• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Sen çok yaşa emi.Beğen yapsın.Bilmem kimin totosu,şunun dudakları oh oh seçmece bunlar seçmece.Vücuduna en uygun ölçüyü söyler sanırım.Ha adacım sıradışı bomba falan istiyorsan onu bilemem.

Ebru gündeş kaşı yapsın bana:8: yok öyle bomba zaten fıstık gibi :nazar: çok güzel olmasın:30: öptüm hepinizi iyi geceler:16:

bak bir silikon bulacagım, hafta sonu gelip sana yaptıracagım. Hem takarsın silikonu, birde bana bakarsın. :24:

Kadının biri benim gibi sıkı sert popo istemis, doktorun biride almıs cimento gibi madde koymus. Popo olmus aynı tas ve inanılmıyacak bir sekilde sert. Bu gercek bir olay. Bende bir gün kafayı oynatırsam bilmem artık.....:18:

takmış poposuna :27: Sana da en son cimento koyacak doktor haberin olsun...sen gel ben yaparım da bakarım da :7:

Canım ya 10 dak.da bir msj atılıyorya cvp yazamadım sana:( Yarın arayacağım seni.Öpüyorum.Şimdilik ben de kaçtım.Hepinize huzurlu geceler.:16:

Ercan fanlar burda.Sanalda olsa buralarda görmekte güzel seni.Ercan bey daha önce germe işini anlatmıştı.Çok küçük bir iz oluyormuş kolun iç tarafında kalıyormuş.Sıkılaşma olmaya başladı dimi.kolundaki korse gibi bantları ne zaman çıkardın.Korsen duruyor mu karın.Sana diyorum arkadaş zaten güzel ve zarif bayansın.Şimdi afet olmuşundur.:nazar:

IltifatlarIn beni cok keyiflendiriyor, bu senin güzelligin güzel arkadasIm, senin vücüdün bendende güzel. Boyun posun herseyin yerinde. Imrenilecek kadInsIn. Saka diye söylemiyorum.

Korseyi cIkardIm, sanki sisti lipo yerlerim hemen. Kendimi agIr hissediyorum. En cok karInda lipo ve kollardaki lipo beni tatmin etti. OralarI daha belli oluyor gibi hafifte olsa.
Edbeer le konustum bügün oda ödemin bacaklarI inebilecegini söyleyince, olabilir dedim. BurasI baya sIcak ondanmI bilmiyorum. Inan saunaya gidip söyle bütün ödemleri silkelemek istiyorum....
Germede uzun koltaltIndan dirsege dogru güzel degil, bende koltaltina gizlenebilir diye düsündüm.

Meme aml. olanlar yuvarlar form, yani damla degil ne deniliyor bilmiyorum.
NasIl formuna karar verdiniz? Kendi isteginizmiydi. Yuvarlak a yada b cup kim yaptIrdI. Amel. olmadan muhakkak birini görmek istiyorum. Yani yuvarlak olan. Sütyensizde kullanmak istiyorum sonrasInda.....

Adacim ben silikon kartima baktim mentor yuvarlak, biri 150cc digeri 175cc imis.
Damla sekli falan degil, yuvarlak yaziyor. Ama yine de Ercan beyle konusmakta fayda var, yuvarlak yaparmi diye.

Adacim ben silikon kartima baktim mentor yuvarlak, biri 150cc digeri 175cc imis.
Damla sekli falan degil, yuvarlak yaziyor. Ama yine de Ercan beyle konusmakta fayda var, yuvarlak yaparmi diye.

ben birini canlI görmek istiyorum aslInda. Ivana Sertin gibi olsun diyeyim bari. Onunkileri begeniyorum. Gerci cok bitisikte degil, tam benim istedigim gibi.....:9:

Çook teşekkür ederim, çiçekler çok güzeller :16:

Devlet bu ameliyatı ne şartlarda karşılıyor bilmiyorum, benim göğüslerimden toplam 600 gr. çıkartılmış. Büyüklüğünden ziyade sarkıklığı hat safhadaydı ve doktorum da bu durumdan dolayı devletin karşılayacağını öngördü. Anladığım kadarıyla seninki bayaa büyük, devletin karşılayacağını tahmin ediyorum, muayene olup bilgi almanda fayda var. :23:

