• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Teşekkür ederim canım. Ankaradayım bende .Ailem izmirde bende orda olmak isterdim ama çocuklar var. Bende ocak şubat olmak istiyorum. Göğüs ölçüm 100 ve aşırı sarkık. Sırt ağrılarımda kıvranıyorum. İkinci çocuktan sonra mahvoldum diyebilirim.kıvranarak kalkıyorum yataktan.

Bence seninkini de devlet karşılar canım, Allah yardımcın olsun. İnşallah iyi bir doktor bulursun. Benim de ikinciden sonra iyice kötü olmuştu durumum. :61: Sarkıklığını cm olarak ölçüp yazar mısın, fikir yürütebilirim kendi göğüslerimle kıyaslayarak :44:

Benden de çıkan senin yarın yani 600 gr. :1: Nldglp nin yarısının yarısı durumunda. Bakalım benim halim noolucak. :44:

Bide göğüs küçültme oldum diyorsunuz peeh...bende de ne meme varmış aman allahım.cup lar A B C D DD E F...diye gider.Şuan b cup giyiyorum.Ameliyattan önce ise DD bazen de E cup giyiyordum.Sayın bakın kaç beden küçülmüşüm.4 BEDEN!!! ben bile inanamıyorum

Ben yatmaya gidiyorum, önce güzel memişlerime krem sürücem. :21: Sonra hoooppp yatağa... Hepinize iyi geceler diliyorum, öpüldünüz :54:

Bide göğüs küçültme oldum diyorsunuz peeh...bende de ne meme varmış aman allahım.cup lar A B C D DD E F...diye gider.Şuan b cup giyiyorum.Ameliyattan önce ise DD bazen de E cup giyiyordum.Sayın bakın kaç beden küçülmüşüm.4 BEDEN!!! ben bile inanamıyorum

Yazık senin şu komşun olan doktora:1: adamın canı çıkmıştır seni toplayana kadar ameliyathanede :30:hem kocaman karın hemde 4 BEDEN!!!!meme küçültme :52: 3 gün kendine gelememiştir

Ooo kaynamış burası.Yeni ameliyat olan arkadaşlar geçmiş olsun hepinize.Okudukça memişlere bakar oldum.Onlarda şööööylee bir toparlansa hiç fena olmaz aslında.Sanırım sıra onlara gelmiyecek.Önce safra ve süt kanalları sonra yüz arada diş vs.Öncelikli olanları yaptıracam mecburen.Bu sen kesilme senem :52:Hepsini yaptırmam için ya piyango çıkmalı yada zengin toca bulmalı yoksa benim iş yaş kızlar :52:

HE HEEE LİLYUM OLMUŞUM SONUNDA; BUNU KUTLAYALIM :7: (bu aralar hep kutlayacak bi şeyler arıyorum nedense, yaz geldi kanım kıpraştı :1:)

Walla kanın kaynıyor senin :) kutla bakalım.... iyi haberlerine cok seviniyorum...
Nİl ile birbrinize benzemeniz de cok hoş, Nil'i gördüm :) bir afet ki bir afet :)))) afetler ikilendi demek :)
sevgiler , öpüyorm

Ooo kaynamış burası.Yeni ameliyat olan arkadaşlar geçmiş olsun hepinize.Okudukça memişlere bakar oldum.Onlarda şööööylee bir toparlansa hiç fena olmaz aslında.Sanırım sıra onlara gelmiyecek.Önce safra ve süt kanalları sonra yüz arada diş vs.Öncelikli olanları yaptıracam mecburen.Bu sen kesilme senem :52:Hepsini yaptırmam için ya piyango çıkmalı yada zengin toca bulmalı yoksa benim iş yaş kızlar :52:

Hepsi sırayla olur, önceliklileri hallet, memişlere de sıra gelir :) geç olsun güç olmasın....
ben de korkumdan epey bekledim.....ama zaman, cesaret ve para faktörlerinin bir araya geldiği zamanda oldum....
hepsi olur hayırlısıyla canım

sevgiler

Walla kanın kaynıyor senin :) kutla bakalım.... iyi haberlerine cok seviniyorum...
Nİl ile birbrinize benzemeniz de cok hoş, Nil'i gördüm :) bir afet ki bir afet :)))) afetler ikilendi demek :)
sevgiler , öpüyorm

Evet güzeller güzeli bi bayan (aynı ben:1:) , hani bana benziyor diye söylemiyorum :12: Maşallah kırk bir kere arkadaşıma :nazar:

Tatlım, nasılsın? Herşey yolunda mı? Memişler nasıl, istediğin gibi olmuş mu?:23: Bak sen de atlattın, iyileşme sürecindesin. Güle güle kullan yeni memişleri :29:

sevgiler , öpüyorm

Ozdy cim kendimi kralice gibi hissettim.tesekkur ederim dusuncelerin icin.

Selam nldglp :) maalesef bu gece kumanda esimde, o film hastasi, baska bisey seyredemiyoruz su aralar...Sen nasilsin sesin cikmadi bu aralar.. sevgiler..

Iyiyim rose cum.malum yaz sezonu baslayinca herkes daha bir disarilarda.arada girmeye ve sizleri takip etmeye calisiyorum.sanirim operasyonlar azaldi yaz gelince.eylul ekim hareketlenir burasi gene.bizler yeteriz zaten;) ben lazer lipo,jelesec karin germe,ben toprak cok sey istiyordu:) ,edbeer lazer lipo,ada cigima gerek yok ama o da meme istiyordu sanirim....canli yayinlara tam gaz devam yani.diziler bile tatile girdi.eee doktorumuz da dinlensin.eylul ekim gene beraberiz.

Hepsi sırayla olur, önceliklileri hallet, memişlere de sıra gelir :) geç olsun güç olmasın....
ben de korkumdan epey bekledim.....ama zaman, cesaret ve para faktörlerinin bir araya geldiği zamanda oldum....
hepsi olur hayırlısıyla canım

sevgiler

Önceliklileri bitirdiğimde hal kalır inşallah :nazar:Valla yaş gidiyor şimdiden bir :54:şeyleri yaptırıp birazda keyfini çıkarayım dedim kısmet değilmiş ne yapalım.Hiç değilse karın olayımı yaptırdım o biraz motive ediyor beni.

Tatlım, nasılsın? Herşey yolunda mı? Memişler nasıl, istediğin gibi olmuş mu?:23: Bak sen de atlattın, iyileşme sürecindesin. Güle güle kullan yeni memişleri :29:

Mrb desencim iyiyim tesekkur ederım nasıl olsun genelde evde dinleniyorum bugun 9. gunum ve ılk kez goguslerıme bakma cesaretı gosterdım sekıller guzel ama boyle mı kalır bılemıyorum bıraz fazla dolu gorunuyor ozellıkle koltukaltı bana fazla dolu gıbı geldı.. goguslerımı hıc ıslatmadım gogus asagısını ayrı sacımı ayrı yıkıyorum ama sırtustu yatmaktan bıktım valla rahatlıga kavusmak ıstıyorum artık ...goguslerım suan dık ama damla seklını alırsa daha ıyı olur en azından alt dıkıslerı kapatır dıye dusunuyorum cuma gunu dıkıslerım alınacak aklımda bı kac soru var doktara soracağımm... senın dıkıslerın tam t mı yarım mı ve ızlerın ne durumda canım?

Back