• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Slm hanımefendi siz sadece göğüs olmadınız aynı zamanda karında oldunuz.Pardon ama neden hep meme desiniz :51: Ben meme olmadığım halde arada sizler için uğruyorum ama bakıyorum siz karın topiğine uğramıyorsunuz.:50: deeeermişim.:52:
Ben her geçen gün daha iyiye gidiyorum.Şu tiroit olayı olmasa bugün yüzü de yaptırmış först leydi gibi salınıverecektim ya deniz kenarlarında neyse tiroit sağolsun :52:Önümüzdeki yaza kısmetse artık.Bu sene güzel karnımı teşhir eder yüzümüde Eski türk filimlerindeki gibi o koca gözlüklerle kamufle ederim artık.:50:Öpüyorum seni.

Slm hanımefendi siz sadece göğüs olmadınız aynı zamanda karında oldunuz.Pardon ama neden hep meme desiniz :51: Ben meme olmadığım halde arada sizler için uğruyorum ama bakıyorum siz karın topiğine uğramıyorsunuz.:50: deeeermişim.:52:
Ben her geçen gün daha iyiye gidiyorum.Şu tiroit olayı olmasa bugün yüzü de yaptırmış först leydi gibi salınıverecektim ya deniz kenarlarında neyse tiroit sağolsun :52:Önümüzdeki yaza kısmetse artık.Bu sene güzel karnımı teşhir eder yüzümüde Eski türk filimlerindeki gibi o koca gözlüklerle kamufle ederim artık.:50:Öpüyorum seni.

Bak karın germeye de döktürdüm vallahi bu gece:) Nasılsa burda hepinizle görüşüyorum diye o tarafa pek girmiyorum.ama oldu canım mesaj alındı.Bundan sonra bir oraya bir buraya;)

Tatlım aslında sen bakıp görüyorsun yüzün o kadar hoş ve karakteristik ki...görmeyenler tanımayanlar için söylüyorum çok hoş bir bayan bentoprak.İnşallah o da düzene girer.Tasalanma canım benim.:16:

Bak karın germeye de döktürdüm vallahi bu gece:) Nasılsa burda hepinizle görüşüyorum diye o tarafa pek girmiyorum.ama oldu canım mesaj alındı.Bundan sonra bir oraya bir buraya;)

Tatlım aslında sen bakıp görüyorsun yüzün o kadar hoş ve karakteristik ki...görmeyenler tanımayanlar için söylüyorum çok hoş bir bayan bentoprak.İnşallah o da düzene girer.Tasalanma canım benim.:16:

Teşekkürler o senin güzelliğin canım.Okudum karın germeye yazdıklarını iyi oldu bilgilendim.Teşekkürler.

şekerim ben iyiyim, sen de ameliyat oldğunu unttun benim gibi.. yoğun tempo koşturuyorsun bakıyorum..benim de .6. haftanın sonuna kadar küçük sancılar ve bıçak saplanması şeklinde kısa süreli ağrılarım oldu....hepsi gecer :)
toplantı ertelenmiş , başka zamana....sevgiler

aynen öyle unuttum ameliyat olduğumu gerçekten:1: üçüncü haftayı atlattım 4. hafta içindeyim az kalmış desene. bu arada geçmiş olsun. sonuçları bildir lütfen.

Nasılsınız? Ben; üstümden tranvay geçmiş gibiyim. :1: Dünkü ders beni oldukça zorladı, onun dışındakiler süpeerrr. :8: Bakalım artık hayırlısı, inşallah geçerim. Sizlerde ne var, ne yok? :3:

Tertibim;
Senin sınavın nasıl geçti? İnşallah meme ameliyatı gibi bunu da başarıyla atlatırız :29:

C1186;
Canım; ameliyat olmuşsun, gözünaydın ve çoook geçmiş olsun. :65: Zafer senindir arkadaşım.

Bana şu an büyük gelmeye başladılar dermişim :1: ikinci aşamaya geçtim yanii...

cnm benim sınavlar bu haftasonu. daha hazır değilim ve korkuyorum.:53: aa bana da büyük geliyor desem yeridir ama utanıyorum artık demeye :17:

Canlar,minik kuşlar,güzel memeli tatlı hatunlar...Jelesec im ilk önce senin ile başlıyorum ne zamandır konuşamadık görüşemedik.Ben iyiyim sadece yaz gelmesi ile artık akşamları da maalesef dışarlarda oluyoruz.bu nedenle sık giremiyorum ama hep aklımdasınız inanki.

