- Konu Sahibi ---Lily---
- #40.541
Evet doktorda bana yürüyüş ve su önerdi bugünden itibaren her gün yürü dedi bol su iç dedi ödem yavaş yavaş azalır dedi bakalım artık darısı başına canım daha fazla doku aşınmasına meme başı müsade etmedi dedi morarmaya başlamış çünkü
Dikişlerin terlememesi lazım ona dikkat etmek gerekiyormuş ameliyat sonrası. Benim kışın olma imkanım yoktu çünkü öğretmenim kışın 2 hafta tatil var. Ben de hemen hemen 75e benim de b olsa mükemmel olur. İzler gerçekten de en son sorun edeceğim şey şuan içinKızlar 6. ayı geçti ameliyatım hayatta kendinize yapacağınız en büyük iyilik izleriniz elbette olacak inanın umrunuzda bile olmayacak zaman içerisinde ödemleriniz gidecek memeniz şekil almaya başlayacak eski halinizi hatırlamak bile istemeyeceksiniz ben 75 e zor girerdim şimdi 75 b kullanıyorum istediğim modeli seçebiliyorum ameliyat öncesi neler neler düşünmüştüm hepsi inanki yersiz yalnız bu ameliyat için doktorum da söylemişti kış ayları çok daha rahat oluyor aklınızda bulunsun olanlara ve olacak olanlara şimdiden geçmiş olsun