Ben doktorumdan çok memnunum. :34:Şu ana kadar bir problem yaşamadım, inşallah bundan sonraki süreci de sorunsuz atlatırım. :nazar: Hastaneden ve hemşirelerden de çok memnun kaldım ayrıca, istersen sen de benim doktorumla görüşebilirsin. İnşallah hakkında hayırlısı olur ve sen de kurtulursun yükünden. :8: Ameliyattan çıkıp kendime gelir gelmez ağrım olduğu halde öyle güzel bir hafiflik hissettim ki anlatamam :66: Hatta çok şaşırdım bu kadar hissedilebilir mi diye...Bizimkiler en az beş yaş gençleştiğimi söylüyorlar, iri ve sarkık memeler insanı olduğundan yaşlı gösterebiliyor. Sormak istediğin ne varsa sorabilirsin canım :34: Bu arada sen hangi şehirdesin?

yine geç girdim yeni okuyorum cevapları sona doğru nasıl olduğunu çok merak ediyor okuyorum yok ya valla çok büyük değil , büyük tabi ama öle kafa gibi değil)))) resim çekicem yollayacam şu halini valla siz karar verin tbaiki büyükte anormal olduğunu sanmıyorum.. dr adını unuttum bellimi olur belki ona gelirim bende ercan beyin takipcisiyim şimdilik bir haftadır bakmadım ilerliyim okuyup bakalım ne haldesin canım, umarım çok güzel yazılar okuycam son sayfaya doğru:) bu forum gerçekten süper ne güzle paylaşım rehber oluyor bir bilseniz iyiki varsınız ))))

herkese merhaba,
haftasonu muhabbet sel olmuş akmış...muhabbetiniz de gülen güzel yüzleriniz de daim olsun..

uğrayıp bi bakiim dedim, bugün kimseler yok...herkes koşturmacada sanırım..serap38'im hoş geldin...umarım dalgalanan denizler biran önce durulur, herşey gönlüne göre olur...öpüyorum çok....

ara ara yine uğrarım.

hepinize kucak dolusu sevgiler...

Merhaba canım, hoş bulduk...amin amin bende bir an önce durulmasını bekliyorum,zira böyle çok yorucu oluyor...keyfimi bozmasına izin vermiyorum çünkü aynadaki yeni görüntüm bana çok keyif veriyor...bende çok öpüyorum...sende her şey yolunda'mı?

