- 10 Mart 2011
- 319
- 0
- Konu Sahibi ---Lily---
- #4.001
slm evde net yok işe gelebildim nihayet evet görüştüm çok güzel geçti vücuduma oranla çok büyüklermiş olması gerekeni teknik olarak anlattı ameliyat olan hastalarını gösterdi maliyeti en fazla 5 bin olur dedi medikalde yapacak benimkini en küçük boy yaparız dedi evlenip çocuk olunca biraz daha büyürmüş ama izler 6 ay ve bir yıl arasında geçer dedi ben 3 ay sonra istiyorum dedim yazın zor olur dedi 10 gün kadar korse kullanacakmışım ama maddi durum mecburum süt kanallarının bi kısmı alınacakmış süt kaybı olur ama tamamen kesilmez dedi. beni çok rahatlattı ameliyattan sonra genelde 1 günde taburcu ediyormuş tabi ben tarihi belirleyince meme kanseri yada başka bir risk varmı diye bi kaç tahlil ve ultrason çekeriz dedi
güzel bi görüşmeydi ben çok heveslendim hasta resimleride çok etkiledi beni ameliyat öncesi sarkık göğüsler çok güzel olmuş ameliyat sonrasında bi tek izler korkuttu ama memnunum bakalım biraz daha araştırıp net karar vereceğim devlet hastanesi ve doktorları belki çok iyidir ama açıkcası korkuyorum
güzel bi görüşmeydi ben çok heveslendim hasta resimleride çok etkiledi beni ameliyat öncesi sarkık göğüsler çok güzel olmuş ameliyat sonrasında bi tek izler korkuttu ama memnunum bakalım biraz daha araştırıp net karar vereceğim devlet hastanesi ve doktorları belki çok iyidir ama açıkcası korkuyorum