- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #9.741
gayet iyiyimhiç de sandığım kadar ağrım yok dikiş yerlerimde biraz acı var o kadar.
inanamıyorum çok güzel olmuşlar dimdikhem de küçük. ercan beyle baya sıkı bir pazarlık yaptım küçük olsun diye o da yapmış sağolsun. gerçekten iyi bir doktor.
biraz süreçten bahsedeyim. sabah 7 de hastanedeydim hemen gelip kan aldılar tetkikler için. sonra anestezi doktoru geldi. sonra ercan bey geldi fotoğraf çekti ve çizimler başladı. tabii çizim boyunca hiç susmadım küçük olsun diyebir şurup verdiler bu arada çenem durdu sedye geldi, ameliyat odasına götürdüler beni. gözlerimi sonuna kadar açtım uyumamak için. çok merak ediyordum ameliyathaneyi. ameliyathaneye geldim üstüme birşey örttüler kolumu bağladılar bu sırada diğer kolumdan narkoz verdiler ve pamuk gibi birşeyle sarmaya başladılar. kulaklarım çınlamaya başlayınca uyuyacağımı anladım ve daha da açtım gözlerimi uyumucam dedim bir de ama bu hatırladığım son şeydi. sonrasında bir baktım beni uyandırıyorlar odadayım. ağrım çok değildi. sadece acı hissediyordum. tıpkı bir yerimiz yaralandığında hissettiğimiz acı gibi. bu sırada güzel bir bayan geldi yanıma anımsıyorum sonra tekrar uyku. bir daha kalktım birşeyler yedim vee nldglp güzel bayan geldi. okadar şirin bir pasta getirmiş ki çok güzeldi. çok teşekkür ederim. konuştuk sohbet ettik keyfim çok yerindeydi sonra bir güzellik daha geldi, jelesec onla da güzel bir sohbet ettik ve kurabiyeler müthişti :125: nasıl yediğimi görmeniz lazımdı. çok teşekkür ederim. en korktuğum şey mide bulantısıydı. bir iki saat geçince korktuğum başıma geldi. narkoz midemi alt üst etti. kaç kez çıkardığımı ben bile hatırlamıyorum yiyiyp yiebildiğim bu sabaha kadar o oldu. sabah son bir mide krizinden sonra biraz ekmek biraz çay iyi geldi. öğlen olunca ercan bey geldi kontrol etti. drenlerime baktı çok az dolmuştu. bu nedenle çıkartmakta sakınca görmedi ve dernlerimde böylelikle alınmış oldu bu da beni çok rahatlattı. şimdi evimdeyim sürekli uyuyorum gözlerim :85: sağ meme ucumda, dikişler bir iki damla kanama oldu. sanırım normal. eğer biraz daha olursa doktoru arayacağım. bunun dışında herşey normal haftaya cumartesi doktora gideceğim, kontrole.
desendesencim son üüüüüüüççççumarım çok başarılı bir ameliyat geçirirsin. seni de dinleriz burda :)
jeleseccim, nldglpcim tekrar tekrar teşekkür ederim.
bentoprakcım düşünmen yeterliydi. bizim gönüllerimiz bir oldu, bu hepsinden güzel. edbeer, c1186, ozdy ve daha sayamadıklarım çok çok teşekkür ederim.
dualarınız benimleydi
Yeni ameliyat olan tüm arkadaşlara,sıkıntısız bir iyileşme süreci dilerim:)) geriye dönük okuyamadım işler yoğun hepinize sevgilerimi gönderiyorum.
Unutmadan desendesen, ameliyatına sayılı gün kaldı uyuyup uyandığında her şey bitecek..sevgiler
herkese merhaba,
şu anda ameliyatının üzerinden uzunca bir zaman geçmiş tüm hanımların tecrübelerine ihtiyacım var aslında. ameliyat olalı 55 gün oldu ama şişlikler hala geçmedi. doktorum, memenin son halini almasının neredeyse bir yıl sürdüğünü söyledi ama bari şu şişlerden kurtulsaydım. tam olarak ne zaman inerler ya da en azından büyük bir kısmı inmiş olur? gerçekten iyileşme süreci, sabretmek ameliyat heyecanından çok daha zormuş
desenim,
gelmişsin :) olur da bir daha giremem, olur da işlerden yazmaya fırsat bulamam diye tüm iyi dileklerimin dualarımın seninle olduğunu yazmak istedim...inşallah herşey çok ama çok güzel olacak, kendi ellerinle bize " çok iyi oldu, sonucumdan çok memnunum" diye yazacaksın..seni çok öpüyorum, kendine iyi bak...şimdiden gelmiş, geçmiş olsun canım..
aman çok yorma dinlen naz yap etrafa biraz...seni çok öpüyorum
Ohh çok şükür kurtuldun hayırlısıylaNldglp senin ameliyat sonrası sürecini o kadar güzel aktardı ki bize herşeyden haberdar olduk, yoksa meraktan ölücektim iyi olmana çok çook sevindim tertip dualarımız her daim seninleydi. Çok güzel anlatmışsın canım sanki ordaymışım gibi hissettim. Bak ne kadar korkuyordun heyecan yapıyordun geldi geçti bile (bunu bir de bana sor ) direnlerden de kurtulmuşsun ne güzel, şimdi dinlenme yani tembellik yapma zamanı :101: sonra bir bakmışsın iyileşme sürecini de sorunsuz atlatmışsın. Öpüyorum seni kocaman, çook geçmiş olsun canım.