Mrb. Arkadaşlar bende bu forumdan. Zerdalim arkadaşın ameliyat sürecini okuyarak ayrıca İzmir’e yakın olduğum için İzmir Medical Park hastanesini ve prof. Dr. Eray Copcu yu tercih ettim başka hiçbir doktorada gitmedim ben biraz çabuk karar veren biriyimdir.hislerimede güveniyorum. mart ın sonunda muayeneye gittim çalışan SSK lı olduğum için 37 tl. muayene ücreti ödedim. Dr. Ben daha sormadan ameliyatla ilgili birçok açıklamayı yaptı. 6 şubattan itibaren sigortanın bu ameliyatı artık karşılamadığını söyleyerek Bana 5500 tl. fiyat çıkardı çok olduğunu ödeyemeyeceğimi söyledim. Tabiî ki bu fiyatlar memenin büyüklüğüne göre değişiyor sanırım. benimkiler 80d sütyenden taşıyordu ama devasa büyüklüktede değildi. Daha sonra dr.muhasebe ile konuşacağını ve fiyatta yardımcı olacağını söyledi SSK yı devreden çıkardık ve 3,000 tl ye anlaştık ve nisan ayında sabah 09:00 a ameliyat günü aldım. Muayeneye eşimle birlikte gitmiştim eşim kaç gün hastanede kalacağımı sordu dr. 2 gün çünkü diren takıyorum onları almam gerek dedi eşim 1gün kalan oluyormuş diye sordu. Dr. Olabilir ama direnler için 2 gün dedi. Aynı gün kan tahlilim yapıldı 500 tl.de kaparo ödedim.18 gün sonra yani Ameliyat günü sabah 8 de hastanedeydik önce yatışım yapıldı ve 2500 tl. kalan paramı ödedim. Odama çıktığımda inanamadım sanki 5 yıldızlı oteldeydim gerçekten çok temiz ve güzel bir hastane. Birsüre sonra hemşire geldi ameliyat önlüğü getirdi tansiyonumu ölçtü, bir görevli geldi birkaç soru sordu ve bazı kağıtlar imzaladım daha sonra eray hoca geldi ve çizimlerimi yaptı arkadaşlar normalde iğne olmaktan bile çok korkan bir insanımdır ama ameliyattan hiç korkmadım tek düşündüğüm narkozu kaldıramazsam ve ayılamazsam korkusuydu Allah a çok şükür hepsini atlattım neyse ve ameliyathane dr.um ve ekibi beni orada bekliyordu önce damar yolu bulundu tansiyonum tekrar ölçüldü anestesi dr.u bana adını söyledi şu an hatırlamıyorum bile heyecandan  sonra hemşirenin damar yolundan bir iğne yapacağını biraz yanma hissedeceğimi söyledi gerçekten yanıyo sonra şimdide uykun geldimi diye sordu o, an tavana baktım sanki üstüme doğru çöküyo gibiydi dalgalanmayı hissettim. Ve mutlu son uyandırma odasında hemşirenin adımı seslenip uyanın ameliyatınız bitti sesiyle kendime geldim, duvardaki saate baktım 12:15 i gösteriyordu. 9:30 da ameliyata girmiştim. Göğüslerimde yanma hissi var dedim ağrı kesici yapıldı birazdan geçer dediler ve öyle oldu. Sonra istem dışı titremeye başladım üşümüyordum ama vücudum çok titriyordu üzerimdeki örtünün altından sıcak hava üfleyen bir hortum vardı, böyle bir yarım saat geçti öğlen 1 gibi odama çıkarıldım eşim dörtgözle beni bekliyordu refakatçimde o, oldu zaten bana olan desteğini asla unutmam hayatta kendim için yaptığım en iyi iki şey biri eşimi tanımak ve onunla evlenmek diğeride bu ameliyatı olmak  öğleden sonram rahat geçti sadece serum takılı olduğu için hemen tuvalete kalkamadım o, biraz sıkıntı verdi. Akşam daha rahat geçirdim ağrım yok denecek kadar azdı his kaybım hiç olmadı hatta meme ucum eskisinden daha hisliydi. 2 gün Düzenli şekilde tansiyonum ölçüldü, antibiyotik ve ağrı kesici iğnem yapılıyordu. Gecede rahat uyudum hafif arada batmalar oluyor ama çok ağrılı değil birazda kaşıntı oldu. yarı oturur konumda yatarsanız daha rahat edersiniz hastane yatağı baş ve ayak kısmı kalktığı için rahattı
Pipet almayı unutmayın yarı oturur durumda su içerken çok işe yarıyor.evdede 2 yastık kullandım yoksa sürekli sırt üstü yatmak biraz zor oluyo eray hocanın ameliyat tekniği meme ucundan aşağıya düz çizgi arkadaşlar, benden çok değil 800- 900 gr.arası doku alındı beklide o yüzden dikiş yerlerimde bir sıkıntı yaşamadım üçüncü gün hafif yan yatmaya başlamıştım.Dr.2.gün sporcu sütyenimi taktı 80B beden markası ( Voe ) sütyen için 100 tl. ekstra ödedim, bunu nekadar uzun süre takarsam dikişlerim için okadar iyi olacağını söyledi ve 5. gün duş alabilecektim ogünden beride hergün duş alıyorum. taburcu olacağım gün Dr.tekrar kontrolümü ve pansumanımı yaptı drenleri aldılar,
Hastaneden çıktıktan sonra dikişlerimde hiç problem olmadı 1 hafta hergün pansumanımı kendim yaptım.annem beni bakmaya geldi sağolsun 15 gün hiç ev işi, yemek yapmadım kendimi yormadım kol hareketlerimde çok rahattı sıkıntı yaşamadım fakat ağız içimde çok kötü yaralar oluştu acaba aldığım antibiyotikmi yaptı diye Dr.a sordum sanmıyorum ameliyat esnasında ağzından hortum salmıştık onun tahrişi olabilir dedi. Dr. 10gün sonra kontrole çağırdı ilk 15 gün içinde yapılan kontrole para ödemiyorsunuz. Dikişlerin üzerindeki küçük bantları ve 2 dikişi aldı gerisi kendi eriyen dikiş.1 ay sonra tekrar kontrol dedi ve gerekli görürse iz gecirici krem yazacakmış birkaç gün sonra gidicem kontrole gelişmeleri yazarım. Ameliyattan 14 gün sonra işe başladım ilk günler biraz yanma hissi oluyo havada sıcak olduğu için arada sütyeni açıp havalandırıyordum değişmelik olsun diye 8 tl.ye dikişsiz bir sütyen daha aldım şimdi daha rahatım. Ağrı kesici ve antibiyotik bir kutu kullandım o, da ilk 10 günlük kontrolüme kadar bitti sonra devam etmedim. Önceden Kom un minimizer sütyenini takardım taşıyordu şimdi denedim taşmalar yok hala şiş oldukları belli birazda yayvan duruyor ama geçecekmiş. Potluk olayıda baya azaldı.ameliyat olacak arkadaşlar sakın korkmayın ben diş çektirmekten başka tedavi görmemiştim o yüzden korkularım vardı bu kadar kolay atlattığıma çok sevindim.çocuk sahibi olmayı düşünmüyorum ama fark etmez siz düşünsenizde düşünmesenizde Dr.un ilk söylediği şey kan ve süt damarlarının izin verdiği ölçüde küçültürüm, onları korumak zorundayım diyor. Bir şey daha söyleyim amacım hastaneyi kötülemek değil tabiî ki en önemli şey benim için sağlığım o,yüzden bu ameliyattan memnun kaldım sadece fiyat konusunda çok iyi anlaşın biz eşim sorduğu halde 2 günlük yatış ücreti ödediğimizi sandık ama ikinci gün için benden 350 tl. oda ücreti istediler Dr.muhasebe ile Görüştü sonra 250 tl. ödedik şaşırdık ama bir şey söyleyemedik. Yani toplamda sütyen parasıyla birlikte 3,350 tl. ödemiş oldum. Yazım biraz uzun ve geç oldu ama bir aylık iyileşme sürecimi görüp öyle bilgi vermek istedim her zaman internet kullanmaya vaktim yok ameliyat sürecimi yazmak benim için bir hayaldi inanamıyorum ama gerçek oldu.ameliyat olan hanımlar geçmiş olsun,olacak hanımlarada şimdiden geçmiş olsun, olmayı düşünenlerde kendinize bir iyilik yapın ve bu ameliyatı hemen olun SEVGİLER

