- Konu Sahibi ---Lily---
- #41.021
Arkadaşlar ameliyat olalı bir hafta sonra bir yıl olacak kendi tecrübelerimi olacak arkadaşlarla paylaşmak isterim ameliyat olmak işin en kolay kısmı uyuyup uyanıyorsunuz kayıp bir zaman o ben çok rahat uyandım ve hemen kendime geldim çok şükür inşallah sizlerinde öyle olur daha sonrasında benim çok fazla ağrım ve kaşıntım oldu kaşıntı sebebim vücut kuruluğu ve hızlı yenilenme olarak söylemişti doktorum masa başında çalışmama rağmen işiminde oldukça rahat olmasına rağmen ben 3 hafta sonra döndüm kendim yıkanıp giyinebiliyordum dışarıdan kimse ameliyat olduğumu anlayamazdı 1.5 ay sonra tamamen ağrılarım geçti 2. Ayda da normal istediğim model sütyene geçmiştim ben şunu yapmadım nasıl olsa iyileştim istediğim gibi hareket edebilirim demedim dış dikişler iyileşiyor fakat iç dikişlerin tamamen iyileşmesi 2 yıl demişti doktorum bende uzun bir süre dikkat ettim 6. Aydan sonra memeler şekilleniyor sertlikler ve ödemler gidiyor yapmanız gereken düzenli pansumanlarınızı yapmanız ani hareketler yapmamanız ağır kaldırmamanız yani oldukça dikkat etmeniz ameliyatınızın dıştan iyi görünüyor olması iyileştim anlamına gelmiyor hepinize geçmiş olsun