- 3 Kasım 2011
- 15.932
- 9.382
- Konu Sahibi ---Lily---
- #7.961
ben de hep öyle biliyordum:44:
bi kez daha + puan yazdım ercan beye..
Sen o artıyı geri al bak yapamamış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de hep öyle biliyordum:44:
bi kez daha + puan yazdım ercan beye..
Günaydın güzel kadın,artık sen eski hasta oldun.Bak bu hafta daha kolaylaşmış hareketlerufaklıkla önümüzdeki hafta hasret giderirsin tam anlamıyla
Ne o desendesene kalpler falan beni aldatıyor musun?
Beni affettinizmi?? (
Sen o artıyı geri al bak yapamamış
Bizim diyet forumundan arkadaş, (aman bi kişiyi de tanımıyıver )
çalış senin de olsun,bu forum da tanımadığım yok tabi,bir çoğuyla da telleşiyorum .Seviyorlar beni
Ben affetmedim bi şartla affederim seni. Şu anki durumunu anlatırsan. Yani ameliyat olalı ne kadar oldu ve alt dikişlerin ne durumda. Alt taraftaki dikişlerin uzun mu, ilk zamanlar rahatsız etti mi şimdi nasıl? anlat işte merak ediyorum.
Cahilliğime verin arkadaşlar ama bu lilyum lar papatya lar gül ler böcek ler neye göre oluyor??
çalış senin de olsun,bu forum da tanımadığım yok tabi,bir çoğuyla da telleşiyorum .Seviyorlar beni
Canım mesaj sayısına göre bunlarda değişiyor.Bu arada desendesen ,meme altında ki dikişi soruyor nasıl iyileştimi,kötü görünüyormu diye
Koltukaltındaki tabiiki diğer yerlere göre daha belirgin durumda.Normalide bu zaten değilmi? Ama orda da hiç komplikasyonum olmadı.Sanırm benim çizgim yana koltukaltına doğru biraz daha fazla.O da göğsümün yanlara doğru çok yayık olmasındanmış.Kolay değil 2 küsür kiloyu alıp anca toparladı.Fakat alt çizgilerim düz durup baktığımda hiç görünmüyorlar.Tamamen meme altında kalıyor.Öyle büzgülü dantel gibi de değil.Sadece renk hattı biraz daha kalın.O da sanırım 1 seneyi bulacaktır geçmesi için.
Şuanki durumum: Cumartesi yani, 17 Mart ta 5 Ay olacak ameliyat olalı.Alt dikişler derken karnımı sordun heralde...Karın dikişlerimde bir problem yaşamadım.Sadece boydan boya olması, bantlar alındıktan sonra ürkütmüştü beni.Sanki açılırmı korkusu vardı içimde.Ama dediğim gibi hiç bir sorun yaşamadım.Çabucak kaynayıp iyileşti.Yanlız burdan bir konuya deyineyim aklımdayken.Uzun bantlar alındıktan sonra minik minik bir kaç yerde bırakmıştı doktor bantlardan.Banyo yaptıktan sonra fön makinesi ile iyice kuruyana kadar kurutulması gerekiyordu o bantların.Kurumaz ise nemli kalırsa altında tam iyileşmemiş dikiş olduğundan yaraya dönüşüp sulanabiliyormuş.Göğüs çevresindeki minik bantlar içinde geçerliydi tabiiki bu durum.
Alt taraftaki dikişlerim haliyle uzun tabii sol yan taraftan sağ yan tarafıma kadar.Herkesde aynı şekildemidir tabii bilemem.Şuan için orta kısımlar daha koyu renkli ama yanlara doğru kıl gibi ince ve beyazlaştı diyebilirim görüntüleri.Ben işin bu yanına fazla takılmıyorum heralde.Çünkü insanın malum çıplak kaldığı anlar çok azınlıkta:) Belkide çok rahatsızlık verici bir görüntüm olmadığı için bilemiyorum.Şekil olarak çok güzel oldu dümdüz bir karın küçük göğüsler...İnanın alışveriş yapmak bile çok keyifli hale geldi.Eskiden ne üstüme olursa onu alırdım havada kaparak.Şimdi seçme özgürlüğüm oldu.ben ne istersem onu alabiliyorum.Bu kadarı bile beni çok mutlu etmeye yetiyor desendesen cim:)
Aslında forumda bu açıklamaları birkaç kere yapmıştım ama korku belası kendimi affettirebilmek adına sana özel, tekrar yazdım :)) Sevgilerimle...
