Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

cenk görken e yaptırmaya karar verdim canım annemlerle konuştuk son karar için anlattığına göre daha rahat bi ameliyat olucağına karar verdik cenk beyden yanayız ailecek hayırlısı bakalım bi heyecan bastı zaten:) ilgi hastanesinde olucam küçükyalıdaymiş yeri...

Sağol canım, hakkında hayırlısı olsun.Kimse önemli bir sorun yaşamıyor.Senin için de herşey iyi olacak eminim. Ben de senden aldığım haberlere göre karar vereceğim.Çünkü İzmir'i tercih ediyorum. Heyecan kaçınılmaz ama çok heyecanlanınca yeni bir kıyafet almayı dene.Ben öyle yapıyorum. Alışverişten hastaneye geçesim geliyor...

Sağol canım, hakkında hayırlısı olsun.Kimse önemli bir sorun yaşamıyor.Senin için de herşey iyi olacak eminim. Ben de senden aldığım haberlere göre karar vereceğim.Çünkü İzmir'i tercih ediyorum. Heyecan kaçınılmaz ama çok heyecanlanınca yeni bir kıyafet almayı dene.Ben öyle yapıyorum. Alışverişten hastaneye geçesim geliyor...

canım çok teşekkür ederim süper bi fikir bende hafta içi alışverişe gidip cumada kendimi hastaneye atıcam:dance: dediğin gibi herşey ii olur umarım gelişmeleri bildiricem sende kurtulursun umarım biran önceyerimseniben

güzel diyosunuzda kızlar.hiç açıklayıcı cevabınız yok.okudum ama bişey amnlamadım dediğinizden.ne yapmalı yani.her ölçüde doktor ameliyat ediyomu.çokmu sarkmış olması lazımmış.canlarım detaylı anlatırsanız sevinirim.

canım doktor istedigin ölçüde yapıyor.ben ssk lı olarak yaptırdıgım için belli bir sarkma derecesi var yani santimle ölçüp ona göre karar verip doktorlar onaylıyor. ameliyata yakın istedigin ölçüyü sorup ona ameliyat ediyorlar ama özel doktorlar hakkında bilgim yok

yaa kızlar bugun bı arkadsımla konustum 2.bebeğinı doğurduktan sonra 2 beden daha buyumus göguslerı hamılelıkten önce kucultmustu..acaba dıyorumm bızde de aynı durum olcakmı ve eskı halıne yanı kucuk halıneee dönermııı???okadar acı ve maddı durumu göze alıp yaptırcam bendee ama 2 beden hamılelıkte buyusunnn ıstemem ne dıyorsunuzzzzz tecrubesı olanlar yazsa cok memnun olcam vallaa

valla şans işi bence benimle çok ilgilendiler ben ameliyat olalı 1 sene oldu çok memnunum ama izler hala duruyor izler benim için okadar dert degil ameliyattan 6 ay sonrası hastaneden kontrole çagırdılar çok memnunum

suzanna nasılsın canım ne durumda gelişmelerin şişliklerin inmiştir azda olsa :lepi: çevrendekiler yani ameliyat olucağını bilmeyenlerin tepkileri ne oldu çok merak ettim fark ettilermi yoksa zayıfladığınımı sandılar:sm_cool:

Ah canımm ahh ahh kaydirigubbakcemile3
hemen söyleyeyim..Göğüslerime bakmaya kıyamıyoruuummm resmenn..gözlerimi alamıyorum desem yeridir..evet hala şişlikler var ama bu hali bile öyle güzel kiiii..resmen yeniden doğmuş gibi hissediyorum..kaydirigubbakcemile2hihoyyyt

ilk haftalar şiş olduğu için küçüldüğü anlaşılmıyor canım:) ama duruşundaki kendine güven hemen anlaşılıyor ..böylesi daha iyi bence çünkü birden küçücük görseler çakarlardı..benim için süper gidiyo herşey..yazın bana diyecekler ki "ya ne kadar zayıflamışsın sen öylee??
yaralarım iyileşiyor..göğüs ucu his kaybım kesinlikle yok çokkkk şükür..buda Rabbimin bir armağanı diyorum ben:))birde iyileşen yerlere bakıyorumda sanki izler hemen hemen hiç anlaşılmıyor gibi..inşallahhh öyle olur iz miz belli olmaz..

