- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #9.781
Madames çok geçmiş olsun umarım istediğin göğüslere kavuşmuşsundur canım.. sen de benim gibi bekardın sanırım aynı yaşlarda mıyız? nasıl memnun musun iyi ki yapmışım diyor musun ?
Canım cok geçmiş olsun tekrra, bak atlattın gördünmü ?
Bundan sonra da herşey yolunda gider inşallah :) cok hareket etme, kıpırdanıyormuşsun :)
sevgiler
evet bekarım henüz :) 26 yaşıma girdim artık. valla diyorum şimdiden iyiki yapmışım diye. çünkü omuzlarım, gövdem ortaya çıktı. henüz evlenmemiş çocuğu olmamış biri olarak şimdiden çok sarkık memeye sahip olmak üzücüydü. ağrı ve acım var ama katlanılmayacak kadar değil. en nihayetinde ameliyat bu olacak bazı şeyler. umarım iyileşme sürecini de sorunsuz atlatırsam inşallah, değmeyin keyfime
evet bekarım henüz :) 26 yaşıma girdim artık. valla diyorum şimdiden iyiki yapmışım diye. çünkü omuzlarım, gövdem ortaya çıktı. henüz evlenmemiş çocuğu olmamış biri olarak şimdiden çok sarkık memeye sahip olmak üzücüydü. ağrı ve acım var ama katlanılmayacak kadar değil. en nihayetinde ameliyat bu olacak bazı şeyler. umarım iyileşme sürecini de sorunsuz atlatırsam inşallah, değmeyin keyfime
desencim canım nasılsın? neler yaptın bir haber ver. ameliyat kaçta olacakmış?
heyecan durumun nasıl? sakın korkma, inşallah herşey çok güzel olacak. :13:
Gelsin bikiniler dar badilertadını çıkarmaya az kaldı öptüm seni
sevindim senin adına hadi bakalım sıra güzel güzel dar dar kıyafetler almaya geldi =))
hayalim zaten dar badi. çok severim dar badi giyip üstüne kolye takmayıbunu gerçekleştireceğim inşallah :)
Aradın mı doktorunu ? her şey yolundamı? Yaza tam badi kolye yaparsın
hele bi iyileşiyim sokağa çıkıyım daannem diyor ki artık sana sütyenlerin olmaz yeni almak lazım. evet kırmızı, pembe... seksi sütyenler alacağım ALLAHın izniyle bugüne kadar aldıklarım ya siyah ya beyazdı
konuştuk iyiydi yatış işlemleri tamam,yarın sabah ameliyat doktorunu sevmiş ısınmış..herşey onun için iyi olur inşallah(amin)
beni soranlara merak edenlere selamımı ilet dedi
Oooo annen simdi masrafi görsün, firfirli , cicekli, her bodyye uygun renkli askili, dolabinda sütyenler icin özel yer ayirirsin artik. Ben öyleydim eskiden takim olanlar, renklere göre modele göre düzenleniyor hem güzel duruyor, hem de insanin ici aciliyor görünce. Iyileseyim eski sisteme devam ederim ben yine. Sana da kolay gelsin iccamasiri alisverisinde ( bence en zevklisi hele de sevgilin varsa)
Edbercim pudra olayını Ercan beye mesajla sordum henüz cevaplamadı bir tarafım kurudu dıyorsun pudrayi kaç gündür kullanıyorsun .birde cilt doktoru mü yazdı bu pudrayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?