir yara var rifocin kullanıyorum geçmek üzere. dikişlerin kesişim noktasıymış. olması normalmiş.

ozdy, ogltkn, panter, benim tertibim, jeleseccim, nldglpcim, bentoprak, herkesler ve herkesler nasılsınız bakalım? sanki bir buluşma ayarlanacaktı ne oldu o?
c186 ameliyat olmuşsun doktordan aldım haberlerini:nazar: bak boşuna ne kadar gerildiğini endişeye kapıldığını anlayacaksın :29: umarım iyileşme sürecin çok iyi geçer. hareketlerine dikkat et. sakın ağır kaldırma, hiçbirşey itip çekme gerisi kolay.:nazar:

İyiyim Allaha şükür.Ameliyat ile ilgili bir problem yok.
İşler yoğun Allah kolaylık versin.Ne güzel memnuniyetlerinizi okumak.Herkes istediği vücuda sahip olusun.

c186 kardeşimizle konuştum.Sesi iyi geliyordu.Bugün çıkmış hastaneden.Ağrısı varmış biraz.Yarına bir şeyi kalmaz inşallah.Tekrar geçmiş olsun.

İyiyim Allaha şükür.Ameliyat ile ilgili bir problem yok.
İşler yoğun Allah kolaylık versin.Ne güzel memnuniyetlerinizi okumak.Herkes istediği vücuda sahip olusun.

ALLAH iyilik versin inşallah :) amin amin. zaten bütün kadın populasyonu olarak vüücudumuz güzel olsun diye değil mi bütün çabalarımız :1:

Bende sizin adInIza sevindim, hersey yolundaysa ne mutlu:46:. Enerji yi buraya kadar aldIm.... süper:16:

teşekkürler:16: o enerji karşılıklı oluşuyor aramızda. bu forumda paylaşımlar, sohbetler çok hoş ilerliyor. :16:

şekerim ben iyiyim, sen de ameliyat oldğunu unttun benim gibi.. yoğun tempo koşturuyorsun bakıyorum..benim de .6. haftanın sonuna kadar küçük sancılar ve bıçak saplanması şeklinde kısa süreli ağrılarım oldu....hepsi gecer :)
toplantı ertelenmiş , başka zamana....sevgiler

Merhaba canım,

evet çatal kısmında memeye bitişik 2 tane memiş oldu, yukarıya doğru yanda... aşağıyaa doğru bir potluk değil....Bana masaj önermedi doktorum, dikişle içeriye alıcak benim pıtırcıkları ... 15 dakika sürüyormuş işlem lokal anesteziyle olacak... ama daha fazla ayrıntıyı önümüzdeki hafta öğrenicem...
Bu arada bilgin olsun pek 6 aydan önce revizyon yapmayıp beklemeyi tercih ediyorlar... sen de doktorunla konuş ayrıntıları...
Benim anladığım her doktorun yorumu farklı... ama masajla geçicek bir şey olduğunu sanmıyorum zamanla oturur belki..

sevgiler

Anliyorum canim, kisa bir islemle umarim bu sikintindan kurtulursun, bu ameliyatla elbette cok rahatliyoruz ama boyle ufak tefek sorunlar cikabiliyor..Saglikla hallolur insallah bu da..
Benimki orta altta, dikislerin bitis yerinde, artik dugum yerimidir nedir, bir sislik potluk var, bakalim dr um buna ne diyecek.. ben de zaten ameliyattan 7-8 ay sonra sehre donmus olacagim, islem gerektiriyorsa zaman da dolmus olacak zaten..
Islemden sonra biraz daha bilgi verirsin umuyorum,,, tekrar saglik diliyorum, sevgiler ..

ayyy iyi hatırlattın aramadı ben de unuttum dur arayayım bari :1: allahım ben neden heycanlı değilim sizce bir fikri olan var mı ? bence memoriala girince anlıcam ameliyat olacağımı:1::1: şuan gezmeye gidiyor gibi hissediyorummm ama yarın sabah narkozu yiyince anlarım heralde gezme nasıl oluyor gezeceğim kesin de hangi alemde acaba :1::1::1::1::1:

geçmiş olsun canım, iyi haberlerini aldım jelesecten (forumun güzel kalpli meleğinden)
ben de aynı senin gibi heyecansız bir şekilde girdim ameliyata...oldukça rahattım...emin ellerde olmanın verdiği güven vardı sanırım ;)
sağolsun jelesec bu forumda Ercan Bey'in adının, yaptığı işin güzel olduğunun ilk kanıtıydı bizler için...Onun bu foruma gelmesi, tecrübelerini aktarması bizler için çok büyük bir şans. Ben (ve bildiğim birçok kişi de) ameliyatımı olduğum ilk günden beri ona hayır dualarımı gönderip duruyorum...Allah ondan razı olsun.

1,5kg yükü attıktan sonra eminim şimdi çok hafif hissediyorsundur kendini...şimdi kendine bakma ve dinlenme zamanı...bu arada ölçülerimiz aynı sanırım ;)
ilk başlarda çoook küçük,sonraları büyük en sonraları ise tam ideal ölçü gibi gelecek aklında olsun :) öpüyorum...

