Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Karya biraz daha detaylı yazar mısın süreci yorgun değilsen
İşte dün sabah 9 gibi girdim 2 ye doğru çıktım Dr alabildiğin kadar al dedim 700 gr dan sonrasına vücudun müsade etmedi dedi bi de inanılmaz kist varmış her yere patlamış bazıları ameliyattan çıktım ağrı kesici yaptılar zaten bi ağrım olmadı şiddetli 4 saat sonra yürüdüm sıvı beslendim kendim yatıp kalkabiliyorum sadece göğsümde şişlik gerginli var o biraz rahatsız edici onun dışında çok zor gece geçirdim diyemem sormak istediğiniz varsa sorabilirsiniz sirenler duruyor hala sonda demin çıktı

Direnler duruyor

Geçmiş olsun canım. Taburcu oldun mu? Sonda neden vardı ki? Drenler ne zaman çıkıyor? Ne zaman yemek yemeğe başlayacaksın? Meme boyutun kaçtı kaç oldu şimdi? Çok soru sordum

Geçmiş olsun canım. Taburcu oldun mu? Sonda neden vardı ki? Drenler ne zaman çıkıyor? Ne zaman yemek yemeğe başlayacaksın? Meme boyutun kaçtı kaç oldu şimdi? Çok soru sordum
Canım benim genel kan sorunum olduğu için taburcu olmadım daha yemek yemeğe bugün öğlen başladım direnlerde bir gece daha kalacağım için Dr çıkarmayalım daha dedi normalde bugün çıksaydım çıkaracaktı bedenimi şuan bilmiyorum şişler baya sargılı zaten anlaşılmıyor 75d normal bedenim 700 gr açıkarıldı valla kaç olacaklar hiç bilgim yok ödem için tavsiye bekliyorum ben de

Hastanede kalman daha iyi kontrol altında olursun. Ödem için okuduğum kadarıyla az yürüyüş ve su içme dediler. Bir de buz koymak gerekiyor diye duydum ama şimdi yanlış bilgi vermeyeyim okuyanlar cevaplar.

Benimde sol memem tekrar dikildi nekroz olmuştum lokal ile temizlendi şuan şükür nekroz yok ama ara sıra batma sızlama mevcut sadece o sertlik moralimi bozuyor
İğne bana da verdi kenakort ampül kortizonlu bunu göğsün heryerine mi yapıyor tek bir bolgeyemi bilgilendirirseniz sevinirim

Sertlik için ultrason çektirdim içi sıvı kitleler dediler sıkıntı yokmuş ama iğne olayını merak ediyorum kabarıklık bendede varmis sigara kullanıyor musunuz

Karya iyi misin taburcu oldun mu drenler çıktı mı ödemler ne durumda

Karya iyi misin taburcu oldun mu drenler çıktı mı ödemler ne durumda
Çıktım canım drenlerde çıktı drenlerden korkuyordum hiç korktuğum gibi olmadı hiç hissetmedim ağrım da yok sayılır ödem var hala Dr yavaş yavaş azalır dedi yürüyüş yap her gün dedi bol su iç zamanla şekil alacaklar dedi sen ne zaman ameliyat olacaksın

Ödemler kaçıncı gün gitmeye başladı ben Salı günü ameliyat oldum şuan çok dik ve şiş ne zaman bunlar iner acaba ve ne önerirsin

Ben pazartesi günü olacağım. Çok tuhaf hissediyorum. Endişe, heyecan, korku, mutluluk falan her his ani gelip gidiyor. Midem ağrıyor. Bir de anestezi uzmanı ameliyata uygun değil der diye korkuyorum

Merhabalar, ben de cumartesi günü ameliyat olacağım. Bu forumun çoğunu okuyarak cesaret buldum diyebilirim. Salı günü doktorla görüşmeye gittim. Muayene etti. 2 kg yakın çıkar dedi. B cup istiyorum dedim. Ameliyat gününü 17si dedi ama çok geçti benim için okullar açılana kadar baya toparlanmam şart çünkü. Bugün şansıma aradılar cumartesi günü bir hastanın ameliyatı ertelenmiş beni alacaklarmış. Umarım rahat atlatırım. Biraz tırsmaya başladım

Ben ameliyata girdiğimde 75d idim ameliyattan çıkınca 85 b sütyen takmış Dr bana ki inanılmaz ödem var şuan herhalde ödem geçince 80 yada 75 b ye düşer diye düşünüyorum bir de benim göğüslerde inanılmaz kist varmış meme dokusundan yağdan çok kist varmış onların da temizlenmesi iyi oldu bakalım sonuçlar da temiz gelir inşallah

Merhaba igne kalçadan mi yapılıyor yoksa göğüse direk mi

700gr almasına rağmen gayet bir sonuç elde etmiş. Doktoru tebrik etmek lazım. Kistler neymiş. Nasıl anlaşılıyor acaba çok merak ediyorum ettim. Ele gelen sertlikler mi acaba. Her duyduğum başka bir endişe yaratıyor bende. ödemler için su ve yürüyüş diyor herkes

Önceki sayfalarda okumuştum bir arkadaşta 75 d imiş 700 gr alınmış b cup düştüm dedi kist valla bilmiyorum ne usg kist var denilmişti ama bu kadar çok beklemiyordum dedi Dr

Önceki sayfalarda okumuştum bir arkadaşta 75 d imiş 700 gr alınmış b cup düştüm dedi kist valla bilmiyorum ne usg kist var denilmişti ama bu kadar çok beklemiyordum dedi Dr
Bir sorun olacağını sanmıyorum rahatlıkla iyileşmene bak. Ameliyata girip çıktın en zorunu atlatmışsın. Sezeryan olan ablam 5 gün sonra tekrar ev işi yapmaya başladı

Evet doktorda bana yürüyüş ve su önerdi bugünden itibaren her gün yürü dedi bol su iç dedi ödem yavaş yavaş azalır dedi bakalım artık darısı başına canım daha fazla doku aşınmasına meme başı müsade etmedi dedi morarmaya başlamış çünkü

Kızlar 6. ayı geçti ameliyatım hayatta kendinize yapacağınız en büyük iyilik izleriniz elbette olacak inanın umrunuzda bile olmayacak zaman içerisinde ödemleriniz gidecek memeniz şekil almaya başlayacak eski halinizi hatırlamak bile istemeyeceksiniz ben 75 e zor girerdim şimdi 75 b kullanıyorum istediğim modeli seçebiliyorum ameliyat öncesi neler neler düşünmüştüm hepsi inanki yersiz yalnız bu ameliyat için doktorum da söylemişti kış ayları çok daha rahat oluyor aklınızda bulunsun olanlara ve olacak olanlara şimdiden geçmiş olsun

Arkadaşlar annem ameliyat olmamı istemiyor. Sizin anneleriniz de böyle miydi? İkna olması için ne söylemem lazım ?
Benim annem benimle bir hafta neredeyse doğru düzgün konuşmadı bile çok korkuyordu ağlıyordu ama ilk sütyen alış verişime benimle geldi ve benden daha mutlu oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…