Ozdy cim canım benim hemen geçer gider inşallah. Şimdiden geçmiş olsun diyorum.

Desendesenim sen de Madames de palazlandınız bakıyorum;) Okuduğum kadarı ile sorununuz yok ikinizinde.Madames in minik bir şey varmış ama onu saymıyoruz.Maaşallah güzel atlatıyorsunuz iyileşme döneminizi.

bak bir de bunlar çok küçüldüler galiba deyip duruyordun desendesen im.Fikirler yavaş yavaş değişiyor sanırsam:)

Bentoprak cım sen de taş gibisin maaşallah diyelim:nazar:

Bu arada cmtsi günü Havuz sezonunu açtım arkadaşlar.İlk bikinimi gözlerim dola dola,havuzun kenarından göğsümü gere gere geçtim.Yanlız çok dikkat etmem gerekiyor sanırım.Meme başları yukarı taşındığından bu duruma da alışkın olmadığımdan bi baktım sağ taraftaki fırtlayıvermiş:9: Hemen hazırol a geçip öhö öhö öksürüklerden sonra sağa sola şöyle bir göz atıp kimsenin görmediğine emin olup bir hamle ile kapatıverdim hemen:15:

Yaklaşık 1 saat kadar güneşlendim.Derken bir wc ziyaretine gideyim dedim.Gitmişken karın dikişlerime bakayım dedim.Bir bakarımki mosmor olmuşlar:( bende bir panik hemen şemsiye altına geçtim.Saat 3 de de bir arkadaşımı Ercan bey e götürecektim.Neyse gitmişken sordum bu durumu.İlk güneşlenmem olduğunu.Mutlaka dikiş olan yerlerime yüksek faktörlü koruyucu sürmemi söyledi.Mayonun altına güneş ışınlarının girdiğini dikkat etmem gerektiğini söyledi.Hemen eczaneden 50 faktörlü güzel bir koruyucu aldım.Bundan sonra güneşe çıkmadan mutlaka süreceğim.Bilginize.

evet küçük bir şey zaten saymadık gitti :). yazın keyfini çıkar bol bol benim yerime de :16: ben de sanardım ki güneşte yanınca daha iyi olur yaralar için. söylediğin iyi oldu. sevgiler :54:

Canlar,minik kuşlar,güzel memeli tatlı hatunlar...Jelesec im ilk önce senin ile başlıyorum ne zamandır konuşamadık görüşemedik.Ben iyiyim sadece yaz gelmesi ile artık akşamları da maalesef dışarlarda oluyoruz.bu nedenle sık giremiyorum ama hep aklımdasınız inanki.

Desendesenim sen de Madames de palazlandınız bakıyorum;) Okuduğum kadarı ile sorununuz yok ikinizinde.Madames in minik bir şey varmış ama onu saymıyoruz.Maaşallah güzel atlatıyorsunuz iyileşme döneminizi.

bak bir de bunlar çok küçüldüler galiba deyip duruyordun desendesen im.Fikirler yavaş yavaş değişiyor sanırsam:)

Bentoprak cım sen de taş gibisin maaşallah diyelim:nazar:

Bu arada cmtsi günü Havuz sezonunu açtım arkadaşlar.İlk bikinimi gözlerim dola dola,havuzun kenarından göğsümü gere gere geçtim.Yanlız çok dikkat etmem gerekiyor sanırım.Meme başları yukarı taşındığından bu duruma da alışkın olmadığımdan bi baktım sağ taraftaki fırtlayıvermiş:9: Hemen hazırol a geçip öhö öhö öksürüklerden sonra sağa sola şöyle bir göz atıp kimsenin görmediğine emin olup bir hamle ile kapatıverdim hemen:15:

Yaklaşık 1 saat kadar güneşlendim.Derken bir wc ziyaretine gideyim dedim.Gitmişken karın dikişlerime bakayım dedim.Bir bakarımki mosmor olmuşlar:( bende bir panik hemen şemsiye altına geçtim.Saat 3 de de bir arkadaşımı Ercan bey e götürecektim.Neyse gitmişken sordum bu durumu.İlk güneşlenmem olduğunu.Mutlaka dikiş olan yerlerime yüksek faktörlü koruyucu sürmemi söyledi.Mayonun altına güneş ışınlarının girdiğini dikkat etmem gerektiğini söyledi.Hemen eczaneden 50 faktörlü güzel bir koruyucu aldım.Bundan sonra güneşe çıkmadan mutlaka süreceğim.Bilginize.

