- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #6.721
Ve çok net şunu söyleyeyim canım...evet ben Ercan Bey'e güvenerek ve belirli konularda bana garanti verdiği için ona ameliyat olacağım, amaaaaa ameliyat sonrasında akıntı, sızıntı dikiş açıklığı vs...gibi komplikasyonlarda da; bu süreçte yaşadıklarımı, doktorumun yaklaşımını, tedavi etmek için neler yapıp neler yapmadığını, bana tıp etiğine uygun davranıp davranmadığını tüm detaylarıyla anlatacağım...sonuçta babamın oğlu değil, bi yanlışı olursa burda çarşaf çarşaf da yazarım, onu seçmekle hata da yapmış olabilirm, sonuçta hatasız kul olmaz değilmi ama...ben böyle düşünüyorum.
ozdycim, ertelemem gerektiğini yazarken aslında sebebini de yazmıştım canım ama atladın sanırım..senin için aşağıya alıntılıyorum. çalışan & iki çocuklu anne, ve eşe bağlı durumlar olunca aylar öncesinden tarih öngörmek olmuyormuş :)) öğrenmiş olduk bu vesile ile..
Aslında cevap verip vermemek arasında çok geldim gittim.Ama sonradan cevap vermemin gerekli olduğunu gördüm.Benim söylediklerimi yanlış anlamayın diye başta belirttim.Ama görüyorum ki yanlış anlamışsınız.Ozdy sıkıntısız bir süreç geçirmişsin ne güzel , darısı benim ve benim gibi ameliyat olacak diğer arkadaşlarımın başına.Bu forumlar her türlü iyiliğe de , kötüye kullanılıp suistimal edilmeye de açık forumlar.Katılır yada katılmazsınız bu benim şahsi fikrim.Kaldı ki böyle olaylar yaşanmış ve site yöneticileri tarafından anlaşılmıştır.
Ayrıca ben her doktorun reklama ihtiyacı olduğu fikrindeyim.Televizyonlarda görüyoruz ki her kadın programlarında,magazin programlarında hatta ana haber bültenlerinde bile estetik konusu ve bir estetik cerrahı görüntüsü var , adıyla sanıyla bu reklam değilde nedir? Kaldı ki bu forumlardan bir çok kişi etkilenip adı geçen doktorlara gitmektedir.Buda yine bana göre bir reklamdır.Ben bu forumdaki arkadaşlığı dayanışmayı bozma niyetinde olan biri değilim.Lütfen yazdıklarım farklı algılanmasın ve yanlış yönlere çekilmesin.
Ne niyetle yazıldığını ve gerçek amacımın ne olduğunu anlayan hem forumdan hem de forumu misafir olarak takip eden kişiler vardır.Mutlaka her birinizin yaptığı gibi amacım sadece iyi niyetle bilgilendirmekti.Bu konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum.Herkes görüntüsüyle mutluysa söylenecek bir şey yok.Sevgiler.
Ekim68 merhaba.Verdiğin bu bilgiler için çok sağol.Anladığım kadarıyla senin doktorunun hastalarında sıklıkla yaşanan dikiş açılması,potluk,meme ucu kaybı olaylarının sigarayla bağlantılı olduğunu söylemeye çalışmışsın.Çok iyi anladım.Teşekkürler.Bende sigara kullanıyorum , dikatte alacağım sevgiler.
evet canım arkadaşım,elif idil, valla önce şunu söyleyeyim noktalama kullanmadığın için yazdıkların puzzle görüntüsünde....iyi bişimi diyosun kötümü çözemedim
şekercim, ben şunu anlamanı isterim ki; ne doktorunun kim olduğu, ne sürecininde yaşadığın aksilikler, ne de doktoruna duyduğun sevgi, güven yada güvensizlikle u dönüp dönmemenle zerre kadar ilgilenmiyorum. sen ben sonucumdan mutluyum diyosan bana ne? ya da kime ne ? burada bir kadın olarak daha güzel olmak adına olacağım bir ameliyatla ilgili doğru deneyimler okuyarak "en iyi doktoru" bulma derdinde idim. Şimdilik bulduğuma inanıyorum. Süreci yaşayıp göreceğiz..Forumu pek takip etmiyorsun ama, okursan tüm detayları aktardığımı göreceksin.
Ve çok net şunu söyleyeyim canım...evet ben Ercan Bey'e güvenerek ve belirli konularda bana garanti verdiği için ona ameliyat olacağım, amaaaaa ameliyat sonrasında akıntı, sızıntı dikiş açıklığı vs...gibi komplikasyonlarda da; bu süreçte yaşadıklarımı, doktorumun yaklaşımını, tedavi etmek için neler yapıp neler yapmadığını, bana tıp etiğine uygun davranıp davranmadığını tüm detaylarıyla anlatacağım...sonuçta babamın oğlu değil, bi yanlışı olursa burda çarşaf çarşaf da yazarım, onu seçmekle hata da yapmış olabilirm, sonuçta hatasız kul olmaz değilmi ama...ben böyle düşünüyorum.
haa az daha unutuyordum, sürecimle ilgili güzel temennilerin için teşekkürler
evet canım arkadaşım,
Doğru söylüyorsun evdeki laptop q klavya olması sebebiyle yazmakta zorlanıyorum adliyede f klavyaya alışmış birisi olarak.