Ağrı sızı konusunda her zamanki yine tekrarlıyorum Ameliyat günüm de dahil aşırı ağrım sızım olmadı ..şuanda yan yatıyorum, göğüslerimde ağrı sızı yok neredeyse hiç olmadı diyebilirim..hihoyyyt

Buradan Ameliyat olacaklara tek tavsiyem HEMENN OLUNNNNNNN..hiçç korkmayın..göreceksiniz hayatınız nasıl değişecek..:sm_cool:

edacım nasıl acaba:) şebnem ablam..?

slm
bende 21 yaşında bir kız annesiyim benimde göğüslerim 90 ve sarkık bu durum gerçektende kadınlar için büyük sorun giydiğiniz dar kıyafetlerde rahatsız oluyorsunuz.bende düşünüyorum korkuda var ama maaliyet daha ağır basıyo,gelin toplu indirim yaptıralım ne dersiniz :)

merhabalar bende aynı dertten müzdaribim.olan arkadaşlara çok geçmiş olsun diyorum ve gerçekten olmak isteyenlerede bol şans diliyorum ben şuan 2. bebişime hamileyim ve inşallah emzirme döneminden sonra olmayı düşünüyorum .şimdiden araştırmaya başladım erken ama not alıyorum bu ilerde baya işime yarayacaktır.ben dürüst olayım bunu sırf eşim için yaptırıyorum. kızabilirsiniz belki ama bu bi gerçek kendi kadınlık duygularımda tabi var ama en önemlisi bi ilişkide onu mutlu edebilmem. ilk doğumumdan sonra 100 beden sütyen giymeye başladım ve tamamen aşağı bakıyolar ve sönmüş balondan bi farkı yok. eşimle nerdeyse 4 yıldır sütyenle ilişki yaşıyorum çıkarmadan yani.eşim benim için sorun değil dert etme desede daha genciz eminimki onunda umrunda.ve inşallah günün birinde bende sütyenimi çıkarabileceğim herkese sevgiler

hemen söyleyeyim..Göğüslerime bakmaya kıyamıyoruuummm resmenn..gözlerimi alamıyorum desem yeridir..evet hala şişlikler var ama bu hali bile öyle güzel kiiii..resmen yeniden doğmuş gibi hissediyorum..kaydirigubbakcemile2hihoyyyt

ilk haftalar şiş olduğu için küçüldüğü anlaşılmıyor canım:) ama duruşundaki kendine güven hemen anlaşılıyor ..böylesi daha iyi bence çünkü birden küçücük görseler çakarlardı..benim için süper gidiyo herşey..yazın bana diyecekler ki "ya ne kadar zayıflamışsın sen öylee??
yaralarım iyileşiyor..göğüs ucu his kaybım kesinlikle yok çokkkk şükür..buda Rabbimin bir armağanı diyorum ben:))birde iyileşen yerlere bakıyorumda sanki izler hemen hemen hiç anlaşılmıyor gibi..inşallahhh öyle olur iz miz belli olmaz..

Ağrı sızı konusunda her zamanki yine tekrarlıyorum Ameliyat günüm de dahil aşırı ağrım sızım olmadı ..şuanda yan yatıyorum, göğüslerimde ağrı sızı yok neredeyse hiç olmadı diyebilirim..hihoyyyt

