- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #10.281
Sen kaçırdın bir arkadaşımız meme büyütme oldu başka forumdan(fadıl takipde) c1186...ameliyat günü aldı...bu cumartesi(orada bir arkadaşı devlet hastanesinde bir doktora olmuş onunlada görüşecek öyle kesinleşecek) serap38 canım selam çok öpüyorum seni...mutlu olama na çok sevindim...serap38 şefi temmuzda ameliyat olacak...unuttuğum varsa yazarım yine
Evet mailime hemen cevap geldi arkadaşlar. İnanamadım hem de pazar pazar. Ameliyat olabileceğimi söyledi ama umarım bu kadar popüler olduktan sonra fiyatlar uçmamıştır. Gidip görüşmem gerek. Daha önceki yazılarınızda ilk görüşmenin ücretsiz olduğundan bahsetmiştin. Doktor bey asistanının tel no vermiş. Ama hastahanenin mi yoksa kendi özel asistanı mı bilemedim ismi Ezgi. Var mı bir bilginiz?
c1186 bu cumartesi mi ameliyat olacak.Hani görüşemediğim arkadaş.Serabı okudum evet.Ay ne güzel herkes güzelleşiyor.Valla kızlar sanırım bizler bir çok bayana öncülük ettik burda.Estetiği bir tek ünlülerin yaptırmadığınıbiz ünsüzlerin de yaptırabileceğini canlı canlı gösterdik.
c1186 bu cumartesi mi ameliyat olacak.Hani görüşemediğim arkadaş.Serabı okudum evet.Ay ne güzel herkes güzelleşiyor.Valla kızlar sanırım bizler bir çok bayana öncülük ettik burda.Estetiği bir tek ünlülerin yaptırmadığınıbiz ünsüzlerin de yaptırabileceğini canlı canlı gösterdik.
aaa bu arkadaş hani çok araştıran,çok doktorla görüşen değilmiydi? Sonunda doğru yolu bulmuş) İnşallah her şey arzu ettiği gibi olur.
Merhaba Sevimlii cim.Sen meme küçültme ile beraber kollarına lazerlipo da yaptırmıştın.Nasıl, sonucundan memnunmusun? Kollarıma acaip derecede takmış durumdayım.Kendim kesip dikesim varMemelerle aynı hizada durduğunda pazular memelerden daha büyük duruyor.Kış dönemi anlamamıştım fakat şimdi kolsuzlara geçince özellikle resimlerde çok absürd duruyor çok üzülüyorum
Evet mailime hemen cevap geldi arkadaşlar. İnanamadım hem de pazar pazar. Ameliyat olabileceğimi söyledi ama umarım bu kadar popüler olduktan sonra fiyatlar uçmamıştır. Gidip görüşmem gerek. Daha önceki yazılarınızda ilk görüşmenin ücretsiz olduğundan bahsetmiştin. Doktor bey asistanının tel no vermiş. Ama hastahanenin mi yoksa kendi özel asistanı mı bilemedim ismi Ezgi. Var mı bir bilginiz?
Ezgi Ercan beyin asistanı.Evet muayne ücretsiz canım.Doğrusunu istersen bu güne kadar hiç muayne ücreti ödemedim Ercan beye Allah razı olsun.İki ayı geçti ameliyatım.Kendi çağırdıkları dışındada gittim.Ameliyat olan arkadaşı ziyerete gittiğimde de gelmişken gel bir bakalım diyede muayne oldum.Sıfır ücret.Paracı bir yapısı yok.Yaptığı işi seviyor adam ve sonuçları onu paradan daha çok mutlu ediyor.Muayne ederken bu hissi veriyor sanki size.Neyse tanıyınca yazdıklarımı anlarsın arkadaşım.
Ne zaman görüşmeye gidiyorsun günün bellimi.
Sildim süpürdüm bütün mesajları.Pür ü pak temiz sayfama mesajını bekliyorum.
Haziranın 2. haftası gibi gitmeyi planlıyorum inşallah ameliyat çok pahalı değildir yoksa ertelemek zorunda kalırım.
Merhabalar bakimli arkadaslar :)
Bizim buralarda ancak oturmaca ve seylan cayi keyfi var.. Umarim sizlerinde keyfiniz yerindedir..
nldgb, doktora sanirim gelecek hafta gidebilecegim, cunku, henuz sehir disindayiz,, birkac gun icinde dodneriz cuma cumartesi dr a giderim diyordum ama sanirim haftaya kalacak ziyaretim..
Bazen gunes aciyor, bahar havasi geliyor, ardindan saganak yagmur.. Ingilterede millet sicaktan sikayetci...birileri bizim havayla mi oynuyor anlamadim yani :)
Sizlerin keyifler nasil?
Bu arada sedef 79 diye bir arkadasi eklemistim, bir topikteki yazilari nedeniyle uyeligi gecici sure icin engellenmis..ne diyeyim, insanlar bazen sinirine hakim olamiyabiliyor ama, ne gelirse de basimiza bu ceneden geliyor
Selam nldglp, hatIrlamIyosundur tahmin ediyorum bende kollarImdan olmustum. Eger lipo düsünüyorsan muhakkak kollarInI tavsiye ederim. Benimkiler hafifti, jelesec hatIrlIyomu bilmiyorum. Suan sIkIlasma biraz fark ediyor, sende birazdaha fazlaysa koltaltInada belki saklanac sekilde gerilebilir. Bana öyle geliyorki lipodan belirli zaman sonra gene sarkabilir. Ercan beyle konusursan gerdirmek hakkInda nasIl gerebilecegini bana muhakkak bildir. Ilerisi icin iyi yatIrIm.
Kendin dikmeye kalkma, ben geldimmi dikiveririm neolacak
Haziranın 2. haftası gibi gitmeyi planlıyorum inşallah ameliyat çok pahalı değildir yoksa ertelemek zorunda kalırım.
Meme aml. olanlar yuvarlar form, yani damla degil ne deniliyor bilmiyorum.
NasIl formuna karar verdiniz? Kendi isteginizmiydi. Yuvarlak a yada b cup kim yaptIrdI. Amel. olmadan muhakkak birini görmek istiyorum. Yani yuvarlak olan. Sütyensizde kullanmak istiyorum sonrasInda.....
Selam canım...niye engellenmiş anlamadımbiz onunla özelden de yazıştık...yazılarında engel konulacak ne var ben bir şey mi kaçırdım acep:26:
bebeğim senin silikon olacak...bizlerden daha iyi görünür hem hiç iz olmuyor onda.. meme ucundan minik kesi (ay vallahi doktor olacağım yakında) beğen bir silikonlu meme resimi götür doktora aha bunu istiyorum de... yapsın
bebeğim senin silikon olacak...bizlerden daha iyi görünür hem hiç iz olmuyor onda.. meme ucundan minik kesi (ay vallahi doktor olacağım yakında) beğen bir silikonlu meme resimi götür doktora aha bunu istiyorum de... yapsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?