doktorumum hakkında söylediklerimi anlayacak kadar zeki olduğunu düşündüğüm için tekrarlamak istemiyorum..
bu arada EN İYİ DOKTORU bulmuş olmana çok sevindim temenni ederim ki pişman olmazsın(Allah kiseyi utandırmasın)
Bu arada hepimizin amacı ameliyat süreçlerimizi olumlu olumsuz yönleri ile paylaşmak ki başkalarına faydalı olabilmek adına.
yoksa kimsenin derdi kimseyi ilgilendirmez doğru söylüyorsun herkesin memnuniyeti de kendine,
bu arada tekrar belirtmek istiyorum ki benim doktorumun reklama ihtiyacı olmadığını düşünüyorum.ve hakkında artık yorum yapmamaya karar veriyorum.
herkese sağlıklı mutlu günler temenni ederim....
Ekim68 merhaba.Verdiğin bu bilgiler için çok sağol.Anladığım kadarıyla senin doktorunun hastalarında sıklıkla yaşanan dikiş açılması,potluk,meme ucu kaybı olaylarının sigarayla bağlantılı olduğunu söylemeye çalışmışsın.Çok iyi anladım.Teşekkürler.Bende sigara kullanıyorum , dikatte alacağım sevgiler.
elifidil,
allaha çok şükür, kapasitem ve zekam konusunda bugüne kadar bir eksiklik hissetmedim...ancak şuan hissettiğim ve bildiğim tek şey, çıtanın gittikçe düştüğü ve benim ne seninle, ne de doktorunla, ne de doktorunun ihtiyacı olan reklamla ilgili zamanımı boşa harcayıp, burada seninle laf dalaşına girmeyeceğimdir..bu oyuna gelmeyeceğim şekercan.. Sonucundan memnunmusun ? bu seni ilgilendirir beni değil ! olay neden doktor seçimine kadar gidiyor anlamış değilim...ben foruma katılma amacımı paylaştım, kendimce "en iyi doktoru" bulmak için üye oldum dedim. iyi çıkmazsa da burdan "yaptığıyla ilgili hakkını veririm" dedim. sen kendi doktor seçimine vardırıyorsun konuyu...seçmişsin, memnunsun ve yine olsa yine ona gidersin, anladık...sorun yok..diğer yazan&okuyan üyelerin de en az benim kadar zeki oluduğunu ve anladığını düşünüyorum.. sen de bu konuda kendini fazla kasma canım.
bu sana yazdığım son mesajdır...bye..
seni aradım telden ama telin kapalı neyse artık sonra görüşürüz.
öpüyorum...
Neyse barbi özdy konuşunca rahatladım, yoksa sana da, dedi gim gibi aman beni bir grubun icine sokmayın acıklık getirmesiydin beni aramasaydın bu kafayla yatamazdım iyi tatiller canım
beni aradığını gördüm ancak çok müsait değilim şu an fırsat bulunca seni de arayacağım... bu arada herhangi bir gruplaşma falan sözkonusu değil merak etme canım.... daha önceki yazımı okuduysan zaten anlamışsındır...
arkadaşlar daha önce aklıma gelmemişti o yüzden yazmamışım foruma ancak bu anlatacağım tamamen kendi kendime yaptığım bir yorum aml. olacak olanlar yada yeni olanlar doktorlarına sorrarlarsa iyi olur...konu şu:
ben saçlarımı yıllardır kızıla boyatıyorum ve kızıl boya çok çoğunuzun bildiği gibi yıkanırken çok akıyor. 1,5 yıl önce saçlarımı boyattıktan 1-2 gün sonra ensemde 5-6 adet ağrılı irili ufaklı bezeler oluştu. çok korktum ve doktora gittim... ensemdeki saçlarımın arasında bir sivilce çıkmış ben onu farketmeden kaşımış ve kabuklu yara haline getirmişim aynı günlerde saçımı boyatınca o yara gibi olan sivilce yüzünden kimyasal reaksiyon oluşmuş ve buda deri altında iltihap bezelerine neden olmuş... antibiyotik tedavisiyle birkaç gün içinde şişlikler geçmişti...
konumuzla alakasına gelince...
ben ameliyattan sonra 1,5 aydır saçlarımı ayrı yıkayıp havluya sarıp sonra vücudumu yıkıyorum... akan saç boyası dikişlerimde bir enfeksiyona neden olur kaygısıyla... ancak bu konuyu ne doktoruma danıştım (sormayı unuttum hep) nede kimseden böyle birşey duydum. tamamen kendi kendime aldığım bir önlem... sakın yanlış anlaşılmasın saçboyası enfeksiyon yapar acaba bende de böyle olur mu yada oldu mu diye kimse evham yapmasın lütfen...sadece akla gelmeyen ve daha önce dile getirilmemiş birşey o yüzden paylaşayım dedim...herkese sevgiler
Forumda açık görünen arkadaşlar iyi geceler.
Aman o sözüm sana degil yanlış anlama canım, özdynin yazdıgını öyle anlamıştım ama o aradı sagolsun acıkladı.Anladım canım merak etme
beni aradığını gördüm ancak çok müsait değilim şu an fırsat bulunca seni de arayacağım... bu arada herhangi bir gruplaşma falan sözkonusu değil merak etme canım.... daha önceki yazımı okuduysan zaten anlamışsındır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?