- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #4.961
Bitanemmmm kaynattık walla. Bencede netleştirelim. uyar ya uymazmıSÜPER olur süperrrr
Çocuğu olanlar ne yapcak ? Bırakan var bırakamayan ??? Bende sorun yokta olanlar için söylüyorum. Onuda konuşalım... !!! Çocuklarımız gelecek mi? gelmeyecek mi ? ona göre getirip getirmeyelimyada onca çocuğu toplayan biyer bulalım. Onlarda eğlenirlermi diye düşündüm bilmiyorum... Bebişlerimiz gelirse bende diyorumki Alışveriş merkezi ancak paklar bizi ora kaldırır başka yer almaz bizi
Canım benim hemen özelden mesaj atıyorum sana.......
halam gelmiyor bi hastamız var durumu çok ağırmış kaldımmı bir başıma
ağzımda laf yapmaz şimdi benim yandim ki ne yandım(((
niye bize yaptırmadın ben buna bakmam falan derse bak işe sen
halam gelmiyor bi hastamız var durumu çok ağırmış kaldımmı bir başıma
ağzımda laf yapmaz şimdi benim yandim ki ne yandım(((
niye bize yaptırmadın ben buna bakmam falan derse bak işe sen
yok canım hiçbirşey yapmadım . bi krem varmış ameliyat izlerini yok eden 60 tl. falan sordum doktora hayır gerek yok kullanma hikaye hepsi dedi. vermedi.. bende almadım. Bi görsen inanamazsın iz miz yok gibi işte :) Maşallah... diyeyimde nazar deymesin. :)
3 Aralık tarihi şimdilik bana da uyuyor eğer son anda birşey çıkmazsa geliyorum ben de buluşmayaaa:)
kendi adıma çoluğum çocuğum yok siz neresi diye kararlaştırırsanız uyarım :)
yeni ameliyatlı olmasam gelirdim canım ya ama bul yanına birini işallah sorunsuz halledersin.izlerin ameliyattan ne kadar sonra silikleşti canım cok merak ettim
bahsi geçen krem ve genelde önerilen contrubex, bu krem aslında yanık vakalarında kullanılıyor hücre yenilemesini ve iz kalmasını engelliyor, ve yanık vakasında kullanan bir kişiyi de gördüm gerçekten hiç iz kalmamıştı
hem de burda bahsettiğimiz üzere ameliyat izleri için de kullanılıyor,dikişler alındıktan sonra kullanmak istersen kullanıyorsun ben henüz başlamadım daha dikişlerimin hepsi alınmadı ama şu anda bile aslında o kadar göze batan bir iz yok gibi yani zamanla geçebilir ve silikleşebilir ama ben yine de işi şansa bırakmayıp kullanıcam çünkü zaman geçip de silikleşmezse kendime çok kızarım:)) eline mi yapışırdı sürseydin diye:)
bir de ne kadar mümkün olur bilmiyorum ama güneş de izlerin geçmesini sağlıyormuş yani üstsüz güneşlenecek mekanlar bulmak lazım:)
canım senin için hesapladım tam 110 gün olmuş ben ameliyat olalı 2 Temmuzda olmuştum ameliyatımı şu anda izler belli ama silinik işte nasıl anlatsam bilemiyorum buluşacağız ya görürsün :) göstercem sana söz
ÖPTüm bitanem çok
Ya face'ye neden eklemiyorsunuz beni yaaaaa offf bende sizleri bulamıyorum
canım face de ve msn de yokum agrın olmasına cok üzüldüm 3 4 ay sonra bunların olması üzücü doktorun bu durumu nasıl acıkladı yani niye böyle olmuş onun hatasımı
evet lütfen biri anlatsınbelki bnm için daha erken ama şuan 90 ölçülerinde olmalarına rağmen yaz ayları bikini/sütyen bulabilme işkencesi çekmek ve dikkat çekiyo die beğendiğim hiç bir şei giyinememek çok sinir bozucu!!!sıcaklar yüsünden aşırı terlemesi de ayrıca başa bela..ahhh bide o sokakta yürürken -gayet kapalı birşey bile giyinmiş olsam- o bakışlar yokmu benneyaptımki evet belki şuan genç olduum için güsel görünüo olabilirler ama kendimi çocuk doğurduktan sonra düşünemiorum :1no2::1no2: zamanı belli deil ama mutlaka bigün başımdan geçecek benimde bu operasyon.. en zor ve en ağrılı estetik ameliyatı die duydum senağlama bilen yaşayan tüm ayrıntılarıyla anlatsın lütfeen..
