• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

ayyy iyi hatırlattın aramadı ben de unuttum dur arayayım bari :1: allahım ben neden heycanlı değilim sizce bir fikri olan var mı ? bence memoriala girince anlıcam ameliyat olacağımı:1::1: şuan gezmeye gidiyor gibi hissediyorummm ama yarın sabah narkozu yiyince anlarım heralde gezme nasıl oluyor gezeceğim kesin de hangi alemde acaba :1::1::1::1::1:

Allah yardımcın olsun canım..Ne güzel,sıfır stres heyecan..Yarın biraz heyecan olur tabi.Ameliyattan öncede sakinleştiricin yapılır hiçbirşey hatırlamazsın.Sadece ameliyat sonrası agrıyla ve üşümeyle uyanmak sıkıntı.Oda geçiyor zaten.Yarın bu saatlerde çok çok iyi hissedersin kendini Allahın izniyle :34: Güzel haberlerle aramıza dönmen dilegiyle...:16:

Allah yardımcın olsun canım..Ne güzel,sıfır stres heyecan..Yarın biraz heyecan olur tabi.Ameliyattan öncede sakinleştiricin yapılır hiçbirşey hatırlamazsın.Sadece ameliyat sonrası agrıyla ve üşümeyle uyanmak sıkıntı.Oda geçiyor zaten.Yarın bu saatlerde çok çok iyi hissedersin kendini Allahın izniyle :34: Güzel haberlerle aramıza dönmen dilegiyle...:16:

sıfır heyecan stres hiç yok... tüm derdi küçük dev adama güzel görünmekmiş gibi geldi:30:kırmızı oje falan silerler dedim sürme dedim ama yok sürdüm bile dedi..aseton alırım yanıma olmadı orada silerim değince anladım ki bekar hatun kısmetinde nereden çıkacağı belli olmaz(uçak da, dolmuşta,hastanede )hazırlık şart bakımsız olmaz:34:

arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum destek ve bilgileriniz için bi kaç saat sonra uçuyorum:10::10::10: bana dua edin bol bol... jeleseccciimm seni çok öpüyorum :16::16::16::16::16: gelince yazarım herkese :5::5::5::5:

jelesec,bentoprak,ogltkn,desendesen,madames,sevimliii hepiniz sağolunnn öpüldünüz dua edin..:16:

Allah yardımcın olsun dualarımız seninle.Yarın büyük gün uyu uyan oldu da bitti maşallah :nazar: Gelince istanbula detayları yaz.Kaçta ameliyatın ,telin açık olacak mı?Annene bizlerin telini ver kadın kendini yalnız hissetmesin arayacağı birilerinin olması rahatlatır onuda.İnşallah tanışmak nasip olur öptüm.

sıfır heyecan stres hiç yok... tüm derdi küçük dev adama güzel görünmekmiş gibi geldi:30:kırmızı oje falan silerler dedim sürme dedim ama yok sürdüm bile dedi..aseton alırım yanıma olmadı orada silerim değince anladım ki bekar hatun kısmetinde nereden çıkacağı belli olmaz(uçak da, dolmuşta,hastanede )hazırlık şart bakımsız olmaz:34:

Allah seni ne yapsın nelerde düşünüyor.Benim için ne düşündün yaz yaz.Bekar hatun kırmızı oje :52::52::52:

Bak şimdi takıldı aklıma bir dahakine önce güzellik merkezine uğrayıp öyle gidicem ameliyata eee kısmetin nerden geleceği belli olmazmış :52:

merhaba ben istanbul anadolu yakasında oturyorum ve meme kücültme ameliyatı olmayı dusunuyorum ama özel hastanelerde cok pahalı devlet hastanesinde olan varmı

Merhaba,bende özel hastanede oldum ama tanıdığım bir hanım Haydar Paşa Numunede oldu.Kendisi çok memnun ben ameliyat sonrası göğüslerini gördüm.Çok güzel olmuş,ve hiç bir komplikasyon olmadan çok çabuk iyileşti.

