- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #40.541
Evet doktorda bana yürüyüş ve su önerdi bugünden itibaren her gün yürü dedi bol su iç dedi ödem yavaş yavaş azalır dedi bakalım artık darısı başına canım daha fazla doku aşınmasına meme başı müsade etmedi dedi morarmaya başlamış çünkü
Dikişlerin terlememesi lazım ona dikkat etmek gerekiyormuş ameliyat sonrası. Benim kışın olma imkanım yoktu çünkü öğretmenim kışın 2 hafta tatil var. Ben de hemen hemen 75e benim de b olsa mükemmel olur. İzler gerçekten de en son sorun edeceğim şey şuan içinKızlar 6. ayı geçti ameliyatım hayatta kendinize yapacağınız en büyük iyilik izleriniz elbette olacak inanın umrunuzda bile olmayacak zaman içerisinde ödemleriniz gidecek memeniz şekil almaya başlayacak eski halinizi hatırlamak bile istemeyeceksiniz ben 75 e zor girerdim şimdi 75 b kullanıyorum istediğim modeli seçebiliyorum ameliyat öncesi neler neler düşünmüştüm hepsi inanki yersiz yalnız bu ameliyat için doktorum da söylemişti kış ayları çok daha rahat oluyor aklınızda bulunsun olanlara ve olacak olanlara şimdiden geçmiş olsun
Benim annem o kadar katı değil de endişe ediyor işte. Çocuk emzirme vs konusunda endişeleniyor. Bir de anne olduğum için evladımın kesilmesi fikri bana kötü geliyor diyor. Ama ikna oldu şuan. Omzumun çöküklüğünü gösterdim ikna olduBenim annem benimle bir hafta neredeyse doğru düzgün konuşmadı bile çok korkuyordu ağlıyordu ama ilk sütyen alış verişime benimle geldi ve benden daha mutlu oldu
Korkmayın ben de çok korkuyordum ondan hatta anestezi doktoruna ameliyathanede sürekli uyandıracaksınız uyanabilecek miyim diye sordum o da bana uyanacaksın tabi seni ne yapalım burda diye takıldı şaka maka 4 saate yakın sürdü benim ameliyat bitince 5-10 dk sonra kendimize geliyormuşuz ama hatırlamıyormuşuz biraz bekletip odaya alıyorlar orda da arada hatırlamadıklarım var ama ekip iyiyse tecrübeliyse ameliyathane gerçekten olabileceğimiz en güvenilir yermişMerhaba arkadaşlar bende ameliyat günü aldım çarşamba günü ameliyat olucam inşallah ama anestezi den çok korkuyorum
Benim heyecandan mıdır üşüttüm mü sıcaktan mı bilmiyorum ama midemde kramplar var ishal oldum ve bacağım üşüyor. Midem de bulanıyor. Anestezi uzmanı ya almazsa ameliyata off ne çok sıkıntılı bir süreç böyle ya stres yapmayacağım demiştim kendi kendimeKorkmayın ben de çok korkuyordum ondan hatta anestezi doktoruna ameliyathanede sürekli uyandıracaksınız uyanabilecek miyim diye sordum o da bana uyanacaksın tabi seni ne yapalım burda diye takıldı şaka maka 4 saate yakın sürdü benim ameliyat bitince 5-10 dk sonra kendimize geliyormuşuz ama hatırlamıyormuşuz biraz bekletip odaya alıyorlar orda da arada hatırlamadıklarım var ama ekip iyiyse tecrübeliyse ameliyathane gerçekten olabileceğimiz en güvenilir yermiş
Ben o kadar korktum ki anesteziden neredeyse vazgeçecektim bana odada Bi sakinleştirici yaptılar gerisi yok zaten Bi uyandım ameliyat bitmiş ve ben küçücük kalmışım. Sakın anesteziden korkup vazgeçmeyin o zaman bende buraya yazdım arkadaşlar destek oldu. Ameliyattan vazgeçersen çok pişman olursun dediler. Şuan 40 gün oldu ameliyat olalalı ve her gören diyor 10 yaş gençleşmişsin gerçekten Allah ın izniyle çok rahat edeceksiniz korkmayınMerhaba arkadaşlar bende ameliyat günü aldım çarşamba günü ameliyat olucam inşallah ama anestezi den çok korkuyorum
