• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Kızlar merhaba
Yazılanların hepsi okudum herkes daha iyi artık sanki 😍
Ben geçen hafta ilk sütyen alışverişi yaptım
Çalışan ölçü aldı ve 75 B yada C dedi ikisini de denedim
B küçük geldi C oldu ama rahat rahat degil
1 hafta sonra 2 ay doluyor
Sanırım ben ödemi tam atamadım henüz çünkü zaman zamam ciddi şişlikler oluyor
1.5 ay kontrolünde doktorum son hali için 6ay dolmali demişti
Daha çok erken. Benim doktorum sütyen bedenin için 3 ayın dolması lazım demişti.

Arkadaşlar merhaba öncelikle Aynur ve Zeyoma teşekkür ediyorum bütün süreci çok güzel anlattınız sizinle birlikte yaşadım tüm süreci. Sizin sayenizde cesaret edip yaklaşık 10 Yıldır acısını çektiğim bu saçma memelere veda etmeye karar verdim. Ameliyat için iki ayrı doktordan muayene randevusu aldım. Ayın 5inde görüşüp 7sinde de ameliyat olmayı düşünüyorum. Ben de tüm süreci buraya yazacağım. Burayı bulduğum için çok şanslıyım. Şimdilik eminim ve kesinlikle ameliyat olup kurtulacağım. Korkum endişem hiç yok çünkü yıllardır her şeyi ama her şeyi erteledim. Giymek istediğim bir sürü kıyafet, yüzememem, gitmediğim tatillerin hepsinden özür diliyorum .
bende 7 sınde olucam cok korkuyorum

Ben daha doktorla görüşmedim bile cumartesi akşam muayene pazartesi de ameliyat randevusu aldım. Şehir dışından gideceğim için böyle yapabiliyorlarmış. Bana kalsa doktor hemen ameliyata alsın. Ama sanırım tahliller vs oluyormuş. Onu ne ara yapacağımı bilmiyorum? Asistanı koordinasyonu yaptı. Merakla bekliyorum ben de bakalım. Cumartesi sabah uçağım var.
antalya yasam hastanesınde olucam persembe de tahliller yapılıcak

Ben daha doktorla görüşmedim bile cumartesi akşam muayene pazartesi de ameliyat randevusu aldım. Şehir dışından gideceğim için böyle yapabiliyorlarmış. Bana kalsa doktor hemen ameliyata alsın. Ama sanırım tahliller vs oluyormuş. Onu ne ara yapacağımı bilmiyorum? Asistanı koordinasyonu yaptı. Merakla bekliyorum ben de bakalım. Cumartesi sabah uçağım var.
siz nerde olucaksınız daha önce hıç ameliyat gecırmediğimden benı tedırgın edıyo

siz nerde olucaksınız daha önce hıç ameliyat gecırmediğimden benı tedırgın edıyo
Ben İstanbul’a gideceğim özelde olacağım. Devlette olacak kadar sarkma yok bende. Büyükler ama meme ucu yukarda ve diriler memelerim. Toplamda 1 kilo bile çıkarmaz tahminimce. Ben de hiç ameliyat olmadım ve bunu ameliyat olarak görmüyorum. Çünkü deri üstünde bir organ ve hiçbir hayati organa temas etmiyor. Bir tek anestezi olayı varmış. Herkes korkuyor ama ben ne gibi komplikasyonları olduğunu araştırmadım bile. Çok fazla araştırıp düşünüyoruz ve bu yüzden vazgeçebiliyoruz kafadan. Ben geçen yaz gittim İstanbul’a doktor muayenehanesini
bulamadığım için gitmedim ve sonrasında kendime bahane yaptım bunu. Olmak istemiştim ama kliniği bulamadım ne yapayım diye. Şimdi hiçbir şey düşünmüyorum. Bir kere kesinlikle olmamız gerekiyor mu evet. O zaman olacağız. Ağrısı sızısı da geçecek zamanla. Ben ömür boyu özgüvensiz büyük sarkık memeyle gezmek istemiyorum açıkçası. Görüntüyü geçtim sürekli yoruluyorum. Eğlenemiyorum uyurken kalkarken alışverişte sürekli memeye göre yaşamaktan bıktım. Çaresi varken bu kadar çile çekmek de mantıklı değil. O yüzden bence her doktor iyi yapıyordur diye düşünüyorum ve avutuyorum kendimi. Rahat ol bir ay sonra giyeceğin sütyenleri düşün. Ben şimdiden bakıyorum sütyenlere

