- Konu Sahibi ---Lily---
- #4.421
ben göğüslerimi küçültmek istiyorum fakat daha bir çocugum yok bi zararı olurmu çok merak ediyorum ailem bir çocuk olmadan operasyon geçirmeme karşı bilgilendirirseniz sevinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben göğüslerimi küçültmek istiyorum fakat daha bir çocugum yok bi zararı olurmu çok merak ediyorum ailem bir çocuk olmadan operasyon geçirmeme karşı bilgilendirirseniz sevinirim
15 temmuzda mamografi çekilcek sorun olurmu bilmiyorum dedi doktor bana yaptıgımız amelyatlarda ya hiç süt gelmiyo yada az süt geliyo dedi kafam çok karışıkk :44::44::44::44:
çok heyeccanlıyım. 4 temmuzda tahlillerim tetkiklerim yapılıcak ve 5. de ameliyata alınıcam. gögüslerimden nefret eder olmuştum. öncedende büyüktü fakat itici değildi giydiklerim yakışırdı ama doğıumdan sonra feci derecede büyüdü bir an evvel bitsin istiyorum.
süt kanalları felan umrumda değil. zaten emziremedim bile.
Aa ne güzel az kalmış. Umarım istediğiniz gibi güzel geçer ameliyatınız :)
Ameliyatıma 20 gün kaldı ama ne ameliyattan korkuyorum ne anesteziden ne de sonraki ağrılardan. Bilen biri rahatlatsın beni ihtiyacım var. Hayattki en büyük fobim iğne ve damarlarım. Damar yolu açacaklar ya çok mu acıyacak ((
Teşekkür ederim,illk önce şimdiden geçmiş olsun diim:)
benim bi yakınım oldu 4-5 saat sürdü ameliyatı 120 lere yakındı bedeni şimdi 85 beden giyiyor ameliyattan sonra 5 kilo kadar düştü kilosu :) ilk ameliyattan çıktıktan sonra hafif ağrısı vardı jfk da olmuştu 2 gün hastanede kaldı sonra taburcu oldu daha hiç ağrısı olmadı şiddetli olarak yani :) ama asıl önemli konu ameliyat sonrası bakımın ameliyat izi var sonuçta izin sönükleşmesi için günde 2-3 kere 5 dakika boyunca kremlerle masaj şeklinde sürünüyordu ameliyat izlerine 2 seneye yakın kullandı ama izler hala duruyor ama çok güzel oldu:)
Slm arkadaşlar dün ameliyat oldum bugün evimdeyim.Kombine ameliyat oldu meme küçültme burun estetiği, sizlerle paylaşmak istedim.
Uzun zamandır sizleri takip ediyorum cesaretimi sizden aldım diyebilirim. Umarım benim gibi cesaret edemeyenlere bende yardımcı olabilirim.
Ben mersindeyim doktorum Şakir ünal .mersinde bulunup dr arayan arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim.ağrı sızı yok ve 2.günüm .sadece ağız kuruluğu ve nefes sorunum oldu tamponda çıktı nefes alıyorum .drenlerimde yarın alınacak