- Konu Sahibi ---Lily---
- #4.361
arkadasla ameliyat olalı 1 ay oldu korse kullanıyorum korse alttan yapışmış kaldırırken göğüs altın yuvarlak kırmızıklık var hanı deri yokturda kırmızı kapanmayan yara vardır ssuludur. ona yapışmış önemlı bışımıdır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki seninki şimdi kaç beden oldu canım bide izi falan kaldı mı ??
arkadaşlar 23 yaşındayım bende göğüslerimin büyklüğünden şikayetçiyim ameliyat olmayı düşünüyorum fakat çewremde herkse ewlen çocuk doğurduktan sonra ol diyorlar ne yapacağım bilmiyorum istediğim gibi giyinemiyorum, ameliyat olursam süt kesilirmi ilerde billgisi olan cewap werebilkirmi banaa :95::95::95:
peki hangi doktora ameliyat olacaksın hangi şehirde olcaksınn
peki hangi doktora ameliyat olacaksın hangi şehirde olcaksınn
kızlar geceleri sütyeni çıkartsam sizce bi sorun olurmu ben normaldede takmazdım yatarken çok sıkılıyoum ya bu arada pzrtsi 4 haftam dolucak :44:
canım merak ettiğim bişey var sen ameliyat oldun ve südyen kullamaya başladınmı yoksa korsedenmi bahsediosun:44:
arkadasla ameliyat olalı 1 ay oldu korse kullanıyorum korse alttan yapışmış kaldırırken göğüs altın yuvarlak kırmızıklık var hanı deri yokturda kırmızı kapanmayan yara vardır ssuludur. ona yapışmış önemlı bışımıdır
cnm senin korse dedğin şey bu hepimizin kullandığı sporcu sütyeni değilmi :44:
ben onu 2 hafta kullandım sonra dr.um demirsiz olmak kaydıyla istedğin sütyeni takabilrisin dedi
nasıl bir korse kullanıyorsun hiç mi korseyi yerinden oynatmadın ki ben göğüslerime arasıra krem sürüyorum mesela.üstünede sargı bezi koyuyorum .1 ayda yaranın geçmesi gerekirdi.bence sen dr sor antibiyotik krem sürmen gerekebilir bence canım.
canım evet korse sporcu südyeni benim doktorum 3 aya kadar südyen takamazsın demişti.peki hiç zarar verdimi göğüslerine ve dikiş yerlerine
slm sonsaku ben senden sonra oldum ameliyatımı senin paylaştıklarını takip ediyordum o zamanlar ben gün sayıyordum.Benim yarın 4 haftam bitiyor,bahsettiğin kırmızılıklar bende de çok hafif var ama kremi kullandıkça o kırmızılıklar beyaza dönüyor,duşunu almayı ihmal etme ileşmede bence çok yararı var duşun ve kremin.
cisso selam bende 9 Nisan'da Tayfun hocaya ameliyat oldum , anlattıklarına bakılırsa hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız benim yaklaşık 1200 gr alındı , bir kaç gün yatmak banada eziyet oldu yan taraflarımda lipo dan kaynaklı çok morarma vardı ( dokuları çıkardıktan sonra yağları lipo ile aldılar) hiç yan yatamadım ve bu beni öldürdü resmen
sana sormak istediğim bişey var , benim sağ göğüsümde dik inen dikişin yanında kırmızılık var ve hiç geçmiyor sende de oldumu böyle bir şey ???
Doç dr kendisi ayrıca kartal devlet hastanesinde klinik şefi.önceki sayfalarda paylaşmıştım herşeyi okursanız ne kadar rahat bir ameliyat süreci ve sonrası geçirdiğimi anlarsınız.Benim 95 den 80 indi yani şu an taktığım sporcu südyeni 80 ve hiç pişman olmadım tayfun hocama ameliyat oluşumdan çnk çoğu doktorla görüşüp yaptığı ameliyatları birebir gördüm, hastalarıyla konuştum bir çoğunun,hayatımda verdiğim en doğru karardı bence.
Burda paylaştıklarımda zerre kadar abartı yok bu arada,daha önce ameliyat masasından kaçan biri olarak yazıyorum bunları,doktor seçiminizi çok iyi yapın arkadaşlar...
benim şuanda 80 85 ancadır.ancak henüz südyen kullanamadığım için tam birşey söyliyem.çok güzel oldu iz kaldı ama daha çok yeniyim 2 ayoldu iz geçirici krem kullanıorum izler çok abartılı değil tabi
arkadaslar ameliyat olanlari tebrik ediyorum ameliyat yolunda ilerleyenleride rabbim yardimcilari olsun hem maddi hemde manevi.arkadaslar su ücret konusunda daha acik olsaniz.bu doktorlarin hepsimi paraci?