herkese günaydınlar
c.tesi günü oğlum için istanbula gidince, ve testler de erken bitince, ercan beyle görüşmek için zamanım kaldı...gittim ve görüştüm...aynı jelesecin anlattığı gibi...lolipop şeklinde ve potluk olmadan yapılabileceğini söyledi....bir iki fotoğraf gösterdi, gördüklerimi gerçekten beğendim. (gerçi daha fazla görmek isterdim ama laf karıştı ve sonrasında onun da benim de aklıma fotoğraflar gelmedi). Bana meme dokumun yumuşak olduğunu, memenin üst taraflarının boşalmış göründüğünü, üstte dekolte görüntüsü istiyorsam çok küçük miktarda silikon konulabileceğini, (ben nedense silikon fikrine pek sıcak bakmadım, yıllarca meme küçültme istemiş biri olarak mememe silikon konulacak olması hoşuma gitmedi) ama bunun benim tercihime kaldığını, boyumun uzun, göğüs kafesimin geniş olmasından dolayı çok küçük memelerin beni rahatsız edeceğini (ben öyle düşünmüyorum, bu yüzden buluşma günü elimde fotoğrafla gidip istediğim boyutu gösterip tekrar onay alcağım) 2 hastaya istedikleri boyutta küçültme yaptıktan bir süre sonra silikon takmak zorunda kaldığını söyledi. ve inanamıyorum ama 10 şubat saat 9:00'a ameliyat günü koyarak çıktım odasından :)
bu haftasonu bir kaç doktorla daha görüşeceğim, hatta 24 Aralıkta yine oğlum için istanbula gideceğiz..O gün yine müsait olabilirsem bir -iki doktor daha görmek istiyorum...umarım en iyi en doğru doktoru bulur ve sorunsuz bir ameliyat ve iyileşme süreci geçiririm...