merhaba arkadaşlar bende göğüs küçültme ameliyatı olmak istiyorum .çok büyükler ve çok rahatsız oluyorum. daha önce ameliyat olan arkadaşlara sorum olacak. ben babamdan sigortalıyım. babam emekli öyle sağlık hizmetlerinden yararlanıyorum. sorun şu üniversite hastanelerinde estetik bölümünde ameliyat olmak için bu yeterli mi? ekstra bi ücret alıyorlar mı? alıyorlarsa ne kadar? ben edirne de ya da izmir de ameliyat olmayı düşünüyorum . cevap verirseniz çooook mutlu olurum.. sevgiyle kalın...
[/QUO
YENİ YASAYA GÖRE ÜNİVERSİTE DR. ARTIK ÜNİVERSİTE HAS. ÖZEL MUAYNE YAPAMADIKLARINDAN ÖZEL HAS. MUAYNE YAPIYORLAR.BEN ÖYLE BİR HOCAYA MUAYNE OLMUŞTUM. ÜNİVERSİTEDE DEĞİLDE BANA ÖZEL HAS. YAPACAĞINI SÖYLEMİŞTİ. HEM ESTETİK AML. DEVLET KARŞILAMIYOR. SADECE GÖĞSÜNDEN EN AZ 1000 GRAM VE ÜSTÜ DOKU ÇIKARILIRSA SAĞLIK NEDENİYLE SAYILABİLİR. ESKİDEN BENİM ÜNİVERSİTE HAST. OLAN ÇOK DUYDUĞUM ARKADAŞLAR VAR FAKAT YENİ DEĞİŞEN YASA BUNU ENGELLİYOR. SEN NORMAL POLİKLİNİK SIRASI GİBİ GİDİP SIRA ALARAK VE DEDİĞİM GEREKÇEDEN YAPTIRABİLİRSİN ARKADAŞIM.. BENİM BİLDİĞİM BU FAKAT SEN YİNEDE BU KONUYU OLMAK İSTEDİĞN ÜNİV. SORMALISINHOCALAR TABİKİ EKSTRA HER ZAMAN ALIR. BEN 2004 SEZARYAN İÇİN ÜNV. HOCASINA 500 ARTI ANEZTEZİCİYE 150 VERMİŞTİM.