merhaba jelesec öncelikle moralim o kadar bozukki nete girmediğim mesajını geç gördüğüm geç cevap yazdığım için çok özür dilerim.yeni olduğum için başlık bölümüne ne yazılıyor onu da bilmiyorum
( benim durumum sanıyorum herkesten farklı ben doktoruma o kadar güvendim ki ne ameliyat sonrası ne de şuan yaşadığım problem aklımın ucundan geçmezdi en iyi doktora en çok parayı verip hem de çok güvenip bunları yaşadığıma inanamıyorum.ne potluk ne enfeksiyon ne de simetriye takmış durumdayım benim sağ göğsüm soldan yukarıdaydı zamanla aşağı inecek dendi yavaş yavaş iniyor simetri zaten bozuk meme uçlarında onu da geçtim dikiş izleride farklı onu da geçtim şimdi sıra bomba da sol kolumu kaldırınca sorun yok sağ kolumu kaldırırken memem yukarı kalkıyor yani kesi o kadar enteresanki çolak gibi oldum çekme var (ki bundan uzanmak demiyorum banyo yaparken saçımı tararken kadar kaldırmak bile yetiyor) kontrole gittiğimde herşey yolunda bunlar geçecek çok doğal çok normal tarzında yaklaştılar sabır dediler içte dikişler varmış onlar tutuyormuş
(( işin kötüsü doktorumu ve ekibini o kadar çok seviyorum ki inanmak istiyorum ama bir parçam içimde öldü sanki beklemek çok kötü sıfır moralle herkese rol yapıyorum ve amlyattan önce bana yaptırma başına iş alırsın diyenlere göğsümü gere gere cevap veremiyorum boynum bükük.tek bir kişi bile bu tarz bir problem yaşamadığına göre ben bittim demektir.