- Konu Sahibi ---Lily---
- #9.801
özelden yazdım canım oku da cevap hızlıcaCevap yaz
SELAM SERAY14...
Yazdim ama uzun , kolay gelsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özelden yazdım canım oku da cevap hızlıcaCevap yaz
SELAM SERAY14...
Yazdim ama uzun , kolay gelsin.
Edbercim ben özel mesaj atamıyorum sen yaz mailini ben sana boş mail atarım gönderirsin bı arada Ercan bey pudra hayır rifocin surun ve biodermanin ürününü 2 kez kullanın dedi
Ben sana dün özel mesaj attim mail adresimi yazdim, kutuna bak istersen.
Desenimlekonuştum şimdi, sesi çok iyiydi çıkmış ameliyattan her şey yolunda gitmiş
üşüyorum çok dedi,çok normal..odam çok güzel özel odaya aldılar dedi.Eylülde yanındayım bedava ameliyatı kaçırmayayım bende
geçti bitti arkadaşım bir an önce toparlan ve dön aramıza
![]()
Arkadaşım benim ödemler 1 ay sonra bilemedin tam 2 ay sonra inmişti..sabır ameliyat sonrası hop hemen süper olmuyor
Desenimlekonuştum şimdi, sesi çok iyiydi çıkmış ameliyattan her şey yolunda gitmiş
üşüyorum çok dedi,çok normal..odam çok güzel özel odaya aldılar dedi.Eylülde yanındayım bedava ameliyatı kaçırmayayım bende
![]()
herkese merhaba,
şu anda ameliyatının üzerinden uzunca bir zaman geçmiş tüm hanımların tecrübelerine ihtiyacım var aslında. ameliyat olalı 55 gün oldu ama şişlikler hala geçmedi. doktorum, memenin son halini almasının neredeyse bir yıl sürdüğünü söyledi ama bari şu şişlerden kurtulsaydım. tam olarak ne zaman inerler ya da en azından büyük bir kısmı inmiş olur? gerçekten iyileşme süreci, sabretmek ameliyat heyecanından çok daha zormuş![]()
Ben de şimdi konuştum desendesen ile.Keyfi yerindeydi.Kan takviyesi yapılacakmış biraz.18:00 gibi de yürüteceklermiş.Sanırım devlet hastanesi olduğundan işi iyice sağlama alıyorlar.Ağrısı yokmuş bitkinlik halsizlik varmış sadece.
Dört gözle yazılarını bekleyeceğiz desendesencim.
geçmiş olsun 06beytepe umarım kısa sürede çözersin rahatsız olduğun durumu? sen kime ameliyat oldun nerde oldun bilgi verir misin ?
madames canım nasılsın ? hazır seni online görmüşken sorayım izlerin ne durumda ters T yapılmıştı demi ?
![]()
teşekkür ederim iyiyim çok şükür ALLAHa. evet benim de ters t ama iz durumunu bilemiyorum şuan daha dikişler falan alınmadı. on gün var alınmasına. bantların altından görüldüğü kadarıyla ince düzgün diyor görenler. ben daha aynanın karşısına geçip incelemedim.![]()
teşekkür ederim iyiyim çok şükür ALLAHa. evet benim de ters t ama iz durumunu bilemiyorum şuan daha dikişler falan alınmadı. on gün var alınmasına. bantların altından görüldüğü kadarıyla ince düzgün diyor görenler. ben daha aynanın karşısına geçip incelemedim.![]()