Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Yazdim ama uzun , kolay gelsin.

Bende yazdım cevap bekliyorum:ssz: ya 3 kere atmışsın aynı mesajı :1: ve sana katılıyorum eylülde konuşmak en doğrusu o zaman sinek avlıyor olur büyük ihtimal:9:anladın ne demek istediğimi

NLGLP, GİR İÇERİ YETER DIŞARIDAN OKUDUĞUN:52:

Son düzenleme:
Edbercim ben özel mesaj atamıyorum sen yaz mailini ben sana boş mail atarım gönderirsin bı arada Ercan bey pudra hayır rifocin surun ve biodermanin ürününü 2 kez kullanın dedi

despretahousewife,
nasılsın, online görünce bi merhaba demek istedim...iyileşme süreci nasıl gidiyor, bir sıkıntın yoktur umarım..

Desenimle:16: konuştum şimdi, sesi çok iyiydi çıkmış ameliyattan her şey yolunda gitmiş:nazar: üşüyorum çok dedi,çok normal..odam çok güzel özel odaya aldılar dedi.Eylülde yanındayım bedava ameliyatı kaçırmayayım bende:1: geçti bitti arkadaşım bir an önce toparlan ve dön aramıza:21:

Desenimle:16: konuştum şimdi, sesi çok iyiydi çıkmış ameliyattan her şey yolunda gitmiş:nazar: üşüyorum çok dedi,çok normal..odam çok güzel özel odaya aldılar dedi.Eylülde yanındayım bedava ameliyatı kaçırmayayım bende:1: geçti bitti arkadaşım bir an önce toparlan ve dön aramıza:21:

amanınnnn desenimmm
birgün senin de güzel haberlerini alacağız diyorken bak alıyoruz bile, ben de senin gibi çok üşüyordum...jelesec iyi bilir, odayı saunaya çevirmiştim..çok geçmiş olsun arkadaşım. bol bol dinlen, ve ilk fırsatta bize kendi canlı yayınını yap...güzel haberlerini bekliyor olacağız..

Ben de şimdi konuştum desendesen ile.Keyfi yerindeydi.Kan takviyesi yapılacakmış biraz.18:00 gibi de yürüteceklermiş.Sanırım devlet hastanesi olduğundan işi iyice sağlama alıyorlar.Ağrısı yokmuş bitkinlik halsizlik varmış sadece.

Dört gözle yazılarını bekleyeceğiz desendesencim.

herkese merhaba,

şu anda ameliyatının üzerinden uzunca bir zaman geçmiş tüm hanımların tecrübelerine ihtiyacım var aslında. ameliyat olalı 55 gün oldu ama şişlikler hala geçmedi. doktorum, memenin son halini almasının neredeyse bir yıl sürdüğünü söyledi ama bari şu şişlerden kurtulsaydım. tam olarak ne zaman inerler ya da en azından büyük bir kısmı inmiş olur? gerçekten iyileşme süreci, sabretmek ameliyat heyecanından çok daha zormuş:25:

geçmiş olsun 06beytepe umarım kısa sürede çözersin rahatsız olduğun durumu? sen kime ameliyat oldun nerde oldun bilgi verir misin ?

Ben de şimdi konuştum desendesen ile.Keyfi yerindeydi.Kan takviyesi yapılacakmış biraz.18:00 gibi de yürüteceklermiş.Sanırım devlet hastanesi olduğundan işi iyice sağlama alıyorlar.Ağrısı yokmuş bitkinlik halsizlik varmış sadece.

Dört gözle yazılarını bekleyeceğiz desendesencim.

çok sevindim. :21:sonunda o da oldu kurtuldu. iyi haberlerini en kısa sürede duymak için bekliyoruz artık :31: şimdi yeni gerisayımlara :16:

geçmiş olsun 06beytepe umarım kısa sürede çözersin rahatsız olduğun durumu? sen kime ameliyat oldun nerde oldun bilgi verir misin ?

merhaba c1186,

ödemlerin bir an önce gitmesinde ne yazık ki benim doğrudan bir müdahalem olamıyor, keşke olabilse tabii. ben izmirde cüneyt özeke oldum ameliyatımı. dört gözle şişlerin geçmesini bekliyorum, onun dışında bir problemim yok.

madames canım nasılsın ? hazır seni online görmüşken sorayım izlerin ne durumda ters T yapılmıştı demi ?

teşekkür ederim iyiyim çok şükür ALLAHa. evet benim de ters t ama iz durumunu bilemiyorum şuan daha dikişler falan alınmadı. on gün var alınmasına. bantların altından görüldüğü kadarıyla ince düzgün diyor görenler. ben daha aynanın karşısına geçip incelemedim. :1:

ay biliyo musun benim de en çok aklıma gelen şey o =)) ameliyat olduktan sonra aynaya bakmaya korkacağım diye düşünüyorum ilk bakış merak ve heycanlı olacak :1:

Kızlar ben şu an çok iyiyim :62: çok mutluyum :64::64::64:

Ayrıntıları daha sonra yazıcam cünkü diğer elimi kullanamıyorum şu an kan veriliyor.

herkese merhaba ben de işten gelir gelmez deseni aradım gitmeyi de isterdim ama işten izin alamadım sesi gayet keyifli doktor da hastane de çok içine sinmiş bana cesaret veriyor şimdi:))) Hastaneden çıkınca ziyarete gittiğimde ben de cicişleri kontrol edicem maksat referans olsun Şaka bir yana yaptıran herkesin içine sinsin sevgiler

teşekkür ederim iyiyim çok şükür ALLAHa. evet benim de ters t ama iz durumunu bilemiyorum şuan daha dikişler falan alınmadı. on gün var alınmasına. bantların altından görüldüğü kadarıyla ince düzgün diyor görenler. ben daha aynanın karşısına geçip incelemedim. :1:

madamES sana da çok geçmiş olsun inşallah rahat sorunsuz iyileşme dönemi geçirirsin yaz kreasyonunu da güle güle giyersin sevgiler

madamES sana da çok geçmiş olsun inşallah rahat sorunsuz iyileşme dönemi geçirirsin yaz kreasyonunu da güle güle giyersin sevgiler

Back