- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #40.521
İşte dün sabah 9 gibi girdim 2 ye doğru çıktım Dr alabildiğin kadar al dedim 700 gr dan sonrasına vücudun müsade etmedi dedi bi de inanılmaz kist varmış her yere patlamış bazıları ameliyattan çıktım ağrı kesici yaptılar zaten bi ağrım olmadı şiddetli 4 saat sonra yürüdüm sıvı beslendim kendim yatıp kalkabiliyorum sadece göğsümde şişlik gerginli var o biraz rahatsız edici onun dışında çok zor gece geçirdim diyemem sormak istediğiniz varsa sorabilirsiniz sirenler duruyor hala sonda demin çıktıKarya biraz daha detaylı yazar mısın süreci yorgun değilsen
Direnler duruyorİşte dün sabah 9 gibi girdim 2 ye doğru çıktım Dr alabildiğin kadar al dedim 700 gr dan sonrasına vücudun müsade etmedi dedi bi de inanılmaz kist varmış her yere patlamış bazıları ameliyattan çıktım ağrı kesici yaptılar zaten bi ağrım olmadı şiddetli 4 saat sonra yürüdüm sıvı beslendim kendim yatıp kalkabiliyorum sadece göğsümde şişlik gerginli var o biraz rahatsız edici onun dışında çok zor gece geçirdim diyemem sormak istediğiniz varsa sorabilirsiniz sirenler duruyor hala sonda demin çıktı
Geçmiş olsun canım. Taburcu oldun mu? Sonda neden vardı ki? Drenler ne zaman çıkıyor? Ne zaman yemek yemeğe başlayacaksın? Meme boyutun kaçtı kaç oldu şimdi? Çok soru sordumİşte dün sabah 9 gibi girdim 2 ye doğru çıktım Dr alabildiğin kadar al dedim 700 gr dan sonrasına vücudun müsade etmedi dedi bi de inanılmaz kist varmış her yere patlamış bazıları ameliyattan çıktım ağrı kesici yaptılar zaten bi ağrım olmadı şiddetli 4 saat sonra yürüdüm sıvı beslendim kendim yatıp kalkabiliyorum sadece göğsümde şişlik gerginli var o biraz rahatsız edici onun dışında çok zor gece geçirdim diyemem sormak istediğiniz varsa sorabilirsiniz sirenler duruyor hala sonda demin çıktı
Canım benim genel kan sorunum olduğu için taburcu olmadım daha yemek yemeğe bugün öğlen başladım direnlerde bir gece daha kalacağım için Dr çıkarmayalım daha dedi normalde bugün çıksaydım çıkaracaktı bedenimi şuan bilmiyorum şişler baya sargılı zaten anlaşılmıyor 75d normal bedenim 700 gr açıkarıldı valla kaç olacaklar hiç bilgim yok ödem için tavsiye bekliyorum ben deGeçmiş olsun canım. Taburcu oldun mu? Sonda neden vardı ki? Drenler ne zaman çıkıyor? Ne zaman yemek yemeğe başlayacaksın? Meme boyutun kaçtı kaç oldu şimdi? Çok soru sordum
Hastanede kalman daha iyi kontrol altında olursun. Ödem için okuduğum kadarıyla az yürüyüş ve su içme dediler. Bir de buz koymak gerekiyor diye duydum ama şimdi yanlış bilgi vermeyeyim okuyanlar cevaplar.Canım benim genel kan sorunum olduğu için taburcu olmadım daha yemek yemeğe bugün öğlen başladım direnlerde bir gece daha kalacağım için Dr çıkarmayalım daha dedi normalde bugün çıksaydım çıkaracaktı bedenimi şuan bilmiyorum şişler baya sargılı zaten anlaşılmıyor 75d normal bedenim 700 gr açıkarıldı valla kaç olacaklar hiç bilgim yok ödem için tavsiye bekliyorum ben de
İğne bana da verdi kenakort ampül kortizonlu bunu göğsün heryerine mi yapıyor tek bir bolgeyemi bilgilendirirseniz sevinirimBenimde sol memem tekrar dikildi nekroz olmuştum lokal ile temizlendi şuan şükür nekroz yok ama ara sıra batma sızlama mevcut sadece o sertlik moralimi bozuyor
Merhaba ben 5.ayın içindeyimm sağ meme tekrar dikilmişti o memedeki sertlik ve ödemim geçmedi , dikiş izlerim de kabarık ve koyu kırmızı duruyor. Çok sık doktor kontrolüme gidemedim geçen ay gittiğimde dikişlerim iÇin kortizon iğnesi yaptı( acıtmıyor hafif bi gıdıklanıyor ) tekrar yapacak ama gidemedim , sağ memedeki şişlik için geçer dedi ama sol gibi değil . Ödemler gidince sarktılar biraz ama normal bi meme
Karya iyi misin taburcu oldun mu drenler çıktı mı ödemler ne durumdaCanım benim genel kan sorunum olduğu için taburcu olmadım daha yemek yemeğe bugün öğlen başladım direnlerde bir gece daha kalacağım için Dr çıkarmayalım daha dedi normalde bugün çıksaydım çıkaracaktı bedenimi şuan bilmiyorum şişler baya sargılı zaten anlaşılmıyor 75d normal bedenim 700 gr açıkarıldı valla kaç olacaklar hiç bilgim yok ödem için tavsiye bekliyorum ben de
Çıktım canım drenlerde çıktı drenlerden korkuyordum hiç korktuğum gibi olmadı hiç hissetmedim ağrım da yok sayılır ödem var hala Dr yavaş yavaş azalır dedi yürüyüş yap her gün dedi bol su iç zamanla şekil alacaklar dedi sen ne zaman ameliyat olacaksınKarya iyi misin taburcu oldun mu drenler çıktı mı ödemler ne durumda
Ödemler kaçıncı gün gitmeye başladı ben Salı günü ameliyat oldum şuan çok dik ve şiş ne zaman bunlar iner acaba ve ne önerirsinMerhaba kızlar. 7. Aydan sesleniyorum.. İyi ki iyi ki iyi ki olmuşum. Ve kesinlikle doktorla ilişkili bu durum. İyi bir doktor seçimiyle başlayın işe derim. Ödemler kesinlikle gitti.. Göğüs üstüme de rahatlıkla yatabiliyorum. Konforu, straplez sütyen kullanımını ve istediğin her üstü seçebilme özgürlüğünü saynıyorum bile.. Büyük memeliler olarak Kesinlikle kendimize yapabileceğimiz en iyi şey bu olsa gerek diye düşünüyorum hala. İzlerim var ve bence nispeten belirgin ama pek de umrumda değil açıkçası. Doktorumun verdiği iz kremine hala devam ediyorum.
