- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #9.981
mrb ozdy bu arada senin dikişlerin ve izlerin ne durumda ?
Merhaba canım,
benim meme başı ve düz inen cizgi dikişim hafifledi coktan
renkleri açıldı ama alt dikişlerimi bekliyorum.. kızarık, kabarık duruyorlar....
onları da bekliycez artık.. ben şekillerinden memnunum :)
sen genç olmana rağmen kesin kararlısın galiba..... inşallah herşey gönlünce olur..
sevgiler
Desen yedi senin kurabiyeleri yerinden kalkamadıSen nasılsın? Işler yolunda mı? Bizim sibel can nasıl? Arkadaşından haber var mı? Ablası oldu mu ameliyat ?
Ben artık rahatım evdeki büyük ve ağır misafir gitti şimdi ben sana iki tek attırayım okey mi?
desenin bünye alışık değil tereyağlı kurabiyelere (dukan amca bakımından)
ee ozdy, bana neyli yapçan canım kurabikleri...buluşmada yanıma yolluk olarak koyarsın artık
evet kesin kararlıyım ileride daha zor olacağını düşünüyorum .. ercan beyle görüşmeden konuştuk emzirebileceğimi süt kanallarına fazla dokunmayacağını söyledi J tekniği ile yapacağını söyledi ... ya hafızam durdu tuğrul bey bana ne demişti onu hatırlayamıyorum bi türlü yapmam demişti onu hatırlıyorum da tekniği hatırlamıyorum =)
Canım iyiyim.. sağol biraz ara buldum girdim , desen desen yedi mi kurabiyeleri bilmiyorum :) tutturdu kurabiye diye..
kırklarelindeki arkadaş da istiyomuş.. :) ama ben kurabiye yapamam şekerim ... Pelitten hazır aldım gönderdim..
Buluşmaya gelirken alırım bir kutu daha :))))
hah iyi olur wallahi, konuşalım o zaman.. cok yoğunum cok sıkkınım :) keyfimiz yerine gelsin..
cok öptüm
Sibel iyi, becerememiş girmeyi foruma ama toplantıya gelecek, dün beraberdik süperdi walla...
ablası daha düşünüyor herhalde..
öptüm cokk
Hım yazdıklarına katılıyorum ama birine değildikişin incecik ve düzgün olması da bence önemli...ben biraz( kıl kuyruğum ) biliyorsun
Hım yazdıklarına katılıyorum ama birine değildikişin incecik ve düzgün olması da bence önemli...ben biraz( kıl kuyruğum ) biliyorsun
kılkuyruğum, albümüme bak:)
kılkuyruğum, albümüme bak:)
Canikom ben kurabiye yapamıyom..o kadar domestik olamadım daha....
Pelitten alıyorum getiriyorum şeker istediğin kurabiye olsun:)
öptümmm
ben sen yapıyon diye şeetmiştim, peliti boşver...gelirken ben yapar getiririm..bende öptüm seni
aman herkes iyi maşallahsevimlim benin(tam sevimli, tam bir hanım efendi ) aman çok yorma kendini aramıza dönmene çok sevindim.
geldim arkadaşım ama işleri yğmışlar sağolsun arkadaşlarım nefes alamıyorum arada kaçıyorum hepiniz süpersiniz maşallah sende bi tanesin sen ve nldglp benim için çok özelsiniz iyiki ameliyat öncesi tanıma fırsatım oldu sizleri
aman herkes iyi maşallahsevimlim benin(tam sevimli, tam bir hanım efendi ) aman çok yorma kendini aramıza dönmene çok sevindim.
geldim arkadaşım ama işleri yğmışlar sağolsun arkadaşlarım nefes alamıyorum arada kaçıyorum hepiniz süpersiniz maşallah sende bi tanesin sen ve nldglp benim için çok özelsiniz iyiki ameliyat öncesi tanıma fırsatım oldu sizleri
Bende sizler gibi insanları tanıdığım için çok şanslıyım (arada bir iki tanımaktan rahatsızlık duyduğum insanlar oldu o ayrı)ama sevdiğim ve konuşmaktan mutlu olduğum arkadaşlarla zaten ilişkim devam ediyor...ah birde dender vardı bak oda çok tatlı biriydi...arada kaç gel işi bırakıp çok öptüm seni
jelesec ben de aynı sendenim bence de ince olmalı =)
ben de istiyorummmmogltkn beni de ekler misin ben ekledim ama gitmedi sanırım
sağolasın kuşum ya, güzel sözler, güzel gözlerin gördüğüdür...öpüyorum seni..arkadaşım nazar değmesin diye böyle yaptım resim altına yorumlarımı resimlerin altına aman küsme...süper olmuşlar izlerin benim yolumda haberin olsun iyi iyileşmiş
(arada bir iki tanımaktan rahatsızlık duyduğum insanlar oldu o ayrı)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?