Ben İstanbul’a gideceğim özelde olacağım. Devlette olacak kadar sarkma yok bende. Büyükler ama meme ucu yukarda ve diriler memelerim. Toplamda 1 kilo bile çıkarmaz tahminimce. Ben de hiç ameliyat olmadım ve bunu ameliyat olarak görmüyorum. Çünkü deri üstünde bir organ ve hiçbir hayati organa temas etmiyor. Bir tek anestezi olayı varmış. Herkes korkuyor ama ben ne gibi komplikasyonları olduğunu araştırmadım bile. Çok fazla araştırıp düşünüyoruz ve bu yüzden vazgeçebiliyoruz kafadan. Ben geçen yaz gittim İstanbul’a doktor muayenehanesini
bulamadığım için gitmedim ve sonrasında kendime bahane yaptım bunu. Olmak istemiştim ama kliniği bulamadım ne yapayım diye. Şimdi hiçbir şey düşünmüyorum. Bir kere kesinlikle olmamız gerekiyor mu evet. O zaman olacağız. Ağrısı sızısı da geçecek zamanla. Ben ömür boyu özgüvensiz büyük sarkık memeyle gezmek istemiyorum açıkçası. Görüntüyü geçtim sürekli yoruluyorum. Eğlenemiyorum uyurken kalkarken alışverişte sürekli memeye göre yaşamaktan bıktım. Çaresi varken bu kadar çile çekmek de mantıklı değil. O yüzden bence her doktor iyi yapıyordur diye düşünüyorum ve avutuyorum kendimi. Rahat ol bir ay sonra giyeceğin sütyenleri düşün. Ben şimdiden bakıyorum sütyenlere
teşekkür ederim yazınız içimi rahatlattı benımde sizinkiler gıbı sizin gıbı düşünücem sağolun

teşekkür ederim yazınız içimi rahatlattı benımde sizinkiler gıbı sizin gıbı düşünücem sağolun
Ben başka çaremiz yokken ve karşılığında konforlu bir hayat varken yaptırmamayı ertelemek istemiyorum. Siz de böyle düşün ki burda okuduğum 500den fazla hesaptan her biri iyiki olduk diyorsa bence biz de diyeceğiz

Ben İstanbul’a gideceğim özelde olacağım. Devlette olacak kadar sarkma yok bende. Büyükler ama meme ucu yukarda ve diriler memelerim. Toplamda 1 kilo bile çıkarmaz tahminimce. Ben de hiç ameliyat olmadım ve bunu ameliyat olarak görmüyorum. Çünkü deri si bir organ ve hiçbir hayati organa temas etmiyor. Bir tek anestezi olayı varmış. Herkes korkuyor ama ben ne gibi komplikasyonları olduğunu araştırmadım bile. Çok fazla araştırıp düşünüyoruz ve bu yüzden vazgeçebiliyoruz kafadan. Ben geçen yaz gittim İstanbul’a doktor muayenehanesini

Sevgili Zeynsi

Bu ameliyatı kesinlikle olmuşum kısmına sana katılıyorum. Fakat katılmadığım bir nokta var ki her doktor iyi yapıyor kısmı.

Haziranda ameliyat oldum. Aynı senin gibi düşünüyordum lakin yaşadığım kötü ameliyat sonrası size tavsiyem doktorunuzu iyi seçin. İyi anlaşın.
3 hafta sonra revizyonum var.
Çift kat eziyet yapmayın kendinize.

Benim
Sevgili Zeynsi

Bu ameliyatı kesinlikle olmuşum kısmına sana katılıyorum. Fakat katılmadığım bir nokta var ki her doktor iyi yapıyor kısmı.

Haziranda ameliyat oldum. Aynı senin gibi düşünüyordum lakin yaşadığım kötü ameliyat sonrası size tavsiyem doktorunuzu iyi seçin. İyi anlaşın.
3 hafta sonra revizyonum var.
Çift kat eziyet yapmayın kendinize.
Benim pek fazla zamanım yok doktorla görüşüp olacağım diye planladım kafamda. Bu doktora önceden olan hastalar var mı bilmiyorum. Ama Instagram takipçisi çok olan doktorlar da mükemmel iş yapıyor diyemiyoruz ki. Haklısın ama her doktor iyi yapmıyor. İçime sinmezse koşa koşa geri giderim. Bizim ameliyattan sonrasını bilemiyor olmamız en büyük çaresizliğimiz. Geçmiş olsun sen niye revizyon oluyorsun

kızlar ameliyat oldum çok şükür serum takılı elimin üstünde o yüzden çok rahat yazamıyorum 75d bedenim 700 gr çıkrılmış inanılmaz kist vardı dedi Dr şimdi sargılı diren ve sonda takılı demin yürüdüm ağrım var ama dayanılmaz değil şimdilik bu kadar

Benim

Benim pek fazla zamanım yok doktorla görüşüp olacağım diye planladım kafamda. Bu doktora önceden olan hastalar var mı bilmiyorum. Ama Instagram takipçisi çok olan doktorlar da mükemmel iş yapıyor diyemiyoruz ki. Haklısın ama her doktor iyi yapmıyor. İçime sinmezse koşa koşa geri giderim. Bizim ameliyattan sonrasını bilemiyor olmamız en büyük çaresizliğimiz. Geçmiş olsun sen niye revizyon oluyorsun

Geçmiş sayfalarda uzun uzun anlatmıştım. Kısacası şu ki ameliyattan önce d cup giyen ben ameliyattan sonra da d cup giyiyorum. Doktorum o kadar söylememe rağmen çok küçültmeyi gerekli görmemiş(!!) . Küçültmeden kast ettiği d cupa 140 gr(!)
Allah'tan hatasını kabul etti. Lakin bana çifte eziyet.

Back