Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

hmmm teşekkür ederim.. ya şimdi meme başı etrafında alınan dikiş kullanılıyor bazıları ise eriyen dikiş kullanıyor acaba eriyen dikiş kullanılsa yama gibi değil daha mı doğal durur ki ?

benim doktorum bu konuda; meme başında hem güvenliği açısından hem de ovalliği verebilmek için alınan dikiş kullanılmasının daha iyi olduğunu söylemişti..

canım, insan bu konuları merak ediyor ve görüşme esnasında dr. a soruyor..ben de sormuştum bu yüzden seni çok iyi anlıyorum ama şimdi düşünüyorum da bunlar aslında hasta olarak bizlerin hiç ilgilenmemesi gereken detaylar. çünkü önemli olan nihai sonuç.... eğer potluğun, asimetrin, his kaybın yok ise, ilave olarak da boyut ve şekilden memnun isen, ne dikiş önemliymiş diyorsun ne de ameliyat tekniği.. umarım içine sinen doktor ile güzel, başarılı bir ameliyat geçirirsin...

benim doktorum bu konuda; meme başında hem güvenliği açısından hem de ovalliği verebilmek için alınan dikiş kullanılmasının daha iyi olduğunu söylemişti..

canım, insan bu konuları merak ediyor ve görüşme esnasında dr. a soruyor..ben de sormuştum bu yüzden seni çok iyi anlıyorum ama şimdi düşünüyorum da bunlar aslında hasta olarak bizlerin hiç ilgilenmemesi gereken detaylar. çünkü önemli olan nihai sonuç.... eğer potluğun, asimetrin, his kaybın yok ise, ilave olarak da boyut ve şekilden memnun isen, ne dikiş önemliymiş diyorsun ne de ameliyat tekniği.. umarım içine sinen doktor ile güzel, başarılı bir ameliyat geçirirsin...

ercan beye olmuştun demi canım sen?

Hım yazdıklarına katılıyorum ama birine değil:50: dikişin incecik ve düzgün olması da bence önemli...ben biraz( kıl kuyruğum ) biliyorsun:1:

Hoşgeldin aramıza ....ankarada yaşıyor görünüyorsun zühtü demir diye bir doktordan bazı arkadaşlar bahsediyordu memnunuz diye araştır istersen.Şans seninle olsun ve kolay gelsin[/
Hb cnm .....ankaralyim su anda esimin isi nedeniyle yurtdisindayim ameliyati istanbulda olmak istiorum nedenine gelince bu sene kismetse iki haftaligina ordayim hazir gelmisken ameliyati olum diyorum :)

ee linke kimse yorum yapmıyo bakan olmadı mı ?

Sana net konuştum konuşmaya da devam ediyorum bu görüntüyü yakalaman için...üzerinden 1 sene geçmesi gerekebilir...tabi kişiden kişiye değişiklik gösterir bu durum.İ zlerden bahsediyorsun değil mi?

Hoşgeldin aramıza ....ankarada yaşıyor görünüyorsun zühtü demir diye bir doktordan bazı arkadaşlar bahsediyordu memnunuz diye araştır istersen.Şans seninle olsun ve kolay gelsin[/
Hb cnm .....ankaralyim su anda esimin isi nedeniyle yurtdisindayim ameliyati istanbulda olmak istiorum nedenine gelince bu sene kismetse iki haftaligina ordayim hazir gelmisken ameliyati olum diyorum :)

Anladım hakkınızda hayırlısı olur inşallah..

Sana net konuştum konuşmaya da devam ediyorum bu görüntüyü yakalaman için...üzerinden 1 sene geçmesi gerekebilir...tabi kişiden kişiye değişiklik gösterir bu durum.İ zlerden bahsediyorsun değil mi?

hem izlerden hem görüntüden izler yok ben göremedim oynanmış olabilir bilemiyorum ama büyüklük sence nasıl bu b cup mı oluyo ?

hem izlerden hem görüntüden izler yok ben göremedim oynanmış olabilir bilemiyorum ama büyüklük sence nasıl bu b cup mı oluyo ?

Canım bence büyüklük iyi ama senin fiziğin le orantılı olup olmadığını seni görmediğim için bilemiyorum...oynanmış gibi geldi bana bu sonucu 3... 5 ayda yakalamak gökten kırmızı karın yağmasını beklemek gibi bir şey bence...biraz gerçekçi olalım ki ameliyat sonrası erken evrelerde enim izler niye geçmedi diye üzülmeyelim:34:

Ben bu doktordan rresim istemiştim, nedense de beğenmemiştim dikişleri...
yukarıdan aşağıya inen
dikişler domates yarığı gibi duruyorlardı, şimdi baktığımda da altta da bayağı pot var...
ama tabi bunlar zaman içinde geçen şeyler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Desen yedi senin kurabiyeleri yerinden kalkamadı:1: Sen nasılsın? Işler yolunda mı? Bizim sibel can nasıl? Arkadaşından haber var mı? Ablası oldu mu ameliyat ?

Ben artık rahatım evdeki büyük ve ağır misafir gitti şimdi ben sana iki tek attırayım okey mi?

yukarıdan aşağıya inen
dikişler domates yarığı gibi duruyorlardı, şimdi baktığımda da altta da bayağı pot var...

Canım sesle güldüm inan:1::1::1: keyfim yoktu nasıl iyi geldi bu benzetme:24: dikişler domates yarığı gibi:1::1::1: sen çok yaşa arkadaşım benim

ben de katılıyorum ogltkn e biz gereksiz ayrıntılara takıldık hep, doktoruna güvendikten sonra hangi teknikle yaparsa yapsın sonuçtan senin memnun olman önemli...

asimetri ve meme başı kaybı zor düzelen şeyler.. ama seni cok iyi anlıyorum, aynı şeyleri bizler de cok yaşadık..

sevgiler..

yukarıdan aşağıya inen
mrb ozdy bu arada senin dikişlerin ve izlerin ne durumda ?

Back