- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #5.001
iyi akşamlar hanımlar, ben moral olarak sıfırın altındayım çok uzun yazamıcam.. doktorum dikişleri attı biraz acıdı bazı yerlerde zaten hiç bakmadım dikiş atılırken bayılacak gibi oldum midem bulandı başım döndü sanırım stres yaptım çok ama atlattım.. ama görüntüyü sorarsanız hayatımın hayal kırıklığını yaşıyorum.. fuat bey görüntüye takılma düzelicek diyor ama ben artık bu kadar iyimser olamıyorum ne yazıkk ki.. görüntü lolipop yaptıranlar bilir altta büzülmüş bir kısım vardır meme başım aynı bu görüntüde büzülmüş durumda bişeye benzemiyor, bilmeyen meme başı olduğunu hayatta anlayamaz o derece diim.. bir ağrı kesici içtim yatmak istiyorum ama şuan bana daha çok diyazem lazım kendimi uyuşturmam lazım inanılmaz kötüyüm.. 10 gün sonra dikişler alınacak iyileşmesi 4-5 ayı bulacakmış, sanırım ikisi arasında da görüntü farkı olacak çünkü eğer kahverengi bölüm diğerinden farklıysa bunun bir makinası varmış onunla renk veriyorlarmış böyle bir ekleme yaptı doktor.. artık çok çöktüm, hayatım boyunca istediğim hatta herşeyden çok istediğim birşeydi ve ben bugün ilk defa yaptırdığıma binpişman oldum eşim dert etme sağlıklı ol yeter diyor ama ben hayatım boyunca bakıp bakıp pişmanlığımı yaşamak istemiyorum.. ne biliim şuan çok kötüyüm çokkkkkkk.. (((((((((((((
:))))))) çenemiz düşer artık :) nerede göstereceğiz memişlerimizi :))) wc de görenler deli dicek bize :)))
cnm ya çok geçmişolsunüzüldüm
ama çok dert etme ilk zamanlar görüntü gerçekten çok kötü oluyor bende ilk görünce dayanamayıp ağlamıştımhiç düzelmicek gibi gelmişti bana ama şimdi eser yok .. umarım en kısa zamanda iyi olursun..,
aradım seni ama teli duymadınçok merak ettim seni
öptüm cnm kendine iyi bak..
iyi akşamlar hanımlar, ben moral olarak sıfırın altındayım çok uzun yazamıcam.. doktorum dikişleri attı biraz acıdı bazı yerlerde zaten hiç bakmadım dikiş atılırken bayılacak gibi oldum midem bulandı başım döndü sanırım stres yaptım çok ama atlattım.. ama görüntüyü sorarsanız hayatımın hayal kırıklığını yaşıyorum.. fuat bey görüntüye takılma düzelicek diyor ama ben artık bu kadar iyimser olamıyorum ne yazıkk ki.. görüntü lolipop yaptıranlar bilir altta büzülmüş bir kısım vardır meme başım aynı bu görüntüde büzülmüş durumda bişeye benzemiyor, bilmeyen meme başı olduğunu hayatta anlayamaz o derece diim.. bir ağrı kesici içtim yatmak istiyorum ama şuan bana daha çok diyazem lazım kendimi uyuşturmam lazım inanılmaz kötüyüm.. 10 gün sonra dikişler alınacak iyileşmesi 4-5 ayı bulacakmış, sanırım ikisi arasında da görüntü farkı olacak çünkü eğer kahverengi bölüm diğerinden farklıysa bunun bir makinası varmış onunla renk veriyorlarmış böyle bir ekleme yaptı doktor.. artık çok çöktüm, hayatım boyunca istediğim hatta herşeyden çok istediğim birşeydi ve ben bugün ilk defa yaptırdığıma binpişman oldum eşim dert etme sağlıklı ol yeter diyor ama ben hayatım boyunca bakıp bakıp pişmanlığımı yaşamak istemiyorum.. ne biliim şuan çok kötüyüm çokkkkkkk.. (((((((((((((
sagol canım ben daha iyiyim senin sürecin ameliyat sonrasından daha zor ben mahvolmuştum nasıl olacak narkoz doktor iyimi cocuklarımı tekrar görebilecekmiyim. inan ameliyat ol bitsin birkac gün agrı hepsi geciyor sonra nerde ameliyatın doktorun kim herşey istedigin gibi olur işallah
benim bir tane oğulum var 2 buçuk yaşında onu bırakıcam onun içi üzülüyorum birde sonrasında kucaklıyamıyoruz galiba bu düşündürüyo beni ne kadar süre sarılamıycağım acaba açıkçası ameliyat stresi çok yok ama sonrasını düşündükçe stres oluyorum evde kimse olmayacak bana yardımcı acaba çok problem olurmu ben çalışıyorum çocugun bakıcısı var her gün yine bakıcıya gidecek oğlum ben evde yanlız kalacağım çok problem olacağını düşünmüyorum ama sen bu süreci yaşayan biri olarak ne desin çok da gereklimi yanında biri doğumum sezeryan yapmışyım iki gün hastanede kaldık ama ben ikinci gün hep ayaktaydım çok yatmadım nedense ondan daha kolay bir ameliyat gibi geliyor tamam birazcık canım acıyacak ama çok değil en azından kendi kendime lavaboya gidebileceğim gibi kendimi böyle teselli ediyorum umarım herşey düşündüğüm gibi olur
süper yaa ben çok sevindim ...
