- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #4.981
birbusecim umarım ciddi hiçbir şeyin yoktur dualarım seninle.. bende eşimi bekliyorum birazdan gelir bugün doktoruma gidiyorum ve çok korkuyorum yine her gidişimde böyle:) dikiş atılırken acır mı ki? hiç narkozsuz dikiş attırmadımfuat bey iğne yapıcam acımıcak diyo ama o iğne de acıtır dimi offff .... çok tatlı canlı oldum yaa.. artık canım herşeyde daha çok acıyo, sanırım yaşlanıyorum..:)
kokma arkadaşım koca ameliyatı atlattın buda gececek.BİRBUSE VE SENİN BAŞINA GELENLERİ OKURKEN CANIM SIKILIYOR BANA BÖYLE BİRŞEY OLURMU DİYE ALLAH KORUSUN CAN SIKICI BİR OLAY DÖNDÜGÜNDE HABER VER
Teşekkür ederim bitanem. Tabiki haber veririm. Merak etme...
AMA beni eklemeyi unutma olurmu bitanem... Anlıyorum seni insan evde dalıp gidiyor. Ev daha bi yorucu..
Tamam herkeze uyarsa < 17 Aralık > olsun. Herkez okey mi ???
17 aralık;
ogltkn= geliyor (bu ben oluyorum)
birbuse = geliyor
ekim68 = geliyor (belki Ker'i çağırırsınız, o da katılmak isteyebilir )
yeşimay, zenn, jeselec size de uyar mı bu tarih?
desendesen, sen izmirde olduğun için adını yazmıyorum canım
jelesec canım senin ameliyat sürecini takip ediyorum bende 24 kasımda oluyorum çok korkuyorum ama bu iş bitsin istiyorum
şuanda nasılsın ağrılar devam ediyormu kaç gün canımız yanacak
AYYY Çok sevinçliyim yaaa. sizleri çok seviyorum. Herkez gelsin yaaaaaa
bende seni seviyorum ben yeni ameliyatlıyım ama gelmek istiyorum arabam yok anadolu yakası copitol olabilir mesala tabi bu bir fikir
17 aralık;
birbuse = geliyor
17 aralık;
birbuse = geliyor
süper zenn ve jeselec de geliyor...
bana da her yer uyar..o zaman 17 aralık capitol diyelimm...
sizleri göreceğim için çok mutluyum :)
bu arada yeşimay nerelerdesin? kontrolün nasıl geçti?
sen de gelebilecekmisin buluşmaya?
birbuse şimdi seni face te ekliyorum canım
birbusecim umarım ciddi hiçbir şeyin yoktur dualarım seninle.. Bende eşimi bekliyorum birazdan gelir bugün doktoruma gidiyorum ve çok korkuyorum yine her gidişimde böyle:) dikiş atılırken acır mı ki? Hiç narkozsuz dikiş attırmadımfuat bey iğne yapıcam acımıcak diyo ama o iğne de acıtır dimi offff .... çok tatlı canlı oldum yaa.. Artık canım herşeyde daha çok acıyo, sanırım yaşlanıyorum..:)
iyi akşamlar hanımlar, ben moral olarak sıfırın altındayım çok uzun yazamıcam.. doktorum dikişleri attı biraz acıdı bazı yerlerde zaten hiç bakmadım dikiş atılırken bayılacak gibi oldum midem bulandı başım döndü sanırım stres yaptım çok ama atlattım.. ama görüntüyü sorarsanız hayatımın hayal kırıklığını yaşıyorum.. fuat bey görüntüye takılma düzelicek diyor ama ben artık bu kadar iyimser olamıyorum ne yazıkk ki.. görüntü lolipop yaptıranlar bilir altta büzülmüş bir kısım vardır meme başım aynı bu görüntüde büzülmüş durumda bişeye benzemiyor, bilmeyen meme başı olduğunu hayatta anlayamaz o derece diim.. bir ağrı kesici içtim yatmak istiyorum ama şuan bana daha çok diyazem lazım kendimi uyuşturmam lazım inanılmaz kötüyüm.. 10 gün sonra dikişler alınacak iyileşmesi 4-5 ayı bulacakmış, sanırım ikisi arasında da görüntü farkı olacak çünkü eğer kahverengi bölüm diğerinden farklıysa bunun bir makinası varmış onunla renk veriyorlarmış böyle bir ekleme yaptı doktor.. artık çok çöktüm, hayatım boyunca istediğim hatta herşeyden çok istediğim birşeydi ve ben bugün ilk defa yaptırdığıma binpişman oldum eşim dert etme sağlıklı ol yeter diyor ama ben hayatım boyunca bakıp bakıp pişmanlığımı yaşamak istemiyorum.. ne biliim şuan çok kötüyüm çokkkkkkk.. (((((((((((((
iyi akşamlar hanımlar, ben moral olarak sıfırın altındayım çok uzun yazamıcam.. Doktorum dikişleri attı biraz acıdı bazı yerlerde zaten hiç bakmadım dikiş atılırken bayılacak gibi oldum midem bulandı başım döndü sanırım stres yaptım çok ama atlattım.. Ama görüntüyü sorarsanız hayatımın hayal kırıklığını yaşıyorum.. Fuat bey görüntüye takılma düzelicek diyor ama ben artık bu kadar iyimser olamıyorum ne yazıkk ki.. Görüntü lolipop yaptıranlar bilir altta büzülmüş bir kısım vardır meme başım aynı bu görüntüde büzülmüş durumda bişeye benzemiyor, bilmeyen meme başı olduğunu hayatta anlayamaz o derece diim.. Bir ağrı kesici içtim yatmak istiyorum ama şuan bana daha çok diyazem lazım kendimi uyuşturmam lazım inanılmaz kötüyüm.. 10 gün sonra dikişler alınacak iyileşmesi 4-5 ayı bulacakmış, sanırım ikisi arasında da görüntü farkı olacak çünkü eğer kahverengi bölüm diğerinden farklıysa bunun bir makinası varmış onunla renk veriyorlarmış böyle bir ekleme yaptı doktor.. Artık çok çöktüm, hayatım boyunca istediğim hatta herşeyden çok istediğim birşeydi ve ben bugün ilk defa yaptırdığıma binpişman oldum eşim dert etme sağlıklı ol yeter diyor ama ben hayatım boyunca bakıp bakıp pişmanlığımı yaşamak istemiyorum.. Ne biliim şuan çok kötüyüm çokkkkkkk.. (((((((((((((
süper zenn ve jeselec de geliyor...
bana da her yer uyar..o zaman 17 aralık capitol diyelimm...
sizleri göreceğim için çok mutluyum :)
bu arada yeşimay nerelerdesin? kontrolün nasıl geçti?
sen de gelebilecekmisin buluşmaya?
birbuse şimdi seni face te ekliyorum canım
okey 17 aralık capitol cok iyi olur bende merak ediyorum hepinizi tanışmadan bukadar kaynattık tanıştıktan sonra ne olur artık düşünün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?