Buradan Ameliyat olacaklara tek tavsiyem HEMENN OLUNNNNNNN..hiçç korkmayın..göreceksiniz hayatınız nasıl değişecek..:sm_cool:

ay canikom çok sevindim

diyorum ya işte
ben sanki böyle doğmuşum
şimdi seninle farkımız öncelikle ben olalı artık 4 ay oldu haliyle ben artık koşup hoplayıp zıplayıp herşeyi yapabiliyorum
şişlerim nerdeyse indi denebilir ama tabi hala şişler mutlaka
sonra göğüs arası
hani tam bekolte kısmım harika görünüyor
yani bayılıyorum
benim izler duruyo hala walla
ne gelen var ne giden

ama geçen 1buçuk sene önce yaptıran bir arkadaşımınkileri gördüm
onda hiç kalmamış ama kötü bir görüntüsü vardı
yani hani damla şeklini alıyor ya sonradan
(hoş benim memişler damla deil de böyle iki koca top gibiler
koca dediğim işte yani yüzölçümü genişsırnaşık şey)

neyse işte
izler nerdeyse yok denecek kadardı arkadaşımın ama tipi iyi değildi
umarım benim izler de öyle olur ama memişler öyle damla gibi olmaz çünkü memebaşları yukarda kalmıştı arkadaşımın

olursa artık alıştım der bi daha yatarım neşter altına

ama inşallah o zamana kadar evlenirim bir bebişim olur da toptan revizyon yaparım :teytey:

canım ne güzel yaa çok seviniyorum böyle okuyunca olumlu şeylerinizi darısı başıma inş:Saruboceq: bende cuma olucam ve kurtulucam sonunda hala tereddütlerim var heyecan dorukta tabi senin gibi güzel ağrısız ve rahat bi dönem geçirim umarım dua edin benim içinde:eek:

ay canikom çok sevindim

diyorum ya işte
ben sanki böyle doğmuşum
şimdi seninle farkımız öncelikle ben olalı artık 4 ay oldu haliyle ben artık koşup hoplayıp zıplayıp herşeyi yapabiliyorum
şişlerim nerdeyse indi denebilir ama tabi hala şişler mutlaka
sonra göğüs arası
hani tam bekolte kısmım harika görünüyor
yani bayılıyorum
benim izler duruyo hala walla
ne gelen var ne giden

ama geçen 1buçuk sene önce yaptıran bir arkadaşımınkileri gördüm
onda hiç kalmamış ama kötü bir görüntüsü vardı
yani hani damla şeklini alıyor ya sonradan
(hoş benim memişler damla deil de böyle iki koca top gibiler
koca dediğim işte yani yüzölçümü genişsırnaşık şey)

neyse işte
izler nerdeyse yok denecek kadardı arkadaşımın ama tipi iyi değildi
umarım benim izler de öyle olur ama memişler öyle damla gibi olmaz çünkü memebaşları yukarda kalmıştı arkadaşımın

olursa artık alıştım der bi daha yatarım neşter altına

ama inşallah o zamana kadar evlenirim bir bebişim olur da toptan revizyon yaparım :teytey:

Canım benim senle aramızdaki tek fark aynı devre değiliz sen terhis oldun ben yeni terhis oldum :))
ya burda aynı dönem ameliyat olanlar tayfası mı kursak ne:)) canım bence izlerimiz geçicek ama şekli böyle top gibi kalırmı bilmem..inşaaaaaaaaaalllllllllaaaahh böyle top gibi kalır süper duruyolar böyle yaa...durup durup sütyenini kaldırır mı insan ya:))
banyodan çıkmıyorum öyle onlara bakıp maşallah diyorum..inşallah böyle top top kalır..

ama en güzeli sırt ağrılarım boyun omuz ağrılarım bitti..istediğimi giyiyorum.dün yeni sporcu sütyeni aldım 75 c imiş..artık sütyen numarası yazıyorum yaa:) eskiden bilmezdim gözüme kestirdiğimi alırdım heralde
bide bişey sorucam edacım acaba göğsün yeni şeklini sporcu sütyenin şeklimi belirliyor..yani ben komun sütyenini aldım oda sivri değil yuvarlak tutuyor acaba ondan dolayı böyle top top kalırmı..sen bir arkadaşına sorsana ne kullanmış sütyen olarak...

