Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Senden haber bekliyordum ben de çok geçmiş olsun. Daha iyi olacaksın buna inan.
Geçmiş olsun kötü olmuş. İzden başka bir şey bırakmamış sana 140gr ne ben bile alırım o kadarını. Peki ekstra ücret talebi var mı

Çok geçmiş olsun

İnşallah olmasın bi zahmet. Önümüzdeki hafta ayrıntıları konuşacağız

inşallah pazartesi ameliyattan sonra yazacağım iyiki diye

Merhaba kızlar. 7. Aydan sesleniyorum.. İyi ki iyi ki iyi ki olmuşum. Ve kesinlikle doktorla ilişkili bu durum. İyi bir doktor seçimiyle başlayın işe derim. Ödemler kesinlikle gitti.. Göğüs üstüme de rahatlıkla yatabiliyorum. Konforu, straplez sütyen kullanımını ve istediğin her üstü seçebilme özgürlüğünü saynıyorum bile.. Büyük memeliler olarak Kesinlikle kendimize yapabileceğimiz en iyi şey bu olsa gerek diye düşünüyorum hala. İzlerim var ve bence nispeten belirgin ama pek de umrumda değil açıkçası. Doktorumun verdiği iz kremine hala devam ediyorum.

Arkadaşlar annem ameliyat olmamı istemiyor. Sizin anneleriniz de böyle miydi? İkna olması için ne söylemem lazım ?

Kaç beden oldun? Spora başladın mı? Yüzme veya denize girdin mi? Ben de seninle aynı boy kilodayım

Arkadaşlar annem ameliyat olmamı istemiyor. Sizin anneleriniz de böyle miydi? İkna olması için ne söylemem lazım ?
Anneniz büyük göğüslü değil sanırım benim anneminde büyük bana dedi mutlaka yaptır ben çektims sen çekme dedi. Ama şu da var gerçekten çok büyük değilse sağlık sorunu olmuyorsa ben yapturmazdım. Benim çok büyüktü sırt ağrısı boyun ağrısı artık ağlıyordum. Ve mememin 4 de 1 lakdı yani %75 i alındı o kadar büyüktü yani. Eğer gerçekten büyükse mutlaka yaptırın yoksa Allah korusun ileride boyun fıtığı sırt fıtığı ameliyatları olmak zorunda kalacaksınız. Bana doktorum öyle dedi siz de annenize söyleyin isterseniz

Kaç beden oldun? Spora başladın mı? Yüzme veya denize girdin mi? Ben de seninle aynı boy kilodayım
Merhaba.. 75 d kuptan 75 b kup a indim. Spor olarak yoga ile uğraşıyorum ben ve 3. Ayda fln başlamıştım biraz biraz. Şuan tam olarak yapıyorum. Denize de giriyorum bir sorun yok. Hayatımı Negatif ya da kalıcı bir problem haline getiren bir yan etki şimdiye kadar görmedim ben.

Tabiki de büyük göğüslü ama emzirdiği için içi boş tabi. Sadece sarkık olduğu için ağırlık yapmıyor kendisine. Bıçak altına yatmaya gönlüm razı değil diyor. Şimdi yatmasam bir yıl sonra fıtık için yatarım diyorum. İkna oluyor gibi sonra yine gönülsüz davranıyor. Benim kesinlikle olmam lazım. Çünkü aşırı zayıfım ve memem gereğinden fazla büyük.

Benim de hemen hemen seninle aynı meme boyutu da kilo boy da öyle. Zaten pek kalıcı bir etkisi olacağını sanmıyorum. Ameliyat öncesi kesinlikle yenmemesi gereken ne var. Doktor
mesaj atmış kan sulandırıcı yiyecek içecek alkol sigara yasak diye

Bana sigara kullanıp kullanmadığımı ve alkolü özellikle sordular. Onun dışında klasik ameliyat hazırlığı gece birşey yemeden yatıp ertesi gün ameliyata kadar yemedim. Sigara zaten kullanmıyorum. Alkol de pek hayatımda yok zaten. Sorun yaşamadım o anlamda. Kan sulandırıcı normalde kullanıyorsan ameliyat önü mutlaka kesmen gerekir zaten. Ya da şeker, tansiyon gibi bir durum varsa da belirtirsin.

Ameliyat olan arkadaşlar bu göğüslerdeki ödem için ne yapmak gerekiyor ne tavsiye edersiniz ne iyi gelir ne zaman azalır ödem sanki dünden beri iyice şişti

Benim de 75d idi 700 gr alındı toplamda ben de b cip olurum herhalde değil mi şuan davul gibiler

Bende sigara yok. Alkol de en son 1.5 ay önce içmiştim. Kan sulandırıcı ilacı kullanmıyorum da besinler neler acaba sarımsak zerdeçal zencefil falan yazıyor internette onları da yemeyeceğim bir süre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…