Merhaba hayatım, sen nasılsın? Ne kadar yoğun olduğunu tahmin edebiliyorum. Allaha şükür herşey yolunda gidiyor. :nazar: Şimdi de gözüme büyük gelmeye başladılar :1: Aynen Ogltkn in söylediği gibi. Şaka bi tarafa o ilk zamanki küçük halleri yok sanki, şimdi daha bi güzel ve ideal görünüyorlar gözüme. İnsan birdenbire dimdik memelere sahip olunca Aman Allahım nereye gitti bunlar şeklinde boşlukta hissediyor kendini. :78: Aman diyim açılmasın memeler, dikkat et. :91:

Bu bilgileri de verdiğin iyi oldu bak, zannediyoruz ki giysi ya da bikininin altında güneşten etkilenmeyiz :82: Güneşlenmek bi tarafa güneş altında kaldığımızda bile memelere süreyim bari ben de güneş koruyucu. :77:

Ben de bayıldım ben de.:nazar::nazar::nazar:

ooofff yaaa yine bişeyler kaçırdım anlaşılan :84:

ozdycim,
15 dklık işlem nedir ki endişelenme zaten....bu da sorunsuz geçecek allahın izniyle...rabbim senin güzel gönlüne göre verecektir ben eminim...
çok öpüyorum seni...

Çok saol arkadaşım, bugün gittim doktora biraz beni tahatlattı.....(kuyruğumu dik tutuyom ama tırsıyorum da :)) ben almak kadar kolay ama ben senin konforun için hastanede sedasyonla yapıcam, öğleden sonra istersen işe git, istersen gezmeye git dedi....Bu arada revizyon free of charge ... hastane için de bir para alınmayacağını söyledi...
uygun bir zamanda yaptıracağım, sevgiler...

Anliyorum canim, kisa bir islemle umarim bu sikintindan kurtulursun, bu ameliyatla elbette cok rahatliyoruz ama boyle ufak tefek sorunlar cikabiliyor..Saglikla hallolur insallah bu da..
Benimki orta altta, dikislerin bitis yerinde, artik dugum yerimidir nedir, bir sislik potluk var, bakalim dr um buna ne diyecek.. ben de zaten ameliyattan 7-8 ay sonra sehre donmus olacagim, islem gerektiriyorsa zaman da dolmus olacak zaten..
Islemden sonra biraz daha bilgi verirsin umuyorum,,, tekrar saglik diliyorum, sevgiler ..

teşekkür ederim canım,

inşallah seni sorunların da kolaylıkla geçer...

sevgiler

aynen öyle unuttum ameliyat olduğumu gerçekten:1: üçüncü haftayı atlattım 4. hafta içindeyim az kalmış desene. bu arada geçmiş olsun. sonuçları bildir lütfen.

süper demek 1 ay oldu....
benimki güçük bir operasyon olucak, bilgi veririrm.
sevgiler

ha bu arada evet bütün yeni ameliyatlı bayanlar güneşe cok dikkat, dikiş izlerine iyi değilmiş... yüksek faktörlü güneş koruyucu kullanın ve öğlen saatlerinde güneşte kalmayın :)))

süper demek 1 ay oldu....
benimki küçük bir operasyon olucak, bilgi veririrm.
sevgiler

ha bu arada evet bütün yeni ameliyatlı bayanlar güneşe cok dikkat, dikiş izlerine iyi değilmiş... yüksek faktörlü güneş koruyucu kullanın ve öğlen saatlerinde güneşte kalmayın :)))

Canım sağol, geziyorsun demek :) keyfini cıkart yeni memişlerin, bikinlerin.. :)
bu arada güneşe gerçekten dikkat et :)
benim işlem 15 dakikalıkmış, daha tatile gitmeme zaman var.... önümüzdeki hafta uygun bir zamanda olucak..

bilgi veririrm..