Merhaba Sevimlii cim.Sen meme küçültme ile beraber kollarına lazerlipo da yaptırmıştın.Nasıl, sonucundan memnunmusun? Kollarıma acaip derecede takmış durumdayım.Kendim kesip dikesim var:( Memelerle aynı hizada durduğunda pazular memelerden daha büyük duruyor.Kış dönemi anlamamıştım fakat şimdi kolsuzlara geçince özellikle resimlerde çok absürd duruyor çok üzülüyorum:50:

sanki çork fark etmedi benim ama ercan bey 2-3 sonra sıkılaşma daha iyi olacak dedi. görenler incelme var diyo ama alt kısmı hala gevşek bekleme sürecindeyim şimdilik

Bakıyorum sende Ercan beyle beni kaynatmışınız :52: he valla korkuyorum kim görcek kalsın öyle diyorum sonrada yok yaptın bir iş tam yap bitir bari diyorum. Aynaya baktığında sonradan pişman olma diyorum diyorum da bu kafa almıyor şimdilik.Bakalım bu hafta düşünüyorum inşallah.

hadi bakalım bencede yaptır işyerinde bir arkadaşın sezeryan dikişinde öyle bi sorunu olmuş dr. bir dikiş atalım demiş o attırmamış 10 geçmiş üzerinden şimdi niyetli attırmaya öyle iyileşmiş ama şimdi rahatsız oluyo bencede hiç korkulacak bişeyok muhabbet ederken anlamıyosun bile olmuşken tam olsun bencede kendine çok iyi bak görüşürüz

Bakıyorum sende Ercan beyle beni kaynatmışınız :52: he valla korkuyorum kim görcek kalsın öyle diyorum sonrada yok yaptın bir iş tam yap bitir bari diyorum. Aynaya baktığında sonradan pişman olma diyorum diyorum da bu kafa almıyor şimdilik.Bakalım bu hafta düşünüyorum inşallah.

hadi bakalım bencede yaptır işyerinde bir arkadaşın sezeryan dikişinde öyle bi sorunu olmuş dr. bir dikiş atalım demiş o attırmamış 10 geçmiş üzerinden şimdi niyetli attırmaya öyle iyileşmiş ama şimdi rahatsız oluyo bencede hiç korkulacak bişeyok muhabbet ederken anlamıyosun bile olmuşken tam olsun bencede kendine çok iyi bak görüşürüz

Herkese selaammm :9:
Keyifler nasıl?? Sonunda yeniden aranızdayım şekerler :118: Modemimdeki sorun yüzünden internete bağlanamıyordum, neyse ki halloldu.

