hanımlar iyi akşamlar, haklısınız uzun süredir bişey yazamadım aslında yazdıklarınızı takip ediyorum ama yazmaya fırsat olmadı.. kızım 4. sınıf şu ara ikinci yazılılar var ve inanın ben ondan daha stresliyim:) bana gelince durumumda önemli bir değişiklik yok hergün iki kere pansuman yapıyorum, akıntı devam ediyor, göğüslerim inmiş onuda bugün gelen arkadaşlar farketti ben artık aynaya bile bakmıyorum pansuman haricinde:) anlayın ne kadar depresyondayım
cumartesi fuat beye gideceğim bakalım o ne diyecek ama meme ucum öle garip duruyo biraz içeri çöküklük var ama zaten dr demişti iyileşmesi 4-5 ayı bulacak çöküklük düzelicek diye artık bekleyip görmekten başka bir şansım yok
sevgili ekim68 bende ameliyattan sonra sigarayı elime bile almamıştım karşılığında 6-7 kilo üstüne aldım
onunda vermiş olduğu bi can sıkıntısı var yani şu ara inanılmaz depresyondayım.. buluşmaya gelmeyi isterim ama sizin güzel memişlerinizi görünce daha çok bitmekten korkuyorum:) şaka bir yana henüz eşimle konuşmadım ben sizlere oldukça uzağım ve gelebilmem için birbuse ile plan yapmamız gerek çünkü karşıyı hiç bilmiyorum hayatta bulamam oraları.. işte hanımlar sonuç olarak aynen kendimi,yorgun,umutsuz,bitkin ve mutsuz hissediyorum..