- 3 Kasım 2011
- 15.932
- 9.382
- Konu Sahibi ---Lily---
- #5.441
Merhaba canım.. Ben burdayım sizleri takip ediyorum.. Merak etme
naber birbuse selam sabah yok iyimisin buluşma sabah gelebilecekmisin ufaklıgı getirecekmisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım.. Ben burdayım sizleri takip ediyorum.. Merak etme
anneniz de gelsin...hem nasıl olsa kadın kadına bir buluşma olacak...kızının yalnız olmadığını bir çok kadının bu ameliyatı yaptırdığını, yaptırmak istediğini de görmüş olur..Gerçi Siz, Ker ve ker'in annesinden dolayı, anneniz sanırım alışkındır bu duruma o bize belki tavsiyelerde bile bulunabilir
annem zamanında çok rahatsızlıklar geçirdiği için ablamda bende ameliyat olduğumuzu annemden gizledik... ona hep sonradan söylüyoruz heyecanlanmasın diye... zaten uzakta olduğu için hep merak ediyor bizleri.... beni aradığında sesimi iyi duymazsa ertesi gün atlayıp geliyor İstanbula... o yüzden o pek tecrübeli değil bu konuda... kendisi genç yaşlardan itibaren 10 ameliyat geçirdi ve erken teşhisle kanseri yendi... bu yüzden bizim ameliyatlar biraz keyfi olduğundan azıcık kızıyorda bize...ama bakıyorki böyle mutluyuz oda mutlu oluyor işte...
selam ogltkn naber nasılsın 17 si kahvaltı bana uyar oh kalabalık şöyle güzel kahvaltı yapalım
Merhaba cnm, mekan bellı mı? senın oglun kac yasındaydı?
selam ogltkn naber nasılsın 17 si kahvaltı bana uyar oh kalabalık şöyle güzel kahvaltı yapalım
sevgili ogltkn ben iyiyim canım, evet yarın gidecegim sorunum yok diye, bir iki gün salladım bantlara veda edecegim artık. cokda alışmıştım ayrılmak zor olacak
bence yeni hallerine alışman daha kolay olacak...en zor dönemde üstlerinin kapalı olması + bi avantaj bence.
jeleseciğim darısı başıma inşallah
canım benimki 2,5 yaşında canavar ele avuca sıgmıyor. birbuse arkadaşımızında var oda 5 yaşında eger cocuklar gelirse ataşehir sahan yada develi var oyun odası var ablalar ilgileniyor bırakırız oraya rahat rahat otururuz
Bebetoo;
canım, kaç kilo vermen gerekiyor??Bizim forumumuz var bir incele istersen
belkide şiş oldukları için öyle geliyordur sana...daha dur 1 ay bile olmadı, çok önceki yazılardan hatırladığım farkedilir bi küçülme olduğu...
ben de küçük istiyorum....elimde fotografla gitçem sanırım...bukadar yapabilirmisiniz diye sormak için:)
glorys sen de gelebilecek misin buluşmaya?
arkadaşlar bir fikrim var!!!
ameliyat olanlar buluşmaya geldiğinizde ameliyat öncesi göğüslerinizi belli eden bir fotonuz var ise yanınızda getirinde ÖNCE/SONRA kıyaslaması yaparız:)))))
ekimcim benim memeler dogum ve emzirmeden sonra cok büyük ve o kadar sarkıktıki inan eşimin yanında südyensiz durmuyordum.o halimle cıplak resmim yok nasıl olur bilmiyorum
ekimcim benim memeler dogum ve emzirmeden sonra cok büyük ve o kadar sarkıktıki inan eşimin yanında südyensiz durmuyordum.o halimle cıplak resmim yok nasıl olur bilmiyorum