- Konu Sahibi ---Lily---
- #6.261
SEVGİLİ BEBETOO,
çok çok memnun oldum kendini iyi hissetmene.... ameliyat sürecini de anlatmışsın.. bende 35.günümdeyim ve hemen hemen aynı süreci yaşıyoruz. çok şükür ki benimde herhangibir sıkıntım yok. izlerim kızarık bir görüntüde ve sol göğsümde hiç potluk yok sağda da çok azaldı. ve akşamdan sabaha bile çok şey farkediyor...
juju07 için yazdıklarınada katılıyorum ama ilave olarak şunu söylemek istiyorum: arkadaş antalyada yaşadığı için doktoruda istanbulda olduğundan bir sıkıntı yaşadığında elinin altında gideceği bir doktoru yok. içinin rahat etmesi açısından yaşadığı yerde bir doktora giderse iyi olur tabiiki...
hepimiz bu aml. olmaya karar verdiğimizde olası riskleri göze aldık... risk dediğimiz şey ufak tefek enfeksiyonlar değil.. göğüs ucu kaybetme, dikiş izlerinin genişlemesi, narkoza bağlı sorunlar
Çok teşekkür ederim canım, sende sorunsuz yaşayanlardansın inş hep de böyle devam eder. potlukların hepsi geçiyor bizatii şahit oldum ben ilk gördüğümde bu ne diye oturup ağlamıştım şimdi ise aynadan iki adım geri durduğumda aml. olduğum belli bile değil var gerisini sen düşün :) Hergün daha iyi olacak ben buna inanıyorum...
Juju07 arkadaşım çok karamsar kalmış üzüldüğüm için düşüncelerimi paylaştım umarım yanlış birşey yazmamışımdır. Tabiki Antalya'da da bi doktor olsun muhakkak çünkü insan rahatlamak için bile olsa görünmeli mutlaka. Katılıyorum buna sonuna kadar...
Herşeyi göze aldık ama hepimizin temennisi herşeyin iyi olması yönünde.. Allah çaresiz dert vermesin yeterki herşey zamanla düzeliyor yeter ki umudumuzu kaybetmeyelim...