- 20 Eylül 2011
- 1.047
- 0
- 44
- Konu Sahibi ---Lily---
- #7.941
günaydın Ogltkn:)
Nasılsın? Memişler nasıl, daha rahat mısın artık?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam ogltkn,iyi olmana çok sevindim.Maşallah arkadaşım,inşallah üç dört ay sonrada, herşey yolun da diye paylaşım yapıyor oluruz....Evet zaman çok hızlı ilerliyor benim 15 günüm bitti,aynı sıkıntı bende de var.Kızımın ihtiyaçlarını kendim karşılamak istiyorum ama,kendimi tutuyorum.Dikişlerim de açılma olur diye korkum.Dün doktorumuzun yanın daydım,herşey yolunda,şimdilik(okuduğum kadarıyla 2 3 ay sonra sorun çıkabiliyormuş)bekleyip göreceğiz.Karnım çok güzel olmuş,göğsümü de biraz ödem var onlarda indimi değmeyin keyfime.
Unutmadan ölçü sormuştun,doktorun taktığı var üstüm de onda,b0936c-h yazıyor canım.Sevgiler
günaydın Ogltkn:)
Herkese günaydın güzel bir gün diliyorum. Nasılsınız?
:44: Görüştüğüm doktorların bana söyleği ise büyük memelerin ancak ters t yöntemiyle toparlanabileceği....
Selam ogltkn,iyi olmana çok sevindim.Maşallah arkadaşım,inşallah üç dört ay sonrada, herşey yolun da diye paylaşım yapıyor oluruz....Evet zaman çok hızlı ilerliyor benim 15 günüm bitti,aynı sıkıntı bende de var.Kızımın ihtiyaçlarını kendim karşılamak istiyorum ama,kendimi tutuyorum.Dikişlerim de açılma olur diye korkum.Dün doktorumuzun yanın daydım,herşey yolunda,şimdilik(okuduğum kadarıyla 2 3 ay sonra sorun çıkabiliyormuş)bekleyip göreceğiz.Karnım çok güzel olmuş,göğsümü de biraz ödem var onlarda indimi değmeyin keyfime.
Unutmadan ölçü sormuştun,doktorun taktığı var üstüm de onda,b0936c-h yazıyor canım.Sevgiler
Selam desendesen,bu ne sohbet maşallahAllah aranızı bozmasın. Nasılsın?Beni sormamışsın hiç darıldım(şaka ) Sevgili,jelesectam bir yardımsever,bu forum da iyiki var.İnan böyle arkadaş herkese lazım.Öpüyorum hepinizi[/QUOTE
Serapcım merhaba; sana ben karın germe forumunda yazmıştım arada kaynadı sanırsam ondan sonra da burda aktif görünmeyince atlamışımdır canım kusura bakma ne olur. Ben pek giremiyorum foruma, ders çalışıyorum, sınavlarım var. Dün bayaa bi takıldım. Fotoğraf falan ekledim derken bir girdim çıkamadım
Sen kombin ameliyat olmuştun, anladığım kadarıyla memelerde bi sıkıntı yok. Karnın nasıl, zorlanıyor musun?? Yeniden çoook geçmiş olsun. Hayırlısıyla ben de hem meme hem karın germe istiyorum seninki gibi. O yüzden arada fırsat buldukça karın germe forumuna da göz atıyorum. Seni çooook öpüyorum hayatım, bundan sonra daha sık görüşürüz
canım günaydın
herşey yolunda, çok daha rahatım artık...kollarımı da bu hafta daha rahat kullanmaya başladım:)
sen nasılsın?
Ooohhh ne güzel...Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Dediğin gibi en zor kısmı da çocuklarına sıkı sıkı sarılamamak olsa gerek. Ben nası yapıcam bilmiyorum. Katlanıcaz artık bi süreliğine, sağlığımız ve güzelliğimiz için
Buraya bir girdim mi çıkamıyorum dün yeterince tembellik ettim hiç ders çalışamadım. Bugün çalışayım biraz
Canım, merhaba;
Sende mi yaptırcan memeleri Nasılsın? pek denk gelemiyoruz forum çok kalabalık. güçlendirme nasıl gidiyor canım, kilo verdin mi daha?
canım günaydın
herşey yolunda, çok daha rahatım artık...kollarımı da bu hafta daha rahat kullanmaya başladım:)
sen nasılsın?
Pek kıymetli forum üyeleri arkadaşlarım.Dünkü verdiğim yanlış bilgiden ötürü hepinizden özür diliyorum Benimki de ters t tekniği ile yapıldı.Dünkü 40 derece ateşli kafamla sizlere verdiğim bu yanlış bilgiden tekrar tekrar özür dilerim.1 Nisan da ki arkadaşın ameliyatına gelebilirsem orda beni döversiniz:)) bir türlü dilime alıştıramadım şu ters t ile lolipop u Herkese sevgiler...
Bu arada o kadar da emin yazmışımki hiç üstüme alınıp düşünmemişim neden şaşırdılar diye:)))
Bu arada o kadar da emin yazmışımki hiç üstüme alınıp düşünmemişim neden şaşırdılar diye:)))
Beni affettinizmi?? (
Bu kim bacım,tanımıyorum ben :44:yada hatırlamıyorum.Mankenlik nasıl gidiyor? Ne keyif ne keyif yazın,dolaşırsın fıstık gibi
Pek kıymetli forum üyeleri arkadaşlarım.Dünkü verdiğim yanlış bilgiden ötürü hepinizden özür diliyorum Benimki de ters t tekniği ile yapıldı.Dünkü 40 derece ateşli kafamla sizlere verdiğim bu yanlış bilgiden tekrar tekrar özür dilerim.1 Nisan da ki arkadaşın ameliyatına gelebilirsem orda beni döversiniz:)) bir türlü dilime alıştıramadım şu ters t ile lolipop u Herkese sevgiler...
Başta kendi doktorum Ercan Karacaoğlu nun ve diğer bütün Sağlık personeli çalışanlarının Tıp bayramını kutluyorum.
Bizim diyet forumundan arkadaş, (aman bi kişiyi de tanımıyıver ) Benim gittiğim sahillere gelmeyin yanlışlıkla millet bu kadar güzeli bi arada görmesin, bi sahile bi güzel yeter. Hem senden nazar boncuğu istiyom ben de, hep sen mi isticen bizden
Vay kendini beğenmiş....Olsun ama vallahi helal sana memeler oldumu tam fıstık bence hiç karna gerek yok bebeğim