Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

mrb ozdy bu arada senin dikişlerin ve izlerin ne durumda ?

Merhaba canım,

benim meme başı ve düz inen cizgi dikişim hafifledi coktan
renkleri açıldı ama alt dikişlerimi bekliyorum.. kızarık, kabarık duruyorlar....
onları da bekliycez artık.. ben şekillerinden memnunum :)
sen genç olmana rağmen kesin kararlısın galiba..... inşallah herşey gönlünce olur..

sevgiler

evet kesin kararlıyım ileride daha zor olacağını düşünüyorum .. ercan beyle görüşmeden konuştuk emzirebileceğimi süt kanallarına fazla dokunmayacağını söyledi J tekniği ile yapacağını söyledi ... ya hafızam durdu tuğrul bey bana ne demişti onu hatırlayamıyorum bi türlü yapmam demişti onu hatırlıyorum da tekniği hatırlamıyorum =)

Canım iyiyim.. sağol biraz ara buldum girdim , desen desen yedi mi kurabiyeleri bilmiyorum :) tutturdu kurabiye diye..
kırklarelindeki arkadaş da istiyomuş.. :) ama ben kurabiye yapamam şekerim ... Pelitten hazır aldım gönderdim..
Buluşmaya gelirken alırım bir kutu daha :))))
hah iyi olur wallahi, konuşalım o zaman.. cok yoğunum cok sıkkınım :) keyfimiz yerine gelsin..

cok öptüm

Sibel iyi, becerememiş girmeyi foruma ama toplantıya gelecek, dün beraberdik süperdi walla...
ablası daha düşünüyor herhalde..

öptüm cokk

desenin bünye alışık değil tereyağlı kurabiyelere (dukan amca bakımından)
ee ozdy, bana neyli yapçan canım kurabikleri...buluşmada yanıma yolluk olarak koyarsın artık

Canikom ben kurabiye yapamıyom..o kadar domestik olamadım daha....
Pelitten alıyorum getiriyorum şeker istediğin kurabiye olsun:)

öptümmm

Tuğrul bey emzirmeyen genç kadınları ameliyat etmeye cok yanaşmıyor bildiğim kadarıyla... tekniği her zaman ters t :)
ama cok istersen o da yapar :) öyle demiştir mutlaka....
artık akraba olduk, ne diyceğini de biliyom doktorun bakarmısın :)
hayırlısı olsun canım

ya ben buraya yazı yazmıştım çıkmamış:44: birde becerebilsem şu alıntılamayı ömrüm geçti yapamıyorum

önce arkadaşına maşallah sevdim her şey istediği gibi olur inşallah...hani falda demiştim bak gör start alacak o durum ablası karar verirse haber ver canlı yayın için

Aman bizim o tekirdağlı istemese şaşarım tamam aşkım haberleşelim 2 tek 3 tek atalım...

Son düzenleme:

jelesec ben de aynı sendenim bence de ince olmalı =)

aman bi yanlış anlaşılma oldu hemen düzelteyim..
ben dikiş derken dikişin çeşidini kastetmiştim yani yapıştırma ya da alınan dikiş anlamında..yoksa tabiki dikiş mümkün mertebe ince olmalı ki, izi de ince olsun
ben de kıl kuyruğumdur bu konuda

ben de istiyorummmm ogltkn beni de ekler misin ben ekledim ama gitmedi sanırım

ekledim seni de artık görebilirsin..böylece meme başı nasıl görünüyor diye de bi fikrin olur hem...resimler zaten oldukça net, canlı kanlı görmüş gibi olacaksın...izlere görüntüye bakarak ameliyata hazır olup olmadığına karar verebilirsin canım.

arkadaşım nazar değmesin diye böyle yaptım resim altına yorumlarımı resimlerin altına aman küsme...süper olmuşlar izlerin benim yolumda haberin olsun iyi iyileşmiş
sağolasın kuşum ya, güzel sözler, güzel gözlerin gördüğüdür...öpüyorum seni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…