- 2 Nisan 2009
- 12
- 0
- Konu Sahibi ---Lily---
sizden ameliyatla ilgili bilgi almak istiyorum tabiki yenı ameliyat olanlar icin bnde ameliyat gunu aldım ve az kaldı ve korkuyorum sonuc acaba ne olacakhihoyyyt hihoyyyt:sm_confused:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bi ta ne si canim nerde ameliayatini olacagina bagli fiyatlari degisiyor sen gun aldim demissin fiyat konusmadin mi doktorla
canim fiyat bence cok uygun sanirim sende devlet hastanesinde ameliyat olucaksin ozel doktorlarin istedigi para minimum 4 milyar bu sitede peyman arkadasimiz daha yeni devlet hastanesinde ameliyat oldu yanlis hatirlamiyorsam 1.800 e ameliyat olmustu kismetse bende mayisin 19 unda turkiyeye gidicem peymanin ameliyat oldugu doktorda bende ameliyat olmak istiyorumcnm ılk once msjıma cvp verdıgın ıcın tskr ewet gun aldım nisan 13 nasipse 2 mılyara mal oluyo denıldı bn sadece fıyat uygunmu dıye soruyorumda ve korkuyorum
:uhm:
canim fiyat bence cok uygun sanirim sende devlet hastanesinde ameliyat olucaksin ozel doktorlarin istedigi para minimum 4 milyar bu sitede peyman arkadasimiz daha yeni devlet hastanesinde ameliyat oldu yanlis hatirlamiyorsam 1.800 e ameliyat olmustu kismetse bende mayisin 19 unda turkiyeye gidicem peymanin ameliyat oldugu doktorda bende ameliyat olmak istiyorum
canım tam beni terif etmişsin
boy 1.60
bacakları kalça falan olabildiğince ince
ama göbiş ve memişler de o kadar çıkıktı (hoş eskiden göbiş bu kadar farkedilmiyodu)
ben olalı tam 6 ay oldu
ve bekarım ben de
wallahi allah pişman etmesin
pek bir memnunum yaptırdığımdan oh mis
canim fiyat bence cok uygun sanirim sende devlet hastanesinde ameliyat olucaksin ozel doktorlarin istedigi para minimum 4 milyar bu sitede peyman arkadasimiz daha yeni devlet hastanesinde ameliyat oldu yanlis hatirlamiyorsam 1.800 e ameliyat olmustu kismetse bende mayisin 19 unda turkiyeye gidicem peymanin ameliyat oldugu doktorda bende ameliyat olmak istiyorum
Evet arkadaşım, ki benim fiyatta biraz şişirme olduğunu bile düşünüyorum.....cok daha az meblada ameliyat olan var...sanırım bu ameliyat sadece 450 milyona mal oluyor gerisi oda refakatcı ve verilen ilaclar vede kullanılan tertürlü mağzeme....ben odamı bir hafta evvel tuttum...dolmaması icin...... ama genede 2 milyar kadar paranın elinde olması gerekli sanıyorum....ameliyat olacak herkese kolaylıklar ve en kısa surede...şifa diliyorum....
PEYMAN sen nerede ameliyat olmuştun? yazmştn ama okdr çok yazı var ki bulamadm
NİSAN boyutları nasıl oldu ve de iz durumu nedir?
ben hala çok kararszmm 75D kabı
PEYMAN sen nerede ameliyat olmuştun? yazmştn ama okdr çok yazı var ki bulamadm
NİSAN boyutları nasıl oldu ve de iz durumu nedir?
ben hala çok kararszmm 75D kabı
ŞEBNEMCİĞİM mrb nasılsın???? beni soracağına eminim iyiyim ama sanki bazen tıkanıyorum nefes alamıyorum gibi geliyor ( psikolojik heralde ) kontrole gidiyorum iyi diyorlar akciğerlerime ama allah kerim sana birşey sorucam potluk dediğin dikiş yerlerinin kabarık durmasımı acaba ???? şimdiden sağol
Benim dr alttan kesmemiş mem oturunca yani 5,6 ay kadar sonra onu duzelteceğim dedi...şimdi cok şiş...sanki meme ortadan bölünmüş gibi hissediyorum...bu şişlik ne kadar surer sence...hafif ağrımda var..gerci 7 gun oldu ama...pazartesi gidecegim kontrole...beni bira sonrası hakkında bilgilendirebilirsen mutlu olurum.....sevgiler
şebnemciğim birşey daha sormak isterim göğüs ile karın arasındaki bölgende şişlik oldumu bende var gibi normaldir değilmi aşırı değil tabi ama yinede sormak istedim sana
Bitanesi,en az 3 gun mutlaka tutuyorlar...istersen özel odada kalabiliyorsun tabi ucreti farklı...refakatcı muhakkak diyorum benim eşim yanımda idi ilk gun cok ihtiyacın oluyor...bunu özel icin değil araştırma ve devlet hastaneleri icin söylüyorum...sigara kullanmıyorum.....sanırım bıraksan senin icin iyi olur...korkulacak bişey yok....gögüsler gercekten kötu durumda ise hic dusunme derim ...benimkiler gayet iyiydi aslında ...buyuk olamalarını saymassak..vede omuz ve bel ağrılarımı...eğer ağrılarım olmasa idi olmazdım....videoları boşver onları asistanlar izlesin ...sen sonrasına bak.... yeni halim den evet memnunum... ama bir kucuk operasyon daha gecirmem gerekecek
cunku altta biraz potluk var meme tam oturunca dr duzeltme yapacağını söyledi o yuzden rahatım..ust harika gözukuyor...daha cok erken 10 gun oldu aslında şöyle bir ay gecsin bakacagız....