bu yaz bikiniiiiiiiii giyiceeeeeeeeeeeemmmmm yupppiiiiiiiiiii....:)

canım ne güzel yaa çok seviniyorum böyle okuyunca olumlu şeylerinizi darısı başıma inş:Saruboceq: bende cuma olucam ve kurtulucam sonunda hala tereddütlerim var heyecan dorukta tabi senin gibi güzel ağrısız ve rahat bi dönem geçirim umarım dua edin benim içinde:eek:

Bitanem hiç korkma inan ağrı sızı yok denecek kadar az,birde biz bekarız doğum falan yapmadık vücudumuz biraz daha dirençli olabilir ağrı sızıya.yani bilmiyorum benim canım çok kıymetlidir ama ilk günden beri ağrı sızı nerdeyse yoktuu..

öyle pişmanım ki neden daha önce yaptırmadımkiiiii:KK43:(..ama olsun zararın neresinden dönersen kardır..unutma canım deneyimlerini burada yaz,senin gibi ameliyat olacaklara destek olmuş olursun..

anesteziden ağrıdan filan hiç korkma.."Gözünü açıp kapayıncaya kadar " diye bir tabir varya aynen öyle oluyor..gözlerimi bi açtım memişler gitmiş:)
ameliyat olmadan burada olmuş olanların deneyimlerini ameliyat sonrasını oku..göreceksin nasıl güzel geçicek. Bende cuma günü olmuştum ameliyatımı hayırlı gündür.Rabbimin izniyle inşallah güzel geçicek...heyecan normaldir.olsun o kadar..güzel günleri düşün daha iyi hissedeceksin..ben ameliyat öncesi heyecanımı giyeceğim dar badileri düşünerek attım ..

.. TÜM DUALARIMIZ SENİNLE CANIM..
(hastaneye gitmeden yine yaz )

Bitanem hiç korkma inan ağrı sızı yok denecek kadar az,birde biz bekarız doğum falan yapmadık vücudumuz biraz daha dirençli olabilir ağrı sızıya.yani bilmiyorum benim canım çok kıymetlidir ama ilk günden beri ağrı sızı nerdeyse yoktuu..

öyle pişmanım ki neden daha önce yaptırmadımkiiiii:KK43:(..ama olsun zararın neresinden dönersen kardır..unutma canım deneyimlerini burada yaz,senin gibi ameliyat olacaklara destek olmuş olursun..

anesteziden ağrıdan filan hiç korkma.."Gözünü açıp kapayıncaya kadar " diye bir tabir varya aynen öyle oluyor..gözlerimi bi açtım memişler gitmiş:)
ameliyat olmadan burada olmuş olanların deneyimlerini ameliyat sonrasını oku..göreceksin nasıl güzel geçicek. Bende cuma günü olmuştum ameliyatımı hayırlı gündür.Rabbimin izniyle inşallah güzel geçicek...heyecan normaldir.olsun o kadar..güzel günleri düşün daha iyi hissedeceksin..ben ameliyat öncesi heyecanımı giyeceğim dar badileri düşünerek attım ..

.. TÜM DUALARIMIZ SENİNLE CANIM..
(hastaneye gitmeden yine yaz )

canım benim çok teşekkür ederim desteğin içina.s. yarın ve öbür gün @yl@ nın dediği gibi alışverişe çıkıp herzamanki gibi hiçbişey beğenemeyip kendimi ameliyat için motive etmeye karar verdim:1rolleyes: perşembe akşamı yine yazıcam ama esas cumartesi bekleyin beni yeni tecrübelerle ve inş iyi tecrübelerle dönücem:Saruboceq: şimdilik baybay tatlım görüşmek üzere kaydirigubbakcemile5

sanagamecim (ne zor bi nick bu yahukafamçokkarıştı) inan bak burada bir kadın yazmıştı
çokacı çektim
yaralarım beni perişan etti
3 ay yattım falan diye
ama en sonunda söylediği cümle beni en çok gaza getiren cümleydi