tamam cnm hemen bakıyorum...
birbuse nerelerdesin gittinmi doktora ne dedi haber ver canım
birbuse ve yeşimay,
aklım sizde...umarım ikiniz de iyisinizdir..
bir iki satır bile olsa yazın olur mu...
cnm hastane işlerim akşam 4 de bitti hastamızda vardı anca eve gelip yazıyorum kusura bakma hemen anlatacağım çok sinirliyim
iyi akşamlar arkadaşlar
bugün özel hastande ultrason çektirdim 55 tl.ye hemen ameliyat olduğum hastaneye gittim.
Mamografi sonucumu şişli etfal çarşamba günü verceğini söyledibende şişlik var diye çarşamba gününü beklemeden hastanenin yolunu tuttum
önce dr bey nasılsın fln sorduaa dedim içimden adamda bi değişme var baktı gayet güzel dedi şişlikler için ise olur böyle dedi şırınga ile içinden sıvı aldı
ultrason sonucumu verdim baktı !!! Bişey yok ama bu benim için bi anlam ifade etmiyor biliyorsun dimi? Dedi
bende şu an sizde çektiremem durumum buna müsait değil ama 1-2 ay'a çektiririm dedimmamografiyi çarşamba size gösteririm dedim
bu arada o benden 600 tl istiyor( yorum yapmadı ama suratı asıktı bir okadarda ukala
pansuman odasına beni aldı orada beni aşağlamaya( başladı yanımda ayrıca 2 asistanı vardı
aynen şöyle : ya bu kadınları ben hiç anlamıyorum doktor ilaç verir kullanmazlarfilm ister çektirmezler nebiçim insansınız siz ((
bende dedimki: ilacımı hiç aksatmadan kullandım ama filmlerimi dışarıda çektirmek zorundaydım kusura bakmayın ama size anlattım durumumu
olmaz dedi burada çektireceksin bisey varmı diye bakcam bunu kabul etmiyorumama bunları söylerken bağırarak konuşuyor
zor tuttum kendimi ağlamamak içintamam dedim bukadar istiyorsunuz 600 tl. Wercem çekin dedim
yok dedi gerek yokistemiyorum geçti artık diye bağırdı artık çenem titriyordu usulca kalktım giyindim bişey yok tamam diye ekledi gerizekalı beni beleşe ameliyat etmedi kızlar bana böyle davranmamalıydı : ( 6 milyar verdim ben o hastaneye ve okadar pişmanımki anlatamam kahretsin (( allah kahretsin (( ocakta gelirsin mamografiye bakarım dedi
büyük konuşmak istemiyorum artık gögüslerimi incelemeyi bırakacaım o sertliklere bakmayacağım ve asla o hastaneye gitmeyeceğim(( allah onu bildiği gibi yapsın
o parayıda helal etmiyorum
böyle işte
demek neymiş ? Ben salağımaraştırmadan gittim ve aman ha asla o hastaneye gitmeyin aman diyorum ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?