Ben dün kontrole gittim, herşey yolunda :21: dikişler perşembe günü alınacakmış.

Merhaba canım; öncelikle çok geçmiş olsun. Ne güzel sen de atlatmışsın, yaza güzel memelerle gireceksin. :32: Darısı bizim gibi bu ameliyatı olmak isteyen herkesin başına inşallah. Benim de bu çarşamba tam iki hafta olucak, dediğin gibi zaman geçtikçe insan ameliyatın sonucunu daha iyi görebiliyor. Ben de çok mutluyum, inşallah ilerleyen süreçte de bir sorun çıkmaz. Memenin kahveringi kısımları var ya, sanki birininki diğerinden azıcık büyük duruyor gibi geldi gözüme, sende de öyle bir durum var mı ki?:44: Doktora dün sordum, eşit ölçülerde kesildiğini, dikişlerden dolayı öyle durabileceğini ve dikişler alınıp masaj yapıldıkça yayılacağını söyledi.

Ogltkn;
Seninkilere bayıldığımı bir kez daha söylemek isterim (telefonda söylemiştim ama yorum yazamamıştım) Kusursuz görünüyorlar canım, hatta benimkilerin çok küçük olduğunu düşündüm bir kez daha, acaba birazcık daha büyük olabilirler miydi diye? Seninkinden bayaa küçük benimkiler :17: Sen de sormuştun, benimkiler büyük mü olmuş diye,aslında tam ideal ölçüde olmuşlar tatlım, çok güzel duruyor. Tam olması gerektiği gibi bence :23: Üstelik izin falan da kalmamış neredeyse, süper arkadaşım senin memişler :13:

Arzum;
Bu ne seksilik böyle, acayip seksi olmuş seninkiler. Fevkaledenin de fevkinde..Güle güle kullan cicişleri :27: Ne yalan söyliyim, silikon yaptırasım geldi :52:

desenim, ben de merak ediyorum seni, şen şakrak, enerjini taa buralara kadar gönderdiğin yazılarını özledim arkadaşım...herşey yolundayımış:nazar: aldım haberini ama bir iki satır yaz da şenlensin buralar..nldglp, biz de özledik seni, yokluğun belliydi ;)

Canım, ben de sizleri çok özledim :16: Ahanda buradayım artık gitmem bi yere :1: Sen nasılsın arkadaşım? Herşey yolundadır umarım. :29:

Madames; tatlım sende ne var ne yok? Daha okuyamadım geçmişi, dikişlerin alındı mı? :44: Benim perşembe günü alınacak. Nası bişi, canın yandı mı? Ben biraz tırsıyorum da :18:

Bende geçen hafta salı günü oldum ameliyatımı ve kurtuldum:))
sabah 8.30 da girdim öglen 13.15 gibi çıktım benim göğüsler biraz büyüktü doktoru baya zorladım sanırım:))
çıktıktan sonra tek sorunum üşümek oldu ayılınca cok üşünüomuş die die girdim sanırım onunda etkisiyle 2 saat kadar titredim:))
tabi üstümde battaniyeler yanımda annem kardesim halam heryerimi ovarak ısıttılar beni:))
direnlerim cumartesi günü çıktı ve taburcu oldum artık pansumanımıda kendim yapıyorum

tek sorunum koltuk altlarımda şişlikler var onları atamadım

ama herşeye rağmen çokkk güzel olmuslar ben kendime asla sütyen bulamıyordum 110 bedenler bide taşırma yapıodu şimdi 85 takıorum şişliklerim olmasına rağmen :))

devlet hastanesinde ameliyat oldum hiç sorun çıkmadı hımm bide toplamda 1500 gr çıkmış göğüslerimden:))

Ödemlerden kurtulmak için tavsiye edebileceginiz bişeyler varmı?