Canım çok teşekkür ederim açıklayıcı bilgilerin için...Affettim gitti Ben aslında Jelesec'in dediği gibi meme altını sormuştum. Sağolsun arkadaşım anlayıp açıklamış sana. Tabii karın da ilgilendiriyor beni ayrıca. Yani memenin altında kocaman bir dikiş izin mi var? Koltuk altına kadar uzanıyor mu? Neden soruyorum, çünkü bir kaç doktorla görüşmüştüm, hepsi de böyle bir ameliyat tekniği yani ters t uygulayacağını ve koltukaltımdan göğsümün altına uzanan izim olucağını söylemişti, o yüzden merak ediyorum. Bikini falan giyince çok göze batar mı acaba? (malum yazın sahillerde havamı atıcam ) Tekrar teşekkür ederim canım ilgin için.öpüyorum seni
valla katılıyorum bıçak altına yatmanında bu kadar keyifli olacağı hiç aklıma gelmezdi arkadaşlar, karnıma bakıp bakıp güle güle diyorum davetsiz vede istenmeyen misafirim benim diye okşuyorum he he
Canım çok teşekkür ederim açıklayıcı bilgilerin için...Affettim gitti Ben aslında Jelesec'in dediği gibi meme altını sormuştum. Sağolsun arkadaşım anlayıp açıklamış sana. Tabii karın da ilgilendiriyor beni ayrıca. Yani memenin altında kocaman bir dikiş izin mi var? Koltuk altına kadar uzanıyor mu? Neden soruyorum, çünkü bir kaç doktorla görüşmüştüm, hepsi de böyle bir ameliyat tekniği yani ters t uygulayacağını ve koltukaltımdan göğsümün altına uzanan izim olucağını söylemişti, o yüzden merak ediyorum. Bikini falan giyince çok göze batar mı acaba? (malum yazın sahillerde havamı atıcam ) Tekrar teşekkür ederim canım ilgin için.öpüyorum seni
Bu arada ismini hiç duydunuzmu bilmiyorum Amerikan hastanesi dr. Eser Yüksel bey var.Dalında çok iddaalı bir doktordur.Yaklaşık 5 yıl önce çok yakın bir arkadaşıma meme küçültme yaptı.İnanın harka oldu.Benim ilhan kaynağımda o oldu zaten.Yanlız kendisi Amerika da ve dönem dönem Türkiye ye geliyor.Arkadaşımın göğüsleri d cup idi benden bir beden falan küçük diyeyim.Çok farklı bir teknikle yapılan ameliyat çok başarılı idi. Tamamen gögüs altından kesi yapldı.Balenli sütyenlerin altındaki tel i düşünün aynı o şekilde kesildi.Başka hiç bir yerinde iz yok.
canım ben de senin güzel haberlerini okuyunca çok mutlu oldum...inşallah dediğin gibi 3-4 ay sonra herşey çok daha mükemmel diye paylaşayacağız buradan..ben de 3 ay bitirinceye kadar, dikişlerimle ilgili hassasiyetimi üst seviyede tutacağım....ercan bey artık bişi olmaz dedi gerçi, ameliyatın üstünden 1,5 ay geçince çocuğunuzu kucağınıza alabilirsiniz dedi ve açıkası şu 15-20 günümün biran önce geçmesini istiyorum..çocukları kucaklamayı bi kenara bıraktım da, onlara sıkı sıkı sarılmayı çok özledim
bu arada sütyenimiz aynı model ve aynı beden :)
Herkese günaydın güzel bir gün diliyorum. Nasılsınız?
:44: Görüştüğüm doktorların bana söyleği ise büyük memelerin ancak ters t yöntemiyle toparlanabileceği....