Merak etmeyin zaten enfeksiyona felan bakıyorlar enfeksiyon yoksa yapıyor. Benimde eşim grip olmuştu dedim beni erteleyecek galiba. Baktı ertelemeye gerek yok dediBenim heyecandan mıdır üşüttüm mü sıcaktan mı bilmiyorum ama midemde kramplar var ishal oldum ve bacağım üşüyor. Midem de bulanıyor. Anestezi uzmanı ya almazsa ameliyata off ne çok sıkıntılı bir süreç böyle ya stres yapmayacağım demiştim kendi kendime
Ödem için ananas bol su ve yeşil çay içtim. Gerçekten patlayacak gibiydi gögüslerim. Şimdi azaldı ödemler ve bende nekroz olduğu için çok zorlandım hala tam iyileşemedim ama iyi ki olmuşum diyorum gördüğüm herkesin göğüsleri bana büyükmüş gibi gelmeye başladı :))Evet doktorda bana yürüyüş ve su önerdi bugünden itibaren her gün yürü dedi bol su iç dedi ödem yavaş yavaş azalır dedi bakalım artık darısı başına canım daha fazla doku aşınmasına meme başı müsade etmedi dedi morarmaya başlamış çünkü
Ayy ne güzel ben de böyle olmak istiyorumÖdem için ananas bol su ve yeşil çay içtim. Gerçekten patlayacak gibiydi gögüslerim. Şimdi azaldı ödemler ve bende nekroz olduğu için çok zorlandım hala tam iyileşemedim ama iyi ki olmuşum diyorum gördüğüm herkesin göğüsleri bana büyükmüş gibi gelmeye başladı :))
Ben de iyiyim bugün. Stresten olmuş olabilir bugün kafam daha rahat. Yarın doktora görüneceğim içime sinerse de pazartesi ameliyat olacağım. Ertelerse benim şubata kalır çok geç olur o zaman. Hevesim kalmaz o yüzden olmam lazım bu ayMerak etmeyin zaten enfeksiyona felan bakıyorlar enfeksiyon yoksa yapıyor. Benimde eşim grip olmuştu dedim beni erteleyecek galiba. Baktı ertelemeye gerek yok dedi
Kesinlikle erteleme tetkikler yapılınca zaten enfeksiyon yoksa ertelemezler ben de senin gibiydim stresten ishal oldum ama engel olmadı o anlık geldi geçtiBen de iyiyim bugün. Stresten olmuş olabilir bugün kafam daha rahat. Yarın doktora görüneceğim içime sinerse de pazartesi ameliyat olacağım. Ertelerse benim şubata kalır çok geç olur o zaman. Hevesim kalmaz o yüzden olmam lazım bu ay
Ben de bol su içiyorum dün azıcık yürüyüş yaptım çok yormadan kendimi Salı günü oldum ameliyatı ama şişlik var hala ve dikler sanki silikon taktırmış gibiyim dik böyle yukardaÖdem için ananas bol su ve yeşil çay içtim. Gerçekten patlayacak gibiydi gögüslerim. Şimdi azaldı ödemler ve bende nekroz olduğu için çok zorlandım hala tam iyileşemedim ama iyi ki olmuşum diyorum gördüğüm herkesin göğüsleri bana büyükmüş gibi gelmeye başladı :))
Canım daha iyiyim pazartesi kontrolüm var hafif sızılar oluyor onun dışında şiş hala silikonlu gibi senin ne zaman ameliyatbugün doktora göstereceğim mememi. Bundan bile utanıyor insan. Büyük meme bizi mahvettin büyük meme
Karya sen nasılsın canım bugün daha iyi misin?
Geçmiş olsun enfeksiyon kapmasın da iyileşirsin çabucak. Benim de pazartesi olacak ama bugün doktora görünüp tam karar vereceğim ameliyataCanım daha iyiyim pazartesi kontrolüm var hafif sızılar oluyor onun dışında şiş hala silikonlu gibi senin ne zaman ameliyat
Zeynsi naptın görüştün mü doktorla ne dediGeçmiş olsun enfeksiyon kapmasın da iyileşirsin çabucak. Benim de pazartesi olacak ama bugün doktora görünüp tam karar vereceğim ameliyata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?