ne olursa olsun şu an yaşadığım mutluluğa değer

ben o gazla oldum ameliyatı
baş ağrısından daha az ağrıdı dikişlerim
ben 3. gününde ameliyatımın
elimde drenlerim capacity alışveriş merkezinde alışveriş yapıyodum

xrayden geçerken güvenlik görevlilerinin şokunu görmeliydiniz
yani ben ağrı konusunda -allah talihsiz durum vermesin tabi- herkesin rahat atlatacağını düşünüyorum

bu arada benim 4 ay bitti memişlerim hala yuvarlak ama ben ameliyat sonrası 4 kilo almışım çok moralim bozuk
hepsi de karın bölgeme gitti
dobiş böyle hamile gibi bi kız oldum çıktım

canım benim çok teşekkür ederim desteğin içina.s. yarın ve öbür gün @yl@ nın dediği gibi alışverişe çıkıp herzamanki gibi hiçbişey beğenemeyip kendimi ameliyat için motive etmeye karar verdim:1rolleyes: perşembe akşamı yine yazıcam ama esas cumartesi bekleyin beni yeni tecrübelerle ve inş iyi tecrübelerle dönücem:Saruboceq: şimdilik baybay tatlım görüşmek üzere kaydirigubbakcemile5
ay hadi maşallah
hayırlı olur inşallah şimdiden

suzannnnnn
öyle terhis merhis deme
bak yaptıran herkes gitti
ben sanki vatana millete hayırlı evlaat yetiştiriyormuşcasına
burada okuyorum yazıyorum

ben kıdemli başçavuş 7/24 online oliiim bari:teytey:

Selam kızlar,

İş yoğumluğundan buraya bakmamışım.

Ben artık hiç olmamış gibiyim ,çok şükür,

Yalnız benim 2 göğüs arasında biraz şekil farkı var,ama bariz değil, sütyenle belli olmuyor. Biri daha yuvarlak, birinin ucu daha sivri. Sizde varmı böyle bir şey.

Sinamege canım,
Seninde güzel haberlerini alıcağız. Bak hepimiz yeni halimizden ne kadar memnunuz, ve hepimiz çok şükür kolay atlattık. Şimdi sıra sende. İnşllah kolayca atlatır, istediğin gibi göğüslere sahip olup mutlu olursun.

ay hadi maşallah
hayırlı olur inşallah şimdiden

suzannnnnn
öyle terhis merhis deme
bak yaptıran herkes gitti
ben sanki vatana millete hayırlı evlaat yetiştiriyormuşcasına
burada okuyorum yazıyorum

ben kıdemli başçavuş 7/24 online oliiim bari:teytey:

:))) edacım bende Piyade Er 8/16 sometimes bussy oliim barii tey teeyyyy:))

sordunmu arkadaşa hangi sütyen kullanmışş..bu arada kontorle gittim baya iyiyim..maşallah..doktora sordum öyle damla gibimi olacaklar ilerde dedim..yok dedi şeklen böyle yuvarlak kalacaklar dedi..inşallah...

şebnem ablacım geçmiş olsun..ne kadar güzel şeymiş küçük göğüslü olmak...hemde ne çok küçük ne çok büyük ..orta ve seksi:))

inşallah sorun düzelir ablacım..herşey yoluna girer..

Son olarak SİNAGAMEcimizde ameliyat olsun inşallah güzel haberlerle dönecek..
öpüyorum herkesi...

mujjjjjjjjjjuuuuuuuuuuuuuukkkkkkkkk

merhaba arkadaşlar,
yaa size bir sorum olcak hepiniz ameliyat olalalı en fazla 1 ay falan oldu. benim bir sıkıntım var:)))
sol mememin aşağı doğru inendikiş hattında morluklar var ben ameliyat olalaı bir ay oldu. bana cevap yazın lütfen bu morluklar normalmi? doktoruma sordum o normal dedi ama yinede huzursuzum. ayrıca dikiş hatının bittiği yerlerde dikiş iplerim uç verdi onlarında kendi kendine düşeceğini söylüyor dotorum. şebnem sen nasılsın canım izler ne durumda?

X