Mrb. Arkadaşlar bende bu forumdan. Zerdalim arkadaşın ameliyat sürecini okuyarak ayrıca İzmir’e yakın olduğum için İzmir Medical Park hastanesini ve prof. Dr. Eray Copcu yu tercih ettim başka hiçbir doktorada gitmedim ben biraz çabuk karar veren biriyimdir.hislerimede güveniyorum. mart ın sonunda muayeneye gittim çalışan SSK lı olduğum için 37 tl. muayene ücreti ödedim. Dr. Ben daha sormadan ameliyatla ilgili birçok açıklamayı yaptı. 6 şubattan itibaren sigortanın bu ameliyatı artık karşılamadığını söyleyerek Bana 5500 tl. fiyat çıkardı çok olduğunu ödeyemeyeceğimi söyledim. Tabiî ki bu fiyatlar memenin büyüklüğüne göre değişiyor sanırım. benimkiler 80d sütyenden taşıyordu ama devasa büyüklüktede değildi. Daha sonra dr.muhasebe ile konuşacağını ve fiyatta yardımcı olacağını söyledi SSK yı devreden çıkardık ve 3,000 tl ye anlaştık ve nisan ayında sabah 09:00 a ameliyat günü aldım. Muayeneye eşimle birlikte gitmiştim eşim kaç gün hastanede kalacağımı sordu dr. 2 gün çünkü diren takıyorum onları almam gerek dedi eşim 1gün kalan oluyormuş diye sordu. Dr. Olabilir ama direnler için 2 gün dedi. Aynı gün kan tahlilim yapıldı 500 tl.de kaparo ödedim.18 gün sonra yani Ameliyat günü sabah 8 de hastanedeydik önce yatışım yapıldı ve 2500 tl. kalan paramı ödedim. Odama çıktığımda inanamadım sanki 5 yıldızlı oteldeydim gerçekten çok temiz ve güzel bir hastane. Birsüre sonra hemşire geldi ameliyat önlüğü getirdi tansiyonumu ölçtü, bir görevli geldi birkaç soru sordu ve bazı kağıtlar imzaladım daha sonra eray hoca geldi ve çizimlerimi yaptı arkadaşlar normalde iğne olmaktan bile çok korkan bir insanımdır ama ameliyattan hiç korkmadım tek düşündüğüm narkozu kaldıramazsam ve ayılamazsam korkusuydu Allah a çok şükür hepsini atlattım neyse ve ameliyathane dr.um ve ekibi beni orada bekliyordu önce damar yolu bulundu tansiyonum tekrar ölçüldü anestesi dr.u bana adını söyledi şu an hatırlamıyorum bile heyecandan  sonra hemşirenin damar yolundan bir iğne yapacağını biraz yanma hissedeceğimi söyledi gerçekten yanıyo sonra şimdide uykun geldimi diye sordu o, an tavana baktım sanki üstüme doğru çöküyo gibiydi dalgalanmayı hissettim. Ve mutlu son uyandırma odasında hemşirenin adımı seslenip uyanın ameliyatınız bitti sesiyle kendime geldim, duvardaki saate baktım 12:15 i gösteriyordu. 9:30 da ameliyata girmiştim. Göğüslerimde yanma hissi var dedim ağrı kesici yapıldı birazdan geçer dediler ve öyle oldu. Sonra istem dışı titremeye başladım üşümüyordum ama vücudum çok titriyordu üzerimdeki örtünün altından sıcak hava üfleyen bir hortum vardı, böyle bir yarım saat geçti öğlen 1 gibi odama çıkarıldım eşim dörtgözle beni bekliyordu refakatçimde o, oldu zaten bana olan desteğini asla unutmam hayatta kendim için yaptığım en iyi iki şey biri eşimi tanımak ve onunla evlenmek diğeride bu ameliyatı olmak  öğleden sonram rahat geçti sadece serum takılı olduğu için hemen tuvalete kalkamadım o, biraz sıkıntı verdi. Akşam daha rahat geçirdim ağrım yok denecek kadar azdı his kaybım hiç olmadı hatta meme ucum eskisinden daha hisliydi. 2 gün Düzenli şekilde tansiyonum ölçüldü, antibiyotik ve ağrı kesici iğnem yapılıyordu. Gecede rahat uyudum hafif arada batmalar oluyor ama çok ağrılı değil birazda kaşıntı oldu. yarı oturur konumda yatarsanız daha rahat edersiniz hastane yatağı baş ve ayak kısmı kalktığı için rahattı
