Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

c1186 bu cumartesi mi ameliyat olacak.Hani görüşemediğim arkadaş.Serabı okudum evet.Ay ne güzel herkes güzelleşiyor.Valla kızlar sanırım bizler bir çok bayana öncülük ettik burda.Estetiği bir tek ünlülerin yaptırmadığını biz ünsüzlerin de yaptırabileceğini canlı canlı gösterdik.

Evet Ezgi Ercan bey in asistanı.Çok da tatlı bir bayan.Arayın yardımcı olur mutlaka.

Evet aynen o bakalım yarın kesinleşecek...bizim ünlülerden ne eksiğimiz var

Topikte görülen tüm arkadaşlara selam...yeni arkadaşlar görüyorum hoşgeldiniz

aaa bu arkadaş hani çok araştıran,çok doktorla görüşen değilmiydi? Sonunda doğru yolu bulmuş) İnşallah her şey arzu ettiği gibi olur.

aaa bu arkadaş hani çok araştıran,çok doktorla görüşen değilmiydi? Sonunda doğru yolu bulmuş) İnşallah her şey arzu ettiği gibi olur.

Bendeki rekoru kıramaz 11 doktor görüşmem var...hakkında hayırlısı olsun yarın devlette bir doktor var onla da görüşecek..ikna olursa para vermeden olmak daha avantajlı tabi

Selam nldglp, hatIrlamIyosundur tahmin ediyorum bende kollarImdan olmustum. Eger lipo düsünüyorsan muhakkak kollarInI tavsiye ederim. Benimkiler hafifti, jelesec hatIrlIyomu bilmiyorum. Suan sIkIlasma biraz fark ediyor, sende birazdaha fazlaysa koltaltInada belki saklanac sekilde gerilebilir. Bana öyle geliyorki lipodan belirli zaman sonra gene sarkabilir. Ercan beyle konusursan gerdirmek hakkInda nasIl gerebilecegini bana muhakkak bildir. Ilerisi icin iyi yatIrIm.
Kendin dikmeye kalkma, ben geldimmi dikiveririm neolacak

Ezgi Ercan beyin asistanı.Evet muayne ücretsiz canım.Doğrusunu istersen bu güne kadar hiç muayne ücreti ödemedim Ercan beye Allah razı olsun.İki ayı geçti ameliyatım.Kendi çağırdıkları dışındada gittim.Ameliyat olan arkadaşı ziyerete gittiğimde de gelmişken gel bir bakalım diyede muayne oldum.Sıfır ücret.Paracı bir yapısı yok.Yaptığı işi seviyor adam ve sonuçları onu paradan daha çok mutlu ediyor.Muayne ederken bu hissi veriyor sanki size.Neyse tanıyınca yazdıklarımı anlarsın arkadaşım.
Ne zaman görüşmeye gidiyorsun günün bellimi.

Haziranın 2. haftası gibi gitmeyi planlıyorum inşallah ameliyat çok pahalı değildir yoksa ertelemek zorunda kalırım.

Merhabalar bakimli arkadaslar :)
Bizim buralarda ancak oturmaca ve seylan cayi keyfi var.. Umarim sizlerinde keyfiniz yerindedir..
nldgb, doktora sanirim gelecek hafta gidebilecegim, cunku, henuz sehir disindayiz,, birkac gun icinde dodneriz cuma cumartesi dr a giderim diyordum ama sanirim haftaya kalacak ziyaretim..
Bazen gunes aciyor, bahar havasi geliyor, ardindan saganak yagmur.. Ingilterede millet sicaktan sikayetci...birileri bizim havayla mi oynuyor anlamadim yani :)
Sizlerin keyifler nasil?
Bu arada sedef 79 diye bir arkadasi eklemistim, bir topikteki yazilari nedeniyle uyeligi gecici sure icin engellenmis..ne diyeyim, insanlar bazen sinirine hakim olamiyabiliyor ama, ne gelirse de basimiza bu ceneden geliyor

Haziranın 2. haftası gibi gitmeyi planlıyorum inşallah ameliyat çok pahalı değildir yoksa ertelemek zorunda kalırım.

Sen ver bana 3...4 milyar ben her yerini elden gecerim arkadaşın kazansın yazdım sana özelden az çok para olayını açık verme

Meme aml. olanlar yuvarlar form, yani damla degil ne deniliyor bilmiyorum.
NasIl formuna karar verdiniz? Kendi isteginizmiydi. Yuvarlak a yada b cup kim yaptIrdI. Amel. olmadan muhakkak birini görmek istiyorum. Yani yuvarlak olan. Sütyensizde kullanmak istiyorum sonrasInda.....

Selam canım...niye engellenmiş anlamadımbiz onunla özelden de yazıştık...yazılarında engel konulacak ne var ben bir şey mi kaçırdım acep:26:

Ercan fanlar burda.Sanalda olsa buralarda görmekte güzel seni.Ercan bey daha önce germe işini anlatmıştı.Çok küçük bir iz oluyormuş kolun iç tarafında kalıyormuş.Sıkılaşma olmaya başladı dimi.kolundaki korse gibi bantları ne zaman çıkardın.Korsen duruyor mu karın.Sana diyorum arkadaş zaten güzel ve zarif bayansın.Şimdi afet olmuşundur.

bebeğim senin silikon olacak...bizlerden daha iyi görünür hem hiç iz olmuyor onda.. meme ucundan minik kesi (ay vallahi doktor olacağım yakında) beğen bir silikonlu meme resimi götür doktora aha bunu istiyorum de... yapsın

Selam canım...niye engellenmiş anlamadımbiz onunla özelden de yazıştık...yazılarında engel konulacak ne var ben bir şey mi kaçırdım acep:26:

Selam arkadasim, bugun profil sayfamda gordum onun yazdigi yorumlari, bir derdim var gibisinden bir bolumde konu acmis, evlenmeden beraber yasama gibi, derken baskalarinin yorumlarina verdigi yanitlardan oturu sanirim, benim ark listemde oldugu icin yazismalarini sayfamda orebildim, uzuldum, ben de birkac kez yazismistim, gayet duzgun biri izlenimi almistim..

Sen çok yaşa emi.Beğen yapsın.Bilmem kimin totosu,şunun dudakları oh oh seçmece bunlar seçmece.Vücuduna en uygun ölçüyü söyler sanırım.Ha adacım sıradışı bomba falan istiyorsan onu bilemem.

Son düzenleme:

bak bir silikon bulacagIm, hafta sonu gelip sana yaptIracagIm. Hem takarsIn silikonu, birde bana bakarsIn.

KadInIn biri benim gibi sIkI sert popo istemis, Doktorun biride almIs cimento gibi madde koymus. Popo olmus aynI tas ve inanIlmIyacak bir sekilde sert. Bu gercek bir olay. Bende bir gün kafayI oynatIrsam bilmem artIk.....:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…