Slm hanımlar,

belki bu ayın içinde küçük bir revizyon olacağım... 5. ayda Çatal kısmında dikişin bittiği yerde 2 pıtırcık küçük meme oluşmuştu.
Doktor 10 kadından 2 sinde olur ama zamanla oturur dedi , İstersen standart 6. ayın sonunda bakarız olmazsa revizyon yaparız demişti.
Önümüzdeki hafta kontrolüm var,o zaman belli olacak.
Çok endişelenmiyorum şimdilik işin büyük kısmını sorunsuz atlattım bunu da atlatırım diye düşünüyorum.
Sevgiler herkese :)

ozdycim,
15 dklık işlem nedir ki endişelenme zaten....bu da sorunsuz geçecek allahın izniyle...rabbim senin güzel gönlüne göre verecektir ben eminim...
çok öpüyorum seni...

Nasılsınız? Ben; üstümden tranvay geçmiş gibiyim. :1: Dünkü ders beni oldukça zorladı, onun dışındakiler süpeerrr. :8: Bakalım artık hayırlısı, inşallah geçerim. Sizlerde ne var, ne yok? :3:

Tertibim;
Senin sınavın nasıl geçti? İnşallah meme ameliyatı gibi bunu da başarıyla atlatırız :29:

C1186;
Canım; ameliyat olmuşsun, gözünaydın ve çoook geçmiş olsun. :65: Zafer senindir arkadaşım.

ilk başlarda çoook küçük,sonraları büyük en sonraları ise tam ideal ölçü gibi gelecek aklında olsun :) öpüyorum...

Bana şu an büyük gelmeye başladılar dermişim :1: ikinci aşamaya geçtim yanii...

Çok teşekkür ederim hayatım, hayırlısıyla bi atlatsam, stres yapıyo çok fena. Senin oğlanın sınav sonucu nasıl? Belli oldu mu? :40:

Slm hanımlar,

belki bu ayın içinde küçük bir revizyon olacağım... 5. ayda Çatal kısmında dikişin bittiği yerde 2 pıtırcık küçük meme oluşmuştu.
Doktor 10 kadından 2 sinde olur ama zamanla oturur dedi , İstersen standart 6. ayın sonunda bakarız olmazsa revizyon yaparız demişti.
Önümüzdeki hafta kontrolüm var,o zaman belli olacak.
Çok endişelenmiyorum şimdilik işin büyük kısmını sorunsuz atlattım bunu da atlatırım diye düşünüyorum.
Sevgiler herkese :)

Şimdiden geçmiş olsun canım, anladığım kadarıyla düzeltilebilecek basit bir işlem, inşallah kolaylıkla atlatırsın. Bizleri haberdar et durumundan, öpüyorum seni :54:

Canlar,minik kuşlar,güzel memeli tatlı hatunlar...Jelesec im ilk önce senin ile başlıyorum ne zamandır konuşamadık görüşemedik.Ben iyiyim sadece yaz gelmesi ile artık akşamları da maalesef dışarlarda oluyoruz.bu nedenle sık giremiyorum ama hep aklımdasınız inanki.

Ozdy cim canım benim hemen geçer gider inşallah. Şimdiden geçmiş olsun diyorum.

Desendesenim sen de Madames de palazlandınız bakıyorum;) Okuduğum kadarı ile sorununuz yok ikinizinde.Madames in minik bir şey varmış ama onu saymıyoruz.Maaşallah güzel atlatıyorsunuz iyileşme döneminizi.

bak bir de bunlar çok küçüldüler galiba deyip duruyordun desendesen im.Fikirler yavaş yavaş değişiyor sanırsam:)

Bentoprak cım sen de taş gibisin maaşallah diyelim:nazar:

Bu arada cmtsi günü Havuz sezonunu açtım arkadaşlar.İlk bikinimi gözlerim dola dola,havuzun kenarından göğsümü gere gere geçtim.Yanlız çok dikkat etmem gerekiyor sanırım.Meme başları yukarı taşındığından bu duruma da alışkın olmadığımdan bi baktım sağ taraftaki fırtlayıvermiş:9: Hemen hazırol a geçip öhö öhö öksürüklerden sonra sağa sola şöyle bir göz atıp kimsenin görmediğine emin olup bir hamle ile kapatıverdim hemen:15:

Yaklaşık 1 saat kadar güneşlendim.Derken bir wc ziyaretine gideyim dedim.Gitmişken karın dikişlerime bakayım dedim.Bir bakarımki mosmor olmuşlar:( bende bir panik hemen şemsiye altına geçtim.Saat 3 de de bir arkadaşımı Ercan bey e götürecektim.Neyse gitmişken sordum bu durumu.İlk güneşlenmem olduğunu.Mutlaka dikiş olan yerlerime yüksek faktörlü koruyucu sürmemi söyledi.Mayonun altına güneş ışınlarının girdiğini dikkat etmem gerektiğini söyledi.Hemen eczaneden 50 faktörlü güzel bir koruyucu aldım.Bundan sonra güneşe çıkmadan mutlaka süreceğim.Bilginize.

Back