Pipet almayı unutmayın yarı oturur durumda su içerken çok işe yarıyor.evdede 2 yastık kullandım yoksa sürekli sırt üstü yatmak biraz zor oluyo eray hocanın ameliyat tekniği meme ucundan aşağıya düz çizgi arkadaşlar, benden çok değil 800- 900 gr.arası doku alındı beklide o yüzden dikiş yerlerimde bir sıkıntı yaşamadım üçüncü gün hafif yan yatmaya başlamıştım.Dr.2.gün sporcu sütyenimi taktı 80B beden markası ( Voe ) sütyen için 100 tl. ekstra ödedim, bunu nekadar uzun süre takarsam dikişlerim için okadar iyi olacağını söyledi ve 5. gün duş alabilecektim ogünden beride hergün duş alıyorum. taburcu olacağım gün Dr.tekrar kontrolümü ve pansumanımı yaptı drenleri aldılar,
Hastaneden çıktıktan sonra dikişlerimde hiç problem olmadı 1 hafta hergün pansumanımı kendim yaptım.annem beni bakmaya geldi sağolsun 15 gün hiç ev işi, yemek yapmadım kendimi yormadım kol hareketlerimde çok rahattı sıkıntı yaşamadım fakat ağız içimde çok kötü yaralar oluştu acaba aldığım antibiyotikmi yaptı diye Dr.a sordum sanmıyorum ameliyat esnasında ağzından hortum salmıştık onun tahrişi olabilir dedi. Dr. 10gün sonra kontrole çağırdı ilk 15 gün içinde yapılan kontrole para ödemiyorsunuz. Dikişlerin üzerindeki küçük bantları ve 2 dikişi aldı gerisi kendi eriyen dikiş.1 ay sonra tekrar kontrol dedi ve gerekli görürse iz gecirici krem yazacakmış birkaç gün sonra gidicem kontrole gelişmeleri yazarım. Ameliyattan 14 gün sonra işe başladım ilk günler biraz yanma hissi oluyo havada sıcak olduğu için arada sütyeni açıp havalandırıyordum değişmelik olsun diye 8 tl.ye dikişsiz bir sütyen daha aldım şimdi daha rahatım. Ağrı kesici ve antibiyotik bir kutu kullandım o, da ilk 10 günlük kontrolüme kadar bitti sonra devam etmedim. Önceden Kom un minimizer sütyenini takardım taşıyordu şimdi denedim taşmalar yok hala şiş oldukları belli birazda yayvan duruyor ama geçecekmiş. Potluk olayıda baya azaldı.ameliyat olacak arkadaşlar sakın korkmayın ben diş çektirmekten başka tedavi görmemiştim o yüzden korkularım vardı bu kadar kolay atlattığıma çok sevindim.çocuk sahibi olmayı düşünmüyorum ama fark etmez siz düşünsenizde düşünmesenizde Dr.un ilk söylediği şey kan ve süt damarlarının izin verdiği ölçüde küçültürüm, onları korumak zorundayım diyor. Bir şey daha söyleyim amacım hastaneyi kötülemek değil tabiî ki en önemli şey benim için sağlığım o,yüzden bu ameliyattan memnun kaldım sadece fiyat konusunda çok iyi anlaşın biz eşim sorduğu halde 2 günlük yatış ücreti ödediğimizi sandık ama ikinci gün için benden 350 tl. oda ücreti istediler Dr.muhasebe ile Görüştü sonra 250 tl. ödedik şaşırdık ama bir şey söyleyemedik. Yani toplamda sütyen parasıyla birlikte 3,350 tl. ödemiş oldum. Yazım biraz uzun ve geç oldu ama bir aylık iyileşme sürecimi görüp öyle bilgi vermek istedim her zaman internet kullanmaya vaktim yok ameliyat sürecimi yazmak benim için bir hayaldi inanamıyorum ama gerçek oldu.ameliyat olan hanımlar geçmiş olsun,olacak hanımlarada şimdiden geçmiş olsun, olmayı düşünenlerde kendinize bir iyilik yapın ve bu ameliyatı hemen olun SEVGİLER

Merhaba keklik öncelikle çok geçmiş olsun yeni göğüslerin hayırlı uğurlu olsun ben de Eray beyi araştırmıştım fakat İzmir olduğu için görüşemedim ama meme küçültmede çok iyi olduğunu biliyorum zaten meme küçültme üzerine yapmış bir çok çalışmasını.. dikişlerin ne durumda kalınlığı falan nasıl canım şekiller nasıl oldu ?

Back