Canım, evet yarın hastaneye yatış yapıyorum. o yüzden bugün son günmüş gibi geliyorBenim için dua edin bol bol...
Sevgili arkadaşlar;
Bu tecrübemi ozellikle buradan paylaşmak istedim.Doktorunu dinleyip kimse aynı hataya düşmesin diye.13 nisanda Ercan Karacaoğlu na ameliyat oldum.14.gün dikişlerim alındı.Çok şükür hiçbir komplikasyonla karşılaşmadım.Dikişlerim alındıktan sonra meme altına gelen sütyenin kestiği noktada sulantı var diye doktor beyin tavsiyesi üzerine günde 4-5 kez rifocin sürüp orayı gazlı bezle kapattım.Haftada birde kendsine kontrole gittim.Bu arada orada sürekli bir yanma hissi ve gazlı beze yapışma oluyordu.Bunu doktora söylememe ragmen geçecek dedi sadece.Bu arada bana orayı yıka ,kuru tut,rifocini sürünce kurutma makinasıyla kurut öyle gazlı bez koy demedi.Son gelinen nokta geçen hafta cuma günü kendi piprikliliğimden kontrole gittiğimde .Yıka,kurut ,gerekirse sütyen giyme dedi.
Akşam eve gelip duş aldım orayı kuruttuğumda.Aynayı alıp elime baktığımda dikiş alındığı zaman düzgün görünen derinin yara gibi göründüğü(düşdüğünüzde dizinizde deri kalkar alttan taze deri gelir ve sulanır ya bilirsiniz çabucak kabuk bağlar ve geçer)rifocini sürüp,direk gazlı bez koyduğum için gazlı bezi üstüne koy yapışsın çek deriyi kopart yara olsun .Aynen yaşadığım bu.
ihmale geldim açıkçası..Titizlenip devamlı gitmeme rağmen sürekli arayıp durumu anlatmaya çalışmama rağmen ihmale geldim.Doktorlar için küçük olan sorunlar bizim için büyük.Geçicek tabii ki bu bir dikiş açılması değil sadece orası rifocini sürmeme rağmen nemli kaldığı için deri kendini yenileyip kapanamadı.Dikiş açılması şeklinde birşey olmadığı için dikişte atılamıyor.
Cuma gününden beri rifocini 7-8 kez sürüp ,saç kurutma makinası ile kurutuyorum şimdi daha iyiyim orada yavaş yavaş kaşıntılar başladı (iyileşme haberleri).Olan boşu boşuna geçen 15 gün sürem oldu aynı zamanda da yanma gibi acı çektim yara olmayan yer yara oldu.
iyi bir ameliyat ,iyi meme... ihmal ve gereksiz sıkıntı.(Bu arada sütyeni çıkardım attım sütyensiz bile süper ne yapalım iyişleşene kadar böyle)
Herkese sevgiler
Geçmiş olsun Madames umarım iyi bir iyileşme sürecin olur.
Desendesen dualarım seninle herşey çok güzel olur inşallah.
Bak bak doktorun tarafına geçtin beni sattın yani...birde dalga geçmiş gelirsem dikiş yerlerine vururum seninyok be güzelim latife yapıyorum,alacak tabi hakkını aman işini iyi yapsın ben paraya bir şey demem.Helal kilolar verilmiş yeni bir aşk yeni bir iş yeni bir ev var gibi sana
Bende isterem(son cümle için)
Ben de, ben de, bana ne ben de benim basim kel mi?
Bosuna mi sifirlandik biz ayol.....
ya kusura bakmayın yanlış anlaşıldı sanırım yazdığım şey tabi ki çok yardımcı oluyorsunuz çok sağolsun ben kimseden cevap alamaıyorum derken aylin karabuluta ameliyat olan kimseden cevap alamıyorum onu söylemek istedim çünkü 2 arkadaş yazmıştı ameliyat oldum çok memnnun kaldım diye ama o kadar.. yazılarına karşılık soru sordum cevap gelmedi ayline hanıma olanlardan ayrıca aylin karabuluta ameliyat oldum yazıp yorum yazanların birinin isminin üzerinde reklam amaçlı üyelik yazıyordu paniğe kapıldım birden reklam amaçl mı yazılmış aylin hanım diye... umarım anlatabilmişimdir size bi sözüm yok yanlış anladıysanız kusura bakmayın sizler çok yardımcı oluyorusunuz ben tam aylin hanım içime sinmişken böyle reklam amaçlı üyelik yazısını görünce üzüldüm soru işaretleri oluştu kafamda ...
Allah her şeyi gönlünce versin.Yüzün gibi yaşamında çok güzel olsunÖpüyorum seni.
Allah hepimize versin, hayal ettiklerimizden daha da ötesini tatli arkadasim
Tahlilerden bir sey ciktimi vakit az kaldi..ben de heyecanla bekliyorum seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?