- 23 Temmuz 2007
- 599
- 0
- 45
- Konu Sahibi ---Lily---
- #6.761
ay senin yerim buluşmanı hoşgeldin
:)) hehe muck
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay senin yerim buluşmanı hoşgeldin
Hepinize kocaman günaydın, sorunsuz iyi bir hafta diliyorum...
Ameliyat olacak arkadaşlara sorunsuz bir süreç diliyorum. Bizler burada her zaman yanınızdayız..
Sevgiler herkese...
'24 kasım'da göğüs dikleştirme ve küçültme ameliyatı oldum fuat bey'e. bugün tam 1. haftam. diğer bazı doktorların isimleri sıklıkla anılırken oldukça başarılı ve mütevazi olan doktorumun çok anılmaması beni şaşırttı.
öncelikle 6 sene önce ablam karın germe ve göğüs dikleştirme ameliyatı oldu fuat beye. daha sonra temmuz ayında karın germe ameliyatının revizyonu oldu ablam.(kendi bünyesi ve dikkatsizliği ve aşırı sigara kullanması nedeniyle) buna rağmen fuat bey oldukça kolaylık sağladı ablama.
23 temmuz da da ablamın kızı 27 yaşında aşırı büyük göğüslerini küçülttü. şuan 4 ay geçti ameliyatından ve tamamen iyileşti diyebilirim.
gelelim bana ben göğüslerimin aşırı sarkıklığından şikayetçiydim. çok aşırı büyük değildi göğüslerim ama 1 beden küçülerek c cuptıı b cup oldu. ablam ve yeğenimin ameliyatlarının sonuçlarını görünce karar verdim bende ameliyat olmaya...elbette beni cesaretlendiren ve fuat beyle tanıştıran ablama öncelikle teşekkür ederim.
gelelim Fuat beye
herşeyden önce profösör olmasına rağmen sanki karşınızda aileden biri varmış gibi hissettiren samimiyeti, mütevaziliği, para konuşurken gözlerini kaçırıp utanması, gereksiz reklam konuşmaları yapmadan net bir şekilde durumunuzu yorumlaması, mesafeli ve az konuşmasına rağmen net ve istenen her bilgiyi vermesi, ameliyat öncesi ve sonrası her aradağımda her soruma (gerekli gereksiz) sabırla ve kibarca cevap vermesi, sakin kişiliğiyle size güven vermesi ve bunun gibi pekçok özelliğiyle mükemmel insan mükemmel döktor diyorum....
fuat beye sonsuz teşekkürler.....'
Ekim merhaba.Yukarıdaki alıntı senin başka bir forumda yaptığın paylaşımdır.Bana sormuşsun yazdıklarınla nereye varmak istiyorsun diye , yazdıklarımla bir yere varma derdinde değilim.Bu forumun takipçisi ve üyesi olarak forumdan faydalanıp doğru bilgileri almak ve doğru paylaşımlarda bulunmak tek derdim.Yukarıdaki yazılar tamamen sana ait yazılar.Attığın başlıkla beraber altı kere doktorunun ismini yazmak bana manidar geldi.Belki de senin dediğin gibi yanlış yorumluyorumdur.Kaldı ki ablanın da aynı doktora ameliyat olduğunu , ameliyat sonrası problem yaşadığını bunun da ablanın hatası olduğunu parantez içine alarak belirtmişsin.
Benim için bu forum dayanışma,paylaşma ve bilgilendirme amacı taşımaktadır demişsin.Hepimizin amacının bu olduğuna eminim.Bana hitaben yazında doktorum benim akrabam değil,avukatı değilim onu savunmak bana düşmez demişsin.Ama yukarıdaki yazında oldukça BAŞARILI,MÜTEVAZİ olan doktorunun adının çok anılmaması seni rahatsız etmiş ve şaşırtmış...
Bana en mükemmel doktoru bulursun demişsin.Kendi sevgili doktorunun pek çok özelliğini arka arkaya sıralayıp , kapanışı da MÜKEMMEL İNSAN MÜKEMMEL DÖKTOR* diye kapamışsın.Umarım bu forumda herkes kendine mükemmel bir doktor bulur.
Gerçekten artık birbirinize ayıp ettiiğinizi düşünüyorum..
Arkadaşlar Selam,
bugün Ercan Bey ile randevum vardı,4 şubat ameliyat tarihini kararlaştırarak odadan çıktım:)hala inanamıyorum çok heyecanlıyım:)
şimdiden orunsuz bir ameliyat ve iyileşme süreci geçirmek için dua etmeye başladım,
deneyimlerimi kısmetse ben de sizlerle paylaşacağım..sevgiler
herkese günaydınlar iyi haftalar diliyorum:)
işlerin yoğunluğundan takip edemedim haftasonu ev çocuk derken bayağı birşeyler kaçırmışım öğlen arasında okuyayım dedim valla şaştım kaldım kaynamış forum ama sonuç şu ki herkes kendi için en doğrusunu destek alarak bulur seçer ve deneyimlerle istediklerine daha kolay ulaşır diye düşünüyorum .
Aman ne kaynadı neyse şimdi sakinleşti canım
Arkadaşlar Selam,
bugün Ercan Bey ile randevum vardı,4 şubat ameliyat tarihini kararlaştırarak odadan çıktım:)hala inanamıyorum çok heyecanlıyım:)
şimdiden orunsuz bir ameliyat ve iyileşme süreci geçirmek için dua etmeye başladım,
deneyimlerimi kısmetse ben de sizlerle paylaşacağım..sevgiler
Bugün öğleden sonra izin günümdü.Dr. Ercan Bey'le görüşmem vardı.Bende sevgili juju gibi ameliyat tarihimi aldım ve odadan çıktım.Herhangi bir aksilik çıkmazsa 16 Mart tarihinde ameliyatımı olacağım.İnanılmaz heyecanlıyım.Keşke demeden sorunsuz,sıkıntısız bir süreç yaşamak tek isteğim.Hepinize Sevgiler.
Naber herşey yolunda oh kg da gitmiş tebrikler
İyiyim canım benim sen nasılsın, ufak tefek şeyler dışında yolunda çok şükür. Valla sorma şimdiden gitti daha da gidecek :) Yaza kadar göbeksiz olmak istiyorum bi ik ay dişimi sıkıcam artık her ne kadar tatlıları sevsemde ret ediyorum şimdilik :) Çünkü eskiden göğüslerim göbeğimi ortaya koymuyormuş meğerse göbekli biriymişim hehe :):)
Seninde herşey yolunda değil mi ? Aman iyi ol... Hepiniz iyi olun...
Ben iyiyim çok şükür ya bu dukan belli cok etkili ogltkne de başlayacagım diyor.Artık beraber incecik olursunuz