Ben pazartesi günü olacağım. Çok tuhaf hissediyorum. Endişe, heyecan, korku, mutluluk falan her his ani gelip gidiyor. Midem ağrıyor. Bir de anestezi uzmanı ameliyata uygun değil der diye korkuyorumÇıktım canım drenlerde çıktı drenlerden korkuyordum hiç korktuğum gibi olmadı hiç hissetmedim ağrım da yok sayılır ödem var hala Dr yavaş yavaş azalır dedi yürüyüş yap her gün dedi bol su iç zamanla şekil alacaklar dedi sen ne zaman ameliyat olacaksın
Merhaba ben 5.ayın içindeyimm sağ meme tekrar dikilmişti o memedeki sertlik ve ödemim geçmedi , dikiş izlerim de kabarık ve koyu kırmızı duruyor. Çok sık doktor kontrolüme gidemedim geçen ay gittiğimde dikişlerim iÇin kortizon iğnesi yaptı( acıtmıyor hafif bi gıdıklanıyor ) tekrar yapacak ama gidemedim , sağ memedeki şişlik için geçer dedi ama sol gibi değil . Ödemler gidince sarktılar biraz ama normal bi meme görüntüsünde sarkıklı
Ben ameliyata girdiğimde 75d idim ameliyattan çıkınca 85 b sütyen takmış Dr bana ki inanılmaz ödem var şuan herhalde ödem geçince 80 yada 75 b ye düşer diye düşünüyorum bir de benim göğüslerde inanılmaz kist varmış meme dokusundan yağdan çok kist varmış onların da temizlenmesi iyi oldu bakalım sonuçlar da temiz gelir inşallah
Önceki sayfalarda okumuştum bir arkadaşta 75 d imiş 700 gr alınmış b cup düştüm dedi kist valla bilmiyorum ne usg kist var denilmişti ama bu kadar çok beklemiyordum dedi Dr700gr almasına rağmen gayet bir sonuç elde etmiş. Doktoru tebrik etmek lazım. Kistler neymiş. Nasıl anlaşılıyor acaba çok merak ediyorum ettim. Ele gelen sertlikler mi acaba. Her duyduğum başka bir endişe yaratıyor bende.ödemler için su ve yürüyüş diyor herkes
Bir sorun olacağını sanmıyorum rahatlıkla iyileşmene bak. Ameliyata girip çıktın en zorunu atlatmışsın. Sezeryan olan ablam 5 gün sonra tekrar ev işi yapmaya başladıÖnceki sayfalarda okumuştum bir arkadaşta 75 d imiş 700 gr alınmış b cup düştüm dedi kist valla bilmiyorum ne usg kist var denilmişti ama bu kadar çok beklemiyordum dedi Dr
Evet doktorda bana yürüyüş ve su önerdi bugünden itibaren her gün yürü dedi bol su iç dedi ödem yavaş yavaş azalır dedi bakalım artık darısı başına canım daha fazla doku aşınmasına meme başı müsade etmedi dedi morarmaya başlamış çünkü700gr almasına rağmen gayet bir sonuç elde etmiş. Doktoru tebrik etmek lazım. Kistler neymiş. Nasıl anlaşılıyor acaba çok merak ediyorum ettim. Ele gelen sertlikler mi acaba. Her duyduğum başka bir endişe yaratıyor bende.ödemler için su ve yürüyüş diyor herkes
Benim annem benimle bir hafta neredeyse doğru düzgün konuşmadı bile çok korkuyordu ağlıyordu ama ilk sütyen alış verişime benimle geldi ve benden daha mutlu olduArkadaşlar annem ameliyat olmamı istemiyor. Sizin anneleriniz de böyle miydi? İkna olması için ne söylemem lazım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?