- Konu Sahibi ---Lily---
- #9.961
attım sanırım bu arada doktorlar genelde foto koymuyor bu doktor koymuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hmmm teşekkür ederim.. ya şimdi meme başı etrafında alınan dikiş kullanılıyor bazıları ise eriyen dikiş kullanıyor acaba eriyen dikiş kullanılsa yama gibi değil daha mı doğal durur ki ?
attım sanırım bu arada doktorlar genelde foto koymuyor bu doktor koymuş
benim doktorum bu konuda; meme başında hem güvenliği açısından hem de ovalliği verebilmek için alınan dikiş kullanılmasının daha iyi olduğunu söylemişti..
canım, insan bu konuları merak ediyor ve görüşme esnasında dr. a soruyor..ben de sormuştum bu yüzden seni çok iyi anlıyorum ama şimdi düşünüyorum da bunlar aslında hasta olarak bizlerin hiç ilgilenmemesi gereken detaylar. çünkü önemli olan nihai sonuç.... eğer potluğun, asimetrin, his kaybın yok ise, ilave olarak da boyut ve şekilden memnun isen, ne dikiş önemliymiş diyorsun ne de ameliyat tekniği.. umarım içine sinen doktor ile güzel, başarılı bir ameliyat geçirirsin...
benim doktorum bu konuda; meme başında hem güvenliği açısından hem de ovalliği verebilmek için alınan dikiş kullanılmasının daha iyi olduğunu söylemişti..
canım, insan bu konuları merak ediyor ve görüşme esnasında dr. a soruyor..ben de sormuştum bu yüzden seni çok iyi anlıyorum ama şimdi düşünüyorum da bunlar aslında hasta olarak bizlerin hiç ilgilenmemesi gereken detaylar. çünkü önemli olan nihai sonuç.... eğer potluğun, asimetrin, his kaybın yok ise, ilave olarak da boyut ve şekilden memnun isen, ne dikiş önemliymiş diyorsun ne de ameliyat tekniği.. umarım içine sinen doktor ile güzel, başarılı bir ameliyat geçirirsin...
bu doktor benim k.validemin doktoru...fotoğrafı sen nasıl buldun c1186?
Hoşgeldin aramıza ....ankarada yaşıyor görünüyorsun zühtü demir diye bir doktordan bazı arkadaşlar bahsediyordu memnunuz diye araştır istersen.Şans seninle olsun ve kolay gelsin[/
Hb cnm .....ankaralyim su anda esimin isi nedeniyle yurtdisindayim ameliyati istanbulda olmak istiorum nedenine gelince bu sene kismetse iki haftaligina ordayim hazir gelmisken ameliyati olum diyorum :)
ee linke kimse yorum yapmıyo bakan olmadı mı ?
Hoşgeldin aramıza ....ankarada yaşıyor görünüyorsun zühtü demir diye bir doktordan bazı arkadaşlar bahsediyordu memnunuz diye araştır istersen.Şans seninle olsun ve kolay gelsin[/
Hb cnm .....ankaralyim su anda esimin isi nedeniyle yurtdisindayim ameliyati istanbulda olmak istiorum nedenine gelince bu sene kismetse iki haftaligina ordayim hazir gelmisken ameliyati olum diyorum :)
Anladım hakkınızda hayırlısı olur inşallah..
Sana net konuştum konuşmaya da devam ediyorum bu görüntüyü yakalaman için...üzerinden 1 sene geçmesi gerekebilir...tabi kişiden kişiye değişiklik gösterir bu durum.İ zlerden bahsediyorsun değil mi?
Anladım hakkınızda hayırlısı olur inşallah..
sagol ins cümlemize....
hem izlerden hem görüntüden izler yok ben göremedim oynanmış olabilir bilemiyorum ama büyüklük sence nasıl bu b cup mı oluyo ?
xxxxx]
Ben bu doktordan rresim istemiştim, nedense de beğenmemiştim dikişleri...
yukarıdan aşağıya inen
dikişler domates yarığı gibi duruyorlardı, şimdi baktığımda da altta da bayağı pot var...
ama tabi bunlar zaman içinde geçen şeyler...
mrb ozdy bu arada senin dikişlerin ve izlerin ne durumda ?Ben bu doktordan rresim istemiştim, nedense de beğenmemiştim dikişleri...
yukarıdan aşağıya inen
dikişler domates yarığı gibi duruyorlardı, şimdi baktığımda da altta da bayağı pot var...
ama tabi bunlar zaman içinde geçen şeyler...
Canım sesle güldüm inankeyfim yoktu nasıl iyi geldi bu benzetme
dikişler domates yarığı gibi
sen çok yaşa arkadaşım benim