Aaahh inşallah darısı başımıza... Benim daha 3 ayım var. Bir ay önce oğlumu sütten kestim. Beklemedeyim, ameliyat günü almadım henüz. Hayırlısıyla atlatıp güzel memeli hatunlar kervanına katılmayı iple çekiyorum. Evet biraz küçüldü göğüslerim, ama içi boşalınca daha bi sarkıklaştı. Verilecek çok kilon var mı canım senin yaa? Ne güzel durup dururken 2 kilo gitmiş bile.
Verilecek çok kilom var mı? 5-6 kg versem fena olmaz sanırım. Aslında aml. öncesinde çok şişman olduğumu düşünüyordum. 46 bedendim. Bu durum özgüvenimi olumsuz etkiliyordu tabikii.Görüştüğüm hiç bir cerrah bana kilo ver demedi ki ben aksini düşünüyordum. Neyse aml. sonrasında 3 beden küçüldüm. Doktoruma göbeğim çıktı dediğimde ilk algı böyle olur, çok büyük bir göbeğin yok, bir kaç kilo vererek daha iyi görünebilirsin dedi. Yani beni şişman gösteren memelermiş canım. Dukana şöyle bir göz attım bana göre değil. Çok sıkı kuralları var hem ben hızlı kilo vermek istemiyorum. Eşim, görümcem hatta kayınvalidem çok formdalar. Gıcık bi durum
. Artık eşimin peşine takılıp salona gideceğim, büyük meme mazeretim de kalmadı.Yediklerime de dikkat edebilirsem verebilirim sanırım... Yani inşallah...
Sen kilo meselesini önceden hallettin ne güzel. memelerinin de çok güzel olacağından eminim. Biraz yaza yakın olacak ama hiç sorun değil. Zaten nekaati ayakta geçireceğin için sıkıntı olmaz. Benim hiç bir sıkıntım kalmadı. Darısı başına!...