sevgiler

merhaba bayanlar bende uzun süreden beri gögüs kücültme ameliyatı olmak istiyorum ve neredeyse burada yazan bütün yazıları okudum. gecen hafta eşiminde desteğini alarak op dk meltem çilingir 'e görüşmeye gittik burada yazılanları aynısını ondan da bir kez daha duydum. fakat bana 2 ameliyat şekli önerdi gögüs ucundan aşşagı tek cizgi şeklinde digeride gögüs altında da acılacak diye ben hangisini yapmam gerektigine karar veremedim olmuşkende özlemini cektigim kücük gögüs olsun diyorum gögüs ölçüleri hakkında bilgimde yok yani cogunlukla 80 b cup duyorum nasıl ölcü oldugunu bilmiyrum bu konu hakkında bana bilgi verirmisiniz ayrıca hem sevinç hemde telaş var hic narkoz almadım ameliyat olmadım kaldırabilirmiyim bilmiyorum ayrıca ailemden gizli yapıyoruz sadece eşim ve ben. yardımınıza ihtiyacım var bir aksilik olmaz ise amelyat haftaya cuma

Oncelıkle soyle baslayayım yazıları okudum herkese cok cok tesekkur ederım ıyı ve guzel dılekleı ıcın:34::34:,
ameliyat surecıme gelınce cuma gecesı saat 3 gıbı hastaneye gırısyaptım kan falan alındı sonraaa hemsıreye ojenın sakıncası var mı dıye sordum o da evet cıkarırız onu dedı sız aseton verın ben cıkarırım dedım kırmızı oje bu guzel cıkarmazsan parmaklar kan bulasmıs gıbı olur:1::1: neyse ojelerımı cıkardım falan saat 4 gıbı uyumusum sabah hemsıre geldı 7 de bıseyler yaptı falan sonra ercan beyı beklemeye basladım 9 da o da geldı cızımlerımı yaptı o an cok ısey tarıf edemedım kucuk olsun dık olsun dolu olsun dedım tamm ben mesajı aldım dedı:1::1: daha sonra braz b cup dolu b cup kararsızlıgılı oldu b olsun dedım cok kucuk olmasın bak dolu b yapalım dedı pekı ama kucuk olsun dedım co guzel olucak dedı amelıyathaneye ındırdler gayet normaldım tabı bı anda o ısıkları falan yukarıda gorunce ve narkozu alınca tamam dedım valla amelıyat oluyorumm o sırada vucut uyusmaya basladı ercan bey ellerını yıkamaya gıtmıstı onu goremeyınce hemen ercan beyı ıstedım hemen cagırdılar geldı elımı tuttuu bi kac guzel sey soyledı ben de kucuk dık dolu dıyordum ve o sırada guluyordum kııı gıtmısımmm:1::1::1: sonra amelıyat olmus bıtmıs hemsıreler uyandırıor derınden bır ses ceren hanm ceen hanım dıyee ayy bı uyandımm aglıyorummm hemsıre ceren hanım neden aglıyosunuz dıyo bı yandan da elımı aldı gogsume goturuyo bakın dokunun cok guzel oldu dıyoo haır dokunmıcam dıyorum yarı sarhosss gıbı:1::1::1: daha sonra odaya cıkarıldm ılk anlar gayet ıyıydım gece bıraz kotu oldum aya kalktım ve dırek basım dndu atesım cıktı su gıbı oldum kustum ılac falan verdıler gece gelen kan mıktarlarına bakıldı bır gogsumden cok fazla kan gelmıstı ve pıhtı seklındeydı gce 12 gıbı tam ercan bey gelse keske dıe aklımdan gecırıyordum kııı kapı acıldı ve ercan bey geldı baktı bandajladı falan benı bıraz sakınlestırdı pazar gunu ogleden sonra taburcu oldum tabı robot gıbıydım 3 gun boynca kalkamadım adam gıbı dun drenlerım alındı tabı ınanılmaz bı hafıflık hıssettım uzerımde sımdı dıkkat edıyorumm dıkıslerım yarım t oldu ama dımdık oldu dolu b cup oldu smdı sadece bazı yerlerım acıyo dıkıslerde onun dısında bısey yok dıkıslerım alınana kadar da ıstanbuldayım:34::34:
BENTOPRAK VE JELESEC E AYRICA TESEKKUR EDIYORUM VE OPUYORMM:16:

Tekrar geçmiş olsun.Her şeyin yolunda gitmesine iyi olmana çok sevindim.Her geçen gün dahada iyiye gideceksin canım.Sonuçlarından dahada mutlu olacaksın.Dikişlerin ne zaman alınacak.

Back