Her zaman giremiyorum foruma pek bir yoğunum..
yeni ameliyat olacak arkadaşlara şifalar, sağlıklar diliyorum...
çiçeği burnunda ameliyat olanlara da aynı şekilde sevgiler...

ogltkn

sana da pişttttttt :) arkadaşım iyiyim ama cok yoğunum.... calleticse bakamadım daha... :(

jelesec

sana da pişşttttt:) sonra kıskanırsın falan :) seni de özledim ..ilk fırsatta görüşmek ümidiyle..

sevgiler

Slm hanımlar,

belki bu ayın içinde küçük bir revizyon olacağım... 5. ayda Çatal kısmında dikişin bittiği yerde 2 pıtırcık küçük meme oluşmuştu.
Doktor 10 kadından 2 sinde olur ama zamanla oturur dedi , İstersen standart 6. ayın sonunda bakarız olmazsa revizyon yaparız demişti.
Önümüzdeki hafta kontrolüm var,o zaman belli olacak.
Çok endişelenmiyorum şimdilik işin büyük kısmını sorunsuz atlattım bunu da atlatırım diye düşünüyorum.
Sevgiler herkese :)

Bu arada anladığım kadarıyla yeni ameliyat olan arkadaşlar birbirlerine resim gönderiyorlar...
Resimler maille gönderiliyor, yorumlar forumdan yapılıyor :)) Albüm yaparsanız biz de görürürz diye düşünüyorum ...
Ben her zaman foruma giremediğim gibi, yazışacak cok vakit de bulamıyorum maalesef :) Benim gibi arkadaşlar da olabilir...
Lütfen resimlerimizi burda paylaşalım ki , foruma giren yeni arkadaşlar da ve bizlerde de bir fikri oluşsun :))

Sevgiler

Slm hanımlar,

belki bu ayın içinde küçük bir revizyon olacağım... 5. ayda Çatal kısmında dikişin bittiği yerde 2 pıtırcık küçük meme oluşmuştu.
Doktor 10 kadından 2 sinde olur ama zamanla oturur dedi , İstersen standart 6. ayın sonunda bakarız olmazsa revizyon yaparız demişti.
Çok endişelenmiyorum şimdilik işin büyük kısmını sorunsuz atlattım bunu da atlatırım diye düşünüyorum.

Selam ozdy:))

endişelenme ameliyatı atlattın çok şükür,ameliyat sonrası yaşanabilecek durumlar bunlar...tabi'ki hiç olmasın yaşanmasın istiyoruz ama olacaksa'da oluyor.Seninde yazdığın gibi büyük kısmı atlattın,bunu'da sağlıcakla atlatırsın...sevgiler

arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum destek ve bilgileriniz için bi kaç saat sonra uçuyorum:10::10::10: bana dua edin bol bol... jeleseccciimm seni çok öpüyorum :16::16::16::16::16: gelince yazarım herkese :5::5::5::5:

jelesec,bentoprak,ogltkn,desendesen,madames,sevimliii hepiniz sağolunnn öpüldünüz dua edin..:16:

Herşey istediğin gibi olsun,hem ameliyatı hemde ameliyat sonrası süreci sıkıntısız atlatırsın inşallah...benim adım yok ama listede olsun bende dua edeceğim

Ay neler geçmiş kafandan, demek'ki çok bakımlı arkadaşımız,ben bu lafı beğenirim kısmetin nereden çıkacağı gerçekten hiç belli olmuyor...keyifler yerindedir inşallah,herkesi öpüyorum ve sevgilerimi gönderiyorum.

c1186 arkadaştan haber alan var mı? Aradım tel no çaldı açan olmadı.Müsait olduğunda döner diye düşündüm ama :50: Merak ettim nasıl acaba???