yok canım forumda yazdım ya gitmedim yarın gideceğim ameliyat'daymış.
Ama sanki orada iltihap birikmiş gibi ?? yarında ultrasonu çektireyim bakim ne diyecek ? neden oluyormuş ???
sen nasılsın canımın içi ? neler yapıyorsun ???
ağrın sızın varmı ?
merhaba herkese,
birbuse, geçmiş olsun...yarın bi git bakalım ne diyecek, sebebi için neler söyleyecek...bizi haberder et olur mu?
face'e akşam giremedim...eve gidince cocuklardan pert duruma geliyorumsonrada kuzey güney seyrettim, aklımdan uçmuş gitmiş...ben bu akşam seni ekleyeceğim canım
yeşimay,
sen neler yaptın, dün fuat beye gidecektin yanlış hatırlamıyorsam:44:
nasıl geçti? ilk fırsatta yaz olur mu canım...
zenn ve birbuse, buluşma için 3 aralık diye konuştuk ancak, sonra ekim68 ameliyatını 24 kasımda olacağı ve tarihin buluşmaya gelmek için erken olabileceğini söyleyince 17 aralık olsun mu diye öneri getirdim ben? sizlere uyar mı? amaç buluşmak, geç olsun ama hepimize uysun diye düşündüm ben? çocuklar gelirse, onları bırakabileceğimiz oyun odası bulunan bir yer şart, aksi halde iki laf edemeyiz
jeselec sen nasılsın? ağrın sızın var mı?
birbusecim umarım ciddi hiçbir şeyin yoktur dualarım seninle.. bende eşimi bekliyorum birazdan gelir bugün doktoruma gidiyorum ve çok korkuyorum yine her gidişimde böyle:) dikiş atılırken acır mı ki? hiç narkozsuz dikiş attırmadımfuat bey iğne yapıcam acımıcak diyo ama o iğne de acıtır dimi offff .... çok tatlı canlı oldum yaa.. artık canım herşeyde daha çok acıyo, sanırım yaşlanıyorum..:)
ilahi arkadaşım kimi küçükten yakınır kimi buyuktewn senınkisi en ideal ölçülerde şükret haline bence ha dik kalmasını istıyorsan bol bol sağık soda masajı yap dip diri kalsınlar sarkmazda çocuktan sonrada sarkmaz emın olabilirsin .
merhaba herkese,
birbuse, geçmiş olsun...yarın bi git bakalım ne diyecek, sebebi için neler söyleyecek...bizi haberder et olur mu?
face'e akşam giremedim...eve gidince cocuklardan pert duruma geliyorumsonrada kuzey güney seyrettim, aklımdan uçmuş gitmiş...ben bu akşam seni ekleyeceğim canım
yeşimay,
sen neler yaptın, dün fuat beye gidecektin yanlış hatırlamıyorsam:44:
nasıl geçti? ilk fırsatta yaz olur mu canım...
zenn ve birbuse, buluşma için 3 aralık diye konuştuk ancak, sonra ekim68 ameliyatını 24 kasımda olacağı ve tarihin buluşmaya gelmek için erken olabileceğini söyleyince 17 aralık olsun mu diye öneri getirdim ben? sizlere uyar mı? amaç buluşmak, geç olsun ama hepimize uysun diye düşündüm ben? çocuklar gelirse, onları bırakabileceğimiz oyun odası bulunan bir yer şart, aksi halde iki laf edemeyiz
jeselec sen nasılsın? ağrın sızın var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?