@ C1186 , insallah basarili bir ameliyat gecirdin, ben de dua ediyorum nerde kim varsa Allah yardimcisi olsun.
Ameliyattan sonrasi, dinlenme ve bakim, kolay bir iyilesme dönemi gecirmeni dilerim.

c1186 arkadaştan haber alan var mı? Aradım tel no çaldı açan olmadı.Müsait olduğunda döner diye düşündüm ama :50: Merak ettim nasıl acaba???

Huuuuu... nlglbd:))) hanım,son durum bildirimi nerede gez sen doymadın gezmelere:10:

Bentoprakcım...ben konuştum çok iyiydi:nazar: inanamadım tam BİR BUÇUK ...kilo doku almış doktor,maşallah dedim... o kadar doku almış,geri kalanla da birde dolu B kap yapmış ölçüyü

oda atlattı çok şükür,inşallah sonucu onu çok mutlu eder.

Slm hanımlar,

selam canım, nerelerdesin? geçenler de konuştuk ama minik konuşmaydı...ay senin şu işlerin yeter çık tatile çok yoruldun.Aman korkma seninle tanıştık güçlü kadınsın... ufak bir revizyon korkma,yaptır kurtul tam olsun güzelliğin...haber ver mutlaka çok öptüm seni:16:

Slm hanımlar,

Gecmis olsun. catal kisimda 2 pitircik meme demissin.. Ben ameliyat olali 3 aya yaklasiyor, bende de catalda , dikislerin bittigi yerde bir potluk siskinlik var, sen de benzeri bir durumdan mi soz ediyorsun acaba? Dr bana masaj yap gecer demisti, masajla gecmesse ne yapilabilecegini soracagim bende ona ziyaretimde.. Dr un nasil bir islemle bunu duzeltecek, revizyon yapacak anlattimi acaba? bilgi verirsen sevinirim.. saglikla kalin x

Gecmis olsun. catal kisimda 2 pitircik meme demissin.. Ben ameliyat olali 3 aya yaklasiyor, bende de catalda , dikislerin bittigi yerde bir potluk siskinlik var, sen de benzeri bir durumdan mi soz ediyorsun acaba? Dr bana masaj yap gecer demisti, masajla gecmesse ne yapilabilecegini soracagim bende ona ziyaretimde.. Dr un nasil bir islemle bunu duzeltecek, revizyon yapacak anlattimi acaba? bilgi verirsen sevinirim.. saglikla kalin x

Minik bir ameliyat işlemi o düzeltme korkma,yaptır kurtul masajla geçiyor fikri bana pek mantıklı gelmedi,ama sen yapmaya başladığından beri fark varsa bilemem,en kısa zamanda düzelir inşallah

Umuyorum online olan olamiyan herkes iyidir.. Yeni ameliyat olanlara acil sifalar diliyorum... Ben sehir disindaydim, Istanbul a yeni donduk, islerle cok mesgulum cunku kisa sure sonra yeniden ayrilacagiz sehirden,,Daha once sozunu ettigim malum sorunlari bu hafta dr umla gorusecegim, umarim bana yardimci olur ve beklentilerime yanit alirim..
Saglicakla kalin hepiniz, arada girip haberlerinizi gormeye devam edecegim.

Minik bir ameliyat işlemi o düzeltme korkma,yaptır kurtul masajla geçiyor fikri bana pek mantıklı gelmedi,ama sen yapmaya başladığından beri fark varsa bilemem,en kısa zamanda düzelir inşallah

Merhaba arkadasim, doktora bunu soyledigimde masaj yap , olmazsa bir mudahale yapariz dese daha iyi olurdu ama yaz tatiline cikmadan bu son gorusmemde, herseyi ayrintili konusacagim, simdi cozumler icin zamanim yok ama yaz sonu dondugumde, duzeltmeleri yapmasini isteyecegim, en onemlisi de meme basi durumu biliyorsun..Umarim yardimci olur, baska dr a revizyona gitmek zorunda kalmam..

Back